Hvordan gruve ZCash i 2018 – ZEC Mining For Beginners

Hvordan gruver jeg Zcash på de mest effektive måtene? La oss observere alle mulige måter å tjene på denne kryptovalutaen, hvordan vi monterer gruvedrift og hvilke gruvebassenger som er bedre for dette målet.

I dag ser det ut til at gruvedrift er en besatt trend – mer enn 500 millioner mennesker er involvert i kryptovalutaindustrien, og dette tallet vokser i betydelig grad. I dag er Bitcoin og Ethereum umulige å bryte selv i bassenger – det å lage blokker krever en uutholdelig enorm innsats og tid, og brukerne må møte en hard konkurranse. Vanligvis overstiger investeringsmengden i maskinvare og elektrisitet fordelene. Derfor er det på tide å benytte seg av urørte markeder, og en av de smarteste beslutningene du kan ta er å bryte Zcash.

La oss finne ut hvordan Zcash-gruvedrift fungerer, og hvorfor denne kryptovalutaen er verdt oppmerksomheten din.

Hva er Zcash?

Før vi pløyer fremover, må du vite litt grunnleggende informasjon om denne kryptovalutaen. Zcash stammer fra Bitcoin, men skiller seg etter ekstra anonymitet. Mens transaksjoner som er gjort i Bitcoin er helt gjennomsiktige (du kan se adressene og saldoen deres), avslører ikke Zcash balansen i en lommebok.

Hva er Zcash?Dan Morehead om kraften til Zcash

For øyeblikket er Zcash den 17. kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi (500 millioner dollar) og har en høy daglig omsetning på 60 millioner dollar om dagen. Siden størrelsen og belastningen på denne mynten er langt fra ETH- og BTC-kjeder, er gruvedrift Zcash fortsatt lønnsomt. Generelt er dette en lovende og kraftig valuta med mange potensialer.

Hvorfor Zcash?

Er Zcash verdt gruvedrift? Svaret er et rungende ‘Ja!’, Og her er hvorfor:

 1. Ved å bryte denne mynten kan du dekke utgiftene til en GPU og all annen gruvedrift. Denne kryptovalutaen tillater fortsatt å få en anstendig belønning for å utføre beregninger.

 2. Siden Zcash lett kan handles for BTC, kan det også hjelpe deg med å bygge opp en veletablert posisjon i Bitcoin. Alternativt kan du raskt forvandle BTC til kontanter.

 3. Selv om Zcash er svært ustabilt (dette er grunnen til at det blir rost av kryptohandlere), viser det en stabil vekst.

Forbered deg på gruvedrift

Hvis du tror at ZEC-gruvedrift ikke krever noen innsats og investeringer, tar du feil. Det fungerer ikke som sjarm: suksessen din avhenger av kvaliteten på maskinvaren du bruker og programvaren som er installert ovenfor. Det er et bredt spekter av elektronikk du trenger, inkludert:

 • En personlig datamaskin med Windows eller Linux OS.

 • GPU-enhet (er) for å øke kraften i gruvedrift, OR

 • ASIC Miner – en spesiell maskinvare designet spesielt for gruvedrift

 • Et kjølesystem med vifter

 • En ramme for montering av en Z-gruvedrift

 • Zcash lommebok for gruvedrift (kan registreres på https://z.cash/). Alternativt kan du registrere en lommebok i noen av populære crypto lommebok tjenester.

For å finne den mest optimale GPUen for gruvedrift ZEC, må du gjøre noen beregninger og sjekke hvilke maskinvarevarianter som er mest lønnsomme. Kortet skal ha minst ett GB RAM for riktig gruvedrift. Vi anbefaler på det sterkeste å vurdere disse modellene:

Radeon RX Vega-serien

Nvidia GTX 1070

Nvidia GTX 1080

Strømforbruk

150-250 watt

150-225 Watt

180-210 Watt

Hash rate

30-45 Mh / s

25-32 Mh / s

510-620 H / s

VRAM

8 Gb HBM2

8 GB GDDR5

8 GB GDDR5

Ikke glem å sjekke prisen på enheter og husk at du bør legge til strømregningen i budsjettberegningene.

Faktisk, hvis du ønsker å få maksimal gruvedrift, bør du vurdere å få en ASIC Miner. Dette er et lite stykke maskinvare som kan øke effektiviteten ved gruvedrift flere ganger. I dag bruker de mest avanserte gruvearbeiderne slike enheter. Vær imidlertid forberedt på å betale fra noen få hundre til noen få tusenlapper for en slik løsning.

Nå når scenen er dukket opp og du har samlet en gruvedrift, er det på tide å bli en profesjonell Zcash-gruvearbeider.

Vurder en maskinvare lommebok

Hvis du ikke stoler på virtuelle lommeboksystemer, kan du kjøpe en hardware-lommebok, for eksempel Trezor, Jaxx eller Ledger Nano S. I dette tilfellet vil du bryte ZEC rett til hardware-lommeboken, og eiendelene vil være riktig beskyttet av den private nøkkelen som bare eieren kjenner. Det er en smart investering i din økonomiske sikkerhet.

