5 populære Ethereum-gruvedriftsteder i 2019

På grunn av det faktum at Ethereum er en av de mest lønnsomme kryptovalutaene, har gruvedrift av denne mynten blitt stadig mer populær. Selv om kryptovalutaen er relativt ung (opprettet i 2015), klarte den å være den mest populære altcoin. Nå har det imidlertid blitt vanskeligere å gruve Ethereum ved hjelp av den vanlige metoden. Når slike ting skjer med kryptovaluta, bytter gruvearbeidere til sky mining, og sparer inntektene.

Hvordan starte Ethereum Cloud Mining

Sky mining av Ethereum er gruvedrift av mynter ved hjelp av den leide (eller ervervede) kraften til en annen datamaskin. Ærlig talt har vi ikke noe utstyr, men vi betaler og får kapasiteten en stund. Dette er veldig praktisk og til en viss fordel, siden det ikke er nødvendig å oppdatere maskinvaren hver gang eller å bekymre seg for funksjonaliteten. En gruvearbeider får det ferdige produktet (kraft) og bruker det til gruvedrift.

For å velge det mest passende alternativet blant et bredt spekter av plattformer, har vi valgt de fem beste selskapene som tilbyr Ethereum sky mining.

HashFlare

HashFlare er en av de kraftigste plattformene blant de som er fokusert på Ethereum-gruvedrift. Det kan gi ca 88% av overskuddet. Og samtidig kan Ethereum utvinnes nesten uten investeringer.

I utgangspunktet må du kjøpe en kontrakt. I følge nettstedet er prisen for 100 KH / s $ 1,40. Dette er gjennomsnittsprisen, men på grunn av den lave strømavgiften virker den attraktiv.

De 5 beste gruvedriftstedene i Ethereum i 2019Bilde av HashFlare

Videre endres kontraktsvilkårene regelmessig. Likevel er tjenesten veldig bra. Du kan foreta betalinger med BTC, WebMoney, Payeer. Kontorer er basert i Europa (i Estland og Island).

Genesis Mining

Det er en annen pålitelig tjeneste som tilbys for Ethereum sky mining. Det er nesten det samme som HashFlare, men har sine egne funksjoner. Spesielt er plattformen veldig populær fordi kontrakter kjøpes veldig raskt. Men å sammenligne Genesis Mining til sine rivaler, regnes det som en av de dyreste. Når du starter Ethereum sky mining, trenger du ikke betale en ekstra provisjon.

Denne tjenesten er en av de største og mest pålitelige i verden. Brukere velger det ofte, men det er fortsatt litt dårligere enn HashFlare. Spesielt er tariffene for høye, kapasiteten som tilbys er relativt svak, og grensesnittet er ikke så klart som noen kanskje tror.

IQ Mining

De 5 beste gruvedriftstedene i Ethereum i 2019Bilde av IQ Mining

IQ Mining har vært kjent for brukere siden slutten av 2016. Til tross for den relativt korte arbeidsperioden har tjenesten fått de høyeste kundeanmeldelser og er anerkjent som en av de beste tilbudene på markedet.

Foruten Ethereum, er det en sjanse til å gruve andre mynter: Litecoin, Zcash, Monero og Dash. Hovedfaktoren som påvirker kundens inntekt er hashrate (leid kapasitet), men i tillegg til det påvirkes lønnsomheten av:

 • Tilstedeværelse av privilegier og bonuser – en kampanjekode som gir rabatt på den første kontrakten.
 • Økonomistyring – kjøp av en ekstra hashrate for mynter som allerede er utvunnet.
 • Valutaverdi – jo dyrere mynter handles på børsene, jo mer investor vil motta.

Selskapet tilbyr kun tidsbegrensede kontrakter i 1 år. Leiekostnadene bestemmes per kraftenhet for en bestemt algoritme.

Samlet sett er IQ Mining en ung skygruvetjeneste som tilbyr konkurransedyktige priser. Fordelen med denne plattformen ligger i bruken av en algoritme for automatisk å bestemme den mest lønnsomme valutaen og bytte klientens kapasitet til gruvedrift.

CCG Mining

De 5 beste gruvedriftstedene i Ethereum i 2019Bilde av CCG Mining

Selskapet ble lansert i 2016. Den grunnleggende slagordet til plattformen er, “Vi gjør det enkelt for deg”.

Teamet har internasjonal status og består av filialer i 6 europeiske land: England, Latvia, Polen, Russland, Østerrike og Tsjekkia. I følge utviklerne, er CCG Mining plattform ønsker å bygge global gruvekraft i hele Europa.

Målet er en desentralisert distribusjon av et skygruvesystem over hele planeten. Interessen for produktet vokser stadig, noe som allerede lar prosjektgruppen introdusere ny teknologi og nyttige verktøy under gruvedrift.

Tjenestefunksjoner:

 • Samtidig tilkobling av flere betalingssystemer
 • Den nåværende fleksibiliteten i gruveplaner gjør det til et populært kryptovaluta-investeringsfelt
 • Lønnsomme kontrakter for pålitelig sky mining
 • Gruvedrift av de mest populære myntene: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Monero, Litecoin, Zcash
 • Teknisk støtte for spørsmålene dine

Selskapet har som mål å tilby den mest forenklede formen for kryptokurvedrift, selv for de mest uerfarne og uintelligente brukere..

MinerGate

De 5 beste gruvedriftstedene i Ethereum i 2019Bilde av MinerGate

MinerGate-tjenesten, som tilbyr sky mining-tjenester i tillegg til å være et basseng for felles gruvedrift av kryptovaluta, har eksistert siden mars 2014. Mer enn 1,5 millioner gruvearbeidere har allerede blitt sine kunder, og 20 000 av dem har kjøpt kapasitetsleiekontrakter. Plattformen tilbyr sky mining service i samarbeid med Hashing24-tjeneste.

Årsaker til at kunder velger MinerGate:

 • Muligheten for å starte gruvedrift med kryptovaluta med små investeringer
 • Livslange kontrakter
 • Gruvedrift begynner neste dag etter betaling av kontrakten, og klienten mottar de første betalingene innen 1,5 – 2,5 dager
 • Belønningene kommer fra nye ulåste blokker som kan spores
 • Praktiske grafer for gruvedrift og en kalkulator for prognoser for lønnsomhet
 • Øyeblikkelig uttak av midler til lommeboken

“Smart-mining” -funksjonen tilbyr å bytte til automatisk modus, og systemet velger seg mer gunstig mynt for gruvedrift.

For å oppsummere er MinerGate en pålitelig sky mining-tjeneste som tilbyr lønnsomme kontrakter og viser høy avkastning på investeringen. Det vil være interessert for både erfarne gruvearbeidere og de som nettopp begynner å tjene penger på kryptovaluta-gruvedrift.

Velge den mest pålitelige plattformen for Ethereum Cloud Mining

For å minimere risikoen forbundet med sky mining, bør du være nøye med følgende parametere mens du velger en plattform:

 • Tilgjengelighet for publikum. En tjeneste som er gjennomsiktig bør prioriteres
 • Produksjonskapasitet. Det er obligatorisk å vite hvilken datakapasitet selskapet har, samt antall aktive brukere
 • Metoder for innskudd og uttak av midler til balansen
 • Varighet av kontrakter
 • Brukeranmeldelser