5 populære GPUer for gruvedrift-kryptovaluta i 2018

Husker du når kryptovaluta nettopp kom inn i rampelyset og gruvedrift ble sett på som en ting for bare noen få utvalgte? Husk hvordan de fikk det til å virke som om det er umulig for hvem som helst å bli en gruvearbeider? Reglene har endret seg. Nå trenger du bare å finne ut den beste GPUen for gruvedrift, og resten er historie.

Hvis du har en venn som stadig ber deg om den beste valutaen for GPU-gruvedrift, må du forstå at Bitcoin eller Ethereum gruvedrift blir en ting nå, og alle vil ha en del av handlingen. Den meteoriske veksten har ansporet mange mennesker til handling, og nå er den endelige nedgangen ikke nok til å fraråde folk. Faktisk, hvis du ser på noen av de beste gruvedrift-GPUene i 2017, vil du legge merke til en trend som mange mennesker vedtok. Du går enten på det beste eller går hjem. 2018 vil ikke være et unntak, la oss kritisk identifisere noen av de beste GPUene til meg.

Funksjoner av de beste GPUene for gruvedrift i 2017

Vi skal først studere noen av elementene i de beste GPU-gruvepakningene året før. Dette vil hjelpe oss å forstå hva som informerte om deres beslutning og hvordan gruvedriften ble forbedret.

1. VRAM

Å ha to GB grafikkminne er ikke lenger nok til å laste Ethereum-nettverkets Directed Acyclic Graph (DAG). Ethereum, da det først dukket opp i 2015, startet med en GB og størrelsen øker med en hastighet på 750 MB årlig. Vi er i 2018 nå, dette betyr at den beste GPUen for Ethereum-gruvedrift skal ha minst fire GB dedikert VRAM. Hvis du insisterer på å bruke to GB grafikkort, vil gruveprogramvaren ikke fungere.

2. Hash-hastighet eller hastighet

Dette er en av de viktigste faktorene du bør vurdere før andre faktorer. Dette er hastigheten som et grafikkort kan løse algoritmer som utgjør en blokk. Den beste GPUen for gruvedrift i 2017 hadde veldig høye hashrates, og dette forårsaket raskere gruvetider og økte myntbelønninger. Dette hashratet måles i hashes per sekund, og for ekstremt kraftige GPUer brukes Mega-hashes per sekund (MH / s). Dette innebærer at minst en million hashes fullføres per sekund. Vi kan også ha Giga-hashes og Tera-hashes.

3. Bussbredde til den beste Bitcoin mining GPU i 2017

Bussbredden er faktoren som angir mengden minnebrikker som kan brukes på et kort. Som du vet, bestemmes kortets ytelse av minnet, så du trenger en høyere bussbredde. For eksempel kan en GPU med en 256-bit buss bare romme minst åtte minnebrikker, og en brikke vil ha en bredde på 32-bit. Hvis du vil ha noe mer, kan sjetonger med dobbel minnekapasitet skryte av 16 minnebrikker. Den deles mellom forsiden og bakenden av kortet ditt.

4. Strøm forbrukt av kryptovaluta GPU gruvedrift kort

Har du noen gang vurdert hva den beste GPUen for gruvedrift Ethereum vil være? La meg gi deg et hint – det riktige kortet bruker mindre strøm. Hvis du vil være trygg på en jevn tilstrømning av kontanter, bør gruvearbeideren din kjøre konstant. Dette kan gjøre at driftskostnadene blir ublu høye, spesielt hvis kortet ditt ikke er energieffektivt. Den beste GPUen for Scrypt-gruvedrift i 2017 prioriterte strømforbruk – du bør vurdere å gjøre det samme.

5. Kjøling

Etter strømforbruk er det siste du vil at GPUen din skal være konstant varm. Bortsett fra at det vil gjøre hele miljøet uutholdelig, vil det hindre optimal bruk av grafikkortet ditt. Velg GPU-er som har en åpen rammedesign som gjør det mulig å bli kult, eller få kort som er designet med en mengde fans for kjøling.

La oss nå komme til det. Hva er de beste GPUene for gruvedrift Ethereum og Bitcoin i 2018?

AMD Radeon RX 470

Denne maskinen er kraftig og utfører sine oppgaver perfekt. Det beste med denne maskinen er at selv om forholdene ikke er optimale, vil denne GPUen fortsatt fungere utmerket. Den er energieffektiv, med den nyeste AAA-grafikken, og er også kompakt. Da den ble bygget, ble kompatibilitet med visse PCer sjekket, og dette utgjør den robuste, kompakte formen. Det er nesten lydløst og den produserte varmen reduseres også.

