5 populære ASIC-gruvearbeidere for Bitcoin Mining i 2019

Den sterkeste innflytelsen på kryptovalutamarkedet skjedde i januar 2018, da de fleste digitale eiendeler kollapset i pris. På den tiden forventet folk en nedgang i popularitet for gruvedrift, men ingenting av den typen skjedde – etterspørselen etter ASIC økte tvert imot.

Dette er imidlertid ikke forbløffende, fordi kompleksiteten ved gruvedrift av de mest populære digitale eiendelene alltid vokser, og gruvearbeideren skal ha kraftig maskinvare. I denne artikkelen skal vi analysere de 5 beste ASIC-ene for Bitcoin-gruvedrift.

Antminer S15

Antminer S15 28 TH / S – flaggskipsmodellen til alle gruvearbeidere fra Bitmain på 7-nm sjetonger – er den kraftigste av de nye produktene som ble utgitt i slutten av 2018. Nye gruvearbeidere har økt energieffektiviteten med bare 30% sammenlignet med S9. I forbindelse med bruken av den nye tekniske prosessen ble det forventet en kraftigere effektivitetsøkning. Administrerende gruvearbeider er nå delt inn i to moduser: normal og økonomisk. I økonomimodus vil energiforbruket bli redusert til 850 W, og hashratet til 17 Th / s. I dette scenariet vil den nye ASIC for Bitcoin forbruke 50 W per 1 Th.

Av de nye endringene har S15-modellen en ekstra strømsparingsmodus og bruker nesten 2 ganger mindre strøm, mens hashratet også faller nesten 2 ganger.

Antminer S9

Antminer S9Antminer S9 bilde av Wikimedia Commons

Bitmain Antminer S9 er den mest kjente og vanlige gruvearbeideren, designet for Bitcoin-gruvedrift eller andre krypter ved hjelp av SHA-256-algoritmen. Den ble utgitt sommeren 2016 og har siden blitt gjentatte ganger “, men fortsetter å berike gruvearbeidere.

Blant de mest interessante egenskapene bemerker vi hashrate på 13,5TH / s, strømforbruket på 1350W og to vifter på 120 mm med en rotasjonshastighet på opptil 6 000 rpm. Enheten har 189 chips på en 16nm-chip. For fremtiden kan du ta S9j, som allerede gir 14,5 terahash per sekund.

Vi kan si at Bitmain Antminer S9 fremdeles er relevant i 2019. Selvfølgelig gir det ikke lenger en så kraftig fortjeneste, men prisen har falt minst tre ganger, så de fleste gruvearbeidere har råd til det.

Gitt tilbakebetalingsperioden, i tillegg til utsiktene til SHA-256-algoritmen og etterspørselen etter Bitcoin, kan denne ASIC fortsatt betraktes som en budsjettinngang til gruvedrift-kryptovaluta.

Antminer R4

ASIC-gruvearbeider Antminer R4 er et produkt av den kjente produsenten Bitmain, med et høyt hashrat på opptil 8,7 TX / s og relativt lavt strømforbruk på 845 watt. Enheten er plassert som ASIC for hjemmebruk på grunn av det lave støynivået uten tap av ytelse og effektivitet. Mens du leter etter ASIC, må du være spesielt oppmerksom på tilbakebetalingsperioden og prisen du vil bli ledet av når du velger.

På grunn av en rekke endringer klarte selskapets ansatte å redusere støynivået uten et betydelig tap av hashrate. De første modellene dukket opp på markedet innen slutten av sommeren 2016, men selv i dag er bruken av dem relevant.

Prisen på R4 er relativt billig. Kostnaden starter på $ 1.560. Den har høy ytelse, og strømforbruket er ubetydelig sammenlignet med andre analoger.

Canaan Avalon Miner 741

AvalonMiner 741AvalonMiner 741 bilde av Wikimedia Commons

Senest presenterte Canaan Creative gruvearbeideren Avalon 741 – sin nye ASIC for gruvedrift av Bitcoin. Etterfølgeren til den 721. modellen var å bli en direkte konkurrent til S9 fra Bitmain. Det er ganske støyende og krever mye strøm, men samtidig veldig produktivt. ASIC gikk ikke tapt blant konkurrentene selv seks måneder senere.

Avalon støtter 741 til 40 TH / S i serie. For å oppnå det, må du umiddelbart slå på 7 maskiner. I enkeltmodus fungerer 7+ TH / S. Økningen, sammenlignet med 721st, var litt mer enn en terrahash på grunn av:

 • 88 A3212-chips laget på 16 nm-teknologi mot 72 i forrige modell
 • Nytt kjølesystem
 • Flere kraftledninger

ASIC Ebit Miner e10

Hovedkarakteristikken for dette utstyret er høy hashrate. Det er 18TH / sek. Høy effektivitet sikres ved å fungere på 14nm DW1227 chips. Videre er det en uavhengig kjøleradiator med økt varmespredning. Det er også verdt å merke seg den økte graden av pålitelighet til kjøleribben.

Minearbeideren har følgende fordeler:

 • Lav feilrate
 • Kraftig vifte
 • Suveren aluminiumshus
 • Tilgjengelighet av automatisk klyngeadministrasjon uavhengig av hverandre
 • Muligheten til å koble til flere bassenger og lette ASIC-konfigurasjon

Kjennetegn:

 • Effekt – 1,62 kilowatt
 • Hashrate – 18 Tx / s
 • 3 års offisiell garanti fra selskapet
 • Opererer på SHA-256-algoritmen

Ting å huske når du konfigurerer ASIC

Når du setter opp en ASIC, er det verdt å ta hensyn til følgende faktorer:

 • Forsikre deg om at det ikke kommer fukt i ASIC.
 • Strømforsyningens kraft bør være tilstrekkelig for stabil drift; når du overklokker, ta strømforsyningene med en margin på 25-40% strøm.
 • Rengjør, blåse og bytte ut radiatorer minst en gang i løpet av noen få måneder.
 • Se etter feil og utseendet til en “X”, som indikerer begynnelsen på problemer med utstyret.
 • Diagnostikk hjelper deg med å identifisere skade på strømforsyningskretsen og tap av chips på brettet.
 • Analyser hashratnivået ditt. Reduksjonen indikerer at det ikke er nok strøm til brikken.

Å kjøpe ASIC eller ikke?

Situasjonen i kryptovalutamarkedet er fortsatt langt fra optimal. Kursene på de fleste valutaer beholder volatilitet og forpliktelse til spekulative svingninger. På grunn av den lange bearish trenden har mange mennesker solgt maskinvaren. Imidlertid i det langsiktige perspektivet, Bitcoin gruvedrift hos ASIC er fortsatt en stabil kilde til passiv inntekt. Når kompleksiteten i nettverket øker, kan godtgjørelsen reduseres, men ikke la det skremme deg, fordi store risikoer gir store fordeler.