15 populære Bitcoin-lommebøker 2019

Hvis du skal delta i radene med stolte Bitcoin-eiere, er det første du bør ta vare på en Bitcoin-lommebok. Hvor du beholder din digitale rikdom, betyr det mye, så stol på dine tidligere BTC-tokens til de mest pålitelige lagringsleverandørene. Hva er de verdigste BTC-lommebøkene i 2019? Vi har utarbeidet vurderinger av populære løsninger – det vil lede deg gjennom myra av Bitcoin-lommebøker.

Men før vi begynner, la oss overholde reglene for å velge en trygg og pålitelig BTC-lommebok.

Hvordan velge den beste Bitcoin lommeboken?

Du bør vurdere dine egne preferanser og behov. Her er noen aspekter du må være ytterst oppmerksom på:

 1. Trenger du å jobbe med kryptoporteføljen din når du er på farten? Velg deretter en mobil lommebok, for eksempel Mycelium, Jaxx eller Copay.
 2. Hvor ofte trenger du å gjøre BTC-transaksjoner? Ta hensyn til maskinvare- og papirløsninger for langvarig oppbevaring og kjøling. Online- og stasjonære versjoner er mer fleksible for handel og utgifter.
 3. Hvilken mengde BTC vil du håndtere? Bruk store lommebøker for store BTC-beløp. For mindre summer – nett- og stasjonære lommebøker.
 4. Er lommeboken sikker nok? Forsikre deg om at de private nøklene dine ikke blir online. Hvis de gjør det, må du sørge for at du handler med et pålitelig nettsted som ikke vil avsløre dataene dine til tredjeparter.
 5. Hva er transaksjonsgebyret? Provisjonen for BTC-transaksjoner kan variere fra 0% til 4% og høyere. Noen lommebøker krever ingen provisjon, men du må betale avgifter når du kobler til handelsplattformer.

Ideelt sett bør du bruke en kombinasjon av lommebøker – hver for sitt formål. Dette vil sikre høyere sikkerhet og rask tilgang til dine digitale midler.

Typer Bitcoin lommebøker

Det er fire hovedkategorier av Bitcoin-lommebøker. De varierer etter måten du får tilgang til eiendelene dine.

Maskinvare lommebøker

Dette er enheter som ser ut som typiske USB-er og er koblet til brukerens datamaskin på en lignende måte. En maskinvare-BTC-lommebok beholder de private nøklene og er kun tilgjengelig når eieren skriver inn en PIN-kode. Brukerens digitale valuta er ikke tilgjengelig via nettet – det kreves direkte tilkobling til innretningen. Det kalles fryselager og regnes som den sikreste måten å lagre eiendeler på. Den største ulempen er en relativt høy pris på løsningen.

Online lommebøker

Dette er elektroniske tjenester som lar brukerne generere klientområdet med sin egen Bitcoin-lommebok. Det betyr at BTC er praktisk talt lagret på tredjeparts servere. På grunn av trusselen om hacking anses denne metoden for å være utrygg. Det avhenger imidlertid av nettstedet du velger.

Desktop lommebok

I dette tilfellet installerer brukere programvare på PC-en eller en mobilapp. Private nøkler lagres på enheten og går ikke online. Dette er en relativt sikker metode for kryptolagring med mindre PC-en din er sårbar for skadelig programvare og virus. Slik programvare kan kreve gigabyte plass og noen grunnleggende tekniske ferdigheter, så den bør heller brukes av de som er IT-kunnskapsrike.

Papir lommebøker

Dette er den sjeldneste og sikreste måten å lagre krypto på. Brukerens private og offentlige koder lagres på et papir. Det kan legges i et bankdepositum. Selv om det høres utdatert, er denne metoden fortsatt relevant og pålitelig.

Nå når du vet det viktigste, er det på tide å følge de beste Bitcoin-lommebøkene for 2019.

