EOS-prisanalyse: Hvor mye kan EOS koste i 2018, 2020, 2025?

EOS er en Blockchain-basert plattform som gir støtte for desentralisert drift og letter etableringen av Blockchain-apper. I tillegg til dette har EOS-kryptokurveringen, tokenet som tilbys av nettverket, vist et enormt potensiale og tiltrekker seg investorer i et enestående tempo.

Utviklerne erklærer også at nettverket er i stand til å fullføre 50 000 transaksjoner hvert sekund – et attributt som vil gi stabilitet når bruken av EOS-kryptovaluta blir utbredt..

Hva gjør EOS-kryptokurrency unik?

  1. Maksimal tilgjengelig tilgang er en milliard EOS
  2. Myntene kan ikke utvinnes, de fås ved å foreta investeringer
  3. Det gir en betydelig høyere transaksjonshastighet som overgår eksisterende plattformer

Av de ovennevnte grunnene blir EOS tipset om å fremstå som en av de ledende kryptovalutaene i nærmeste fremtid, og det blir gjerne referert til som Ethereum on Steroids. Noen hevder også at forkortelsen representerer Endless Online Scaling, men det er ikke noe ord om dens legitimitet.

EOS-prishistorikk

Uten tvil vil det å kunne fastslå den nøyaktige prisforutsigelsen til EOS-kryptovaluta sikre at investorer tar en informert beslutning. Å vurdere dens historiske ytelse vil hjelpe til med å identifisere skjulte mønstre og vil føre til en riktig evaluering av valutaens potensial.

Handelen begynte andre juli 2017, og den offisielle prisen ble satt til $ 1,03 per EOS. På den tiden virket dette rimelig og rettferdig for en ny aktør i kryptosfæren. I en periode på fire måneder fikk mynten imidlertid ikke så mye aktivitet som tidligere forutsagt, og prisen falt.

I november 2017 skjedde en plutselig omgang, og EOS steg raskt. 4. november handlet den til $ 1,21. På samme tid ble markedsverdien av EOS-kryptokurrency anslått til $ 54 millioner. Fra da av ble dens ustabile natur åpenbar for alle, og til slutt nådde EOS den 13. januar en ny høyde. Det handlet til 18,16 dollar med en markedsverdi på 109 millioner dollar.

Dessverre fikk omstillingene som vanligvis vises i kryptokurver tak på EOS og tyngdeloven satt i. Det begynte en nedadgående spiral som så prisen på $ 4,08 fra 19. mars. Igjen tok det fem uker å komme seg før det endelig nådde en topp på $ 21,46 29. april. På dette tidspunktet ble markedsverdien satt til $ 176,6 millioner.

For tiden handler den for mindre enn $ 12, men dette øker ikke potensialet i EOS-kryptokurrency. Den har en Blockchain-infrastruktur som konkurrerer med Ethereum, og den er rangert som den femte største mynten basert på markedsverdi. Noen av de andre årsakene til den oppfattede veksten er forklart nedenfor.

EOS er et mindre risikabelt alternativ til ETH eller BTC

La oss si at EOS stiger raskt de neste ukene, og du blir interessert i valutaen, du kan fortsatt kjøpe så mye du vil uten å bruke en formue. Dette stemmer ikke med kryptovalutaer som ETH og BTC, da prisen er mye høyere. Derfor vil investorer som har behov for billige mynter med langsiktige fordeler, finne EOS tiltalende.

En bemerkelsesverdig markedsføringsstrategi

Block One er ikke bare kjent for sin tekniske ekspertise, deres markedsføringsstrategi drev dem også inn i rampelyset. De var i stand til å få oppmerksomhet fra bemerkelsesverdige enheter som New York Times og Reuters, og dette førte til at deres rangering på CoinMarketCap.com økte.

EOS har et bemerkelsesverdig vekstdiagram

EOS brøt seg inn på topp 10-plassen i løpet av en veldig kort stund. Dens oppstigning, ifølge flere kryptoeksperter, er for god til å være sant, mer som et eventyr. Tenk at vi har over 1340 kryptovalutaer i markedet. Blant dette mangfoldet administrerer EOS, en nykommer, nesten 1,5 milliarder dollar i handelsvolum daglig. Fremtiden er spesielt lovende for EOS!

EOS-prisforutsigelse 2018

Vi må ta hensyn til svingningene vi har sett de siste par månedene. Selv om det fortsatt er for tidlig å identifisere solide trender, kan vi være sikre på at EOS ikke overskrider et område. Flere finanseksperter ga sin mening om emnet, og det varierer mye.

Én ting er imidlertid sikker på at EOS vil stige før utgangen av året. Forvent at mynten skal selges for rundt $ 30 eller mer innen desember. For de som kjøpte den for mindre enn en dollar i 2017, er dette ekstremt gode nyheter!

EOS-prediksjon 2020

På denne tiden vil EOS bli sett på som en seriøs rival som kjemper med ETH om det ultimate stedet. EOS-infrastrukturen har en litt overlegen teknologi som gir bedre transaksjonshastighet, men Ethereum har eksistert lenger og de er mer pålitelige. Vi bør forvente at EOS vil selge mellom $ 45 og $ 70.

EOS-prisforutsigelse 2025

På denne tiden hadde EOS brukt nesten åtte år på scenen. Dette er den omtrentlige alderen Bitcoin begynte å glede seg over den hemmelige økningen til berømmelse, og toppet seg til $ 20.000. Selv om omstendighetene er forskjellige, og det ikke er noen garanti for at EOS vil gjenskape Bitcoins resultat, er det en terskel. EOS bør gå for minst $ 1000.

EOS-myntBilde av pexels

Grunner til å investere i EOS

Hvis du sitter på gjerdet og trenger et lite skyv, bør du vurdere denne listen nøye. Kanskje det er det du trenger foreta den investeringen du alltid har ønsket deg.

  1. EOS er den femte største kryptovalutaen basert på markedsverdi
  2. EOS har et imponerende daglig handelsvolum.
  3. Den har et begrenset tilbud

Årsaker til å kaste EOS

Det er viktig å møte virkeligheten når du tar så avgjørende beslutninger som dette. Som et resultat er noen av demeristene listet opp nedenfor.

  1. Det har ikke eksistert så lenge
  2. Den opplever for tiden en nedadgående trend
  3. Grafen gir ikke tilstrekkelig informasjon om dens oppførsel

Konklusjon

Etter hvert som EOS-plattformen blir populær, vil mynten også øke i verdi. En god idé ville være å investere i denne valutaen på lang sikt. EOS-kryptokurrency tilbyr spennende muligheter, og den planlagte allestedsnærheten til desentraliserte apper er fristende. Likevel er ingenting sikkert. Du må kanskje konsultere fagfolk før du tar et så stort skritt.