Cryptocurrency Wallet 2020: Forklart av VEXEL

I denne gjennomgangen vil U.today forklare hva som er cryptocurrency-lommebok, hvilke typer crypto-lommebøker som er mest populære i våre dager og hvordan du holder lommeboken sikker.

Denne guiden er utarbeidet i samarbeid med VEXEL. VEXEL er et banebrytende økosystem for kryptovalutaer designet for lagring og kryss-kjedenutveksling av kryptovalutaer.

Hvordan fungerer en kryptovaluta-lommebok

For å forstå hva en kryptovaluta-lommebok er, må vi forstå hva som er blockchain. Blockchain er en distribuert hovedbok eller desentralisert datalagring. Fordi dataene som er lagret i blockchain brukes til å validere transaksjonene til native blockchain-eiendeler (Ether for Ethereum blockchain, Bitcoin for Bitcoin blockchain, etc.) mellom forskjellige adresser, kan blockchain også sammenlignes med den desentraliserte betalingsprosessoren..

Enhver adresse til blockchain representerer en kryptovaluta lommebok. Kryptovaluta lommebok er således et instrument for å sette inn, få tilgang til, lagre, bytte og ta ut digitale eiendeler (kryptovaluta eller tokens).

Tre trinn er uunngåelig for hver kryptovaluta-lommebok:

 1. Å lage en lommebok, dvs. motta et nøkkelpar med private og offentlige nøkler.

 2. For å få tilgang til lommeboken ved å skrive inn den private nøkkelen som er knyttet til en bestemt offentlig nøkkel (adresse).

 3. For å autorisere transaksjonen via autentiseringsverktøyene, dvs. sende tokens eller motta den.

Kryptovaluta lommebokSlik fungerer private og offentlige nøkler til blockchain-lommeboken (Bilde av U.today)

Ulike typer cryptocurrency lommebøker

Hovedsakelig lagrer eierne av kryptovaluta eiendelene sine i to typer lommebøker, kalt ‘kald’ og ‘varm’. Varm lommebok krever permanent tilgang til nettverket mens fryselager kan brukes både offline og online. Kalde lommebøker kan deles inn i papirlommebøker og hardware-lommebøker. Hot lommebøker kan deles inn i sky lommebøker og programvare lommebøker.

Kalde kryptovaluta lommebøker

En papirlommebok er bare et ark med din private og offentlige adresse trykt i form av tall, bokstaver eller QR-kode.

Hardware crypto wallet er en sofistikert elektronisk enhet som ser ut som en USB-flash-stasjon. For å bekrefte transaksjonen, må du koble den til USB-porten og åpne den gjennom spesiell programvare eller applikasjon.

Hot cryptocurrency lommebøker

Lommebøker i kryptokryptovaluta representerer programvare som ikke krever nedlasting eller installasjon. Det kan fungere som et plugin for nettleseren din eller som et nettgrensesnitt for kryptovalutaoperasjoner. For å starte den skybaserte lommeboken, må du importere nøklene dine til et plugin eller grensesnitt. MetaMask for Ethereum (ETH) og ERC-20 (Ethereum-lignende) tokens er den mest populære nettskyboken.

Programvare-lommebøker for kryptovaluta er programmer (applikasjoner) lastet ned og installert på mobile eller stasjonære datamaskiner. Å være en av de mest utbredte klassene med kryptolommebøker, passer programvarelommebøker perfekt for nybegynnere.

Beste kryptovaluta lommebøker

For å unngå å gå seg vill i en mengde moderne kryptovaluta-lommebøker, la oss nevne noen av funksjonene i den såkalte ‘gyldne standarden’ til kryptolagrings- og utvekslingsinstrumentet ditt. Så her er en grunnleggende sjekkliste for cryptocurrency-lommebøker i 2020:

 1. Det bør støtte mange typer kryptoaktiver, samt bytte med ett klikk mellom dem. Borte er dagene da ‘Bitcoin lommebok’ eller ‘Ethereum lommebok’ var nok for kryptohandlere. I dag er bare en diversifisert portefølje rimelig, så unngå opsjoner med en valuta. For eksempel, VEXEL støtter alle større kryptovalutaer, inkludert Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) og Dash (DASH).

