Fem beste grunner til å delta i Ethereum (ETH) 2.0-innsats

4. november lanserte Ethereum 2.0-koordinator Danny Ryan ETH2-innskuddskontrakten og kunngjorde at beviset for innsats (PoS) -versjonen av Ethereum endelig vil lanseres 1. desember. Ved pressetid har Ethereum-entusiaster deponert 49 281 Ethers til 9,4 prosent av hva som kreves for at kontrakten skal gå live. Men hvorfor setter folk inn pengene sine i et nettverk som ikke en gang har lansert ennå?

Hvorfor skal folk satse sine etere i Ethereum 2.0?

De ETH-innehaverne som låser myntene sine for staking vil motta periodiske belønninger for å holde Ethereum 2.0s virksomhet sikker.

Topp 5 grunner til å bli validator i Ethereum 2.0

De "inngangsbillett" som tillater enhver ETH-entusiast å delta i prosessen med Ethereum 2.0-validering er ikke billig, siden minimumsinnsatsen er 32 ETH eller nesten $ 14.350. I mellomtiden har deltakelse i Ethereum 2.0-innsatsen en rekke imponerende økonomiske og teknologiske katalysatorer.

  1. Ethereum 2.0 tilbyr svært høye årlige innsatsbelønninger.
  2. Før lanseringen av Ethereum 2.0 kan et FOMO-løp presse Ether-prisen gjennom taket.
  3. Unik mulighet til å bli med på innsatsen av et prosjekt med en fem år lang historie, et lidenskapelig samfunn og et fantastisk rykte.
  4. Intuitiv innskuddsprosess via Launchpad.
  5. "Tilgivende" regler for validatorer (f.eks. krav om lav oppetid).

Setter belønninger

I en av de nylige artiklene om fordelene med bevis på innsats (PoS) -konsensus, anslår Ethereums medstifter Vitalik Buterin at 15 prosent i årlige belønninger vil være nok til å motivere folk til å satse. Som dekket av U.Today tidligere, "belønninger" referer i dette tilfellet til periodiske utbetalinger for de som sikrer nettverksdrift med mynttildelingene sine ("innsatser").

I følge den troverdige staking explorer StakingRewards.com, nesten alle utbetalinger på 15 prosent og høyere tilbys av tidligfase eller skyggefulle prosjekter. Bare Ethereums konkurrenter, Zilliqa (ZIL) og Near Protocol (NEAR), kan konkurrere med ETH2s estimerte belønninger – med henholdsvis 21 prosent og 15 prosent APY.

Derimot tilbyr ingen av de 20 beste myntene som er tilgjengelig for staking tosifrede belønninger. Dermed ser 15 prosent i ETH2 ut som en lukrativ mulighet.

Utvikler FOMO

Eufori rundt Ethereum 2.0 er langt fra toppen. I følge Google Trends er interessen for "Ethereum 2.0" i Google-søk er nede 77 prosent over hele verden fra sin heltidshøyde nådd i begynnelsen av august i år.

Interessen for ETH2 er fortsatt veldig lavBilde av Google Trender

For USA er denne indikatoren nesten 60 prosent lavere enn ATH. Den pågående økningen startet i midten av oktober, så interessen for å kjøpe Ethereum kan katalysere stor prisvekst.

Gammelt, men godt som gull

Selv om Ethereum 2.0 ikke vil være det samme nettverket som Ethereum 1.0 – noen kryptoentreprenører nekter til og med å behandle dem som forgjenger og etterfølger – vil den nye Ethereum vedlikeholdes og utvikles av samme team og samme samfunn. I motsetning til DeFi-produkter som vanligvis er laget fra bunnen av, vil ETH2 beholde troverdigheten til ETH1.

Så innskytere bør ikke være redd for utgangssvindel, "teppe trekker" eller skjulte Ponzi-ordninger.

Tre trinn for å sette inn

Ethereum 2.0s team gjentok at ingen midler skulle sendes direkte til en innskuddsadresse. Ethereum-entusiaster bør bruke ETH2 Launchpad til disse formålene.

Launchpad Ethereum 2.0Bilde via Ethereum 2.0 Launchpad

På denne Launchpad kan alle potensielle innskytere finne en tretrinns manuell om hvordan du kan bli med i Ethereum 2.0-innsatsen. Den potensielle validatoren bør lese valideringsreglene, opprette sin unike valideringsnøkkel og overføre innsatsen til innskuddsmiljøet.

Ved pressetiden har Ethereum (ETH) -tilhengere en sjanse til å bli med i valideringsgruppen uten mellomledd, som staking enheter eller utvekslinger.

Trygt tilfluktssted for late validatorer

Foruten innskudd, bør alle spillere i moderne blokkjeder holde valideringsutstyret (høyytelsescomputer) online i det meste av valideringsperioden. De som ikke klarer å synkronisere med nettverket, kan straffes (kuttes) og blokkeres fra neste trinn av deltakelse.

Ethereum 2.0 vil ha en minimum oppetid på 60 prosent, så Vitalik Buterin hevder at den har det "tilgivende" kutte regler.

Derfor kan ETH2-innsats være mye mer behagelig for nybegynnere enn andre PoS-systemer med strenge krav og høy oppetid.

I et nøtteskall er det å bli validator i Ethereum 2.0 noe som er verdt å ha prøvd i 2020.