1. Copay

Denne lommeboken ble utviklet av BitPay for fem år siden for å koble uslåelig sikkerhet med intuitiv navigasjon og rike funksjoner. Dette er grunnen til at Copay er en av de beste programvareløsningene for BTC-holdere. Den bruker multisig-teknologi for rask verifisering av transaksjoner og tillater mer enn 1 signatur, noe som garanterer bedre beskyttelse mot hackere. Dessuten er dette en åpen kildekode-løsning, noe som betyr at du kan ha bedre kontroll over midlene dine. Det vil være like effektivt på skrivebordet, nettet eller mobilgrensesnittet. Copay fungerer på alle de viktigste operativsystemene.

Copay gjengir hele spekteret av funksjoner for å motta og sende betalinger:

 • 2-trinns autentisering

 • sikker betalingsbekreftelse

 • Støtte for Bitcoin Payment Protocol

2. Coinbase

Coinbase lommebokBilde av Coinbase

Ikke at det er det tryggeste alternativet for BTC-lagring – Coinbase har noen ulemper når det gjelder personvern og sikkerhet. For eksempel kontrollerer den dine private nøkler og sporer hvor og hvordan du bruker Bitcoins (noen brukeres kontoer er blokkert for ulovlige kjøp gjort med BTC i darknet).

Imidlertid sørger Coinbase for uslåelig bekvemmelighet og er perfekt for kjøp og salg av krypto. Med dette nettstedet kan du opprette en direkte forbindelse med en amerikansk bankkonto og ha dollar til disposisjon for å kjøpe BTC umiddelbart. Solgt BTC konverteres automatisk til USD og sendes også til kontoen din. Det er en veldig fleksibel plattform.

En annen bekymring er Coinbases sårbarhet for hackerangrep. Den triste Mt. Gox-eksempel har bevist at lagring på nett kan være en stor feil – hackere oppfinner nye måter å stjele digitale penger på, slik at IT-team alltid bør være på vakt.

3. BRD lommebok

BRD er en no-brainer selv for nybegynnere. Det muliggjør administrering av store kryptoaktiver og er tilgjengelig for både iPhone og Android. Ved hjelp av denne Bitcoin-lommeboken kan brukere kjøpe BTC på forskjellige måter (via minibanker, personlig, kredittkort, bankoverføringer osv.). Konvertering av kryptovaluta er også mulig. BRD lommebok utgjør feilfri brukeropplevelse.

BRD lommebokBilde av BRD

Hva med sikkerhet? BRD lommebok er koblet til blockchain via en 12-ords papirnøkkel. Dermed trenger du ikke å forholde deg til kontoer og mange passord. Enkelt som aldri før!

4. Coinomi

Dette er et flerspråklig program som ble opprettet for brukere fra hele verden. Den nettbaserte lommeboken kan brukes på nettbrett og smarttelefoner. Den har 2-trinns autentisering og et brukervennlig grensesnitt for rask og enkel BTC-administrasjon. Det er alt du trenger og ingenting du ikke trenger.

5. Blockchain.com

Dette er en av de mest brukte BTC-lommebøkene fordi den muliggjør Bitcoin-transaksjoner via både nettleser og mobiltelefon. Interessant, denne hybrid lommeboken lagrer dine private nøkler på Internett, men har ikke tilgang til dem. Lagring og markedsplass er delt fra hverandre. Du bør imidlertid overføre penger bare til mottakerne du stoler på – lommeboken lastes fra serverne deres.

Blockchain.comBilde av Blockchain

Denne Bitcoin-lommeboken er egnet for startere som bare lærer nøtter og skruer av kryptovaluta. Selskapet er veletablert og har fått tillit blant kryptosamfunnet. Den eneste ulempen er at anonyme overføringer sannsynligvis ikke vil bli gjort med Blockchain.info.

6. GreenAddress lommebok

Denne kryptovaluta-lommeboken gir brukerne total kontroll over sine personlige eiendeler, inkludert BTC. Her kan du sette opp transaksjonsgrenser, forbruksterskel og så videre. Hva gjør det suverent fra et sikkerhetsmessig synspunkt? Det muliggjør 2-faktor autentisering for hver transaksjon som utføres. Dermed garanterer det sikkerheten til kryptovalutaen din, selv om en slik tilnærming ikke er praktisk. Transaksjoner gjøres litt tregere.

