De beste Litecoin lommebøkene 2019

Bitcoins yngre bror Litecoin er alltid et velsmakende stykke av kryptokaken for handelsmenn. Vil du få litt LTC også? Da bør du ta vare på lagring for det først. Ved hjelp av disse Litecoin-lommebøkene kan du beskytte kryptorikdommen din og nyte enkel navigering. Markedet er fullt av forskjellige alternativer – hvilken passer godt for deg? Ikke skynd deg til Google. Vi har utarbeidet den ultimate guiden for å velge en LTC-lommebok til å begynne med: den gir deg profesjonelle tips og en liste over de mest verdifulle LTC-lagringsalternativene.

Hva du skal søke etter i en Litecoin lommebok?

Uansett hva du skal bruke – Litecoin, Bitcoin eller annen digital valuta – er det noen viktige funksjoner som en lommebok skal ha. Disse inkluderer:

 • Brukervennlig grensesnitt. Digitale pengelommebøker kan ha en komplisert meny og forvirrende navigering, spesielt for nye kunder, så sørg for at du velger en lommebok med en forståelig og tydelig brukergrensesnitt.
 • Valutastøtte. Dessverre tillater ikke alle kryptografiske lommebøker brukere å lagre Litecoin. Les det med små bokstaver for å vite sikkert at du har valgt en løsning som kan lagre LTC, og hvis du planlegger å lagre forskjellige eiendeler, kan du finne ut om de også støttes.
 • Sikkerhet. Forsikre deg om at plattformen du velger har nok funksjoner til å beskytte eiendelene dine, for eksempel PIN-koder, to-faktor validering, kryptering og muligheten til å opprette en rekke adresser.
 • Backup-alternativ. Sjekk om plattformen tilbyr et alternativ for sikkerhetskopiering for å gjenopprette eiendelene dine uten problemer i tilfelle ukjente ukjente.
 • Kundeservice. Hvis du tilfeldigvis har et problem med lommeboken din, ville det være raskt og enkelt å få tilgang til klientstøtte? Sjekk ut hvilke kontaktalternativer som er tilgjengelige, og gjør din egen undersøkelse for å finne noen svar på spørsmål angående lommebokens ytelse og navigering. Les anmeldelser for å oppdage opplevelsene til forskjellige kunder som måtte håndtere kundestøtte.
 • Dev team. Hvem står bak lommeboken? Les om selskapet som sikkerhetskopierer det og sørg for at dette er kompetente og dyktige mennesker. Ellers får lommeboken ikke nok støtte og vedlikehold.

Nå som du kjenner de grunnleggende reglene for LTC-lommebokvalg, la oss gå gjennom for å se gjennom de mest verdifulle modellene.

Litecoin Core

Den offisielle plattformen kommer i en stasjonær versjon og støttes av det store operativsystemet. Den er laget av teamet som står bak Litecoin Core og er helt gratis.

Den sterkeste siden av denne kryptodepotet er at den ble designet for å håndtere nøyaktig Litecoin, noe som betyr at den fokuserer på å holde LTC og sikkerheten til LTCs blockchain. Sannsynligvis, på grunn av den stramme spesialiseringen, er menyen ganske vanskelig å forstå for nybegynnere. Imidlertid vil litt øvelse gjøre en nybegynner til en avansert LTC-handelsmann og -innehaver. I motsetning til navigasjon, er installasjonsprosessen ikke bra, og det tar ikke mye tid. Du bør imidlertid være klar til å gi en generøs mengde ledig plass på datamaskinen din – det er en ulempe med mykt skrivebord. I sin fulle node laster lommeboken ned hele blockchain på klientens datamaskin. Mengden nødvendig plass vil bare vokse med tiden.

Litecoin Cores skrivebordsgrensesnitt er minimalistiskBilde av Litecoin Core

Hvis det ikke ser ut til å være behagelig, og du vil håndtere ekstra kryptoaktiver nede i veien, ville ikke Litecoin Core være et levedyktig alternativ for deg.

