Cryptocurrency Mining Hardware i 2019 – Oppdatert

Med Nvidia, verdens ledende GPU-produsent, som blir rammet av en gruppesøksmål av en gruppe indignerte gruvearbeidere, virker fremtiden for gruvedrift av kryptovaluta ikke så lys (for å si det mykt). Likevel vurderer Utoday den beste gruvedriften for de som bestemte seg for å gå inn i yo-yo-markedet.

En perfekt kjøpsmulighet?

Med mindre du har gratis strøm eller planlegger å varme opp leiligheten din med GPUer som hvirrer i bakgrunnen, er det veldig lite insentiv til å fortsette gruvedriften – Bitcoin-prisen stupte dramatisk med 80 prosent i 2018. Sammen med BTC fanget prisene på gruvedrift maskinvare trend. For eksempel kan du nå kjøpe GIGABYTEs Radeon RX 570 4 GB for bare $ 183,98 (en verden av forskjell fra den heftige prislappen på $ 600). Som U.Today rapporterte tidligere, selges GPU-er for øyeblikket til pinlig lave priser over hele verden.

Gigabyte Radeon RX 570 Gaming 4GGigabyte Radeon RX 570 Gaming 4G bilde av Wikimedia Commons

Bitcoin Farms – De klare løsningene for gruvedrift

Disse kompleksene er ikke billige, men allerede fullt utstyrt med kompatible elementer, tilpasset og klar til bruk. Betrakt det som de mest populære og spennende løsningene for BTC-gruvedrift.

CoinTerra TerraMiner IV

CoinTerras TerraMiner IV er en Bitcoin-inntjeningsmaskin med følgende funksjoner:

 • ASIC-utstyrt vannkjøling.
 • Leveres med 4U tillegg med strømforsyning.
 • Utstyrt med 4 ASIC-brikker, som hver leverer opptil 500GH / s, noe som betyr at den totale effekten til TerraMiner IV er 2TH / s.

For øyeblikket er det ganske vanskelig å tjene Bitcoin, og dette systemet lar deg gruve opptil 1,1 mynter per dag. CoinTerra sier også at TerraMiner IV er effektiv når det gjelder energiforbruk, selv om disse uttalelsene ennå ikke er støttet av bevis.

Hashfast Sierra

Sierra fra Hashfast er en maskin med vannkjøling for BTC-gruvedrift, basert på Golden Nonce ASIC-sjetonger. Maskinvaren er innebygd i et 4U rackhus, og leveres med to innebygde Seasonic strømforsyninger.

Spesifikasjoner:

 • Den nominelle hastigheten på 1,2TH / s, som gir omtrent 0,66 BTC per dag.
 • Har ikke innebygd kontroller, så du må koble maskinen til hovedkontrollpunktet via USB; det kan være hva som helst med den installerte CGminer-programvaren.

En rask titt på typer gruvedrift

 1. PROSESSOR. Morsomt faktum: Den aller første blokken av Bitcoin (‘Genesis Block’) ble utvunnet av Satoshi selv på sin egen PC. Tidlige adoptere av Bitcoin kunne utvinne den første kryptovalutaen på sin egen datamaskin! Pentium4 PC kan utvinne opptil 100 BTC i 2010.

 2. GPU. Da gruveområdet ble mer konkurransedyktig, ble koden som tillot bruk av grafikkort for gruvedrift introdusert 18. september 2010.

 3. ASIC. Blodbadet begynte i 2013 da ASIC-er, spesifikke sjetonger for gruvedrift av Bitcoin, ble introdusert. De begynte sterkt å overgå GPUer og FGPAer (sistnevnte tok aldri opp gruvearbeidere).

Utviklingen av Cryptocurrency MiningBilde av Utoday

Bitcoin gruvedrift – ja eller nei?

Bitcoin, til tross for det kraftige lønnsomhetsfallet, er fortsatt kongen av krypto, og den globale gruveindustrien som genererer milliarder dollar kommer ingen vei. Hvis du ønsker å kjøpe en perfekt gruvearbeider, her noen forslag som kan komme til nytte:

 • Innosilicon T3. Dette er en av de mektigste gruvearbeiderne på markedet med en heidundrende 43 TH / s hashrate. Den første batchen forventes å bli levert til kjøpere så snart som i januar 2019.

