5 beste ASIC-gruvearbeidere for Bitcoin Mining i 2018

ASIC-gruvearbeidere representerer den nyeste generasjonen av kryptovaluta-gruveutstyr som effektivt har erstattet grafikkprosessorer. Canadabasert GPU-produksjonsgigant Nvidia har nylig trukket seg ut av gruvedrift på grunn av lave inntekter, som er uløselig knyttet til dominansen til ASIC-brikker. Samtidig tar ASIC-chipprodusenter sikte på å skaffe milliarder dollar etter å ha blitt offentliggjort.

Bitmain, det største kryptorienterte selskapet i verden, har fortsatt et nesten monopol på kryptovalutamarkedet. Imidlertid puster de største konkurrentene allerede nakken. Derfor vil vi prøve å finne ut den beste gruvearbeideren for kryptovaluta der ute.

Hvordan velge en Bitcoin miner?

Før vi kommer til de fem beste valgene, er det verdt å nevne de viktigste faktorene som vil hjelpe deg med å bestemme den beste Bitcoin ASIC-gruvearbeideren for dine personlige behov:

  1. Hash rate. Hashhastighet måles i hashes per sekund. Jo sterkere gruvearbeideren din er, jo større blokkbelønning får du.

  2. Effektivitet. Hash-hastighet er ikke den definitive faktoren når det gjelder å velge den beste Bitcoin-gruvearbeideren, siden den også må utnytte mengden strøm du bruker best. Din lønnsomhet for gruvedrift avhenger i stor grad av strømutgiftene dine, så du vil få maksimal mengde Bitcoin.

  3. Pris. På tidlige stadier av Bitcoin gruvedrift, det handler om å motregne den opprinnelige investeringen. Du må beregne gruvedriftens lønnsomhet og bestemme om det er verdt å kjøpe en flaggskipgruver, eller du kan ganske enkelt holde fast ved billigere en som gir deg mer effektivitet.

Største ASIC-produsenter

  • Bitmain. Det Beijing-baserte selskapet kontrollerer fremdeles løvenes andel av markedet (85 prosent) til tross for rapportene om at denne multimilliard dollarbeemden gradvis mister sin monopolstatus på grunn av den kuttende konkurransen i denne nisje i kryptovalutaindustrien. Bitmain klarte å vokse så raskt på grunn av den enorme suksessen til Antminer-linjen (som inkluderer den legendariske gruvearbeideren Antminer S9). Det er også verdt å nevne at Bitmain driver mange gruvebassenger (Antpool er den største) som er ansvarlig for mer enn 51 prosent av Bitcoin-hashrate.

  • Halong Mining. Det faktum at Bitmain er helvete for å kvitte seg med andre gruveselskaper på markedet, betyr ikke at det ikke er noen konkurranse. Tilbake i november 2017 introduserte en annen kinesisk produsent verdens mest effektive gruvearbeider Halong DragonMint 16T, og fortsatte et intenst ASIC gruvedrift-løp.

  • Kanaan Creative. Canaan Creative er den nest største produsenten av bitcoin-gruvedrift i verden etter Bitmain. Bortsett fra en rekke gruvearbeidere, har selskapet også nylig introdusert den første gruve-TV-en.

Nå som vi har dekket alt det grunnleggende, la oss bestemme den beste ASIC-gruvearbeideren på markedet.

Antminer S9, eller Antminer S9 Hydro?

Antminer S9 har allerede blitt en legende blant ASIC-gruvearbeidere, men er dette fortsatt bra nok? Du kan for øyeblikket kjøpe 14 TH / s for mindre enn $ 700. En av ulempene med denne gruvearbeideren er at den er veldig følsom for høy temperatur, så den primære oppgaven din er å sikre at den får riktig kjøling. Det beste valget er å ha ett bestemt rom for gruvedrift (hvis du selvfølgelig ikke eier en gruvedrift).

Etter utgivelsen av Antminer S9 har Bitmains forrige hitprodukt Antminer S7 drastisk falt i pris, så du kan like godt vurdere å kjøpe et par brukte S7 gruvearbeidere.

Antminer S9Antminer S9 bilde av Wikimedia Commons

I slutten av august dukket det opp en helt ny gruvearbeider på Bitmains offisielle nettsted kalt S9 Hydro. Vi har å gjøre med den gode gamle Antminer S9, men de la også til et hashingbrett som øker den totale hashraten opp til 18 THS. Selv om det ikke er noen grunnleggende teknologiske forskjeller, produserer S9 Hydro ikke så mye støy som andre ASIC-gruvearbeidere.

Vil Antminer Z9 og Antminer Z9 Mini være i stand til å kjempe mot ASIC-motstand?

Dette er en relativt ny gruvearbeider av Bitmain (Bitmain kunngjorde forhåndsbestillingen av denne gruvearbeideren tilbake 3. mai). En av de spesifikke egenskapene til denne gruvearbeideren er at den støtter gruvedrift av Equihash-baserte mynter, inkludert ZCash (ZEC), Bitcoin Gold (BTG) og så videre. Faktisk var dette den første ASIC-gruvearbeideren som er kompatibel med denne spesifikke algoritmen, og igjen gir det et stort slag for GPU-gruvedrift.

Med hashrate på 10K Sol / s og strømforbruk på 300 Watt vil du gi deg rundt $ 850 mens Antminer Z9 koster hele 3,319 $ og tilbyr 40,8k sol / s. Imidlertid, med måten Bitcoin hashrate stiger, vet du aldri om denne maskinvaren blir foreldet om noen få måneder.