Loaf Wallet

En annen løsning fra Litecoin-teamet, Loaf Wallet, er en smarttelefonsuite for LTC-lagring på smarttelefoner med det populære operativsystemet. Dens minimalistiske funksjoner og lette vekt vil definitivt appellere til deg, spesielt hvis du ikke har erfaring med krypto eiendelagring.

Hvorfor velge denne åpen kildekode-løsningen? Den er laget på basis av Bread Wallet, en populær programvare som brukes til Bitcoin-lagring. Det betyr:

 • Det garanterer oppbevaring av private nøkler som aldri forlater brukerens enhet.

 • Det muliggjør umiddelbare Litecoin-overføringer. Bruk den enkelt for å motta LTC i en smule.

 • Du kan nyte gjenopprettingsfunksjonen som er aktivert med en 12-ords sånøkkel.

Noen fallgruver? Loaf Wallet er fortsatt sårbar for hackerangrep og bugs – det kan aldri garantere det samme beskyttelsesnivået som offline lommebøker. Dessuten støtter den bare Litecoin-lagring, så den vil ikke fungere som en multivaluta-depot.

Denne løsningen er en avveining mellom bekvemmelighet og sikkerhet. Vil du ha en sikrere LTC-depot? Søk deretter etter alternativer.

Life Vault

Life Vault webgrensesnittBilde av Life Vault

Vil du ikke rote plassen på PCen eller smarttelefonen? Velg en nettlommebok som Life Vault. Den ble laget med tanke på fleksibilitet, så både registrering og bruk er ekstremt enkel. Registrering tar bare 10 sekunder, og det kreves ikke mye personlige data. Merk at det er en lommebok med åpen kode, men alle brukerlommebøker er riktig kryptert før de lastes på nettstedets server. Som klient beholder du full kontroll over den private nøkkelen.

Bortsett fra god brukervennlighet og minimalistisk grensesnitt, er det ikke mye som er spesielt med Life Vault. Hvis du skal legge til andre kryptoaktiver i porteføljen din, kan du søke etter noe annet. Det er alltid trusselen om nettangrep.

Liteaddress

Hvis du har det bra med å bruke papirlommebøker, bør du vurdere liteaddress.org. Besøk dette nettstedet og lag din kombinasjon av private / åpne nøkler. Skriv dem ut på papir og oppbevar i en safe. En slik tilnærming er ideell for å beholde store LTC-summer og langsiktige innskudd.

Liteaddress papir lommebokBilde av Liteaddress

Det er det billigste og mest hackersikre alternativet i motsetning til hardware-lommebøker. Imidlertid er det fortsatt risikabelt å bruke papirlommeboken, hvis du ikke har noen anelse om hvordan du bruker en slik type kryptolagring – det er noen særegenheter. Hvis du ikke har den tøffeste ideen om hvordan du lager og administrerer en papirlommebok, bør du lese online guider for å håndtere papirlommebøker riktig (en guide om Bitcoin-papirlommebok gjelder også).

kort

Jaxx

Kartet vårt over digitale lommebøker ville være mangelfullt uten å referere til Jaxx-appen. Det har fått nok takknemlighet over tid takket være interessante og oppfinnsomme funksjoner. Designerne av denne lommeboken er snevre om å forbedre menyen og navigasjonen. Jaxx fungerer like bra med forskjellige kryptoaktiver og har massevis av sikkerhetsfunksjoner. En av de mest fremragende funksjonene til lommeboken er overføring av private koder (i begge retninger) som kan holdes rett på klientenes PC. Andre fremtredende funksjoner inkluderer:

