10 populære Ethereum-gruvebassenger

Hvordan gruver jeg Ethereum-mynter enkelt? Kombiner kraften din med andre gruvearbeidere fra hele verden! Denne listen over ti beste Ethereum-gruvebassenger vil lede deg gjennom de mange populære Ether-gruvedriftstjenestene.

Kollektiv gruvedrift er det mest fornuftige alternativet til individuell gruvedrift: ved å forene din makt med andre, øker sjansene dine for å skaffe deg dyrebare mynter betraktelig.

Imidlertid, som alle andre initiativer, utgjør denne oppgaven risiko: du kan ved et uhell bli ranet av ‘partnerne’, eller de kan plutselig forlate teamet ditt uten forklaring, slik at du kan takle mangelen på krefter og fasiliteter..

Gruvedrift vurderer noen av disse risikoene og forener gruvearbeidere som gir dem en grunnleggende garanti for sikkerhet. La oss observere de mest verdifulle gruvebassengene og særegenheter ved hver plattform. Denne sammenligningen av Ethereum gruvedrift vil hjelpe deg med å finne ut det mest optimale prosjektet.

Gruvedrift

Hashrate

Ethermine

25%

Sparkpool

23%

Nanopool

12%

f2pool

11%

Miningpoolhub

5%

1. Miningpoolhub

I følge Ethereum mining pool statistikk, sikrer denne plattformen omtrent 7,6 prosent av hashratene i Ethereum-nettverket. Det som gjør Miningpoolhub spesiell, er at dette er et mindre samfunn som brukes av virkelig profesjonelle Ethereum-gruvearbeidere. Kostnadene avhenger av belønning, spesielt:

  • transaksjonsgebyr

  • blokkeringsavgift

  • tilgjengelige bonuser

  • ekstra insentiver

Det som gjør Miningpoolhub flott, er at den er tilgjengelig mange steder, inkludert Asia, Europa og USA. Det er flere servere som alle sørger for pålitelig og overflødig gruvedrift. Derfor, hvis du er en dyktig og velutstyrt gruvearbeider og vil ha flere bonuser og bedre belønninger, er Miningpoolhub det beste gruvebassenget for Ethereum for deg.

2. Ethpool / Ethermine

Hva er det største og beste gruvebassenget? Ethereum-jegere foretrekker Ethpool og Ethermine – dette er en plattform som er vert på to separate nettsteder. Samlet nettverkshashkraft når 25 prosent, noe som gjør det til det største bassenget i sitt slag. Ethermine utnyttes av over 60.000 gruvearbeidere, mens Ethpool brukes av mindre enn tusen bidragsytere.

Begge tjenestene koster ett gebyr for alle mottatte belønninger – det er den billigste beste Ethereum-bassenget 2016, og prispolitikken er fortsatt ledig. En av Ethermines viktigste fordeler er at du kan spesifisere grensene for betalingsterskel (den varierer fra 0,05 ETH til 10 ETH per enkelt uttak.).

3. Nanopool

Å være det tredje største Ethereum-gruvebassenget, genererer Nanopool omtrent 13 prosent av nettverkets hashrate og er hjemmet for nesten 40.000 gruvearbeidere. Det tilbyr også en lav avgift – en prosent. Grensesnittet er enkelt og intuitivt, og brukerne kan spesifisere betalingsterskelen. Til tross for dråper hashrate, liker de fleste gruvearbeidere denne plattformen og stoler på den.

4. Dvergpool

Dwarfpool er det mest allsidige og en gang beste bassenget: Ethereum, Monero, Expanse, Zcash og noen få andre mynter kan utvinnes på denne plattformen. Nå er det ikke så stort som det pleide å være: det står for 4,3 prosent av hashratet. I likhet med de ovennevnte plattformene krever det en avgift på en prosent. Balansen din skal imidlertid være minst 1,01 ETH for å ta ut midler. Heldigvis behandler Dwarfpool betalinger flere ganger om dagen. Dette er et godt valg for gruvearbeidere med kraftige fasiliteter – hvis du trenger en lavere uttaksgrense, kan du søke etter alternativer.

5. f2pool

Av en eller annen grunn er grensesnittet til F2pool godt tilpasset for gruvedrift av Bitcoins, men Ethereum-gruvebassenget er bare tilgjengelig på kinesisk, noe som hindrer normal bruk. Plattformen har eksistert siden 2013, og den bidrar nå til nesten 25 prosent av all hashrate! Betalinger utføres via PPS og gjøres daglig. Serverne er spredt over Asia og anses å være svært pålitelige. Du kan prøve det med en innebygd oversettelsesplugg i nettleseren din, men uansett er det langt fra det beste bassenget for Ethereum ennå..

6. Ethfans

Et annet kinesisk prosjekt som fortjener å bli inkludert i vår liste over gruvedrift i Ethereum, er Ethfans: det utgjør 8,6 prosent av det totale nettverkshashatet. Hvis du er klar til å takle ulempene forårsaket av ukjent språk, kan du prøve å tilpasse styrken din til asiatiske brukere.

7. Weipool

Denne tjenesten skiller seg ut fra Ethereum-bassenglisten fordi den ikke krever registrering. Dessuten belastes ikke belønningene dine – du kan holde alle blokker og inntekter for deg selv! Utbetalingsperioden er ganske kort: inntektene trekkes bare innen 24 timer. Det er en ulempe: du må tjene minst en ETH for å få inntektene tatt ut. Weipool er en stigende stjerne innen gruvedrift av Ethereum, og det fortjener virkelig din oppmerksomhet på grunn av fravær av gebyrer og registreringsproblemer.

8. MaxHash

Et annet gruvebasseng som fortjener vår oppmerksomhet, er Maxhash: det garanterer feilfri gruveopplevelse på grunn av 24/7 overvåking, kraftige servere i USA, Europa og Asia, samt rask tilkobling. Plattformen belaster kun avgifter når bassenget gir fortjeneste og tilbyr forskjellige kampanjer. Selv om nettstedet ikke er populært ennå, utvikles samfunnet stadig og gir brukerne nyttige anbefalinger og tips.

9. Coinotron

Europeiske gruvearbeidere bør være mest oppmerksomme på denne plattformen – arbeid i Coinotron er en no-brainer, og plattformen er trygg. Det setter stort fokus på kundesikkerhet:

  • passord er hash

  • tofaktorautentisering drevet av Google

  • DDoS-beskyttelse av servere

  • beskyttelse mot brutale angrep

  • døgnovervåking av ytelse

På toppen av det behandler Coinotron betalingsanmodninger annenhver time, og grensesnittet er enkelt.

10. CoinMine

Dette er en allsidig plattform for brukere fra hele verden. CoinMine tillater gruvedrift av forskjellige typer mynter. Det tar en prosent avgift for belønninger og har minimum 0,1 ETH terskel – optimale forhold for nybegynnere. CoinMine tillater anonym gruvedrift – du kan unngå registrering og bare bruke lommebokadressen din. I Anonymous Dashboard kan brukere sjekke minearbeidardetaljene sine.

Bunnlinjen

Alt i alt er det beste Ethereum-bassenget det som oppfyller dine personlige krav. Hvis du er nybegynner, velger du en plattform som har en lav minimumsbetalingsgrense (0,1 ETH og lavere). Teknisk kunnskapsrike gruvearbeidere bør velge bassenger med færre deltakere, men med høyere kompetanse, som Miningpoolhub.