Litecoin er død? Prisforutsigelse LTC 2018 \ 20 \ 25

Å bli kalt sølvversjonen av Bitcoins gull, Litecoin ble introdusert i 2011 som en rask løsning som skulle løse noen problemer som er typiske for Bitcoin. Dette er en raskere krypto: transaksjonene behandles fire ganger raskere enn Bitcoin Blockchain gjør. Men til tross for at det er et bedre alternativ til Bitcoin, kan Litecoin fremdeles ikke erstatte det og være så kostbart som overordnet mynt. Videre har kryptosamfunnet vært vitne til opp- og nedturer, og prissvingningen fortsetter fortsatt. Er det noe poeng med investere i dette altcoinet, og hva er prisforutsigelsen for Litecoin de neste årene?

Hva er Litecoin?

Hvis du allerede kjenner begrepet Bitcoin, blir det lettere å forstå naturen til Litecoin. I dag er dette den femte største kryptovalutaen med markedsverdi på $ 12 milliarder. Akkurat som Bitcoin bruker den samme Blockchain og betaler. Navnet “Lite” -mynt er basert på dens høye hastighet – transaksjoner med denne valutaen er fire ganger raskere. For eksempel, mens du må vente på bekreftelse av Bitcoin-transaksjonen i 10 minutter, med Litecoin, vil du bare vente 2,5 minutter.

Er det andre forskjeller?

Bitcoin Litecoin

Samlet tilbud er 21 millioner mynter

Samlet tilbud er 85 millioner mynter

Høye transaksjonsgebyrer

Lavere transaksjonsgebyrer

I dag er det vanskelig å gruve – det kreves en profesjonell gruvedrift eller gård

Du kan bryte den med din personlige datamaskin

Alt i alt går poenget med Litecoin ned til raskere prosesseringsbehandling og forenklet gruveprosess. De er basert på den samme Blockchain og har stort sett den samme funksjonaliteten.

Et tilbakeblikk: LTC-pris i 2017

Det bør nevnes at Litecoin har opplevd banebrytende vekst det siste året. Mens det i begynnelsen av 2017 kostet $ 4,5, mot slutten av året, har verdien økt med 8000 prosent! Akkurat som mange kryptokurver har den steget i desember. Litecoin ble en av de 10 beste valutaene i prosent av veksten, som oversteg selv den mest optimistiske Litecoin-prisforutsigelsen 2017.

Det som også endret seg, er introduksjonen av SegWit (Segregated Witness) -metoden – en divisjon av handelsunderskrifter som gjør blokkstørrelsesgrenser mindre tøffe. Dessuten, i mai 2017, ble den første Lightning Network-handelen utført, en transaksjon fra Zürich til San Francisco tok mindre enn ett sekund..

Prediksjon for Litecoin 2018

Frekvensen av Litecoin-adopsjon øker stadig. Delvis på grunn av det faktum at folk begynner å forstå hva kryptovaluta er, og samtidig på grunn av den økende populariteten til plattformen. Dessuten, la oss ikke glemme Bitcoin, det er her røttene til altcoinsuksess vokser, og ser påliteligheten, folk begynn å investere i andre kryptovalutaer også. Dessuten tillater slike teknologier som SegWit (Segregated Witness) og et lynnettverk Litecoin teknisk overlegenhet over Bitcoin, noe som også fremmer utviklingen av den første.

Til tross for alle de ovennevnte fakta, var ikke Litecoin-prisforutsigelsen i mars 2018 berettiget: i stedet for å vokse begynte kryptoen å tape betydelig i pris. I juni 2018 traff det under $ 100.

Prediksjonen om Litecoin i dag sier at Litecoin-prisen i 2018 kommer til å nå rundt $ 1000. Akkurat som i 2017 kan mynten plutselig vokse opp fra dagens $ 80. Hvorfor det? Å se at Litecoin er en raskere og sikrere versjon av Bitcoin (den er lettere, tryggere og raskere), kan investorer endre sine prioriteringer og bytte til LTC. Det som bør styrkes er sirkulasjonsnivået: Litecoin-eiere skynder seg ikke å selge mynten og holder den til dagen når den når en viss terskel.

Når det gjelder mer realistiske prognoser, er ikke veksten så betydelig, men det er mer enn mulig. For eksempel gir WalletInvestor et års prognose på $ 204. Det betyr at Litecoin-prisforutsigelsen 2019 er rundt $ 250-400.

Prediksjon for Litecoin 2020

I henhold til de mest pessimistiske prognosene kan LTC i løpet av et par år doble sin nåværende verdi: det kan nå koste $ 160. Andre spådommer er som følger:

  • Facebook – $ 961
  • Google – $ 365
  • Smarttelefon – $ 183
  • Internett-brukere – $ 350
  • PayPal – $ 240

La oss ikke glemme at myntene i omløp i dag (juli 2018) er rundt 57 millioner, og alle myntene vil bli utvunnet i løpet av et par år. Derfor kan prisen begynne å vokse betydelig ikke tidligere enn 2020.

Prediksjon for Litecoin 2025

Når det gjelder slike langsiktige prognoser, er det ingen ekspert som kan gi garantier. Innen syv år kan mange ting forandre seg og riste kryptovalutamarkedet til sin kjerne. Prognosene er imidlertid optimistiske. Litecoin-prisen kan vokse opp til $ 800 – $ 3 800. Facebooks prognose sier at det til og med kan nå $ 68 8114!

Hva avhenger Litecoin av fremtidig prisforutsigelse?

Det er umulig å lage presise prognoser – det er mange faktorer som kan påvirke Litecoin-prisen. En av slike faktorer er statlige forskrifter: når Kina og Sør-Korea har utestengt kryptovalutaer, har hele markedet lidd. Selv om Litecoin også er desentralisert, betyr det ikke at det ikke kan reguleres. For eksempel kan den amerikanske regjeringen forby butikker å akseptere betalinger i Litecoin – som kan påvirke valutaverdien. Dessuten kan regjeringen stenge kryptokursutvekslinger eller forby produksjon og salg av gruvedrift.

Andre ting som bør tas i betraktning er:

  • Den totale tilførselen av Litecoin (prisen kan begynne å vokse etter slutten av gruveprosessen);
  • Adopsjonsnivået.
  • ICOer som bruker Litecoin-valuta.
  • Utseendet til alternative mynter med andre tekniske egenskaper.

Er Litecoin verdt å investere? Alt i alt er dette en bedre versjon av Bitcoin, og før eller siden vil de fleste innse det. Hvis du er klar til å vente et par år på å få mer eller mindre anstendig inntekt, er det på tide å investere i Litecoin akkurat nå.