ZCash Price Prediction – Hvor mye koster ZEC i 2018 \ 20 \ 25?

Verden av kryptovaluta har vært vitne til et massivt utseende av forskjellige altcoins det siste året. En av de mest populære kryptovalutaene er ZCash. Det har ikke eksistert så lenge, men har allerede fått en hær av støttespillere og bidragsytere. Aner ikke hva ZCash er? Lurer på om det er verdt å investere i? Da er denne artikkelen noe for deg! La oss få den grunnleggende ideen om hva ZCash er, og lese ZCash-prisforutsigelse for de neste årene.

Hva er ZCash?

I Zcash Blockchain brukes en spesifikk protokoll kalt zk-snark – dette er beviset på konstruksjon. Med denne protokollen kan du opprettholde en sikker balanse anonymt, mens mengden transaksjoner ikke avsløres. I Bitcoin er hver transaksjon bekreftet for å låse opp utdataene. Den totale tilgangen på Zcash er også 21 millioner mynter – det samme som Bitcoin. Men selv med samme utstedelseshastighet vil alle ZEC-mynter bli utstedt innen 131 år. I stedet for å behandle en blokk i 10 minutter, gjør Zcash det fire ganger raskere (2,5 sekunder).

Generelt er ZCash mer brukervennlig, siden det er en sikrere plattform som tillater private transaksjoner i en offentlig Blockchain – dataene vil være trygge og sikre. Takket være det kan bedrifter, applikasjoner og forbrukere sette opp nivået på tilgang til transaksjonene sine.

ZCash vs Bitcoin

For at du skal forstå forestillingen om ZCash bedre, la oss sammenligne den med BTC:

Bitcoin

ZCash

Behandlingen av en blokk tar 10 sekunder

Behandlingen av 1 blokk tar 2,5 sekunder

Alle transaksjoner blir offentliggjort

Brukerne velger hvilke detaljer om transaksjonene som kan vises

Implementerer ikke smarte kontrakter

Tillater smarte kontrakter

Bruker proof-of-work-protokoll

Bruker Zero Knowledge Proof-protokoll

ZCash-ytelse i 2017

Helt fra starten fikk mynten en anstendig verdi – i begynnelsen av 2017 var den verdt rundt $ 37. Da ble ZCash-prisforutsigelsen april 2017 sant, og den begynte å øke til pris sakte. Ifølge ZCash-prisforutsigelsen april 2017, skulle mynten nå terskelen på $ 50, men den overlevde faktisk forventningene og var verdt mer enn $ 60 i denne måneden.

Det skal bemerkes at ZCash-prisforutsigelse 2017 var berettiget – innen utgangen av året kostet mynten omtrent $ 500, og fortsatte veksten ytterligere. I løpet av kort tid ble det en av de 20 beste kryptovalutaene i verden.

Prediksjon av ZCash 2018

I år opplevde mynten alvorlige oppturer og nedturer: i januar 2018 nådde den toppprisen på $ 876, men falt ned så raskt den svevde. Til tross for ZCash-prisforutsigelse Mai 2018 var ikke like heldig som for et år siden – i stedet for å øke verdien, svingte ZCash kraftig og endret prisen fra $ 220 til $ 330. ZCash 2018-prisforutsigelse for de ytterligere månedene er kontroversiell. Ifølge de mest realistiske prognosene kan den nå $ 554. Noen analytikere sier at det kan til og med være $ 2100 og høyere.

Selv om ZCash ikke blir så høy, kan prisen i 2019 likevel nå grensen på $ 200.

Prediksjon for ZCash 2020

Når det gjelder fjernere år, viser det seg å være vanskeligere å forutsi ZCash-myntpris. For eksempel hevder noen analytikere at det kan starte på $ 195 og slutte på $ 429. Wallet Investor gir mer positive prognoser – ZCash-prisen kan variere fra $ 370 til $ 2222.

Prediksjon for ZCash 2025

Å lage en slik langsiktig prisforutsigelse for ZCash er ikke den beste ideen, fordi ingen vet hva som kan skje innen syv år. Generell statistikk er imidlertid positiv: kostnaden for kryptovaluta kan vokse til minimum $ 2.037, i beste fall til $ 2500- $ 8.800. Noen investorer hevder at det til og med kan nå terskelen på $ 60.000.

Hva verdien av ZCash avhenger av?

Når det gjelder prisforutsigelse, er ZCash ikke den enkleste sfæren. Faktum er at kostnadene kan defineres av et utall faktorer, inkludert:

  • Brukbarheten til z-adresser. Nå er det ikke alltid mulig å gjennomføre skjermede transaksjoner.
  • Mengden prosessorkraft til disposisjon og økning i antall behandlede transaksjoner.
  • Introduksjon av ZCash i oppstart og forskjellige prosjekter.
  • Markedsverdi for Zcash. På grunn av det faktum at den totale mynttilgangen er begrenset, og myntene utstedes sakte, kan Zcash-prisen vokse raskt og betraktelig.

Det samme er ZCash verdt å investere? Det er mange faktorer som viser at det er en av de mest perspektiviske valutaene med et stort potensial for prisvekst. Så hvis du har muligheten til å investere, gjør det akkurat nå!