6 populære GPUer for gruvedrift-kryptovaluta i 2019

Da kryptografiske penger bare dukket opp, ble gruvedrift praktisert av et mindretall av de som kjente til. På den tiden virket det som om gruvedrift bare var tilgjengelig for teknisk kunnskapsrike mennesker. Heldigvis er ting annerledes. Nå trenger du bare å oppdage den beste GPU for gruvedrift, installere den og nyte fortjenesten.

Mens gruvedrift ETH og BTC var populær og relevant i 2016-2018, gjør den nåværende vanskeligheten med beregninger prosessen veldig utfordrende. Det er nesten umulig å bryte BTC og ETH ved hjelp av en vanlig GPU. Men hvem sa at du ikke kan bryte andre mynter? Selv den nåværende nedgangen i interessen for gruvedrift forhindrer ikke enkeltpersoner i å prøve å bryte altcoins. Sannheten blir fortalt, hvis du vil tjene penger, bør du enten bruke den beste gruvedriften eller ikke bruke den i det hele tatt. Gruveindustrien fortsetter å utvikle seg og tilbyr oss innovative gruvemaskiner. La oss sjekke hvilke som er de mest verdifulle gruvedrift-GPUene i 2019.

Hvordan velge de beste GPUene for gruvedrift?

Før vi observerer de mest verdifulle gruvedrift-GPUene, la oss se på det viktigste med GPU-gruvekort som har betydning for effektivitet og hastighet. Dette vil hjelpe oss å forstå hvordan bransjestandardene har endret seg, og hvordan vi kan ta en informert beslutning.

Ta en titt på funksjonene som betyr noe for valg av GPU.

1. VRAM

Tidligere var det noen 2-4 GB VRAM som var nok til å utvinne Ethereum og kryptovalutaer. Da Ethereum dukket opp for bare 4 år siden, begynte det på 1 GB, og volumet økte med 750 MB årlig. Vi er i 2019 nå, noe som betyr at de beste modellene for gruvedrift burde ha minst 8 GB internminne. Med et gammelt 2 GB-kort tjener du ikke noe krypto i det hele tatt.

2. Hashrate

Å være et kritisk punkt, er hashrate hastigheten som en enhet gjør beregninger for å løse algoritmer. Denne variabelen er estimert i hashes gjort per sekund, og toppmodellene har denne hastigheten målt i Mega-hashes (MH / s), noe som betyr at minst 1 mln hashes utføres på ett sekund. De mest avanserte GPU-ene kan også ha GH- og TH-verdier.

3. Bussbredde

For å si det enkelt, definerer det mengden chips som kan være plassert på en enhet. Som du allerede vet, defineres kortets effektivitet av minnet, så du bør definitivt velge en høyere bussbredde. Et typisk 256-bit-kort med 8 sjetonger er ikke nok i dag: du bør velge et bedre minnenivå for å bruke minst 16 sjetonger.

4. Strømforbruk

Gruvedrift er en kostbar prosess selv etter at du har kjøpt utstyret – du må betale strømregninger etterpå. Forsikre deg om at GPUen bruker mindre strøm enn kolleger. Hvis du vil ha jevn inntekt, bør gruvedriftens maskinvare fungere 24/7. Så sørg for at GPU-en din gir generell ytelse for mengden forbrukt energi.

5. Kjøling

Nå som du har sett på strømutnyttelse, bør du være forsiktig med at gruvedriften din ikke blir for varm. Det er viktig fordi overoppheting kan skade maskinvaren. Det vil ikke bare gjøre atmosfæren i rommet kvalmende, men kan også forhindre at grafikkortet ditt fungerer som det skal. Gå for åpne konstruksjoner – det gir optimal matlaging. Ikke glem å kjøpe fans og installere dem.

Nå som du vet hva som betyr noe for valget av gruvedrift, kan vi gå gjennom for å se gjennom de 6 beste modellene i 2019.

kort

AMD Radeon RX 470

Denne enheten er utrolig – det er alltid opp til oppgaven. Denne enheten fungerer utmerket uavhengig av forholdene. Den er veldig produktiv, leverer AAA-grafikk og forblir ergonomisk. Det sier seg selv at enheten er kompatibel med de fleste PC-er. Det er ganske stille, for ikke å nevne et lavt varmegenereringsnivå.

