NEM, Dash og Petro i Venezuela: Leder for NEM Latam forklarer

Bruker den venezuelanske regjeringen NEM-plattformen for sin oljebundne Petro-kryptovaluta? Leder for NEM Latin-Amerika Pedro Gutierrez svarer på spørsmålet i et førstehånds eksklusivt intervju.

Det er rapportert at den kontroversielle venezuelanske kryptovalutaen Petro offisielt ble utgitt som en eiendel på NEMs Blockchain i stedet for på Ethereums Blockchain, med den totale forsyningen begrenset til 100 millioner Petro.

Pedro Gutierrez svarer og forklarer hvorfor NEM-plattform, konkurransen med Ethereum og detaljene i å drive forretning i en av de mest lovende regionene på jorden.

Vi spurte Pedro Gutierrez om NEMs engasjement med den venezuelanske regjeringen og plattformens perspektiver i Latin-Amerika og globalt. Som Latam-leder for NEM.IO-stiftelsen, ser Gutierrez sin store oppgave med å publisere Blockchain-teknologi og NEM innen industri, handel, utdanningsinstitusjoner og myndigheter i Latin-Amerika og Spania..

Cyril Gilson: Er NEM-plattformen brukt til den oljepegede Petro-kryptovalutaen?

Pedro Gutierrez: Vi kan bekrefte at den venezuelanske regjeringen har til hensikt å bruke NEM Blockchain. Vi kan ikke kommentere hvordan det fungerer, ettersom det ikke er et prosjekt vi er aktivt involvert i. NEM-teknologien er fritt åpen for enhver person eller organisasjon som ønsker å bruke den. NEM-stiftelsen avholder seg fra politiske tilslutninger.

CG: Har NEM-utviklerne vært med på å utvikle Petro?

PG: Nei, utviklerne våre er ikke involvert i dette prosjektet. NEMs teknologi er enkel å bruke og å bygge applikasjoner på mens den har en nesten perfekt rekord for å være sikker. En person med rimelig dyktighet kan jobbe på NEM-plattformen i løpet av en dag.

Det skal ikke mye til for å lære å bruke NEMs teknologi. Så det er derfor lett å forestille seg hvorfor den venezuelanske regjeringen ønsker å implementere ved hjelp av NEM-teknologi.

NEM i Venezuela

CG: Hvor stort er NEM-samfunnet i Venezuela?

PG: NEM-samfunnet i Venezuela vokser jevnt. Vi har økt betydelig interesse i akademisk og næringsliv. NEM er den beste teknologien for å få dette til fordi plattformen vår er plug n play for bedrifter, noe som gjør det til det enkleste og sikreste Blockchain-nettverket for bedrifter og utviklere..

CG: Da historien om NEM startet i Venezuela, og hva er de viktigste prestasjonene?

PG: NEM startet i 2014, og teknologien er adoptert av hundrevis av selskaper over hele verden fordi plattformen er så enkel å bruke. En stor del av globale næringer som finanssektoren, forsikring, helsetjenester, legemidler, supply chain management og underholdningsindustri trenger en kostnadseffektiv måte å administrere og autentisere data på en uforanderlig og sikker måte. Det er ingen tvil om at disse selskapene vil spille en viktig rolle i å innlemme Blockchain-teknologi de neste årene.

Venezuela er en attraktiv region for NEM å utvide seg til. NEM har nav i Malaysia, Australia, Japan og New Zealand. Alle NEM-hubene er nøkkelen til å utvide synligheten og mulighetene der NEM-teamet kan engasjere seg med publikum, trene på plattformen vår og støtte oppstart som er interessert i Blockchain.

I mai åpnet vi en ambassade i Venezuela, og dette er viktig for å gi venezuelanere kvalitetsressurser og opplæring for utviklere å komme inn i blockchain. Vi er håpefulle om å legge til Blockchain-tjenester på listen over Venezuela-næringer kan hjelpe økonomien og menneskene. I tillegg til dette holder vi møter for å hjelpe Blockchain-samfunnet om fordelene ved å bygge videre på NEMs økosystem.

CG: Vurderer andre regjeringer i Latam noe lignende?

PG: NEM er en åpen kildekode-plattform, slik at enhver myndighet, enkeltperson eller selskap kan bygge videre på NEM. På dette tidspunktet er jeg ikke kjent med at andre LATAM-regjeringer bygger på NEM Blockchain.

CG: Hvilke fordeler og ulemper ved Petro ser du?

PG: Jeg har ingen kommentar til dette. Jeg jobber med andre prosjekter som jeg gjerne snakker om. Vi har noen prosjekter som vi for øyeblikket ikke kan kunngjøre siden vi har signert NDA, men jeg kan fortelle deg at de er i finanssektoren, i Mexico og Colombia. Vi jobber også med prosjekter med sporbarhet i landbruket, blant annet elektrisitet for landlige områder som vi snart vil kunngjøre.

Dash og NEM

CG: Er det en konkurranse mellom Dash og NEM i Venezuela?

PG: Dash er en av de mest innovative og interessante Bitcoin gafler, men NEM konkurrerer ikke med Dash siden Dash er en transaksjonsplattform og NEM er en plattform for Blockchain Services. Så vi konkurrerer ikke med Dash fordi de to plattformene er designet for forskjellige formål. Vi har et godt forhold til DASH-teamet og er tilhengere av samfunnet deres, i flere land i LATAM, har vi deltatt i arrangementer sammen.

Hva blir det neste

CG: Hva er neste for NEM i LATAM?

PG: Utdanning og opplæring er avgjørende for å sikre Venezuelas fremtid for å forbli konkurransedyktig og trives. NEM støtter LATAM ved å bygge Blockchain-nav, tilby opplæring til utviklere på alle nivåer, samarbeide med selskaper i alle bransjer, og bygge et sterkt samfunn for å holde NEM-økosystemet sunt.

En måte vi gjør dette på er NEM Community Fund på $ 70 millioner. NEM Community Fund fremmer utviklingen av NEM-økosystemet ved å la NEM-samfunnet stemme om finansiering av NEM startup-selskaper.

Det er et alternativ til å gjøre en ICO og noe som kan være gunstig for mange mennesker i LATAM.