Bibox gjennomgang

Hva er Bibox?

Bibox er en kinesisk kryptovaluta-utvekslingsoperatør som ofte sammenlignes med Binance og spås å bli hovedkonkurrent i nærmeste fremtid. I følge en Bibox-gjennomgang på Reddit ble børsen grunnlagt av de samme menneskene som driver KuCoin og Binance (det forklarer mange likheter mellom disse børsene). Dette er åpenbart en stor fordel for Bibox, selv om selskapet ikke offentliggjør navnene på folk som står bak dette prosjektet.

Som enhver annen kinesisk børs ble Bibox tvunget til å flytte sine serveringer til andre land etter den beryktede regjeringsinnsamlingen på kryptovalutaer. Nå er den basert i Japan. For omtrent en uke siden kunngjorde den japanske teknologigiganten LINE om planene om å lansere en splitter ny sentral som heter Bitbox, så prøv å ikke forveksle disse to. Med store innledende investeringer og en rekke altcoins, har Bitbox definitivt en god start.

Bibox gjennomgang

Bibox popularitet har økt kraftig de siste månedene på grunn av et sett med innovative funksjoner. Det tok Bibox bare en måned å vises blant de 15 beste kryptovaluta-børsene på markedet.

Det er for tiden mer enn 80 mynter (inkludert noen få eksklusive som bare finnes på denne børsen), noe som er mer enn nok for kryptoentusiaster. Før en bestemt kryptovaluta blir oppført på plattformen, må den gjennom en streng kontrollprosess som innebærer å evaluere sikkerhet og likviditet..

Denne utvekslingen er spesielt interessant på grunn av introduksjonen av Blockchain 3.0. Bibox gikk sammen med ArcBlock for å implementere denne innovative teknologien. Tredje generasjons blockchain tilbyr utviklere mange nyttige funksjoner som smarte kontrakter og skynoder. Mens vi løser mange problemer med skalerbarhet, anses Blockchain 3.0 for å være fremtiden for hele kryptovalutaindustrien.

Mens du gjør denne Bibox-utvekslingsanmeldelsen, er det også verdt å nevne at Bibox har sitt eget Bibox Token (BIX). Det nye symbolet hadde vist optimistiske resultater og nådde en heltidshøyde på $ 3,70 i januar. Fra juli 2018 har prisen falt til 0,87 dollar. Likevel bør ikke Bibox suksess undervurderes, siden det fremdeles er en av de mest populære altcoinsene der ute (det er den 103. største kryptovalutaen etter gjennomsnittlig handelsvolum i henhold til coinmarketcap.com). Bibox har tre handelspar som inkluderer BIX (BTC / BIX, ETH / BIX og USDT / BIX). På samme måte som Binance kan de som eier BIX dra nytte av 50% rabatt på handelsavgifter.

Er Bibox Safe?

Sikkerhet er topp prioritet på Bibox. Bibox-utveksling lar brukerne aktivere TFA og angi et eget fondspassord (et andre passord som bare brukes til å ta ut midler). Fondets passord sørger for at pengene dine ikke blir stjålet i tilfelle sikkerhetsbrudd.

Hvordan bruke Bibox?

Det er ingen begrensninger for utenlandske brukere når det gjelder å opprette en ny konto på Bibox, siden dette er en stor internasjonal børs.

 1. Først og fremst må du gjennom en registreringsprosess. Gå til bibox.com og klikk på ‘Registrer deg’ -knappen øverst til høyre på skjermen. Fyll ut et grunnleggende registreringsskjema for å opprette en ny konto. Heldigvis er nettstedet oversatt til mange språk, så du trenger ikke å bry deg med Google Translate.

  melde deg på

 2. Når oppkjøringsprosessen er ferdig, må du aktivere 2FA for å gjøre kontoen din trygg. Børsen oppfordrer deg til å gjøre det ved å gi følgende advarsel:

  2fa

 3. Bibox er en C2C-sentral. Derfor er ID-verifisering ikke obligatorisk, og du kan sette inn penger rett etter at du har opprettet en ny konto. Gå til ‘Funds’ -delen som ligger øverst til venstre på nettstedet og velg ‘Master Account’ i rullegardinvinduet..

  hovedkonto

  Her kan du se listen over alle lytte-kryptovalutaer du kan kjøpe eller ta ut fra nettstedet.

  Valutaer

  Siden Bibox ikke godtar fiat-penger, må du opprette en konto på en hvilken som helst børs som tillater fiat-til-kryptotransaksjoner (for eksempel Coinbase). Du må kjøpe BTC (eller en hvilken som helst annen krypto) her og deretter sette den inn til Bibox.

Når det gjelder uttak, må du huske på visse begrensninger. Ja, ubekreftede brukere har fortsatt lov til å gjøre anonyme transaksjoner, men det er en daglig uttaksgrense som for øyeblikket er satt til 2 BTC. Hvis du vil øke dette tallet betydelig til 20 BTC, må du gi skanningene av passet ditt sammen med bildet ditt og bevis på opphold..

Hvordan handle på Bibox?

I april 2018 lanserte selskapet marginhandel som kan øke fortjenesten betydelig ved å utnytte. Du bør imidlertid være oppmerksom på det faktum at marginhandel bare er egnet for avanserte brukere som foretar en dyp forundersøkelse og utarbeider forskjellige sikringsstrategier. Husk at du må betale tilbake lånte penger sammen med en ekstra avgift, så sammen med store gevinster kan det også være store tap.

Fra nå av forblir Bitcoin den eneste Bibox-valutaen som er tilgjengelig for handel med gearing. Tatt i betraktning det faktum at Bibox er en relativt liten børs, er det forståelig hvorfor de tilbyr et relativt lavt gearingsgrad (1: 3). For eksempel, hvis det er 1 BTC på marginkontoen din, kan du låne ytterligere 2 BTC for å øke dine potensielle gevinster.

Bibox passer perfekt både for avanserte brukere og for nybegynnere. Denne plattformen bruker den banebrytende AI-teknologien som hjelper til å forutsi de kommende prissvingningene. Selvfølgelig er disse algoritmene ikke i stand til å gjette den eksakte prisen, men de er ekstremt nyttige for å gjøre en omfattende investeringsanalyse. Det er fremdeles ikke klart hvordan selskapet bruker kunstig intelligens, siden de ikke har delt informasjon med allmennheten.

Bibox

Børsen hylles i hver Bibox-anmeldelse på grunn av de veldig billige avgiftene. Gebyret for produsenter er fastlagt til 0,10% mens takerne ikke blir belastet med noe. Som nevnt ovenfor kan Bibox-avgifter reduseres hvis du betaler med den nevnte Bibox-mynten. 50% rabatt er imidlertid bare tilgjengelig i ett år. Her er en tabell fra Bibox offisielle nettsted som viser hvordan rabatten gradvis synker over år.