Fordeler:

 • Enestående effektivitet
 • Energiutgangsnivået er strålende
 • Optimalt minnenivå – flott for sin pris

Ulemper:

 • For kostbart

AMD Radeon RX 480

For en tid siden var denne modellen et toppvalg blant gruvearbeidere, en av de mest etterspurte. Det har raskt forvandlet seg fra en løsning for spillere til gruveutstyr. AMD brukte dette kortet til å oppgradere til den fjerde grafiske koden. De la til transistorer mens de etterlot strømkravene på samme nivå. Den har også en vifte som fungerer fra belastning. Selv om støyen er ganske høy, er den helt tålelig.

Fordeler:

 • Optimal ytelse
 • Utmerket hastighet

Ulemper:

 • Avgir mye støy

AMD Radeon RX 580

Dette grafikkortet er en gylden midt. dvs. det muliggjør problemfri gruvedrift samtidig som den gir gjennomsnittshastighet (1340 MHz). Tenk på denne forbløffende GPUen for gruvedrift av ETH og ERC-20-tokens. Den har i tillegg doble vifter som justerer driftshastigheten til belastningen. Det er bare en ulempe: dette kortet er ikke så ergonomisk som de siste 480 variantene.

Fordeler:

 • Den tilbyr en forbløffende HD-ytelse
 • Svært tilpassbar
 • Stor kvalitet / pris forhold

Ulemper:

 • Høyt strømforbruk
 • Kort er langt fra kompakte

AMD Radeon RX Vega 56

Denne innretningen er posisjonert som et av de mest passende alternativene for kryptodrift. Videre er det det nest raskeste designkortet som finnes i RX Vega-serien. Kortet er i utgangspunktet basert på Vega-design som involverer samme minne og type prosessorer.

Denne GPU-en er mindre rask enn RX Vega 64. Til tross for det krever den mindre strøm. Prosessutførelsen er strålende. GPU-en er tilgjengelig i luftkjølte utgaver med den høyeste strømforbruket på 210 W. For å høste en høyere gruvedrift fra enheten, kan du utnytte tilpasset BIOS for å åpne tilleggsfunksjonene..

Fordeler:

 • Optimal hastighet og kraft
 • Ekstra kjerner med BIOS er tilgjengelig

Ulemper:

 • Høyt strømforbruksnivå.

AMD Radeon R9 Fury X

Hver eneste komponent i denne GPU-en er oppgradert for hastighet, effektivitet og energiproduktivitet. I stedet for en luftramme, bruker de vann for å redusere varmen – denne innovasjonen fungerer ganske bra. Det er en langvarig enhet som gjør det mulig å tjene mynter i timer, dager og uker.

Fordeler:

 • Vannbasert konditioneringsinnovasjon garanterer god ytelse
 • Optimale minnegrenser

Ulemper:

 • Det kan være vanskelig å avkjøle

Sjekk ut maskinvaren Uboxed video med deres Topp 5 beste GPUer

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

Et toppvalg for gruvedrift av ERC-20-tokens. Det er dyktig, koster ekstraordinært og fungerer perfekt med ethvert rammeverk der du vil øke kryptoverskuddet ditt. Designet minner om Pascal GPU-strukturen, og enheten er flott ikke bare for kryptomining, men også for VR-interaktivitet. Forresten, dens 1760 MHz-hastighet er eksepsjonell!

Fordeler:

 • Forblir veldig stille
 • Energieffektivitet
 • Den kan utføre alle gruveoppgaver
 • Bra pris / kvalitet forhold

Ulemper:

 • Ikke kompatibel med alle PC-er

Bunnlinjen

Selv om gruvedrift av kryptoaktiva ikke er like lønnsom som før, kan du fortsatt være en lykkelig eier av mange interessante altcoins – det er ikke nødvendig å begrense kryptoporteføljen din kun av BTC og ETH. Kryptomarkedet tilbyr en enorm mengde mynter, mens maskinvaremarkedet har et stort utvalg av mynter. Hvis du er klar til invester i gruvedrift maskinvare, vurder noen av de ovennevnte Top-6 GPU-ene: de leverer utmerket gruvekvalitet mens de holder seg energieffektive.