Fordeler med AMD Radeon RX 470

 • Den tilbyr full HD-ytelse

 • Effektiviteten er utmerket

 • Det gir tilstrekkelig minne – det beste for sin pris

Ulemper med AMD Radeon RX 470

 • Det er ganske dyrt

AMD Radeon RX 480

Da spesifikasjonene til HTC og Oculus Rift ble gitt ut, var dette et av de første grafikkortene som nådde markedet. Det har raskt utviklet seg fra et spillgrafikkort til det som brukes til gruvedrift av kryptovaluta. AMD brukte dette kortet til å migrere fra den tidligere Graphics Core Next 3 til Graphics Core Next 4 (Polaris). De økte antall transistorer uten å øke mengden strøm som ble brukt. Den har også en enkelt vifte som spinner under belastning. Selv om støyen er på høysiden, er den helt tålelig.

Fordeler med AMD Radeon RX 480

 • Det gir en flott total ytelse

 • Det fungerer i høy hastighet

Ulemper med AMD Radeon RX 480

 • Det er ganske bråkete

AMD Radeon RX 580

Det er klassifisert som et mellomtonekort. det vil si at du kan gruve mynter uten problemer med en klokkehastighet som er litt over gjennomsnittet (1340 MHz). Dette er en fantastisk GPU for gruvedrift Ethereum. Den har også doble vifter som fungerer eller stopper i henhold til belastningen som støttes. En ting å merke seg er at kortene ikke er så kompakte som den forrige 480-versjonen.

Fordeler med AMD Radeon RX 580

 • Den tilbyr en fantastisk HD-kvalitet

 • Det kan tilpasses etter din smak

 • Det tilbyr kvalitet for sin pris

Ulemper med AMD Radeon RX 580

 • Den bruker strøm

 • Kortene er ikke like kompakte

AMD Radeon R9 Fury X

Hvert eneste element i denne GPU-en er turboladet og optimalisert for hastighet, kvalitet på ytelsen og energieffektivitet. I stedet for et luftbasert system, bruker de en vannkjølingsteknologi, og det ser ut til å fungere bra for dem. Det lar deg også gruve så lenge du vil.

Fordeler med AMD Radeon R9 Fury X

 • Vannbasert kjøleteknologi sørger for at den fungerer perfekt

 • Den har en minnekapasitet som gir optimal ytelse

Ulemper med AMD Radeon R9 Fury X

 • Det kan være vanskelig å kjøle ned med vann

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Dette er den beste GPF for gruvedrift av Ethereum. Den er effektiv, tilbys til en gunstig pris, og den fungerer bra med ethvert system som trenger økt databehandling og gruvedrift. Designet er basert på Pascal GPU-design og støtter ikke bare kryptovaluta-gruvedrift, det er flott for VR-spill. Før vi glemmer har den en klokkehastighet på 1760 MHz.

Fordeler med Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

 • Den har en veldig stille operasjon

 • Det er energieffektivt

 • Den er i stand til å utføre nesten alle gruveoperasjoner

 • Ytelsen er utmerket i sin prisklasse

Ulemper med Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

 • Kompatibiliteten med hver PC er ikke garantert

Sammenligning av GPU for gruvedrift kryptovaluta

S / N

GPU

Hashrate ZEC

hashrate ETC / ETC

Strømforbruk

Effektivitet ZCash (Sol / w)

Effektivitet Ethash (MHS / W)

1

GTX 1050 Ti

155 Sol

13 MH / s

75 W.

2.06

0,173

2

RX 580

475 Sol

28 MH / s

180 W.

2,63

0,153

3

RX 480

300 Sol

29 MH / s

150 W.

2.00

0.190

4

RX 470

250 Sol

24 MH / s

120 W.

2.08

0,200

5

R9

385 Sol

17 MH / s

190 W.

2.02

0,200

Konklusjon

Vi har tilstrekkelig dekket den beste GPU for gruvedrift kryptovaluta. Når det gjelder den beste kryptokurrencyen min med GPU, er det viktig å merke seg at noen valutaer er lettere å bryte enn andre, men vi bør alltid vurdere avkastningen på investeringen. Mine kryptovalutaer som er mer akseptert.