Slik lagrer du Bitcoin (BTC): 5 beste lommebøker å lagre Bitcoin

Hver type Bitcoin (BTC) lommebok er best egnet for en bestemt type brukere, avhengig av hans eller hennes egen unike investeringsstrategi, tekniske erfaring og selvfølgelig volumet på lagrede eiendeler. Dermed har hver lommebok spesielle fordeler og ulemper. Denne guiden hjelper deg med å finne din one-stop-shop-løsning for en sikker og lønnsom opplevelse med Bitcoin (BTC) nettverksbruk.

Innledning: Hva er en Bitcoin (BTC) lommebok?

Hver blockchain representerer et desentralisert nettverk som består av mange adresser. Hver adresse i Bitcoin (BTC) -nettverket har sin egen saldo (mengde Bitcoins (BTC) lagret på den), offentlig nøkkel (adresseidentifikator) og den private nøkkelen som fungerer som et passord som tillater drift av disse Bitcoins (BTC).

En Bitcoin (BTC) lommebok er et miljø som gjør at eieren av en adresse kan samhandle med andre adresser i nettverket. Enkelt sagt er Bitcoin (BTC) lommeboken verktøyet du trenger for å overføre pengene dine.

Hva er en Bitcoin (BTC) Hardware Wallet?

En ‘hard’ lommebok av Bitcoin (BTC) representerer også en form for et verktøy for lagring og transaksjonstillatelse for tastatur. I motsetning til programvare er denne Bitcoin (BTC) lommeboken en fysisk enhet som brukes til disse formålene.

Tre typer Bitcoin (BTC) ‘harde’ lommebøker er de mest populære i våre dager:

 1. Maskinvarelommebøker, som er elektroniske dingser som lagrer nøklene dine og som autoriserer transaksjoner digitalt når de er koblet til en datamaskin.
 2. Papirlommebøker er bare ark med tastaturet trykket på.
 3. En metalllommebok er en mnemonisk konstruktør laget av bokstaver og symboler for å lagre nøklene dine i form av deres kombinasjon.

Beste Bitcoin (BTC) maskinvare lommebøker

De beste Bitcoin (BTC) hardware lommebøkene er laget av høykvalitets materiale, har intuitive grensesnitt og er enkelt integrert i programvarene for å autorisere transaksjonene..

Hovedbok

Ledger Bitcoin (BTC) hardware lommebøker er designet av Ledger SAS, et distribuert blockchain-team innlemmet i Frankrike siden 2016.

I dag leverer de to modeller av Bitcoin (BTC) hardware lommebøker, Ledger Nano S og Ledger Nano X. Begge er laget av stål og plast, har en USB-tilkobling og er utstyrt med to banebrytende chips. Begge modellene fungerer perfekt med Windows-, MacOS- og Linux-datamaskiner.

Ledger Nano S er en grunnleggende modell som støtter 3 til 7 applikasjoner designet for å betjene forskjellige kryptotokener samtidig. Den støtter Bitcoin (BTC) så vel som alle større altcoins: ETH, XRP, BCH, LTC, DASH. 1000+ ERC-20-tokens, som DAI, BAT og ZRX, støttes også. Den kan også kobles til Android 7-drevne smarttelefoner og nettbrett-PCer. Den betjenes kun av to knapper.

Ledger Nano SLedger Nano S (bilde av Ledger)

Ledger Nano X er best egnet for erfarne kryptobrukere. Den har to ‘killer features’. For det første kan den koble til en datamaskin via en Bluetooth-bro. Imidlertid blir bare offentlige data transportert via Bluetooth. Kritiske data (som private nøkler og fraser for gjenoppretting av frø) holder seg alltid innenfor enheten. For det andre støtter den innsatsen til Tezos (XTZ), det mest etterspurte høyteknologiske altcoinet. Med dette alternativet kan Ledger Nano X-brukere tjene på tomgangskrypto.

Ledger Nano XLedger Nano X (bilde av Ledger)

Ledger har også spesialtilbud tilgjengelig nå, inkludert:

 • Ledger Backup Pack. Prisen er bare 149 $ i stedet for 178 $. Eieren av en Ledger Backup Pack kan administrere sine eiendeler på farten via Ledger Nano X og bruke Ledger Nano S som sikker hjemmelagring.
 • Ledger Nano S Family Pack. Prisen er bare 129 $ i stedet for 177 $. Pakken består av tre Ledger Nano S lommebøker og lar kunden invitere hele familien til en verden av krypto.
 • Ledger Nano X Family Pack. Prisen er bare 299 $ i stedet for 357 $. Denne pakken inneholder 3 Ledger Nano X lommebøker. Siden denne enheten er designet for mer avanserte brukere av krypto, kan du virkelig utstyre forretningsteamet ditt.

