Nem-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XEM koste?

Kryptovaluta NEM skiller seg ut fra resten av altcoins. Dette er en ung digital valuta som har blitt spesielt populær blant brukere i Asia.

NEM-plattformfunksjoner

Grunnleggeren av kryptovalutaen NEM (XEM) anses å være medlem av den populære portalen bitcointalk.org, som er kjent under kallenavnet “Utopian Future”. I andre halvdel av januar 2014 begynte brukeren å diskutere den opprettede digitale eiendelen og mottok støtte fra andre forumdeltakere.

NEM er en forkortelse for New Economic Movement. Tittelen på digitale penger er prosjektets oppdrag.

Målet med NEM-plattformen er å skape en digital ressurs som brukes i alle områder av økonomien. Senere ble en organisasjon kalt NEM Foundation stiftet, hvis hovedoppgave er utvikling av digital valuta.

Utgivelsen av NEM-plattformen med XEM-mynten fant sted i slutten av mars 2015. Den nye kryptovalutaen ble raskt populær i “Land of the Rising Sun”, og senere blant brukere i andre asiatiske land. Suksessen til de digitale pengene er drevet av dens unike egenskaper og fordeler.

Mynten har følgende fordeler:

  • Unik PoI-algoritme (proof-of-importance), som sikrer stabil drift av systemet og automatisk bekreftelse av nye enheter. I dag ser PoI ut som den mest vellykkede og rettferdige i forhold til PoW, så vel som PoS og dets modifikasjoner. Mengden godtgjørelse til deltakerne avhenger av flere faktorer: antall mynter i lommeboken, antall utførte transaksjoner, varigheten av deltakelsen i systemet. Blokk generasjonstid er bare 60 sekunder, noe som er en av de høyeste prisene i bransjen.

  • Bekvemmelighet for brukerne. Programmet som brukes av plattformen støtter alle operativsystemer. Den kan lastes ned fra det offisielle NEM-nettstedet.

  • Høy sikkerhet. Algorithm Catapult har sitt eget system for selvdiagnose, eliminerer muligheten for dupliserte betalinger og forhindrer systemfeil. Alt dette gir et høyt nivå av beskyttelse mot nettangrep.

  • Transaksjonsrate. Behandlingen av operasjoner på NEM-nettverket tar bare sekunder, gjennomstrømningen er opptil 4 tusen / sek.

  • Det begrensede tilbudet på 9 milliarder XEM-tokens hjelper til med å opprettholde en stabil valutakurs.

  • Tilpasning av NEM-lommebøker for alle, inkludert mobile enheter.

  • Det konstante provisjonsbeløpet – 0,01% av transaksjonen.

I den nærmeste fremtiden planlegger teamet å implementere løsninger for å øke skalerbarheten i nettverket, å utvikle en innovativ COMSA-plattform med fokus på å støtte ICO, og å fokusere på videre samarbeid med banksektoren. Mange asiatiske og europeiske banker tester fordelene med NEM-blockchain når det gjelder å bruke smarte kontrakter og raskere og billigere transaksjoner.

COMSA økosystemBilde av youtube

I tillegg er prosjektstifterne i år i ferd med å åpne et vitenskapslaboratorium og NEM Blockchain Innovation coworking center. Målet med prosjektet er å markedsføre plattformen og bistå i praktisk bruk. Det rapporteres at det er investorer som er klare til å investere 40 millioner dollar i denne ideen. Det er vanskelig å si hvordan dette kombineres med de siste nyhetene om alvorlige økonomiske vanskeligheter og mulig oppsigelse av ansatte.

Et annet prosjekt som venter på implementering er sin egen kryptokursutveksling.

NEM-prisforutsigelse 2019

Ved begynnelsen av 2017-18, i en periode med en enestående økning i kryptovalutamarkedet, publiserte eksperter og spesialiserte byråer tydelig prognoser, der de kunngjorde enda mer intensiv vekst av XEM i nær fremtid. Mange lovet økningen til $ 40-50 og ba om å investere med forventning om 20 til 30 ganger inntekt. Det er klart at eventuelle spådommer, spesielt de som er relatert til tall, kan være risikable.

Men selv i dag anslår flertallet av analytikere XEM som fortsatt positivt. De forbinder ikke den nåværende tilstanden utelukkende med den generelle bearish trenden i markedet.

Eksperter understreker også at XEM-token har de viktigste fordelene med to høyteknologiske kryptovalutaer samtidig: Ethereum og Ripple. Den første er relatert til bruk av smart kontraktsteknologi, og den andre er fokusert på å jobbe med den tradisjonelle finansielle sektoren. Japan, som var den første til å legalisere kryptovalutaer, anerkjente XEM som et offisielt betalingsmiddel.

Samtidig må japanske kommersielle strukturer som ønsker å bruke mynten som et finansielt instrument kjøpe en lisens for $ 300 tusen og ha minst $ 100 tusen på en XEM-myntkonto..

I henhold til ulike prognoser kan XEM-hastigheten innen utgangen av 2019 øke flere ganger og nå nivået på $ 0,10 – $ 0,20. Mye vil imidlertid avhenge av generelle bransjetrender.

NEM (XEM)Bilde av 123rf

NEM Price Prediction 2020 og utover

Tidligere har vi allerede sett at kostnadene for XEM var nær $ 2, hvoretter en langsom verdifall begynte, men det var forårsaket av en generell markedskorrigering. Oppnåelse av prisen på $ 1,92 ble forårsaket av den fjerde Elliot Wave. Fra den femte bølgen og den kommende generelle nyhetsbakgrunnen i kryptovalutamarkedet, forventer vi en verdiøkning til 4-6 dollar innen utgangen av 2019.

Re-testing av $ 1,92-nivået kan skje mye tidligere, og det er alle forutsetninger for at dette vil skje i første halvdel av 2020. I følge noen prognoser kan kostnadene for kryptovalutaen stige til 20-30 dollar på et par år.

Er det verdt å kjøpe NEM nå?

Generelt virker investeringer i XEM, gitt dagens kurs rundt nedre grense, ganske attraktive. Imidlertid advarer erfarne spillere nybegynnere om behovet for å “legge egg i forskjellige kurver”. NEM-blockchain-oppdateringene som er planlagt for 2019, i tillegg til å øke hastigheten og gjennomstrømningen, er fulle av potensielle feil, bugs og hackerangrep. Når du tar en beslutning om å investere, må du ta alt dette i betraktning.