Hvis du planlegger å kjøpe denne spesifikke gruvearbeideren, er det visse ting du må vurdere den økende gruveproblemet. Ja, ASIC Bitcoin-gruvearbeidere er mye kraftigere enn vanlige GPUer, men du kan like godt lese det som betydelig høyere gruveproblemer med Equihash-baserte kryptovalutaer. I tillegg kan mange slike mynter bli ASIC-resistente på samme måte som Bitcoin Gold, som praktisk talt ville eliminere gruvearbeidernes effektivitet.

Halong Mining DragonMint T1 – den første gruvearbeideren som tilbyr 16 TH / s

Halong Mining gjorde en kunngjøring om utgivelsen av Halong Mining DragonMint T1 i november 2017 og markedsførte den som den mest effektive maskinen der ute. Denne ASIC-gruvearbeideren klarte virkelig å trekke opp til 16 TH / s, noe som er en synlig forbedring fra 14 TH / s som tilbys av Antminer S9s, vår første oppføring på listen. DragonMint T1 har litt høyere effektivitet sammenlignet med eldre Antminer S9-er, men det kom ikke engang i nærheten av de tidligere deklarerte tallene. Når det er sagt, er det opp til deg å vurdere om du vil betale $ 300 mer for denne gruvearbeideren.

En av de merkbare fordelene med DragonMint T1 er kjøleløsningen som presenteres i form av doble ni bladvariabler (de holder temperaturen bare 25 grader).

Det er verdt å nevne at denne gruvearbeideren ble utviklet med Samsung (selskapet bekreftet samarbeidet i april). Etter å ha inngått en avtale med den sørkoreanske teknologigiganten, utgjør Halong Mining som en levedyktig konkurrent til Bitmain.

Vi vil gjøre SHA256 flott igjen BtcDrak, Bitcoin kjerneutvikler

AvalonMiner 821 – skaper konkurranse for Bitmain

Avalonminer 821Avalonminer 821 bilde av Wikimedia Commons

AvalonMiner 821 ble offisielt avslørt av Canaan Creative i desember i fjor for å holde et lys til Bitmains dominans etter suksessen til den forrige generasjonen AvalonMiner 741. Denne gruvearbeideren har en hashrate på 11TH / s. I motsetning til DragonMint T1 har AvalonMiner 821 bare en kjøler, men den gir eieren fortsatt et betydelig nivå av kjøling. Videre er gruvearbeideren motstandsdyktig mot forskjellige temperaturer.

Minearbeideren er helt kompatibel med store gruvebassenger som Nicehash.com, Slushpool.com.

AvalonMiner 821 sporer Antminer S9s med 10 prosent når det gjelder gruvedriftens effektivitet (dette kommer i tillegg til den lavere hashraten). Imidlertid er det fortsatt et levedyktig alternativ for de som ønsker å spare penger. Det koster for tiden rundt $ 700. Mens du fremdeles må kjøpe en $ 200 PSU for denne gruvearbeideren, er det fortsatt rundt $ 900 som er mindre enn Antminer S9.

Whatsminer M10, Avalon A9 og mer – nye ASIC-monstre er (nesten) her

Dette flaggskipproduktet til et Shenzhen-basert selskap Shenzhen er også verdt din oppmerksomhet. Pangolin kunngjorde nylig denne gruvearbeideren på Twitter, og den er kun tilgjengelig for forhåndsbestilling for $ 1 888 (første kjøpere vil allerede få denne gruvearbeideren innen 20. september). Whatsminer M10 bruker 33TH / s hashrate, men bruker omtrent 81W per 1 TH / s, noe som gjør den mer effektiv enn sin nærmeste konkurrent GMO B3. Noen ingeniører bak Whatsminer M10 kommer fra Bitmain, så det forklarer det høye produktivitetsnivået. Imidlertid er det litt kritikk rundt Whatsminer M10– fra negative anmeldelser om M3s langsomme forhåndsbestillinger til spekulasjoner om hvorvidt gruvearbeideren samsvarer med beskrivelsen på papir i virkelige forhold.

Tilbake i august kunngjorde Canaan Creative om å jobbe med en ny splitter ny Avalon A9 som er 7nm chip-teknologi som er i stand til å nå 30 TH mens strømforbruket bare er 1730W, og dermed sikre et maksimalt effektivitetsnivå. Denne teknologien blåser definitivt ut av vannet til og med den nyeste Innosilicon Terminator 2. Det er imidlertid ganske sannsynlig at alle større ASIC-produsenter allerede har en ny 7nm ASIC i ermet, så vi må vente og se om Canaan vil ha et konkurransefortrinn. Den japanske teknologigiganten GMO utvikler også 7nm ASIC gruvearbeidere som skal lanseres allerede i 2018.

Strengt tall

ASIC Miner

Hashrate

Pris

Antminer S9 Hydro

18 TH / s

$ 755

Antminer S9

14 TH / s

$ 695

DragonMint T1

16TH / s

$ 999

Antminer Z9

40,8k sol / s

$ 3319

Antminer Z9 Mini

10k sol / s

$ 850

AvalonMiner 821

11TH / s

$ 649,00

Pangolin Whatsminer M10

33TH / s

$ 1 888

Er det gruvearbeidere vi ikke vet om?

Det har det allerede vært bekreftet at det var en hemmelig beste ASIC-gruvearbeider som var spesielt designet for å utvinne Monero (den har vært ansvarlig for nesten 50 prosent av hashratet i over et år). På toppen av det har det vært mange rykter om andre superkraftige ASIC-gruvearbeidere. ASIC-gruvedrift er en enorm global industri, så store gruvebruk er villige til å betale millioner for å ha en sniktitt på eksklusive gruvearbeidere.