 1. Multi-valuta. I likhet med sine kolleger jobber Jaxx med forskjellige kryptoaktiva. Kunder kan handle og bytte valuta rett innenfor plattformen. Handelen mellom brukere er muliggjort av spesiell Spaceshift-teknologi. I følge gjeldende statistikk jobber Jaxx med 13 forskjellige kryptoaktiva.
 2. Multi-plattform tilnærming. Jaxx fungerer like bra med forskjellige operativsystemer. Denne lommeboken er perfekt for alle PC-er, nettbrett og mobiltelefoner, noe som betyr at du kan administrere kryptoaktiver hvor som helst og når som helst, uansett hvilken enhet.
 3. Enkelt og tiltalende brukergrensesnitt. Jaxx har en enkel og brukervennlig meny. Gruppen av ingeniører har gjort grensesnittet sitt til en no-brainer, og gjør det fortsatt enda mer intuitivt. Plattformen forblir enkel for nybegynnere: de kan lære lommeboknavigasjon i en blikk.
 4. Skuddsikker beskyttelse. Siden det er en HD-lommebok, ga Jaxx forbedret beskyttelse for kundene til å lagre LTC uten bekymringer. For eksempel tillater det brukeren å generere en 12-ords seed-nøkkel som på samme måte kan spille rollen som en privat nøkkel. Kundene kan overføre denne nøkkelen til andre plattformer når som helst. Det innebærer at sikkerheten til eiendelene alltid er under kundenes kontroll. Derfor bør du passe på å lagre dine private koder på et diskret sted bortsett fra den bærbare enheten eller PC-en.

Mosebok

Exodus webgrensesnitt - utvekslingsoperasjonBilde av Exodus

Exodus er en fremtredende blant de mest populære digitale lommebøkene: det tillater administrering av forskjellige kryptoaktiver og forblir ikke-komplisert. Den kommer stablet med massevis av sikkerhetsfordeler, inkludert en 12-ords passordfrase. Det er også en av de berømte lommebøkene som fortsetter å kjøre på Spaceshift-teknologi. Dette gir det mulighet til å støtte handel mellom forskjellige kryptoer rett inne i lommeboken. Så hva gjør plattformen verdt din oppmerksomhet?

 1. Støtte for flere valutaer. En av de største grunnene til at Exodus ofte brukes over hele verden, er støtten til forskjellige kryptoer. Det fungerer med praktisk talt alle de beste digitale valutaene, inkludert LTC.
 2. Ekstraordinær design. Exodus er en av de mest tiltalende lommebøkene på grunn av dets fantastiske brukergrensesnitt. Den generelle utformingen av grensesnittet er veldig vakker og bemerkelsesverdig. Bortsett fra estetikken, har den også enkelhet: løsningen er perfekt for nybegynnere.
 3. Støtte for flere plattformer. Takket være at Exodus er en stasjonær løsning, støtter den alle større operativsystemer. Brukergrensesnittet på hver versjon er like bra, og enhver klient kan bruke det på sine enheter.
 4. Sikkerhet. Selskapet kompromitterte ikke sikkerheten for enkelhets skyld. Det tilbyr et klikk-gjenopprettingsalternativ for kunder å enkelt gjenopprette sine digitale midler. Som med andre Exodus-kolleger, må klienter fikse passordfrasen på 12 ord i tankene – ellers blir ikke en lommebok gjenopprettet.
 5. Rask støtte. En annen viktig komponent i denne digitale pengelommeboken er rask og kompetent støtte fra assistentene. Exodus ’kundesupporttjeneste er tilgjengelig døgnet rundt, og flere språk støttes.

Ledger Nano S

Dette er en sann legende blant crypto lommebøker. Lommeboken favoriseres av de aller fleste brukere for å lagre kryptomyntene trygt i løpet av en hvilken som helst periode. Andre fordeler er dens kompakte størrelse og lette: lommeboken kan tas med hvor som helst. Det er dyrere enn mange lommebøker, men du betaler en gang for å nyte den ultimate sikkerhet. Med lommebøker på nettet må du bruke penger på gebyrer og provisjoner. Ledger Nano S ble laget for å lagre mange typer digitale valutaer, så det passer bra hvis du skal lagre Litecoin sammen med andre kryptovalutaer.