GreenAddress lommebokBilde av GreenAddress

De aller fleste brukeranmeldelser er ganske rettferdige, og brukere er enige om at denne lommeboken ikke er vanskelig å navigere og forstå. Så hvis du ikke har noe imot avveiningen mellom sikkerhet og hastighet, vil GreenAddress være et perfekt valg.

7. Robinhood

Denne plattformen ble startet som et handelsnettsted, men nylig utvidet den listen over tilgjengelige funksjoner og inkluderte støtte for Bitcoin og noen få andre kryptoaktiver. I likhet med Coinbase fungerer Robinhood som både en børs og en lommebok. Det setter imidlertid stort fokus på mobilopplevelse og gir ikke et nettgrensesnitt for handelsmenn.

Hvorfor prøve Robinhood? Det er helt gratis! Det er ingen avgift for kjøp eller salg av BTC, som alle andre aksjer på plattformen. Noen hevder imidlertid at denne appen ikke er sikker nok. Så langt har ingen problemer med hacking dukket opp.

kort

8. Trezor

Denne maskinvaren BTC lommebok er en av de beste valgene for lagring av krypto. Det fungerer som en USB-stasjon, hvis innhold bare er tilgjengelig av eieren. Du må sette opp en PIN-kode for å få tilgang til midlene og administrere dem. Hvis du mister det, er det et gjenopprettingsfrø for å gjenopprette kontoen. En av de beste tingene med Trezor er funksjonen for flere valutaer.

Bortsett fra det, er lommeboken veldig enkel å bruke: grensesnittet er forståelig selv for nybegynnere. Bare koble den til og nyt enkel navigering kombinert med uslåelig ytelse. Gadgeten er lett, slik at du enkelt kan ta den med deg og ha BTC innen fingertuppene. Ekstra sikkerhet er sikret takket være 24-ordsfrøet kombinert med passordfrasen, noe som gjør tilgang på lommeboken umulig for andre enn eieren! Advarsel: Hvis du glemmer passordfrasen, vil du ikke kunne gjenopprette den.

Er det noen ulemper? Vel, hvis du ikke har noe imot å betale opptil $ 100 og måtte koble enheten til PC-en, er denne dingsen perfekt. Når Trezor ikke er koblet til en datamaskin, er den ganske enkelt slått av.

9. Mosebok

Denne BTC-lommeboken minner en om Electrum, men har et mye vakrere grensesnitt og mer intuitiv bruk. Det har de samme fordelene som andre lommebøker, men ser mye bedre ut. Den brukervennlige menyen tillater administrering av BTC og titalls andre kryptovalutaer. Brukere kan også administrere porteføljen og se statistikk: informasjonen om transaksjoner vises i form av diagrammer og grafer. Du kan også bytte BTC for en annen mynt via ShapeShift-sentralen – den er innebygd.

Exodus WalletBilde av Exodus

Ingen kontooppsett er nødvendig, så denne lommeboken er perfekt for nybegynnere. Fra et sikkerhetsmessig synspunkt er det også fantastisk: det er kryptering av privatnøkkel og mange andre nyttige funksjoner. På grunn av tilleggsverktøyene anbefales Exodus for folk som er involvert i investering og handel. Gebyrer og provisjoner betales til nettverksbehandlingstransaksjonen, ikke til Exodus.

10. Mycelium

Vil du administrere kryptoaktiva på farten? Prøv Mycelium – en mobilpakke for iPhone og Android. Programvaren anbefales for teknologikyndige brukere, siden den er litt mer komplisert enn andre løsninger. Men ikke vær redd – det tar bare litt mer tid å forstå hva som er hva. Ingen stasjonære eller web-grensesnitt er gitt; Mycelium er laget utelukkende for mobilbrukere.