 • GMO gruvearbeider B3. B3, som ble utgitt i november 2018, er nok en juggernaut på listen med 33Th / s hashkraft. Imidlertid kalte GMO nylig at den avsluttet med gruvedriften, og med god grunn – B3 er en av de verste gruvearbeiderne etter lønnsomhet (du vil faktisk begynne å tape $ 4,52 per dag når du kjører denne gruvearbeideren).

 • Ebit E11+. Ved å tilby 37 TH / s hashkraft skiller denne gruvearbeideren seg lett ut blant konkurrentene. Gitt at Bitcoin-prisen for tiden ligger på $ 3,818, kan den tilby gruvearbeidere en utbetaling på $ 2,65 (vel, i det minste er det lønnsomt!).

 • Antminer S9 (‘oldie-but-goodie’). Antminer S9 har fått den legendariske statusen i ASIC-rommet på grunn av sin enorme popularitet. For øyeblikket klarer ikke 2016 å generere noe overskudd, men Bitmain er ikke der for å avstå bakken til en rekke konkurrenter som lett – den Beijing-baserte behemoten presenterte sin neste generasjon Bitmain S15 / T15 gruvearbeidere tilbake i september..

Antminer S9Antminer S9 av Wikimedia Commons

Ethereum gruvedrift maskinvarealternativer

I november avslørte teknologibedriften Susquehanna at gruvedriftens lønnsomhet for en GPU-gruverigg sank til null. Bitmain brakte også nye ting til bordet ved å introdusere E3 ASIC, den første ASIC som er spesielt designet for gruvedrift Ethereum). Det faktum at den Beijing-baserte behemoten satte blikket mot Ethereum, ble et spørsmål om bekymring for mange medlemmer i samfunnet gitt Bitmains nærmeste monopolstatus..

Når man sammenligner GPUer med ASIC, er det verdt å nevne at grafikkort har en betydelig fordel når det gjelder avskrivninger. Som nevnt ovenfor, er ASIC spesielt designet for gruvedrift av en gitt kryptovaluta, noe som betyr at en økning i gruvedrift kan gjøre slike som E3 foreldet.

Gruvedrift ZenCash, Zcash og andre Equihash-baserte mynter

Tilbake i juli ble Zcash (ZEC) den mest lønnsomme kryptovalutaen min, og viste 400 prosent bedre resultater enn Bitcoin og andre PoW-baserte valutaer. Gruvearbeidere kan generere en avkastning på $ 8000 med Antminer Z9 mini på to år.

ASICminer Zeon 180K er enda et dyr på markedet som kan utvinne opptil 10 ZCash per dag med hashrate på omtrent 180ksol / s. Dessuten er dette den første vannkjølte gruvearbeideren som gikk inn i mainstream, noe som betyr at du knapt kan høre den fungere (bare hold øye med tankreservoaret!). I skrivende stund er den fortsatt den nest mest lønnsomme gruvearbeideren på markedet.

Ja, denne enhjørningen kommer til en vanvittig pris – $ 20.000. Derfor spekulerer mange i at det ville være mer effektivt å bare punge ut pengene på flere Bitmain Antminer Z9-er. En av grunnene til at noen ønsker å kjøpe ASICminer Zeon 180K, som mest sannsynlig vil være hos deg for alltid, er å gjøre sin del i å forstyrre Bitmains monopol.

Dekrert eller SiaCoin? Møt gruvedriftens juggernauts

MicroBT Whatsminer D1. Dette er en av de mektigste ASIC-gruvearbeiderne, som tilbyr imponerende 48Th / s. Den er basert på Blake256R14-algoritmen, noe som betyr at Decred (DCR) er den eneste valutaen du kan bryte med den maskinvaren.

Med tanke på gjennomsnittsprisen på elektrisitet ($ 0,12 KWh per time), er det en av de få ASIC-ene som fortsatt er lønnsomme i løpet av den langvarige kryptovinteren. I skrivende stund kunne det tjene $ 10,31 per dag.

