Crypto Invest Summit trekker en enorm mengde i LA: Blockchains fremtid ser bra ut

Da det første Crypto Invest Summit ble kunngjort våren 2018, hakket ikke arrangørene ord og posisjonerte konferansen som den største krypto- og Blockchain-arrangementet på vestkysten. Når det skjedde, kan selv de ha blitt overrasket over valgdeltakelsen til rundt 4500 deltakere: en prisverdig bragd som også manifesterte noen organisatoriske problemer. Ekstremt lange køer for registrering, en forhåndsfest som de færreste klarte å komme inn på, og mangel på kapasitet i hovedscenen fikk noen deltakere til å snakke om “Blockchain-skaleringsproblemet som vist hos Crypto Invest.”

Verdifulle leksjoner ble lært, og i år ble organisasjonen betydelig forbedret, til tross for at antall deltakere steg til forbløffende 6100. Hvis kryptokonferanser kunne sammenlignes med høyskoler – noen som spesialiserer seg på ett emne, noen som tilbyr en hyggelig atmosfære eller en utrolig beliggenhet, noen som er kjent som festskoler – så er Crypto Invest Summit sikkert et stort universitet med et stort utvalg av tilbud , imponerende med de rene tallene. Et messegulv med over 80 boder, 3 etapper, 5 spor og tusenvis av deltakere virker som et solid bevis på at Crypto Invest var i stand til å trosse bjørnemarkedet.

Deltakerregistrering på toppmøtetDeltakerregistrering på toppmøtet

Fra ICO til bærekraftig investering

I mai adresserte mange paneler ICO-investeringer og forskjellene mellom sikkerhets- og verktøytegn. Denne gangen, i etterkant av en spredt ICO-sprøyte og et krasjet marked, var fokuset på bærekraftig investering i Blockchain-teknologier. I forbindelse med dette toppmøtet betydde “bærekraftig” langsiktige investeringer i virkelige produkter som reduserer friksjonen i tokenøkonomien og gir brukerne et enkelt grensesnitt med gjennomsiktige insentiver.

En annen etappe inneholdt 5 ekstra spor, eller underkonferanser, som diskuterte spesifikke emner, inkludert: Women of Crypto, Security Tokens, Crypto Trading, Builder Track og Healthcare on the Blockchain. I løpet av disse sporene kunne deltakerne fordype seg i detaljene til deres spesielle interessefelt, det være seg å forstå kryptomarkedsbevegelser, redesigne helsetjenester, oppføre tokens på børser eller starte nettverkseffekter. En tonehøyde i konsertsalen ga bedriftene en mulighet til å presentere prosjektet sitt for media, potensielle partnere og investorer.

Et av ekspertpanelene på toppmøtetEt av ekspertpanelene på toppmøtet

Hovedattraksjoner

En av de store attraksjonene på Crypto Invest Summit er oppstillingen av fremtredende høyttalere. Venturekapitalistene Tim Draper og Adam Draper, som alltid var favorisert av kryptoentusiaster som var ivrige etter investeringsråd, vendte tilbake til toppmøtet etter å ha dukket opp på arrangementet i mai. Adam Draper spådde et betydelig hopp i adopsjon, og sa at om et år vil alle på konferansen ha 3 applikasjoner på telefonen som vil bruke Blockchain og kryptovaluta uten at brukeren trenger å tenke på det..

Tim Draper, som kaller fiat “politisk valuta”, omformulerte Bitcoin-volatilitet for publikum: “1 Bitcoin er fortsatt 1 Bitcoin, det er alle de andre valutaene som er veldig ustabile mot den når de forsvinner fra jorden vår.” Han oppfordret gründere til å ta risiko med krypto og ikke gi seg i frykt for de etablerte selskapene i det globale finanssystemet. Han refererte også til institusjoner som “sauer” som er nølende med å komme inn i rommet, og henvendte seg til andre institusjoner for veiledning. For Draper er det “mye bedre å være ulven og gå inn først!”

Milliardær Tim Draper snakker på toppmøtetMilliardær Tim Draper snakker på toppmøtet

Selv om det ikke nødvendigvis var ekspert i rommet, trakk Steve Wozniak forståelig nok et stort publikum. Han presiserte sin posisjon på Bitcoin og sa at han investerte på et tidspunkt for å eksperimentere med det, og siden har solgt det meste av kryptoen sin. Likevel er han spent på å se hvordan denne teknologien utvikler seg og har blitt en av grunnleggerne av et Blockchain-fokusert risikokapitalfond EQUI Global. Wozniak minnet alle på at mennesket alltid er viktigere enn teknologi siden brukeropplevelsen trumfer andre tekniske hensyn. På spørsmål om hva han mente med å kalle Bitcoin en boble, forklarte han:

“Internett var en boble, men tankene bak det var riktig, det endte med å være en integrert del av våre liv. Kanskje med Blockchain vil det være det samme: det er en boble, men om 10-15 år vil verdien vise seg. “

Apples medstifter Steve Wozniak under sin tale på toppmøtet

Live-tapingen av Ran Neu-Ners CNBC Crypto Trader-show var en stor hit på våren, og dette toppmøtet viste seg å bli enda mer spennende. I tillegg til Steve Wozniak, Drapers og Dan Morehead fra Pantera Capital, skapte NeuNer en sensasjon ved å antyde detaljene til CoinbaseKommende børsnotering, med henvisning til en kilde nær selskapet. I en samtale med CNBC-verten avslørte Adam Draper at til tross for Coinbases verdivurdering på 8 milliarder dollar, mener han at selskapet fortsatt er undervurdert og vil være “det største selskapet på planeten.”

Lagre datoen

Mens 2019 kan bli STO-året, syntes de fleste høyttalere å være enige i at bjørnemarkedet er den beste tiden å få gjort jobben, dvs. starte prosjekter, bygge rammer og samle lokalsamfunn. Investorene ekko dette synspunktet og oppfordret gründere til å fokusere på å fullføre produkter som gir verdifulle løsninger og reduserer friksjon i Blockchain-applikasjoner.

Summit’s after-partyToppmøtet etterparti

På konferansen var det klart at kryptosamfunnet kommer til en realisering: hvis vi skal se utbredt krypto- og Blockchain-adopsjon, må teknologien kjøre usynlig i bakgrunnen, og etterlate en enkel og engasjerende opplevelse for brukeren. Når Crypto Invest Summit kommer tilbake i april 2019, vil det være en sjanse til å evaluere hvor godt disse målene oppnås. Etter de to første hendelsene å dømme, vil konferansen fortsette å tiltrekke seg massevis av kryptoeksperter, gründere og entusiaster uansett hva bransjen har i vente for oss i mellomtiden..