Søknaden er sikker nok: de private nøklene skal oppbevares på enheten, og du kan bevare anonymiteten. Bruk Bitcoins mens du er på farten og ikke vær redd for hacking – appen utnytter all viktig sikkerhetspraksis. Takket være BitID åpen protokoll er det mulig å lage sikkerhetskopier og nyte støtten fra maskinvare BTC-depositarer.

11. KeepKey

Dette er en av de sikreste lommebøker med flere valutaer. Skapere av KeepKey hevder at det er skuddsikkert mot hackere og skadelig programvare. Det er også beskyttet mot fysisk tyveri. Bortsett fra lagring, kan den tjene til transaksjoner og sporing av BTC-historikken din. Gadgeten integreres med en programvarepungepakke på din PC og er ansvarlig for opprettelse og oppbevaring av en privat nøkkel, samt transaksjons signering.

Prisen på KeepKey er lik sine kolleger, men designen og grensesnittet gjør det verdt hver dollar.

12. Ledger Nano S

Vil du ha BTC i lommen som vanlige penger? Det er mulig takket være Ledger Nano S duppeditt. Denne enheten ble designet for å lagre forskjellige kryptovalutaer på den fysiske brikken. Det ser ut som en vanlig USB-stasjon og tillater lagring av en ubegrenset mengde kryptovaluta. For fondshåndtering bør en bruker bare feste enheten til PC-en, bærbar PC eller mobil ved hjelp av kabelen. Når enheten synkroniseres med systemet, fornyes brukerens saldo automatisk.

Ledger Nano SBilde av 123rf

Ledger Nano S gir deg alle nødvendige verktøy: du kan sende og skaffe dine digitale penger trygt. De private nøklene lagres rett på enheten og blir aldri avslørt på Internett.

Nå de dårlige nyhetene. Ledger Nano S er ikke gratis: det koster $ 99, selv om du kan kjøpe den for så lite som $ 59 med rabatten som tilbys av noen selgere. Er det for mye for den skuddsikre sikkerheten til Ripple-tokens? Vi betaler lett bankene som holder innskuddene våre trygge, så engangs $ 99 virker ikke for mye, spesielt hvis du håndterer store summer med krypto.

Du kan kjøpe en sikker Ledger-lommebok ved å bruke denne henvisningskoblingen.

13. Jaxx

Denne Bitcoin lommeboken støtter noen få tokens og er designet for maksimal mobilitet. Opprinnelig ble den designet for å fungere som en mobil suite for Android og iOS, men Jaxx-teamet planlegger også å gi ut en stasjonær versjon..

Så hvorfor valgte Jaxx? For det første gjorde skaperne sitt beste for å lage et intuitivt, enkelt grensesnitt. Det er en no-brainer, selv for nybegynnere. Alt du trenger er å laste ned og installere Jaxx på mobiltelefonen, logge på og lage en lommebok. Å administrere midler er like enkelt som 1-2-3. For det andre holder Jaxx brukernes private koder på enheten: nøkler lekker aldri på Internett, og ingen tredjeparter har tilgang til dem.

Sist men ikke minst er en 2-trinns autorisasjon. Når du har aktivert det, får du ikke tilgang til kontoen din uten bekreftelse fra SMS.

14. Guarda

Dette er en lett lommebok som støtter flere kryptovalutaer og kan brukes på datamaskiner og smarttelefoner, noe som gjør det til et godt valg for handelsmenn som ønsker å administrere sine BTC-midler på farten. Kompatibilitet og pålitelighet gjør den til en av de beste løsningene så langt.

Guarda setter kundenes personvern på en sokkel: den beholder ikke brukerens data, private nøkler eller transaksjonsdetaljer. Tastene er igjen på brukerens enhet og slettes fra programmet når du logger ut. Ingen KYC-prosess er nødvendig, så du trenger ikke kaste bort tiden din på bekreftelse.

15. Electrum

Electrum ble designet for kun å være en BTC-programvarebokje for Bitcoin-samfunnet. Dette er en enkel plattform for sikker lagring av BTC og signering av transaksjoner. Electrum benytter SPV-metoden (Simple Payment Verification) som tjener til å verifisere en operasjon innen 5 sekunder. Det beste med det er at du ikke trenger å laste ned hele blockchain – det forenkler oppgaven enormt.

