Populære Dogecoin Mining Pools 2018

Dogecoin gruvedrift

Dogecoin (DOGE) regnes som den første “meme” -mynten. Som U.Today nylig rapporterte, opplevde Dogecoin nylig en massiv prisstigning, som antente interessen for denne valutaen.

Hvordan bryter jeg Dogecoin? Dogecoin er en manusbasert mynt, så det er senere behov for å kjøpe en manusbasert minearbeider. For å starte gruvedrift på Dogecoin, må du laste ned en lommebok der du kan oppbevare din “meme” -valuta. 100 milliarder mynter vil bli problemer etter hvert. Hvis du skal bryte Dogecoin, må du først vurdere kraftprisen.

Hvis du sammenligner Dogecoin med andre store mynter (basert på hash-rate, blokkbelønning og så videre), blåser mynten faktisk ut av vannet alle de beste kryptovalutaene, inkludert Bitcoin, Litecoin (se tabellen nedenfor).

Kryptovaluta

Gruvedrift vanskeligheter (09/13/2018)

Belønning (per blokk)

Bitcoin

7,019,199,231,177

12.5

Litecoin

8,785,275

25

Dogecoin

3.264.231

10.000

Betyr dette at lønnsomheten for Dogecoin-gruvedrift er høyere? Selvfølgelig ikke. Til tross for nylig å slå i topp 20 valutaer etter markedsverdi, må Doge oppleve en betydelig prisøkning for å matche Bitcoin (BTC) eller til og med Litecoin (LTC) når det gjelder lønnsomhet for gruvedrift..

Bassenger mot solo gruvedrift?

Først må du forstå at det i utgangspunktet ikke er noe slikt som Dogecoin-gruvedrift, siden du bare kan gruve det i kombinasjon med LTC. Uansett, før du begynner med gruvedrift, må du bestemme om du vil bli med i et Dogecoin-gruvebasseng eller gruve valutaen alene. Den åpenbare fordelen med å bryte Dogecoin alene er at du får all belønningen alene (noe som faktisk er viktig hvis du vurderer den enorme blokkbelønningen).

Imidlertid minner solo mining ganske mye om et lotteri, siden sjansen for å bryte hele blokken alene er ganske liten (du kan gruve i flere måneder uten å lykkes). Hvis du blir med i et Dogecoin-basseng, øker sjansene eksponentielt, men det er en viss avgift involvert.

Velge riktig gruvebasseng

For å utvinne Dogecoin, må vi se etter gruvebassenger som er kompatible med scrypt hashing-algoritmen GHash.IO, som ble grunnlagt i juni 2013, var uten tvil det beste Dogecoin-bassenget, men ble stengt tilbake i oktober 2016. Nå vil gjennomgå de beste aktive gruvebassengene for DOGE.

  1. Multipool.us.

En av de første alternativene er multipool.us. som tillater gruvedrift mer enn 29 kryptovalutaer med forskjellige algoritmer. Dette bassenget lar deg også bryte et par valutaer samtidig. Multipool tilbyr utbetalinger i mange mynter. Blant de viktigste fordelene med denne eksakte poolen, kan man nevne fraværet av uttaksgebyrer og muligheten til å øke lønnsomheten med fusjonsgruvedrift-funksjonen.

  1. Prohashing.

Prohashing er et av de mest populære Scrypt gruvedriftene som gir brukerne muligheten til å utvinne mange altcoins. Faktisk kan gruvearbeidere motta belønningen i hvilken som helst kryptovaluta etter eget valg som er tilgjengelig på listen over utbetalingsmynter (inkludert DogeCoin).

ProhashingBilde av Prohashing

En rask titt på den offisielle nettsiden viser at dette Dogepool tilbyr robuste statistiske data (live lønnsomhet, antall gruvearbeidere, hashrate av en bestemt valuta og så videre).

  1. 1CoinPool.