Er gruvedrift solo berettiget?

Hvordan gruver jeg Zcash alene? Du må investere tungt i avansert maskinvare: en mobiltelefon, bærbar datamaskin eller et gammelt skjermkort gir deg ingen fortjeneste. Så snart du kjøper alle nødvendige enheter, trenger du driverne for dem. Du kan få dem på amd.com → Support & Driverseksjonen. Skriv inn GPU-detaljene dine, og du vil bli tilbudt passende alternativer:

Er gruvedrift solo berettiget?Hvordan velge en passende driver for GPUen din på amd.com

Hvis du har en Nvidia GPU, kan du få en driver fra dette nettstedet: https://www.geforce.com/drivers. Last ned driveren og installer den på PCen slik du vanligvis gjør, og start den på nytt. Så snart du gjør det, blir GPU-ene dine gjenkjent. Ingen advarselsmerker skal vises i Enhetsbehandling.

Nå må du laste ned og installere gruveprogramvare, for eksempel EWBF Miner. Finn den siste versjonen og last ned ZIP-filen. Pakk den ut på skrivebordet for å begynne arbeidet. Før du skynder deg å bryte Zcash, bør Windows-innstillingene også justeres riktig. Slå først av automatisk hvilemodus. Endre systemets sidefil ved å sette 16 Gb. For å øke effektiviteten til Zcash-gruvedrift, bør Windows-oppdateringer deaktiveres. Hvis du har et antivirusprogram, kan du legge til en ekskludering for at EWBF Miner ikke skal blokkeres.

Nå trenger du bare å åpne programmet, spesifisere lommebokadressen og starte prosessen. Husk at solo Zcash CPU-gruvedrift ikke er så mye utbredt – ofte er det bare ineffektivt og gir ikke fortjeneste. Derfor trenger du et bedre alternativ.

Zcash gruvedrift

Lurer på hvordan du kan utvinne ZEC mer effektivt? Forene styrkene dine med andre gruvearbeidere. Du kan enkelt finne et team Z-entusiaster i noe gruvebasseng. I dette tilfellet bidrar alle deltakerne i teamet sine databehandlingsressurser, og belønningen fordeles i henhold til volumet på bidraget. Det er en ganske rettferdig tilnærming.

Å velge et gruvebasseng kan være ganske utfordrende: du trenger en plattform som garanterer rettferdige og betimelige betalinger, samt et pålitelig partnerskap med andre gruvearbeidere. Foretrekker veletablerte store nettsteder og les brukeranmeldelser om dem. De mest anbefalte gruvebassengene er:

 • FlyPool,

 • NanoPool,

 • MiningPoolHub,

 • SuprNova.

De største gruvebassengene er like i funksjonene. De tilbyr anonyme gruvedrift, PPLNS betalingssystemer og servere i store geografiske regioner. De fleste av dem tar 1% gebyr. Mens MiningPoolHub har det mest behagelige gebyret, er Nanopool overlegen når det gjelder geografisk serverdekning.

Det er noen andre interessante gruvebassenger. 2Miners tilbyr for eksempel et alternativ for gruvedrift. Det gir også overvåkingsroboter og varsler for bedre ytelse, og serverne har DDoS-beskyttelse.

Sky mining

Er du ikke klar til å gjøre store investeringer i maskinvare og programvare? Da bør du vurdere sky mining. I dette tilfellet leier du gruvedriftene fra en skyleverandør og betaler en viss avgift fra belønningene dine. Vær oppmerksom på at belønningene kan være ganske høye, så det er bedre å signere en langsiktig kontrakt: store tjenesteleverandører tilbyr vanligvis en lavere avgift hvis du bestiller serverne deres i minst 6-24 måneder.

Tenk på nettsteder som for sky mining NiceHash og Beste Cloud Mining. Det er mange tjenester tilgjengelig, og du bør alltid være oppmerksom på gebyrene, kontraktens varighet og garantier, samt kundeanmeldelser.

Sky miningZ cash cloud mining planer tilbudt av Genesis

Bunnlinjen

For å starte Zcash-gruveprosessen, må du foreta investeringer – det er ikke en så enkel vei som det virker. Hvis du vil tjene ekte penger, må du forberede deg på å kjøpe kostbar GPU eller en ASIC Miner som er 100.000 ganger kraftigere enn en CPU! Dessuten er det alltid bedre å gruve i grupper, så ikke nøl med å bli med gruvegrupper i forskjellige gruvebassenger – det kan være en nyttig opplevelse.

Vi håper denne Zcash-gruveveiledningen var nyttig for deg. Nå vet du hva du skal begynne med, og hvilke feil du skal unngå. Gå videre, og prøv lykken som ZEC-gruver.