For å beskytte brukere utnytter Electrum kryptering på 2 nivåer: Det er ikke sannsynlig at dine private nøkler blir hacket på denne måten. Bortsett fra det, har lommeboken enkel navigering og et brukervennlig grensesnitt. Denne løsningen er tilgjengelig for alle vanlige operativsystemer, og du har muligheten til å beholde dine private nøkler på enheten sammen med Electrum. På denne måten vil du dra nytte av multisig-teknologi og utvidet funksjonalitet – du kan angi tillatelser slik at Bitcoins blir brukt og lagret i forskjellige lommebøker..

kort

Sammenlign BTC-lommebøker

La oss sjekke hvordan de mest populære Bitcoin-lommebøkene er forskjellige:

Lommebok

Type

Multisig

Er avgifter justerbare?

Ledger Nano S

Maskinvare

Ja + segwit

Trezor

Maskinvare

Ja + segwit

KeepKey

Maskinvare

Forhåndsinnstilt

Copay

Mobil, stasjonær

Ja

Forhåndsinnstilt

Mycelium

Mobil

Nei

Regulerbar

Mosebok

Desktop

Nei

Forhåndsinnstilt

Jaxx

Mobil, stasjonær

Nei

Forhåndsinnstilt

Øvelser for sikker bruk av en Bitcoin lommebok

Sett tillit til Bitcoin-lommeboken din, men fortsett å gjøre det rette for å beskytte økonomien din mot hacking og tap. Det er flere trinn du bør ta for ditt økonomiske privatliv og sikkerhet:

 1. Hold de private nøklene under streng kontroll. Det er bedre å ikke stole på tredjeparter og bare holde de private nøklene for deg selv. Lagre koden på enhetene dine eller skriv den ut og oppbevar den på et trygt sted. Legg merke til at tjenester som Coinbase og Circle lagrer og kontrollerer brukernes nøkler, så velg en alternativ lommebok for å bevare total personvern.
 2. Et annet skritt i retning av personvern er bruken av en sikker forbindelse når du håndterer BTC. Hva mener vi? Hver gang du behandler blockchain-data fra lommeboken, oppdager serveren IP-adressen din og kobler den til en tilsvarende adresse. Hvis du vil beholde personvernet ditt, kan du bruke lommebøker som Bitcoin Core eller Armory – de laster ned hele blockchain og lagrer den på enheten din. Slike lommebøker skjuler IP-adressen din og beskytter identiteten din. Imidlertid krever en stasjonær lommebok som dette minst 200 GB plass på PC-en, og mengden nødvendig plass øker stadig.
 3. For hver transaksjon genererer Bitcoin-lommebøker en ny adresse. Siden alle BTC-operasjoner er offentlige, gjør gjenbruk av en og samme adresse lommeboken din mer sårbar siden transaksjoner er knyttet til en identitet.
 4. Bruk Bitcoin-lommebøker i henhold til summene. Ideelt sett bør du ha forskjellige BTC-adresser for forskjellige pengesummer. Si at maskinvare eller en papirlommebok kan beholde besparelsene dine, mens mobil- og online-lommebøker heller bør brukes til handel eller utgifter.
 5. Ikke glem sikkerhetskopier. Lag reservekopier av lommeboken din og oppbevar dem flere steder. På denne måten vil du uansett kunne gjenopprette pengene dine. For bedre beskyttelse av papirlommebøker kan du laminere dem.

Bunnlinjen

Markedet tilbyr en enorm mengde Bitcoin-lommebøker – online, stasjonær og maskinvare. Hva skal jeg bruke? Det hele koker ned til dine krav og behov. Det er ingen forkjemper på denne listen fordi hver løsning har sine fordeler og ulemper. Du bør imidlertid alltid foretrekke prøvde og testede løsninger. Ikke stol på dine dyrebare Bitcoins til noen ukjente nettsteder og applikasjoner, selv om de prøver å lokke deg med null eller lave transaksjonsgebyrer.