Ledger Nano SBilde av 123rf

Andre fordeler med Ledger Nano S inkluderer:

 • En praktisk skjerm. Den mest forlokkende komponenten i Ledger Nano S er den lille diskrete OLED-skjermen. Skjermen sørger for maksimal kontrast og synlighet. Den viser detaljene for transaksjoner som er gjort av brukeren. Det tjener også for å bekrefte operasjoner med krypto.

 • Multi-valuta. Den økende populariteten til store kryptovalutaer har bidratt til en høyere verdi av andre altcoins. Det byttes over 1300 kryptomynter over hele verden. Derfor vil kryptoentusiaster kjøpe en lommebok som tilbyr støtte for forskjellige kryptoaktiver. Nano S er akkurat det de trenger siden den tilbyr støtte for rundt 30 kryptovalutaer. Dette gjør det enkelt for kunder å handle og kjøpe nye digitale valutaer. Produsenten av denne utstyrslommeboken planlegger i tillegg å inkludere støtte for sjeldne altcoins på veien.

 • Kompatibilitet. Enheten fungerer like bra med forskjellige utbredte operativsystemer uavhengig av hva du bruker – en bærbar PC eller en stasjonær PC.

 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner. Sikkerhet for kryptoaktiver er fortsatt det største problemet, spesielt når det gjelder kryptolommebøker. Ledger Nano S er en førsteklasses kryptolommebok med gode sikkerhetsfunksjoner. Siden det er en frakoblet lommebok, er den mye sikrere enn kolleger. Den benytter 2-trinns bekreftelse, noe som betyr at ingen har tilgang til LTC-depositaren bortsett fra eieren. Dessuten lagres all personlig informasjon om klienten på et trygt sted takket være private nøkler.

 • Alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Hvis du pleide å sikkerhetskopiere pengene dine regelmessig, vil denne enheten gjøre det lettere for deg. Den genererer reserverte kopier og lagrer dem i en egen gjenopprettingsliste – sikkerhetskopier er veldig enkle å aktivere og gjenopprette pengene dine.

Du kan kjøpe en sikker Ledger-lommebok ved å bruke denne henvisningskoblingen.

Rahakott

Rahakott er en minimalistisk lommebokBilde av Rahakott

Dette er en LTC-depositar for hvem som helst å administrere kryptoaktiva og kontrollere saldoen. Du kan bruke lommeboken til å overvåke digitale penger online hvor som helst.

Du trenger ikke logge på Rahakott ved hjelp av e-postadressen, telefonnummeret eller kallenavnet ditt: en mnemonisk setning er nok til å bli en lykkelig eier av lommeboken. Rammeverket er drevet av to-faktor validering. Du kan også bruke Rahakott til å lage flere lommebøker fra en konto – for eksempel hvis du trenger separate lommebøker for visse forretningsoppgaver..

Rahakott lommebøker er "algoristisk". I følge studien av NewsBTC er dette en tryggere tilnærming, ettersom nye adresser genereres for hver nye kryptooverføring – det sikrer anonymitet.

Atomic Wallet

Hvis du vil ha enkel og enkel kontroll over Litecoin-lommeboken din, må du være mest oppmerksom på Atomic-lommeboken – det er et anstendig alternativ for handelsmenn.

Byttefunksjonen gjør det mulig å foreta konsekvente og anonyme betalinger og bytte store kryptovalutaer. Mens såkalte desentraliserte børser ser ut til å være halvsentraliserte, kjøres atombytter aktivert av plattformen av en smart kontrakt. Det er en garanti for utmerket hastighet og pålitelighet.

Uansett trenger du ikke å være spesialist for å dra nytte av dem. Atomic Wallet har et rent brukergrensesnitt og en forståelig meny, så selv nybegynnere vil føle seg komfortable mens de bruker den. Den primære bekymringen er fraværet av integrasjon med hardware lommebøker, men plattformskaperne lover å legge til denne funksjonen snart.

