Ripple Price Analysis – Hvor mye kan XRP koste i 2018 \ 2020?

Bortsett fra Bitcoin og Ethereum, er det et stort antall altcoins som har blitt populære i verden av kryptovaluta. En av de 10 beste myntene er Ripples XRP. Ripple konkurrerer om andreplassen i markedsandelen med Litecoin, Ethereum og Dash, og er en allment anerkjent kryptovaluta som lover å riste banknæringen til kjernen. Er det verdt å investere? Gjerne, ja! Men før du tar en informert beslutning, finn ut hva som er Ripple myntprisforutsigelse.

Men før vi pløyer fremover, la oss klargjøre hva som ligger i Ripple Blockchain i grunnlaget for XRP-mynt.

Hva er Ripple??

Teknologien bak Ripple er en digital betalingsprotokoll som ble introdusert tilbake i 2012 av Chris Larsen og Jed McCaleb. Ripple fungerer som en desentralisert plattform for ulike pengeoverføringer. Det er åpen kildekode og gir mulighet for P2P-kommunikasjon. I utgangspunktet fungerer Ripple som en praktisk utvekslingsplattform som støtter flere børser og valutaer, både krypto og fiat (USD, Yen, BTC, LTC, og så videre).

Raske fakta om Ripple:

  • For øyeblikket er 55 milliarder XRP i sperring (ut av 100 milliarder mynter) – som holder prisen fra å falle.

  • Den totale tilførselen av XRP-mynter genereres innen 55 måneder.

  • Ripples hovedmål er å etablere raske, sikre og billige utvekslingsprosedyrer rundt om i verden.

  • På Ripple-plattformen er det bare forhåndsgodkjente deltakere som kan administrere en node og verifisere XRP-transaksjoner.

Ripple er basert på Gateway-mediet som skaper tillit mellom partene som er involvert i en transaksjon. Enhver bruker kan åpne en gateway som autoriserer en mellommann for utveksling. XRP-mynten blir som brovaluta mellom tokens, noe som letter transaksjoner. Akkurat som mange andre Blockchain, bruker Ripple proof of work-mekanisme og konsensusprotokollen som øker integriteten og hjelper til med å unngå feil, for eksempel dobbeltbruk.

Derfor er Ripple en rask og allsidig betalingsplattform som gjør transaksjoner fri fra myndigheters inntrenging og bankdeltakelse. Takket være det holder valutagebyret seg behagelig: minimum transaksjonsgebyr er 0.00001 XRP, noe som ikke er noe i forhold til betalinger over landegrensene.

Var den forrige prediksjonen av Ripple-prisen berettiget?

Før vi ser på fremtiden, skal vi analysere prisudsvingene til Ripple de siste årene.

Den første dagen av utseendet på markedet (august 2013) var XRP verdt 0,005882 dollar. I mars 2018 har den steget til $ 0,697269, som er 11,752,28 prosent økning! I fire år endret ikke prisen på mynt mye, men Ripple-prisutspring 2017 hevdet at isen skulle bryte opp. Dette er akkurat det som skjedde. Mens i januar 2017 var XRP verdt rundt $ 0,06, i mai 2017 nådde den en utrolig verdi på $ 0,4. Som diagrammene viser, så Ripple XRP-prisforutsigelse 2017 ut til å være enda mer pessimistisk enn tingene viste seg å være. Kostnaden pleide å holde rundt $ 0,25 om høsten, og plutselig hevet til $ 0,8 i desember og handelsmennene har sett XRP overvinne terskelen på $ 1.

Hva blir det neste?

Prediksjon for ringvirkninger 2018

Meningene fra handelsmenn og analytikere angående Ripple myntprisforutsigelse 2018 er forskjellige. XRP har allerede opplevd alvorlige oppturer og nedturer, og det er mange faktorer som definerer verdien nå. Imidlertid er det tre hovedforutsigelser for Ripple-prisene for 2018:

  • XRP kan nå $ 10. Vi har allerede sett Ripple nå $ 3,8, men nå er det tilbake til $ 0,4 med eventuell humle til $ 0,8. Etter at Sør-Korea og andre land begynte å forby kryptoen, har den totale markedsverdien redusert alvorlig. Men hvis de store spillerne kommer tilbake, kan prisen til og med nå $ 5 og høyere. Tatt i betraktning det faktum at Ripple kan erstatte det utdaterte SWIFT-systemet og nå allerede er i topp tre kryptovalutaer, er $ 5-7 en rimelig Ripple XRP-prisforutsigelse 2018.

  • Hvis bankene begynner å ta i bruk Ripple, kan det til og med nå $ 20-grensen. Selv om det heller kan være en Ripple-prisforutsigelse 2020, eller til og med en mer langsiktig prognose, vil dette året være en avgjørende milepæl i utviklingen av mynten. Det vil ikke være en stor overraskelse hvis noen banker bestemmer seg for å bytte til Ripple. Mye avhenger av antall investorer: hvis den totale markedsverdien når $ 1,5 billioner, vil det ikke være rom for å utvikle seg for Ripple. Uansett, bruk av Blockchain kan fortsatt være risikabelt: hvis noe går galt med transaksjoner, vil mynten falle. Derfor er Ripple 2018-prisforutsigelse relativt ydmyk.

  • Prisforutsigelse for Ripple er selvfølgelig et komplisert problem på grunn av problemene den må møte. For det første kan den totale tilførselen av 100 milliarder mynter bidra til devalueringen av tokenet. Dessuten er utvalget av investorer for det meste begrenset til banker, mens det kan være mange individuelle støttespillere som kan ha bidratt til veksten.

Ripple fremtidig prisforutsigelse

Selv om det er utfordrende å lage prognoser for 2018, er Ripples langsiktige prisforutsigelse enda vanskeligere. Det vi ser er en liten vekst etter en ned periode. Gitt Blockchains popularitet, velutviklede plattform, investeringsinteresser og lave transaksjonsgebyrer, forventes Ripple-mynten å vokse både på kort og lang sikt.

Ulike kilder gir forskjellig Ripple-prisforutsigelse 2025 (data er hentet fra Wallet Investor):

Kilde

XRP-pris (USD)

Google

$ 22,8

Facebook

$ 406,3

Internett-brukere

$ 10,8

Paypal

$ 6,7

Smarttelefon

$ 8,8

Data øker

$ 5,25

Basert på de nylige prognosene hevder folk som er involvert i virksomheten at Ripple-prisforutsigelse 2030 kan være rundt $ 200-300. Tenk deg hvordan mye penger kan tjene med dagens investeringer!

Siste tanker

Derfor avhenger Ripple XRP-prisforutsigelse av et utall faktorer, inkludert integrering av systemet i banker, markedsverdi for valuta, kvaliteten på oppdateringer og teknisk utvikling og beredskap for folk å investere. Generelt er XRP Ripple-prisforutsigelse et vanskelig spørsmål, så det er opp til deg å bestemme om du er klar til å investere.