Verge Price Analysis 2018/19/20: Vil XVG overraske oss?

Etter å ha vært i skyggen av Bitcoin og andre mynter, begynte Verge endelig å lage bølger og vakte oppmerksomhet fra kryptohandlere fra hele verden. Lurer på om det er et godt alternativ for investeringer? La oss finne ut Verge-prisforutsigelsen for nærmeste fremtid og avgjøre om spillet er verdt lysene.

Hva er Verge?

Verge-kryptokurrency ble opprinnelig oppfunnet i 2014 og ble opprinnelig kalt “Dogecoin Dark.” Navnet ble imidlertid endret for å unngå tilknytning til forbrytelser. Skaperen, “Sunerok”, bestemte seg for at Bitcoin ikke opprettholder riktig anonymitet, så han utviklet en Blockchain som ville garantere privat fondoverføring. Verge skjuler alt: eieren av valuta, historiske transaksjoner og kontosaldoer. Derfor er det best egnet til å takle anonyme transaksjoner.

Randen mot altcoinsBilde fra Reddit

Var de tidligere XVG-spådommene berettiget?

For å få bedre innsikt, la oss lære om myntens historie helt fra starten. Det særegne faktum at Verge ble lansert uten et første mynttilbud og til og med uten pre-mining, bidro til null popularitet for dette prosjektet. Inntil 2016, det nye merkevaren, visste ingen om Dogecoin Dark.

For to år siden var XVG verdt $ 0,000005 per mynt. Etter rebranding økte prisen til $ 0,00001, som er en 100 prosent økning. Den høyeste verdien av Verge i 2016 var $ 0,000227 per mynt. I 2017 begynte prisen å vokse sakte, og på slutten av året steg den sammen med de andre kryptovalutaene. Den nådde høyden som ikke har blitt gjentatt siden da.

I november 2017 var spådommen fra Verge-mynten som følger:

Prediksjon av XVG desember 2017Prediksjon av randen for slutten av 2017

I løpet av tre uker i desember steg Verge fra 0,005 dollar til 0,14 dollar, noe som var en økning på 2700 prosent! Men i løpet av en uke falt den ned til $ 0,09. Tilsynelatende var spådommer om myntprisen for optimistiske den gang, men det som skjedde virkelig overrasket investorene.

Verge prediksjon 2018

Selv om Verge opplevde et kraftig fall siden januar 2018, er noen investorer sikre på at det kan øke med 100 prosent og høyere innen utgangen av dette året. Så, hva er Verge price prediction 2018? Ifølge markedsanalytikere er XVG i den “bullish” sonen, noe som betyr at investorer tror på potensialet, og deres bidrag får mynten til å vokse i pris.

Et godt eksempel er en tweet publisert i mars 2018. Verge hevdet at de ville etablere et “Mystery Partnership”, som faktisk ble utsatt, men fikk Verge til å stige raskt og til og med nå $ 0,11.

Her er noen andre versjoner av Verge myntprisforutsigelse 2018:

  • I følge Coin Switch kan XVG stige til $ 0,0736 innen utgangen av 2018, og om fem år kan det til og med slå målestokken på $ 0,2069.

  • Walletinvestor Verge mynt 2018-prognosen er rundt $ 0,0442 (innen et år). Den femårige spådommen er $ 0,165.

De siste tre månedene av 2018 lover å bli interessante: Verge-prisen kan fortsatt vokse betraktelig. Først vil Verge etablere et partnerskap med TokenPay (de vil til og med frigjøre en debet som skal finansieres med Verge). For det andre kan Verge bli en av de første personvernmyntene som markedsfører smart kontraktsteknologi. Teamet er tett lippet om etableringen av den proprietære Rootstock-protokollen, og hvis den blir utgitt med hell, kan den utløse XVG-prisen betraktelig.

XVG-prisforutsigelse 2019

Ifølge megacryptoprice.com vil Verge stige til $ 0,169428 i løpet av et år, noe som vil gi 1100 prosent til dagens verdi. Prediksjon på randen på WalletInvestor er mindre optimistisk: mens brukere forventer at den vil stige til $ 0,02, er Facebook mer optimistisk med sin prognose på $ 0,07. Nettstedet hevder at XVG vil vokse til $ 0,039 om et år. Coinfan-nettstedet viser at prisen kan vokse fra $ 0,029 til $ 0,12.

Verge mynt fremtidig pris i 2020

I 2020 kan vi være vitne til en betydelig vekst av Verge-prisen: ifølge Coinfan kan den vokse fra $ 0,1 til $ 0,45. WalletInvestor viser at Verge-prisen vil være rundt $ 0,06 i 2020. TradingBeasts har samme tall.

Hvor mye koster Verge nå?

Med en markedsverdi på $ 212 millioner og en enorm sirkulasjonsforsyning på 15.172.086.051 mynter, selger Verge for $ 0,01402. XVG er på 41. plass i rangeringen av verdens kryptovalutaer. Den finnes på forskjellige utvekslingsplattformer, slik at du enkelt kan kjøpe noen mynter.

Hva kan påvirke Verge-kostnaden?

Prediksjon på Verge XVG vil bli definert av en rekke faktorer. La oss sjekke hvordan kostnadene kan påvirkes:

Faktorer som kan drive veksten

Faktorer som kan redusere veksten

Samlet etterspørsel for private kryptovalutaer og XVG.

Konkurranse. Verge er ikke den eneste private kryptovalutaen. PIVX, Monero, Zcash og andre mynter er dens direkte rivaler.

Tilgjengelighet. Siden Verge er til stede i mange forskjellige utvekslingsplattformer, har brukerne flere sjanser til å kjøpe og selge det, noe som legger opp til verdien.

Potensialet for kriminell virksomhet. Siden det er en privat mynt, kan den brukes i den kriminelle sfæren, noe som potensielt kan skade omdømmet og redusere adopsjonsgraden.

Reguleringsmulighet. Optimal regulering vil hjelpe Verge med å overvinne juridiske og skattemessige barrierer.

For stort tilbud. Samlet XVG-forsyning er 16 555 000 000 XVG, noe som er for mye.

Fremtidige implementeringer og utvikling. Brukere satser på at Rootstock-prosjektet kan markedsføre Verge betydelig. Teamet jobber også med Wrath Protocol som vil skjule alle detaljer fra transaksjonen.

Det er ikke fullt utviklet. Teknologien som ble grunnlagt av Verge er fortsatt under utvikling, så det er ikke klart hva fremtiden til Verge vil være.

Adopsjon og aksept. Verge er på vei til implementering i det virkelige liv, noe som bare øker etterspørselen etter det. For eksempel har ferske nyheter om Verge adoptert av PornHub eksplodert kryptosamfunnet.

Med tanke på alle disse faktorene er det vanskelig å gi noen nøyaktige prognoser: Du vet aldri hvilke faktorer som vil spille nøkkelrollen.

PornHub begynte å godta Verge!PornHub begynte å akseptere Verge-betalinger, noe som bidro til betydelig myntvekst

Bunnlinjen

Så er Verge en verdig investering? Selv om det er vanskelig å gi noen bestemte prognoser, lover denne kryptomynten å vokse. Sakte men jevnt. Derfor, hvis du er klar til å vente to til tre år på å få inntekter, investerer du akkurat nå. Verge er en av kryptopionerene i nisje med private transaksjoner, så bør definitivt beholde sin posisjon.