Bittrex Review 2018 – Hvordan bruke Bittrex for nybegynnere

Hva er Bittrex?

Bittrex er en amerikansk C2C-børs som dukket opp på markedet i desember 2014. Fra og med juli 2018 har den mer enn 2 millioner kunder.

Selskapet var klar for suksess helt fra begynnelsen av sin eksistens, siden Bittrex exchange ble grunnlagt av Microsofts sikkerhetsprogrammerere (Bill Shihara og to av hans kolleger). Fra nå av er Shihara fortsatt administrerende direktør i Bittrex. Grunnleggeren av Bittrex forklarte at deres hovedmål var å komme med helt ny programvare som ville bidra til å oppnå et høyt nivå av sikkerhet og skalerbarhet. Dette er hovedspørsmålene med flertallet av dagens børser. De hadde som mål å skape den raskeste og sikreste plattformen der ute. I tillegg ønsket Bittrex-skaperne å sørge for at børsene deres ville være åpne og gjennomsiktige nok til å tiltrekke seg nye investorer.

En slik profesjonell tilnærming er enda mer imponerende når du finner ut at teamet av utviklere faktisk kjørte denne børsen på fritiden mens de beholder hovedjobben, men den plutselige veksten av Bittrex i 2017 gjorde det til en altoppslukende virksomhet. Når børsen begynte å akseptere titusenvis av nye brukere per, og handelsvolumet hadde passert 3 milliarder dollar,

Den Seattle-baserte børsen er i full overensstemmelse med de amerikanske regelverkene. I motsetning til Kraken, er det også i stand til å operere i New York på grunn av BitLicense-applikasjonen.

Bittrex gjennomgang

Bittrex tilbyr en sinnsykt stor mengde valutaer (mer enn 250 altcoins inkludert Bitcoin, Ripple og Litecoin). I utgangspunktet er enhver ICO du kan tenke på allerede omtalt der. Børsen legger mye vekt på å liste opp nye altcoin ved å nøye verifisere kildekoden. Samtidig fjerner den raskt alle myntene som ikke er aktive lenger. Dette er tilfelle når kvantitet kombineres med kvalitet.

Bittrexs administrerende direktør gjorde det helt klart hva slags tokens det lister opp og fjerner. Stabilitet og juridisk overholdelse av det aktuelle tokenet er av største betydning. Informasjonen om teamet av utviklere bak mynten og dens innovativitet kan også føre til komiteens beslutning. Hvis mynten som allerede er hørt på børsen ikke overholder grunnleggende forskrifter eller ikke får riktig behandling fra utviklerne, kan den fjernes på kort tid.

Er Bittrex trygt?

Ifølge mange analytiske rapporter kan Bittrex med rette betraktes som den tryggeste børsen på markedet. Når det gjelder håndtering av myndighetsreguleringer, treffer kryptovalutabørser ofte veisperringer, men Bittrex understreker at de vil at den amerikanske økonomien skal ha nytte av den raskt utviklende industrien. Det første som gjør det til en velrenommert utveksling er den nevnte fullstendige regeloverholdelsen. Listen over forskrifter inkluderer:

 • SEC-regelverk. I følge SECs rapport har de vanskelig for å klassifisere forskjellige ICO-er, og mange børser er fortsatt motvillige til å overholde deres regelverk, men dette er ikke tilfelle med Bittrex;

 • Anti-hvitvasking av penger (AML);

 • BitLicense-overholdelse som gjør Bittrex tilgjengelig for New York-kunder.

Det har ikke vært et eneste hack koblet til Bittrex, men som alle store utvekslingstjenester hadde de fortsatt problemer med sine kunder. Tilbake i 2017 var det en negativ Bittrex-gjennomgang som uttalte at børsen hadde stengt kontoer uten grunn. Nyheten ble raskt plukket opp av media som tvang Bittrex til å avgi en offisiell uttalelse om midlertidig å suspendere ca. 0,1% av kontoene sine..

Er Bittrex trygt? Uten tvil kom teamet av utviklere med en veldig sikker plattform. I likhet med andre børser holder Bittrex flertallet av fondene sine (ca. 90%) i fryselager. Systemet legger også vekt på hvor viktig TFA er for kontobeskyttelsen din.

Hvordan bruke Bittrex?

La oss finne ut hvordan du bruker Bittrex i følgende guide.

 1. Før du begynner å bruke Bittrex, må du åpenbart gjennomgå registreringsprosessen. Du må fylle ut e-postmeldingen din og komme med et unikt passord.

  Logg Inn

 2. Etter å ha bekreftet kontoen din, må du logge på for å åpne hjemmesiden som inneholder de siste svingningene for alle tilgjengelige markeder (BTC, ETH, USDT, TUSD).

  hjemmesiden

 3. Gå til innstillingsdelen for å administrere kontoen din. Her kan du også gå gjennom bekreftelsesprosessen for å øke den daglige uttaksgrensen.

