PrimeXBT Lead Analyst Kim Chua: Fundamentals Look Great for XRP til tross for forrige ukes Selloff

* Ansvarsfraskrivelse: Prisinformasjon beregnes i gjennomsnitt for å imøtekomme den høye volatiliteten til eiendelene.

Da prisen på BTC falt i forrige uke, trakk hele altcoin-markedet seg enda mer, med mange altcoins som ga opp alle sine raske gevinster som ble gjort i dagene før. XRP trakk seg også kraftig tilbake og falt fra det høyeste på $ 0,79 til $ 0,45 på tre dager. $ 0,45 er et godt støttenivå å komme inn, og prisen på XRP kom raskt tilbake til nåværende $ 0,64. I etterkant av fallet har XRP kommet tilbake til en av de mest blant de 10 beste myntene, med rebounden som er bedre enn BTC og ETH. Selv om hele kryptomarkedet slo tilbake, gjorde størrelsen på XRP at den skiller seg ut.

Ser vi på diagrammet for XRP / USD, har prisen brutt ut av trekonsolideringssonen, med en mulig ny test av den forrige høyden på $ 0,79, og ser veldig sannsynlig ut.

PrimeXBT1Bilde av PrimeXBT

Støtter aktivitet på kjeden saken om en sterk XRP mot sine jevnaldrende?

Ifølge data har sosiale medieaktiviteter på XRP økt kraftig siden den økte prisen, med det sosiale volumet av XRP som fanger opp det til ETH for tiden. Selvfølgelig er BTC fortsatt den høyeste, men XRP får raskt oppmerksomhet fra massene som den nest mest omtalte mynten, og den fortjener plasseringen etter veldig svak 3 år til tross for at økosystemet har vokst betydelig. Kanskje investorer endelig innser hvordan XRP har vokst og prisen er i ferd med å innhente det. Sosiale medier nevner at XRP har en høyde på 3 år, og samsvarer med det i oksemarkedet i 2017.

Samsvarer XRP-grunnleggende oppmerksomheten den får? Hvis den grunnleggende historien vokser i takt med hvor mye oppmerksomhet den får, kan rallyet opprettholdes. Hvis det ikke er noen forbedring i økosystembyggingen, men bare spekulativ aktivitet som øker interessen, kan rallyet forsvinne med tiden.

PrimeXBT2Bilde av Santiment

Fundamentalt gjør XRP-økosystemet seg bra, med partnerskap med mange finansinstitusjoner. I august ble det avslørt at Indias største bank, HDFC Bank Limited (HDB), hadde sluttet seg til RippleNet. I november bekreftet Ripple endelig sitt samarbeid med Bank of America (BAC) ettersom USAs nest største bank også hadde blitt en av RippleNets kunder.

For noen dager siden publiserte det offisielle monetære og finansielle institusjonsforumet (OMFIF) en rapport som pekte ut XRP. OMFIF mener at DLT-teknologien som XRP opererer på, kan løse fem viktige spørsmål, nemlig “sikkerhet, hastighet, gjennomsiktighet, sporbarhet, kostnad og risikostyring” for grossistfondoverføringer og la til at “Ripple søker å posisjonere seg som et alternativ til FORT”.

Rapporten bemerker at bankene kan erstatte SWIFT med en XRP-pool, noe som gjør transaksjoner mer effektive. Bankene trenger bare å ha sin innenlandske valuta og opprettholde en konto hos XRP, med bare nok XRP til å betjene den største forventede betalingsforpliktelsen. Denne prosessen vil minimere antall mellommenn og deres påslag på spread. Ripples mål om å gjøre XRP til de facto overføringsagent som brukes av banker, ser ut til å få grep. Dette er veldig spennende nyheter for adopsjonen av XRP som en internasjonal overføringsagent som vil fortsette å øke etterspørselen etter XRP.

Utvikleraktivitet er også i en økende trend i samfunnet siden august, et tegn på at flere utviklere bygger på nettverket.

PrimeXBT3Bilde av Santiment

Til tross for at den har falt nesten 50% av veksten, er mengden av sosiale medier som nevnes om XRP fortsatt på høyt forhøyede nivåer. Det sosiale volumet til XRP er fremdeles manty ganger det som det var før det nylig økte. Dette forhøyede nivået av sosialt volum burde støtte prisen på XRP ettersom et høyt sosialt volum er i stand til å la flere nye brukere bli utsatt for XRP og kjøpe det. Med det pågående Spark token airdrop øyeblikksbildet fortsatt to uker unna, forventes det sosiale volumet og nedkjøpet av XRP å fortsette til minst 12. desember når øyeblikksbildet blir tatt.

PrimeXBT4Bilde av Santiment

Med en etterlengtet airdrop underveis og mye mer oppmerksomhet på sosiale medieplattformer som ikke dør ned, forventes ikke XRP å falle under $ 0,40 på kort sikt. Det forrige fallet til $ 0,45 kan ha vært midlertidig bunn. Denne veldig raske økningen i sosialt volum har potensial til å få inn mange nye nysgjerrige kjøpere som kan sende XRP til å overgå både BTC og ETH på kort sikt. Kan $ 1,00 være på jobb?

* Ansvarsfraskrivelse: Prisinformasjon beregnes i gjennomsnitt for å imøtekomme den høye volatiliteten til eiendelene.

Om Kim Chua, PrimeXBT Markedsanalytiker:

PrimeXBT5Bilde av PrimeXBT

Kim Chua er en institusjonell handelsspesialist med suksess som strekker seg over ledende banker, inkludert Deutsche Bank, China Merchants Bank og mer. Chua lanserte senere et hedgefond som konsekvent oppnådde tresifret avkastning i syv år. Chua er også en pædagog som har utviklet sin egen proprietære handelsplan for å formidle kunnskapen sin til en ny generasjon analytikere. Kim Chua følger aktivt både tradisjonelle markeder og kryptovalutamarkeder nøye og er ivrig etter å finne fremtidige investerings- og handelsmuligheter da de to vidt forskjellige aktivaklassene begynner å samles..