Binance Coin Price Analysis – Hvor langt kan BNB vokse?

Binance har funnet veien til overskriftene igjen og igjen. Først lanserte de et investeringsfond på 1 milliard dollar, og deretter feiret de over åtte millioner brukere. Disse nye prestasjonene vanner de forrige 15 millioner dollar som ble samlet inn i juli 2017 og forbløffende vekst i medlemskapet. Den svevende suksessen har også ført til flere rykter om BNB-prisforutsigelse.

Til tross for selskapets fantastiske ytelse, ga Binance Labs seg aldri, de fortsatte å skyve grenser. LaunchPad-produktet som ble testet i desember 2017 med Gifto Officials ICO, så selskapet samle millioner av dollar på få sekunder. De hvilte fortsatt ikke årene sine, ettersom de har kunngjort at de har flere prosjekter i gang.

Deres imponerende merittliste er det som ligger til grunn for mylderet av BNB-prisforutsigelser som flyter rundt, og hevder at mynten vil toppe seg på kort tid.

Men vi kan ikke stole på hørselen alene, la oss finne ut om BNB virkelig vil gjøre det bra i markedet. Hvis de vil, hva er den underliggende årsaken? Hvis ikke, må vi finne ut hvorfor.

Binance tilbyr rabatt på handelsavgift

Inntekter er uten tvil en viktig kilde til vekst. Imidlertid er en like viktig beregning volumet på handelen som håndteres. BNB taklet dette klokt og tilbød handelsmenn 50 prosent rabatt når de benytter Binance exchange for betaling av avgifter. Denne tilsynelatende lille introduksjonen går langt i å oppmuntre kundeadopsjon, og BNB-prisforutsigelse for 2018 får grep på grunn av dette.

Binance tilknyttet bonus

Ja, det er noe som er tilknyttet bonus med Binance. Faktisk økte inntektene nylig for de som har minimum 500 BNB. Tilknytningsprogrammet belønner handelsmenn med 50 prosent av handelsavgiftene til de som er henvist. Dette betyr at hvis du henvis en forhandler som fortsetter å pådra seg en handelsavgift på ca $ 50, får du betalt $ 25.

For de som ikke oppfyller minimumet, ble bonusen kuttet til 20 prosent, og den strategiske fordelen dette tilbyr kan sees nedenfor:

  1. Det øker inntjeningen på kort sikt

  2. Forbedrer det samlede overskuddet på lang sikt

  3. Gi et perfekt oppsett for å lage en ny etterspørselsfunksjon.

Deltakelse salg deltakelse for LaunchPad

LaunchPad er et Binance-produkt som ble etablert for å hjelpe nystartede selskaper med å skaffe kapital som på forfall. De har testet dette produktet, og det har bevist sin pålitelighet. Denne strategien er at oppstart er pålagt å kjøpe BNB-tokens før de kan delta i innsamlingsøvelsen, er like levedyktig, og det vil føre til at verdien øker.

BNB-handelspar

Det er over 70 handelspar BNB. Dette betyr at BNB er tilgjengelig for omsetning med 70 andre kryptovalutaer på flere digitale børser. Dette viser hvordan verdifullt det er, og det viser også at etterspørselen etter denne mynten øker.

En ting til med å handle par, åpner handelsparverktøyet handelsmenn for flere arbitrasjemuligheter. Hva betyr dette? Betyr ganske enkelt at hvis det er et NEO / BTC-par og et BNB / NEO-par, kan man utnytte BNB / NEO-paret i stedet for trading BTC på grunn av den betydelige prisforskjellen.

BNB-prisforutsigelse

Nå, til den virkelige avtalen. Basert på bevisene som er gitt ovenfor, hva er dommen? La oss se på noen andre ting:

  1. Den opprinnelige totale tilgangen var 200 mln tokens, men de har en tilbakekjøpsklausul som tar sikte på å redusere den totale tilførselen til 100 mln..

  2. Det er et ERC 20-token.

  3. Den har en markedsverdi på $ 1,259 milliarder, den 18. største.

  4. Det selges for øyeblikket til $ 13,19

For analysen vil vi trekke på dataene og ligningene som er gitt her.

For øyeblikket er volumet av tilgjengelig BNB 4,3222 prosent av den totale fysiske valutaen A (inkludert den i sentralbanken). BNB tilgjengelig er også 0,3041 prosent av den totale valutaen B (inkludert beløpet i etterspørselskontoer, kontrollkontoer, sparekontoer, pengemarkedskontoer og innskuddsbevis for kontoer mindre enn $ 100.000).

Hvis en prosent av den totale fysiske valutaen A tilføres kryptomarkedet og Binance-mynten opprettholder den nåværende aksjen, vil prisen på BNB være $ 2,98. Hvis 16 prosent av nevnte beløp pumpes inn, vil BNB øke til $ 47,66, og hvis prosentandelen stiger til 32 prosent, blir det $ 95,31.

BNB-prisforutsigelse tar imidlertid en drastisk vending når det gjelder valuta B. Hvis en prosent er investert, blir den $ 42,33, hvis 16 prosent er investert, blir den $ 677,33, hvis 32 prosent er investert, stiger den til $ 1,354,66.

Konklusjon

Som vi alltid advarer om, er kryptomarkedet ustabilt og risikabelt. Dette bør ikke tas som økonomisk rådgivning, og vi er ikke ansvarlige for tap som oppstår. Invester først etter at du har undersøkt markedet omhyggelig. En ting til, ha det gøy mens du gjør det!