  NB! Alle obligatoriske felt (adresse, fødselsdato osv.) Skal fylles ut med latinske tegn.

 4. Hvis du går til ‘Support’ (nederst i venstre hjørne), kan du se en veldig praktisk FAQ-seksjon der du bokstavelig talt kan skrive inn hvilken som helst søkeforespørsel. Listen over ofte stilte spørsmål, siste nyheter og myntinformasjon ligger nedenfor. De som fremdeles ikke finner den ønskede informasjonen, kan sende inn en forespørsel øverst til venstre på siden.

  Brukerstøtte

Bittrex betalingsmåter

De som er interessert i å kjøpe på Bittrex, må først sette inn penger på kontoen sin. De fleste børser synes det er vanskelig å rulle inn flere kunder siden det fortsatt er vanskelig å kjøpe kryptovaluta med fiat-penger. Visst, det er børser som Coinbase som gjør at kundene kan gjennomføre øyeblikkelige fiat-til-kryptotransaksjoner, men antall tilgjengelige valutaer er strengt begrenset til de største navnene på markedet. Hvis du vil kjøpe noen av nye altcoins, må du kjøpe Bitcoin på en børs og deretter sette den inn på en annen børs som støtter ønsket valuta.

Bittrex kunngjorde at de ville begynne å akseptere amerikanske dollar i mai 2018. Selskapet fikk grønt lys fra noen store amerikanske banker som vanligvis har lunkne forhold til kryptokursutveksling på grunn av mangel på økonomiske regler. Imidlertid har den Seattle-baserte børsen også et problem med en kort mengde tilgjengelige handelspar. Per nå er det kun de beste digitale valutaene på plattformen (inkludert Bitcoin) som kan handles mot den amerikanske dollaren, men Bittrex lover å legge til nye USD-handelspar i nærmeste fremtid. Så hvis du vil kjøpe altcoin, må du fortsatt sende BTC fra en annen sentral til Bittrex.

Hvordan kjøpe på Bittrex?

Når midlene dine er deponert, går du til delen ‘Markets’ for å velge et handelspar eller manuelt søke etter mynten du vil kjøpe.

markeder

Klikk på tickeren for den valgte valutaen, og du vil se et lysestakediagram.

lysestake

Rull nedover på siden for å legge inn en ny ordre.

ny bestilling

Hvordan handle på Bittrex?

Bittrex er en perfekt plattform for handel. Imidlertid er børsen egentlig ikke nybegynnervennlig, siden den foretrekker høyt profilerte handelsmenn og investorer fremfor gjennomsnittlige brukere. Poenget er at Bittrex sannsynligvis ikke er stedet for deg hvis du ikke er dyktig nok til å vite hvordan du skal handle på Bittrex. Avanserte handelsmenn er hjertelig velkomne til å bli med i Bittrex med tanke på at det har så store fordeler som en stor mengde valutaer, høy likviditet og effektive handelsverktøy..

Før du begynner å handle, må du justere API-nøkkelinnstillingene (slå på de tre første veksleknappene). Nå er det bare å gå til ‘Market’ -delen for å komme med et bud. Du kan velge en begrenset type eller velge en betinget ordretype når du kan spesifisere prisen ordren trer i kraft. I utgangspunktet betyr det at transaksjonen ikke vil finne sted før tilstanden din er oppfylt. Slik bruker du et stop loss for å beskytte investeringene dine.

Bittrex-avgifter

Å opprettholde en stabil, rask og sikker bytte er litt kostbar, noe som forklarer relativt høye Bittrex-avgifter. Både kjøpere og selgere betaler en 0,25% provisjon. De har ingen lojalitetsprogrammer eller andre former for insentiver, så hvert medlem blir belastet med samme avgift.

Uttaksgebyrer for Bittrex

Samtidig er Bittrex uttaksgebyrer ganske konkurransedyktige, men de er fortsatt høyere enn på andre store børser. Visst, disse avgiftene er ubehagelige, men selskapet må tjene penger for å fortsette å være i virksomhet. Husk at det ikke er tilrådelig å beholde pengene dine på utveksling (uansett hvor trygt og pålitelig det er), så ta alltid midlene ut i en kald lommebok.

Gebyrets størrelse avhenger av mynten du velger.

Bitcoin

~ $ 3,3

Ethereum

~ $ 2,8

Litecoin

~ $ 0,8

TRON

~ $ 0,04

Monero

~ $ 5,3

NB! Det er mange billige altcoins (UTC, DTC, XCO) som er helt gratis å ta ut.

Når vi snakker om uttaksgebyrer, er det verdt å nevne at Bittrex også har uttaksgrenser som avhenger av bekreftelsesnivået ditt. Din daglige uttaksgrense er satt til 0,4 BTC som standard, men du kan øke den til 100 BTC per dag ved å aktivere 2FA og oppgi ID-en din.