Trezor

Trezor hardware-lommebøker er produsert av det tsjekkiske teamet SatoshiLabs s.r.o. siden 2014. Akkurat som konkurrentene fra Ledger SAS, ga Trezor-teamet ut to generasjoner med hardware-lommebøker, Trezor ONE og Trezor Model T. Både Trezor ONE og Trezor Model T kan også fungere som et U2F-maskinvaretoken for digital autorisasjon.

Trezor ONE støtter BTC, LTC, DASH, ETH og BCH, men det fungerer ikke med XMR, XRP eller ADA. Også 1000+ ERC-20-tokens fra ICO er i verktøysettet. Trezor ONE har en OLED-skjerm med seks linjer som viser all informasjon om transaksjonene. Akkurat som førstegenerasjonsmodellen fra Ledger, betjenes den av to knapper.

Trezor ONETrezor ONE (bilde av Trezor)

Trezor Model T ble løslatt fire år etter forgjengeren. Den har en utvidet verktøysett med krypto-aktivestøtte: alle tokens som er tilgjengelige med Trezor ONE er ledsaget av XRP, Tezos (XTZ), Eos (EOS), Cardano (ADA) og Monero (XMR).

Trezor Model TTrezor Model T (bilde av Trezor)

Trezor har også et spesialtilbud tilgjengelig nå. Trezor Ultimate Pack inneholder Trezor Model T, Trezor ONE og Cryptosteel. Cryptosteel er en minneenhet laget av rustfritt stål som kommer med 250 bokstaver gravert på hver side. Prisen er bare 252 $ i stedet for 288 $.

KeepKey

KeepKey Bitcoin (BTC) hardware-lommebok er et produkt støttet av ShapeShift-kryptokursutvekslingsøkosystemet. Den ble utgitt i 2015 for første gang. KeepKey samhandler med en datamaskin via en innfødt Google Chrome-utvidelse.

Sammenlignet med resten av maskinvarepungene har vi gjennomgått den støtter et svært begrenset utvalg av kryptovalutaer: Keepkey jobber med 50 eiendeler inkludert BTC, BCH, BTG, ETH og LTC. Den støtter ikke ADA, XMR eller XRP.

KeepKeyKeepKey Wallet (bilde av KeepKey)

Integrert innfødt i ShapeShifts API, støtter KeepKey interoperabilitet med mange tredjepartsprogramvarepunger, f.eks. Electrum og Mycelium. En åttesifret PIN-kode og 12-ords fraseuttrykk fungerer som sikkerhetsverktøy for KeepKey-kryptomaskinvareboksen. I sikkerhetssystemet fungerer disse instrumentene sammen med TRNG-algoritmen (Hardware-Based Random Number Generator) for beskyttelse av tastaturet.

Hva er en Bitcoin (BTC) Software Wallet?

Med en Bitcoin (BTC) programvarelommebok representeres dette grensesnittet av et program (stasjonær lommebok) eller nettleser-plugin-modul. Det er også noen lommebøker som kan fungere uten å laste dem ned, i form av et nettgrensesnitt, f.eks. lommebøker assosiert med store kryptokursutvekslinger.

Dermed er en Bitcoin (BTC) programvare lommebok et dataprogram som utfører håndteringen av tastaturet ditt for å gi deg tilgang til Bitcoin (BTC) nettverket.

Bitcoin (BTC) programvare lommebøkerBilde av U.today

Beste Bitcoin (BTC) programvare lommebøker

De beste Bitcoin (BTC) lommebøkene er preget av høy hastighet, et pålitelig sikkerhetsnivå, lettfattelig UX / UI og fantastisk team rykte.

Electrum

Electrum Wallet er et lærebokeksempel på en ‘gammel men gull’ Bitcoin (BTC) lommebok, da den ble lansert for nesten ti år siden i 2011 av den uavhengige utvikleren Thomas Voegtlin.

Electrums tilnærming ser ut til å være svært sikkerhetsfokusert. Brukertastene forlater aldri datamaskinene sine, så tjenesten har ingen kontroll over Electrum-brukernes midler. Nøkler kan gjenopprettes med hemmelige setninger generert under den første registreringsprosessen.

Alle Electrum-transaksjoner blir bekreftet av en Simple Payment Verification (SPV) -klient som ble beskrevet for første gang av Satoshi Nakamoto, skaper av Bitcoin (BTC) whitepaper.

Hver transaksjon på Electrum krever tofaktorautentisering støttet av Trusted Coin verification service og Google Authenticator.

Electrum har forskjellige brukergrensesnitt. Den kan brukes på en mobil, stasjonær eller med kommandolinjegrensesnittet. Multi-signatur autorisasjon av Bitcoin (BTC) transaksjoner er også tilgjengelig med Electrum Bitcoin (BTC) lommeboken.

Til slutt kunngjorde prosjektgruppen at mange tredjepartsintegrasjoner kan oppgradere ytelsen til Electrum Bitcoin (BTC) lommebok. For eksempel kan du legge til en tredjeparts infrastrukturleverandør med flere signaturer eller integrere en maskinvarepungebok (Ledger eller Trezor).

