NEM-prisanalyse: Hvor mye kan NEM koste i 2018 \ 2020?

Å være i topp 20 moderne kryptovaluta, NEM lover å bli et veldig fremtredende prosjekt i nærmeste fremtid. Prediksjon av NEM-mynter er ikke en enkel oppgave, så la oss finne ut hvilke faktorer som kan påvirke kostnadene.

Hva er NEM?

NEM-stiftelsen som kontrollerer NEM-prosjektet og XEM-mynten er et Singapore-basert initiativ med hovedmålet å fremme NEM Blockchain-teknologiene. I dag er dette et av de mest veletablerte Blockchain-teknologiprosjektene på markedet. Den tillatelsesbaserte private Blockchain sikrer uslåelig sikkerhet og personvern for transaksjoner – dette er det som skiller den fra andre Blockchains som er rettet mot gjennomsiktighet.

Hva får NEM til å skille seg ut fra mengden?

NEM-infrastruktur er basert på bevis av betydning, eller POI, noe som gjør den mer sikker og miljøsikker. I sammenligning med Bitcoin og Ethereum krever det ikke gruvedrift maskiner og mye strøm. Én NEM-node kan kjøre på en enkel og billig maskin. Blockchain er skreddersydd for å gi perfekt sikkerhet forbedret med nøyaktig lokalisert spambeskyttelse og EigenTrust ++ for nodenes omdømme som ikke brukes til noen annen kryptovaluta..

Mens Bitcoin- og Ethereum-systemer belønner gruvearbeidere for å generere blokker, belønner de ikke brukere for å støtte nettverksgjennomstrømningen. NEM integrerer Supernodes-programvare som belønner brukere for å gjengi kraftige noder som gir data med lette lommebøker trygt og raskt. Enhver bruker med 10.000 XEM kan opprette en høstingsknute og få transaksjonsgebyrer basert på POI-poengsummen.

De viktigste fordelene med NEM inkluderer:

  • Den har en helt ny kodebase.

  • Det er både åpen kildekode (tilgjengelig på GitHub) og lukket kilde. Dette bidrar til å beskytte prosjektet mot dekompilatorer.

  • Et unikt “mosaikk” -system gjør det mulig å tilpasse eiendelene som gjør dem delelige eller ikke-delbare, overførbare eller ikke-overførbare osv. Antall mosaikker kan også settes opp.

  • Meldinger. NEM-transaksjoner kan inneholde krypterte eller ikke-krypterte meldinger.

  • Namespace – det proprietære domenenavnsystemet der brukere kan registrere domenene sine. XEM-holdere kan opprette så mange domener og underdomener som de trenger.

Viktige fordeler med NEM Blockchain økosystem

Takket være allsidigheten og den brede funksjonaliteten til NEM XEM er prisforutsigelsen generelt positiv: denne Blockchain er svært konkurransedyktig.

Hva NEM-prisforutsigelse avhenger av?

Det er et stort antall faktorer som har innvirkning på NEMs fremtidige prisforutsigelse. La oss finne ut hva som kan akselerere verdien av mynten, og hvilket aspekt som kan hindre den.

Hva bidrar til XEM-vekst?

Hva kan hindre XEM-vekst?

Catapult-oppdateringen ble skrevet på C ++ språk som vil øke hastigheten på transaksjonsbehandlingen betraktelig. Et høyt nivå av konkurranse. NEM må konkurrere med mange veletablerte beskyttere med fokus på smarte kontrakter, eiendeler og blockchain-løsninger for individuell og bedriftsbruk. Ethereum, NEO og Ardor hevdes å være de viktigste konkurrentene.
Et bredt spekter av virkelige brukssaker som starter fra logistikk og etterbehandling etter stemmesystemer. NEM-økosystemet kan implementeres på forskjellige sfærer – adopsjonen av plattformen er mye oppmuntret. NEM har allerede vist seg å være nyttig for den japanske Mijin-kommersielle Blockchain. Dårlig adopsjon. Den viktigste faktoren som definerer NEM-suksess, vil være muligheten til å nå popularitet og global adopsjon. Det må være tilstrekkelig mengde bedriftsbrukere og utviklere for å bygge prosjekter på toppen av denne plattformen.
NEM.io-stiftelsen har som mål å fremme bruken av NEM Blockchain og har kunngjort å foreta en investering på $ 70 millioner for å drive utviklingen av lokale selskaper. Hacking. Etter hacking og tyveri av 523 millioner NEM-tokens, har autoriteten til prosjektet blitt litt skadet.

NEM-prisforutsigelse for 2018

I skrivende stund (juni 2018) er NEM-prisen nær $ 0,2. I 2017 opplevde NEM betydelig volatilitet – prisen varierte fra $ 0,0036 til $ 2,01. I fremtiden forventes ikke slike svingninger å finne sted, men NEM-prisforutsigelsen 2018 varierer betydelig. Mens noen eksperter sier at det kan stige til så mye som $ 0,86, viser Longforecast.com at prisen på NEM kan gå ned til $ 0,11 innen utgangen av året. Siden vi fremdeles venter på den nye Blockchain-versjonen av NEM XEM-prisforutsigelsen, kan 2018 endre seg betydelig.

Hva er videre?

Når det gjelder prisforutsigelse, synes NEM-krypto-Facebook-prognoser å være de mest positive – det forventes å treffe terskelen på $ 1. Ifølge andre teknologisektorer vil prisen stige til $ 0,5-0,3. Selv om det ikke ser ut til å stige i en voldsom hastighet, er NEMs vekst stabil.

NEM prissvingninger

NEM-kryptoprisforutsigelse 2020 er ikke mye annerledes: mens Facebook hevder at mynten kan nå $ 2,3, forutsier andre kilder at den vil nå $ 0,8-0,3,8. Uansett, å dømme etter den mest pessimistiske NEM-prisforutsigelsen 2020, kan langsiktige investeringer lønne seg litt.

Hva med NEM-myntes langsiktige prisforutsigelser? Innen 2024 kan mynten overvinne terskelen på $ 100 og til og med $ 150. Dette kan imidlertid bare skje i tilfelle NEM Blockchain tåler høy konkurranse, noe som er vanskelig med tanke på antall nye Blockchain-prosjekter som dukker opp.

Hvis du ser på Wallet Investor NEM-prisforutsigelse, blir det klart at veksten av mynten ikke vil være overveldende, men en jevn økning i verdien er garantert. Derfor bør investorer på jakt etter pålitelighet vurdere XEM for sin portefølje: selv om du er vitne til realiseringen av den ydmykeste NEM-prisforutsigelsen, kan lommebokfondet sikkert øke med 100-200 prosent på et par år.