1CoinPool driver to gruvebassenger (Dogecoin Pool og Litecoin Pool). Per nå har de en ikke-gebyrpolicy, men samtidig tar de imot donasjoner. I henhold til informasjonen på det offisielle nettstedet 1CoinPool, utvinner de tre blokker per uke. De bruker et proporsjonalt utbetalingssystem, noe som betyr at du blir proporsjonalt belønnet i henhold til din hashkraft.

I tillegg kan du også bruke bassengene som er kompatible med X11-algoritmen. Dash og Darkcoin er blant kryptovalutaene som er basert på denne algoritmen, men du kan be om en automatisk utbetaling i Dogecoin.

  1. HashFaster.

HashFaster er også et godt alternativ hvis du vil bryte Dogecoin. Spesielt trenger de ikke engang å opprette en konto på nettstedet deres for å starte gruvedrift (alt du trenger er et brukernavn og lommebokadressen din for utbetalinger). Den første utbetalingen tar omtrent seks timer.

  1. Litecoinpool.

Litecoinpool er det riktige valget hvis du er ute etter sammenslått gruvedrift. Bassenget bruker et gjennomsiktig belønningssystem som betaler deg i henhold til PPS-prisen (pay-per-share). Utbetalingene er i Litecoin (LTC), men du kan også få belønningen din i sammenslåtte valutaer som Dogecoin. Deretter får du en synlig større mengde penger sammenlignet med et LTC-gruvedrift.

Litecoinpool.Bilde av Litecoinpool

Dette bassenget er ganske kjent som det har eksistert siden 2014. På grunn av sikkerhet og skalerbarhet har det tiltrukket mange gruvearbeidere. Litecoinpool offisielle nettside sier at dette er det første LTC-bassenget som beskytter TLS-krypterte Stratum-tilkoblinger for gruvearbeidere.

  1. Eobot.

Eobot er en annen “gammeldags” på listen. Dette bassenget dukket opp i 2013 og fungerer fortsatt helt fint. Du kan praktisk talt gruve hvilken som helst kryptovaluta som er basert på SHA-256 eller Scrypt. Det er en rekke alternativer for uttak, inkludert Dash (DASH), Ripple (XRP) og Dogecoin (DOGE). I deres FAQ-seksjon hevder de at Eobot aldri har blitt kompromittert før, så det gir kundene førsteklasses sikkerhet. Likevel oppfordrer de alle til å aktivere 2FA.

Eobot.Bilde av Eobot

  1. Aikapool.

Aikapool er et lite gruvebasseng som for tiden bare har mindre enn 100 aktive gruvearbeidere. Bortsett fra Dogecoin, kan du også gruve mange andre Scrypt-baserte altcoins.

Jeg har valgt gruvebassenget mitt, hva nå?

Når du har valgt en spesifikk gruppe, er det på tide å opprette en arbeidstaker ved å gi den et spesifikt navn og passord, og dermed sikre at arbeidstakeren din ikke kommer til noen selv om kontoen din blir kompromittert av hackere. Etter at du har satt opp arbeidstakerne dine, vil du begynne å få utbetalinger.

Skulle du bryte Dogecoin?

Gruvedrift, som alt som gjelder kryptovalutaer, er en ganske risikabel innsats. Etter hvert som den globale hashkraften øker, blir det vanskeligere og vanskeligere å få en anstendig belønning. Ovennevnte Litecoinpool, for eksempel, har nylig halvert utbetalingen, noe som bare viser deg at lønnsomheten for gruvedrift faller drastisk.

Hvis du vil tjene Dogecoin gjennom sammenslått gruvedrift, er det ikke virkelig verdt innsatsen – belønningen vil være så liten at du ikke en gang kan dekke strømkostnadene. Å bryte andre mynter og konvertere dem til DOGE ville være langt en bedre løsning. Man kan også ta hensyn til den nye Dogethereum-gaffelen (DOGX) som bruker samme gruvedriftsalgoritme som Ethereum..