Guarda lommebok

Guarda lommebok er en programvare lommebok som fungerer med Bitcoin (BTC), samt 45 flere tokenprotokoller, inkludert Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Tron (TRX), XRP, Cardano (ADA), Monero (XMR), Binance Coin ( BNB) osv. Dermed støtter den Visa og Mastercard debetkort som innskuddsinstrumenter. Det har også en fiat-betalingsgateway drevet av Simplex, en fiat-til-krypto-betalingsprosessor på industrinivå.

Guarda lommebokBilde av Guarda

Guarda Wallet støtter alle populære stablecoins, inkludert US Dollar Tether (USDT), Binance USD (BUSD), USD Coin (USDC) samt Ethereum-støttet DAI, PAX og MKR. Det som er spesielt bra er at Guarda Wallet er en ikke-frihetsberøvende Bitcoin (BTC) lommebok. Du trenger ikke å dele tastaturet ditt med noen: du kan laste ned, gjenopprette og slette det når du vil.

Når det gjelder sikkerhet, virker Guarda Wallet robust siden den støtter autorisasjon for flersignatur. Guarda Wallet har stolt integrert multisig Bitcoin (BTC) lommeboktilgang for første gang i Bitcoin (BTC) lommebokhistorie!

Guarda er tilgjengelig på Internett, Desktop (macOS, Windows, Linux), Chrome Extension og Mobile enheter (IOS, Android). Lommeboken er også kompatibel med Ledger, slik at brukerne enkelt kan importere kontoene sine og administrere maskinvarelagrede midler i Guardas grensesnitt.

Alt i alt er Guarda Wallet en veldig imponerende Bitcoin (BTC) lommebok med sin kraftige ytelse, intuitive brukergrensesnitt og støtte for flere kjeder. Det uovertrufne sikkerhetsnivået, lagring av nøkler uten varetekt og et rikt verktøysett for API og utviklingsinstrumenter gjør det spesielt attraktivt for erfarne brukere og utviklere.

Grunnleggende tips om Bitcoin (BTC) Wallet Safety

Det er nødvendig å huske på at det store flertallet av Bitcoin (BTC) lommeboksvindel er resultatet av godtrohet eller levity. U.Today minner deg om det grunnleggende om hvordan du trygt bruker lommebøkene dine:

 1. Vokt deg for phishing. Dobbeltsjekk alltid domenenavnet til nettstedet du laster ned noe fra eller skriv inn passordet ditt til. Dette er den mest primitive måten å stjele eiendelene dine på: skadefaktorer erstatter det legitime domenet til en programvarepungebok, en maskinvarepungeprogram eller en tredjeparts sikkerhetsleverandør med en bedragersk med et lignende navn. Hvert fremtredende kryptovaluta-nettsted er beskyttet av https-kryptering. Sjekk også https-sertifikatet: det skal være gyldig for nettstedet du prøver å få tilgang til.
 2. Ikke avslør dine private nøkler. Svindlere kan be deg om å sende dem for å ‘gjenopprette lommeboken etter et angrep’ eller ‘for å undersøke dem i henhold til en forespørsel fra et statlig organ ‘. Vokt dere for falske luftdråper som forplikter seg til å doble saldoen når du sender nøklene til noen. Ikke nøklene dine, ikke Bitcoin (BTC) – det er mottoet som fungerer perfekt med kryptobokser.
 3. Aldri lagre alle eiendelene dine i en lommebok. Denne regelen fungerer også for klassiske typer fond, men den er av spesiell betydning for kryptovalutaer. Det finnes ingen perfekt lommebok i denne sektoren.

Slik lagrer du Bitcoin (BTC): høydepunkter

 1. En Bitcoin (BTC) lommebok er en kombinasjon av private og offentlige nøkler og et rammeverk designet for å få tilgang til dine digitale aktiva midler.
 2. En Bitcoin (BTC) programvare lommebok er et dataprogram som utfører din tastaturadministrasjon for å la deg få tilgang til Bitcoin (BTC) nettverket.
 3. Guarda Wallet og Electrum Wallet representerer to generasjoner pålitelige programvarelommebøker. Verktøysettet, grensesnittet og utvalg av eiendeler tilgjengelig i Guarda Wallet er mye mer avansert.
 4. Ledger og Trezor hardware Bitcoin (BTC) lommebøker er lederne i denne sektoren. Ledger Nano S og Trezor ONE tilhører den første generasjonen lommebøker, mens Ledger Nano X og Trezor Model T er neste generasjons høyteknologiske lommebøker designet for erfarne brukere.
 5. Mens du arbeider med alle typer kryptovaluta-lommebøker, må du aldri sende dine private nøkler til noen, ikke glem dem og unngå phishing-angrep.