Bitcoin kontantprisanalyse 2018 \ 20 \ 25

Bitcoin Cash får sin verdi ikke bare på grunn av sin mors Bitcoin-kryptokurrency. Investorer begynner å innse at det er en av de mest praktiske måtene å betale med krypto og trekke de virtuelle eiendelene. Er dette altcoin lovende nok til å investere i det? La oss lese Bitcoin Cash-spådommer for å finne ut av dette.

Er Bitcoin Cash mye forskjellig fra Bitcoin?

Selv om Bitcoin fortsetter å regjere på kryptovalutamarkedet, er det ikke den beste mynten fra teknologisk synspunkt. Antall transaksjoner den kan behandle er bare syv per sekund – dette er for sakte. For referanse: Visa behandler transaksjoner med en hastighet på 1700 per sekund som har mulighet til å behandle over 24.000 transaksjoner per sekund.

På grunn av økende popularitet til Bitcoin, begynte folk å bryte det hardt, og gruvebassengene ga omtrent 80-90 prosent av kraften deres for BTC gruvedrift. Det krevde mye energi og rom for lagring av data.

Fordeler med Bitcoin Cash

I juli 2017 stemte Bitcoin-fellesskapet for introduksjonen av SegWit2x-teknologi – det minimerer volumet av blokker som skal utvinnes ved å fjerne signaturdata. Imidlertid fortsetter blokkene å øke, og nå kan blokkene veie enda en GB og mer. Selvfølgelig bremser gruveprosessen og gjør den mindre effektiv.

Forståelse for at gruvearbeidere og utviklere har introdusert en hard gaffel med Bitcoin – Bitcoin Cash.

Den har optimale blokkstørrelser (åtte MB mot en MB i BTC som øker sikkerheten) og sørger for en stor hastighet på bekreftelsesprosessen.

Hvordan har Bitcoin blitt forbedret?

Med andre ord, Bitcoin Cash er en bedre versjon av Bitcoin. Så hva er endret?

Bitcoin

Bitcoin kontanter

En standardblokk er maksimalt én MB.

Bruker kraftblokker på maksimalt åtte MB.

Bruker SegWit – signaturene kan kastes fra Blockchain.

SecureSigns – signaturer må være sikret og validert på Blockchain.

Den er utviklet av ett sentralisert team. Bitcoin Core er den eneste implementeringen.

Har blitt utviklet av flere team og har flere klientimplementeringer (Bitcoin XT, Bitcoin Classic, Bitcoin Unlimited, etc).

Off-chain betalingskanaler.

Transaksjoner i kjeden og økende for blokkstørrelse.

Om Bitcoin Cash-prisforutsigelse 2017

Akkurat som overordnet mynt, opplevde Bitcoin Cash en eksponentiell økning i veksten i 2017. Å rettferdiggjøre storsamfunnets spådommer Bitcoin Cash har raskt begynt å ta seg til topps og klart å nå viktige kostnadsmål. Mynten ble lansert til en pris av $ 250, og dagen etter kostet den allerede $ 651 per mynt! I midten av måneden kostet det allerede $ 900.

Hvordan Bitcoin Cash-prisen endret seg i 2017

Selvfølgelig har utviklingen blitt ledsaget av hete debatter om hva som er bedre – originalen til ’tilknyttet’ mynt. Verdien av Bitcoin-kontanter begynte å falle da folk innså at gaffelen ikke er et allsidig svar på problemet med BTC-skalering. Selv om den fikk maksimalt $ 2442, var ikke Bitcoin Cash-prisforutsigelse for ytterligere måneder berettiget – som alle andre mynter, begynte den å falle i begynnelsen av 2018.

Forutsigelse av Bitcoin Cash 2018

Ulike kilder gir oss forskjellige Bitcoin Cash 2018-spådommer:

 • I følge teknisk analyse (kostnadsberegnet utføres av programvare basert på prisutviklingen og handelsvolumet), kan mynten innen ett år øke til $ 2 363,42, doblet i verdi. Så hvis du investerer $ 100 i Bitcoin Cash, kan du tjene $ 211 innen et år. Det hevder Walletinvestor.com.

 • Alternativt sier tradingbeasts.com at Bitcoin-kontanter kan vokse til $ 1 930 – $ 2,838 i desember 2018. Det er nesten den samme Bitcoin-kontoprisprediksjonen 2018.

 • Roger Ver, en av Bitcoin-millionærer, sier at valutaen vil fortsette veksten, og Bitcoin Cash vil doble prisen de neste månedene på grunn av enkelhet og brukervennlighet.

 • Et mindre pålitelig, men populært smartereum.com spår 500 prosent vekst av BCH-kontanter – kostnaden kan vokse til 6700 dollar på mindre enn ett år!

 • Tilsvarende hevder profitconfidential.com at Bitcoin Cash vil nå prisen på $ 7000 innen utgangen av 2018.

Som vi ser, er de fleste prisforutsigelser for Bitcoin Cash 2018 optimistiske, og handelsmenn ser det som et bedre Bitcoin-alternativ som gir mange fordeler, inkludert raske transaksjoner og lave avgifter..

Forutsigelse av Bitcoin Cash 2020

Når vi ser etter 2020 Cash Cash-prediksjon i dag, kan vi se at de fleste kilder gir nesten samme informasjon:

 • Tradingbeasts.com spår at Bitcoin kontanter vil koste fra $ 4037 til $ 5937 innen utgangen av 2020.

 • Brian Kelly, en kryptovalutaekspert, nevnte ikke noen bestemte tall, men sa at dette er en av de mest lovende myntene som hver smart handelsmann skal kjøpe.

 • priceprediction.co hevder at Bitcoin Cash-prisen innen slutten av 2020 vil vokse til $ 9,562.28.

Langsiktig prediksjon av Bitcoin Cash

Når det gjelder Bitcoin Cash fem års spådommer, er det ikke så mange meninger om det. Ifølge Walletinvestor.com vil prisen på Bitcoin Cash øke til $ 7520,50, noe som betyr veksten på 572 prosent – det ser ut til å være fornuftig.

Hvis vi ser på smartereum.com Prediksjon av Bitcoin Cash-prisdiagram, ser vi at Bitcoin Cash kan øke til $ 24,600 innen fem år. Det ser ut til å være for optimistisk. Med så høy volatilitet er det vanskelig å forutsi – prisbevegelser er plutselige.

Hva kan påvirke myntverdien?

Det er et utall faktorer som påvirker Bitcoin Cash-spådommen: Reddit-brukere har delt sine meninger og hevdet at utviklingen av Bitcoin cash kan påvirkes av følgende ting.

 • Dominansen til Bitcoin.

 • Andre avanserte altcoins.

 • Dårlig bruk av teknologi.

 • Sentralisering av gruvedrift.

Bør jeg investere i Bitcoin Cash?

Forutsigelse av Bitcoin Cash i dag er ikke bare optimistisk – det ser ut til å være nær virkeligheten. Dessuten, med tanke på den nåværende Bitcoin Cash-spådommen, forventes prognosene å være berettiget ganske snart. Derfor, hvis du fremdeles er i mørket om Bitcoin Cash og vil foreta din første investering, er det på høy tid å gjøre det nå – du kan sikkert doble summen innen et år.