Monero-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XMR koste?

Utseendet til Monero i 2014 var veldig rolig siden kryptovaluta-boom på den tiden fortsatt skulle skje. I ekspertenes øyne hadde imidlertid denne nye mynten i utgangspunktet en rekke fordeler, og derfor ble den akseptert av darknet-markedene i Alphabay og Oasis, hvoretter fulgte en reell priseksplosjon av Monero-kryptovalutaen..

Hovedfunksjonen til denne kryptovalutaen var dens fullstendige anonymitet. Derfor er det i dag blant de tre beste myntene, ved hjelp av hvilke narkotikabaroner, distributører av forbudt underholdning, etc., kan gjøre sitt ulovlige arbeid. I tillegg til Monero er også Zcash og DASH blant de tre beste av slike anonyme digitale eiendeler.

MoneroMonero av 123rf

Den økende populariteten til anonyme kryptovalutaer

Bitcoin posisjonerte seg opprinnelig som en anonym kryptovaluta. Imidlertid viste det seg at det ikke er det. Hvis du vet hvem som eier en bestemt Bitcoin-lommebokadresse, kan du enkelt spore hver transaksjon. Denne situasjonen passer ikke brukerne som ønsker at historien om kjøp og transaksjoner skal holdes hemmelig, selv om lommebokens adresse plutselig blir kjent for politimyndigheter som kan koble den til eierens identitet..

Derfor trenger det mørke nettet de mest anonyme kryptovalutaene, som tillater ekskludering av sporing av utgifter. Dette utløste en enestående interesse for eiendeler som Monero, DASH og Zcash, som tilbød et uvanlig høyt nivå av anonymitet. Som et resultat av økt etterspørsel begynte prisen på slike mynter å stige.

Interessant informasjon om Monero

Vi valgte følgende fakta som er verdt å nevne:

  • Monero ble skapt av en gruppe entusiastiske programmerere som opprinnelig oppfattet prosjektet som en hobby.

  • I hjertet av krypteringsprotokollene som brukes er ideene til den amerikanske matematikeren Bernstein.

  • Den amerikanske børsen Kraken var den første som lanserte Monero handel. Det introduserte tre par – XMR / BTC, XMR / USD og XMR / EUR.

  • Tilgangen på mynter i nettverket er ikke begrenset. I utgangspunktet vil antallet XMR være 18,4 millioner, som skal implementeres frem til 2022. Da vil systemet bare støttes av fans av gruvedrift. Søket etter en ny enhet vil ta to minutter, og belønningen for signaturen vil være 0,6 XMR.

  • For tiden, XMR på CoinMarketCap nettstedet er på 13. plass blant de mest kapitaliserte kryptovalutaene.

Monero Price Prediction 2019

Monero er en populær mynt som brukes ganske mye til private transaksjoner. Den sitter på topp 20 etter markedsverdi og kommer ikke til å forlate den. Mynten har en lang historie, som demonstrerer dens popularitet og verdi.

Nå kan man se en økning i antall selskaper og nettbutikker som støtter betalinger ved hjelp av Monero. Dette vil påvirke prisen på det. Det største hoppet i verdien av denne mynten skjedde på en tid da representanter for Apple Store snakket om muligheten for å bruke den. Samtidig utnyttes dette betalingsinstrumentet mer av brukerne til å gjennomføre utvekslingsoperasjoner.

Som indikert av Kevin Rooke, en kryptoentusiast fra Toronto, i begynnelsen av september 2018, hadde plattformen mer enn 25 tusen aktive adresser per dag. Dette er en flott indikator og et godt tegn, spesielt sammenlignet med de fleste mynter.

Noen eksperter anser virtuell valuta som en vanlig aktør i kryptovalutamarkedet. Mange mynter krasjet på et par år, men ikke Monero.

Det er et synspunkt at Bitcoin blockchain blir stadig mer gjennomsiktig, og dette har forårsaket utviklingen av produkter med høy anonymitet. For eksempel blir Monero mer og mer aktiv.

Imidlertid kombinerte vi noen faktorer som kan påvirke prisen på XMR negativt:

  • Politikere fra noen utvekslingsplattformer (spesielt japanske) forbyder anonym kryptovaluta. I nær fremtid kan innføringen av AML- og KYC-prosedyrer ved sentraler påvirke XMR og dets analoger negativt..

  • Markedsfallet hadde en negativ innvirkning på hele kryptoindustrien. Selv de mest stabile kryptovalutaene på markedet, for eksempel ETH og Ripple, led mye.

  • Det er reelle tilfeller av ulovlig bruk av Monero, spesielt tilfeller av AlphaBay, Shadow Brokers og WannaCry.

  • I følge artikkelen “En empirisk sporbarhetsanalyse i Monero Blockchain” (2017), ifølge Malte Moser, Kyle Soska, Ethan Heilman og andre, hadde noen XMR-transaksjoner potensiell sårbarhet.

Tatt i betraktning disse fakta, spår vi at prisen på den mest populære anonyme digitale eiendelen kan nå $ 100 i første halvdel av 2019, forutsatt at hele markedet starter sin “bearish” trend. Avslutningsvis kan det antas at prognosen for XMR-kursen for 2019 gir stort løfte.

Monero Price Prediction 2020 og utover

Retail Row, en populær online spillportal, inkludert den berømte Fortnite, har begynt å akseptere XMR som betaling for sine tjenester. Dette ble rapportert av Monero-representanter på Twitter-kontoen deres. Monero ble den eneste kryptovalutaen Retail Row bestemte seg for å samarbeide med, og foretrakk den fremfor seriøse konkurrenter med høyere kapitalisering – Ripple, Litecoin og andre. Som rapportert insisterte selskapets sikkerhetsspesialister på dette valget. Dette faktum legger også poeng til Monero.

Til tross for fallet i store bokstaver øker antallet Monero-nettverksbrukere gradvis, og dette er oppmuntrende.

Alt dette betyr at prediksjonen om Moneros pris kan være forskjellig, men de aller fleste nettbrukere er interessert i veksten. Ifølge analytikerne fra Longforecast vil prisen være i området fra $ 554 til $ 638 i april 2020 og opp til 810-945 dollar innen desember 2020.

Hva du kan forvente fra Monero?

Etter å ha avsluttet analysen av Monero-kryptovalutaen, er det verdt å merke seg at den har stort potensial for vekst i 2020-2025, som forresten blir observert akkurat nå. Vi bør ikke glemme at i forhold til Bitcoin er Monero et yngre prosjekt, noe som betyr at det har mer potensiale for videre vekst.

På bakgrunn av en økende kapitalisering og en økning i den samlede populariteten til kryptovalutamarkedet, er det ingen tvil om at opptendensen er i ferd med å komme.