 2. Stablecoins er et must-ha i 2020. Siden kryptomarkedet er veldig ustabilt, ikke glem å finne ut om det er mulig å bytte eiendelene dine til stablecoins, de digitale eiendelene med verdien knyttet til de største verdensvalutaene. VEXEL støtter US Dollar Tether som er den USD-tilknyttede kryptovalutaen utstedt på Bitcoin (BTC) blockchain. Vær trygg i tider med rutsjebane!

 3. Hvordan ville du fått pengene dine ut av lommeboken?? En god lommebok bør alltid ha komfortable innskudd / uttaksmuligheter. VEXEL-teamet vurderte dette øyeblikket da lommeboken deres har en EU-utstedt lisens for overføring av fiat-til-krypto. Ta gjerne ut eiendelene dine raskt ved hjelp av amerikanske dollar, euro osv.

 4. Tilbyr lommeboken din å kjøpe krypto med kredittkort? Dette er den enkleste måten å kjøpe krypto på. Du må integrere kredittkortet i lommeboken og validere transaksjonen. Med VEXEL kan du gjøre det på ett klikk. VISA og MasterCard betalingssystemer støttes av lommeboken. Alle kortuttak er øyeblikkelige: bare velg mengden krypto du trenger å kjøpe, bekreft kjøpet og motta detaljene i transaksjonen.

Kjøp kryptovaluta med et VISA og MastercardBilde av VEXEL

 1. Og til slutt, hva med anonymitet? Dessverre krever mange lommebøker i dag tungvint registrering og bekreftelse. Disse kontrollene er ment å stoppe terrorisme og hvitvasking av penger, men du vet aldri hvordan dine personopplysninger blir behandlet og av hvem. VEXEL lar deg lagre og utveksle krypto uten ekstra spørsmål. Det krever til og med ingen registrering, da systemet identifiserer deg via den tilfeldig genererte koden, noe som betyr det uovertrufne nivået av anonymitet.

VEXEL.IS topp moderne kryptolagring og utvekslingslommebok: flere spennende funksjoner

Som du kanskje har lagt merke til, oppfyller VEXEL-økosystemet alle funksjonalitetskrav og anonymitetskrav i den moderne kryptolommesektoren. Forresten er det tre ‘drapsfunksjoner’ som gjør at den kan være et skritt foran bransjen.

Utsted din multifunksjonelle kryptoveksel

Cryptocurrency vexel utstedelsesalternativ er blant helt egne nyheter fra VEXEL. Crypto vexel er en slags kvittering eller faktura som kan brukes til å tilbakebetale regningen din, for å få betalt for tjenestene dine. I noen spørsmål kan du erstatte banken din med et banebrytende økosystem drevet av kryptokurver.

Betjen kryptoen din med Telegram bot

Enhver bruker av Telegram Messenger kan administrere sine eiendeler via Telegram bot. Bare klikk / start og nyt brukervennligheten, hastigheten og ytelsen.

Vexel Telegram BotBilde av Telegram

Administrer eiendelene dine som ikke er kjede

Selv uten tilkobling til blockchain, kan du glede deg over det rike verktøysettet fra VEXEL lommebok på grunn av sine spillendrende off-chain-løsninger. Dermed samler fordelene med kalde og varme kryptolager. Det er veldig nyttig for daglige handelsmenn og i områder med en dårlig internettforbindelse.

Overføring mellom kontoerBilde av VEXEL

Kryptovaluta lommebøker: Høydepunkter

 1. En kryptovaluta-lommebok er en tjeneste som brukes til å lagre og utveksle blokkbaserte eiendeler.

 2. Krypto-lommebøkene identifiseres av blokkjeder via deres private og offentlige nøkler.

 3. Cloud- og programvarelommebøker er to hovedkategorier av hot crypto-lommebøker, mens papir- og maskinvareløsninger representerer kategorien cold crypto lommebøker.

 4. God kryptovaluta lommebok fungerer med forskjellige valutaer, inkludert stablecoins, har et rikt verktøy for innskudd / uttak, støtter kredittkort og bryr seg om anonymiteten din. VEXEL er et lærebokeksempel på hvordan du kan oppfylle alle disse kravene.

 5. Videre tilbyr VEXEL sine kunder muligheten til å utstede fakturaer (vexels), bruke native Telegram bot og å drive midlene deres utenfor kjeden..