Alt i alt er Atomic Wallet et ypperlig alternativ for de som trenger øyeblikkelig tilgang til sine digitale penger uten problemer. Det er en enkel, forståelig løsning for både nybegynnere og profesjonelle.

kort

Typer av Litecoin lommebøker

Du kan lagre LTC på fire forskjellige måter – hver type lommebok har sine egne fordeler, særegenheter og ulemper.

Hardware lommebøker

I dag er dette den sikreste variasjonen du kan oppdage. En hardware wallet er en gadget som du kan lagre digital valuta på, uten å være koblet fra Internett, og beskytte den mot hackere og malware. Er du redd for å miste eller skade hardware-lommeboken din? De aller fleste slike enheter gjør det mulig for klienten å gjenopprette pengene sine ved slike anledninger. Den primære ulempen med en slik lommebok er at du trenger den fysiske tilstedeværelsen for å håndtere eiendelene dine. Dessuten koster en slik enhet omtrent $ 99 og høyere.

Online lommebøker

Elektroniske lommebøker er det vanligste valget av kryptoinnehavere: de er gratis og veldig enkle i bruk, trenger ikke plass på klientens PC, og noen tilbyr til og med støtte for flere valutaer. Du kan få tilgang til en online lommebok fra hvor som helst du har en internettforbindelse. Imidlertid er online lommebøker langtfra det sikreste alternativet – de blir ofte målet for hackere, og ingen nettsteder kan garantere deg 100% beskyttelse mot angrep..

Desktop Wallets

Disse lommebøkene er stort sett de samme som online lommebøker, med en forskjell: de er installert rett på brukerens enhet og bør heller brukes av teknologikyndige folk. Dette er den primære typen lommebok som ble introdusert før alt annet. Desktop-lommebøker er ikke utbredt i dag, siden de krever mye plass på en klients PC: en opplastet blockchain kan veie hundrevis av gigabyte..

Det er også mobile lommebøker: de tar plass på brukernes smarttelefoner, men ikke så mye (opptil 100 Mb avhengig av applikasjonen som brukes). Dette er et godt alternativ for handelsmenn som foretrekker å administrere deres kryptorikdom på farten. De aller fleste slike apper er intuitive og enkle. Det er imidlertid langt fra den sikreste løsningen, så ikke lagre store summer med LTC ved hjelp av en mobil krypto lommebok – det er alltid risikoen for å hacke eller miste enheten.

Papir lommebøker

Dette er ganske enkelt biter av papir som du har skrevet ut private nøkler på. Denne typen lommebok brukes regelmessig sammen med safe i banker, hvor finansspesialister oppbevarer verdifulle papirer. Høres meningsløst ut? Ikke skynd deg å dømme – Winklevoss-tvillingene pleide å oppbevare de private nøklene i safe. Det var en smart beslutning, ikke sant?

Konklusjon

Nå som du vet hvordan du velger en LTC-lommebok og hvilke løsninger som er verdt å vurdere, er det på tide å registrere og overføre kryptoaktiva. Mengden tilgjengelige Litecoin-lommebøker er overveldende, men ikke la det forvirre deg. Med denne guiden vil du definitivt ta det riktige valget.

Kommer til å være involvert i aktiv handel? Nettbaserte og mobile lommebøker er best egnet for det: du vil nyte øyeblikkelig tilgang til handelsplattformer og raske transaksjoner.

Vil du ha en svært pålitelig løsning for langvarig lagring? Velg maskinvare- og papirlommebøker, spesielt når det gjelder enorme mengder Litecoin.

Når det gjelder sikkerhet for lagring, kan du ikke stole på lommeboken alene. Uansett hvilken løsning du velger, er du alltid ansvarlig for sikkerheten til dine private nøkler. Så sørg for at den er lagret på et trygt sted som ingen andre kan få tilgang til.