Obelisk SC1, en gruvearbeider på $ 4000 som er spesielt designet for gruvedrift Siacoin (SC), er den mest lønnsomme gruvearbeideren per nå: den kan generere opp til $ 20,69 på daglig basis!

Gruvedrift på FPGA – en lønnsom nyhetsinnretning fra 2019

FPGA (Field-Programmable Gate Array) er en programmerbar logisk integrert krets. Hovedforskjellen er den utrolige tilpasningsevnen til maskinlogikken og fleksibiliteten for enhver gruvealgoritme. Firmware (bitstream) lastes opp til enheten og begynner å utføre komplekse beregningsoperasjoner.

I lang tid eksisterte et uløselig problem – standard kjølesystem på FPGA-kort er ikke designet for å fungere i 24/7 modus under 100% prosessorbelastning. Dette er modusen et gruveutstyr skal operere mesteparten av tiden. Med fremkomsten av nedsenkingskjølesystemer ble det imidlertid ikke bare mulig å sikre stabil FPGA-kjøling, men også å overklokke dem med 20% + av lagerytelsen.

Slå av CPUen din for å gruve altcoins!

CPU Bitcoin-gruvedrift sluttet å være relevant i 2010, men det er fortsatt mange mynter du bare kan gruve på den bærbare datamaskinen. Det forklarer i hovedsak hvorfor XMR er den mest populære mynten med cryptojackers som smygende installerer gruveprogramvare på andre datamaskiner.

NB! Det er ikke den beste ideen å bryte Monero med den bærbare datamaskinen din (selv om den har en førsteklasses Intel Core i7 9700K) gitt at de har en tendens til å bli overopphetet.

AEON er en av de mest CPU-vennlige myntene på grunn av sin CryptoNight-light PoW-algoritme. Aeon bryter vanligvis 3 ganger XMR.

Mens Bitmain, den Beijing-baserte ASIC-produsenten, sliter med å hype sin børsnotering, er CPU-er på randen til å gjøre et comeback. VerusHash 2.0-algoritmen, som ble introdusert 21. desember, antas å være den raskeste CPU-gruvedriftalgoritmen i verden, ifølge teamets blogginnlegg.

kort

Slik kan du gruve krypto med smarttelefonen din

Det er mange mynter som enkelt kan utvinnes ved hjelp av telefonen din. Eksempel: Electroneum.

Electroneum (ETN) er en kryptovaluta som ble lansert i september 2017. Electroneum hjelper også sine brukere med å unnslippe ASIC-hegemoniet ved hjelp av den ovennevnte Cryptonite-light-algoritmen. Modus operandi er ekstremt enkel – du må laste ned en Android-app for å starte gruvedrift av krypto.

Det er verdt å nevne at noen av anmeldelsene ikke er spesielt smigrende med brukere som kaller prosjektet en direkte svindel. Den overflod av falske apper som angivelig lot brukerne mine kryptovalutaer til og med tvang Google til å forby alle gruveapper fra Play-butikken..

Selvfølgelig er det ikke det beste alternativet å bruke smarttelefonen din til Bitcoin-gruvedrift – det vil ta måneder å generere en liten brøkdel av 1 BTC. Imidlertid klarte C-Lab, et ingeniørteam fra Samsung, i 2017 å komme på en kreativ måte å bruke gamle Galaxy S5-er ved å bygge en fullverdig gruvedrift.

Bunnlinjen

Som du kan se, er kryptovalutamarkedet mettet med alle typer maskinvare – fra din gamle smarttelefon til superkraftige ASIC-gruvearbeidere som koster opptil $ 20.000. Det viser bare at alle kan dyppe tærne i den fremvoksende industrien selv under kryptoruten.

Det er også verdt å nevne at det beste alternativet for kryptovaluta i 2019 er sky mining fordi det lønner seg raskere, er lettere å lære (krever ingen teknisk kunnskap om tilkobling og konfigurering) og er mer stabil. Kraft er alltid tilgjengelig for deg; det er ingen slik situasjon når utstyret svikter; du leier akkurat strøm, ikke maskinvare.

Utoday ønsker deg trygg og lønnsom gruvedrift!