LTC, EOS, BCH, BSV, TRX, ADA, XLM Prisoversikt – Bears Bombarderer tungt markedet

Krypto-rallyet er over – okser smeller på bremsene, og prisene på alle kryptovalutaer blir dratt ned. Hvilke laveste nedturer vil vi observere på dette markedet, og hvordan vil altcoins komme videre? I dag observerer vi altcoin-prisforutsigelser for syv toppkryptoer: LTC, EOS, BCH, BSV, TRX, ADA, XLM. La oss sjekke hva TradingView-ekspertene tenker om fremtiden for altcoin-markedet.

Litecoin har ikke noe lys?

LTC vil ikke bli lavere enn $ 100Litecoin prisdiagram fra Little_Big_Movement

LTC har kjempet denne uken for å presse tilbake over den ukentlige VWAP (Dark Blue line) som er litt bekymringsfull. Med pris konsolidert rundt det forrige månedlige VWAP-nivået (Yellow Line), som også er dagens 30-dagers VWMA og det faktum at disse nivåene sitter på $ 100 betyr at det ikke er noen grunn til å kjøpe LTC til denne prisen, og hvis vi faller under $ 100, vil det være en bratt nedgang mot $ 90.

Med den ukentlige VWAP i en nedadgående trend denne uken, bør det være begrensninger for å kjøpe LTC til vi ser et lukk over den månedlige VWAP og prisen opprettholder et nivå over den ukentlige VWAP. På det motsatte spekteret vil en nærhet under $ 100 være det rette stedet å laste opp på mer LTC for et langsiktig hold. LTC slutter ikke i år under $ 100, spesielt med Litecoin halvering på to måneder. Bruk verdiområdet på diagrammet som en veiledning, men vær forsiktig da prisen kan være på vei mot de laveste tre månedene, som er 90-dagers VWMA (lilla linje).

EOS: Oppmerksomhet på dreiepunktet

EOS vil holde seg rundt dreiepunktetEOS-prisdiagram fra realstep

EOS faller på begge diagrammer: EOS / USD og EOS / BTC. Den nåværende EOS / BTC-prisen på rundt 0,0008 ser ut til å være et samlet dreiepunkt mellom EOS og Bitcoin. Mens EOS håper å være Alt-operativsystemet, fremstår Bitcoin som en flott ikke-korrelert eiendel og gullerstatning. Block.Ones kunngjøring fra 1. juni var ikke bra da de kunngjorde et superprodukt, voice.com, som ikke vil være tilgjengelig på flere måneder. Basert på denne informasjonen forutsier realstep bedre BTC-ytelse enn EOS for neste uke eller så – det betyr at EOS sannsynligvis ikke vil være i stand til å bryte dreiepunktet igjen.

Bitcoin Cash i ABC-mønster

På tide å kjøpe BCHBitcoin Cash (BCH) prisdiagram fra Hyacinth

Bedømt av BCH-pristabellen fra Hyacinth, er det et veldig mulig scenario å se BCH lage en ny høyde med ABC-mønster, hvis dette komplette mønsteret blir validert (risikoen er for liten som vist). I mellomtiden åpner nedadgående kanal nye korte handelsmuligheter. Du kan kjøpe BCH akkurat nå, og se etter nøkkelnivået for å selge rundt $ 424. Hvis du er tålmodig nok, kan du til og med vente til slutten av året – BCH-vekst skal være vill som alltid.

BSV vil få fart innen utgangen av 2019

BSV vil forbli bullishBitcoin SV (BSV) prisdiagram fra pbuhrmaster

BSV brøt seg løs på et bullish løp nær slutten av mai og har fortsatt oppover siden. Da dette er nyere krypto, er det vanskelig å forutsi en langsiktig fremtid i sin nåværende tilstand, selv om den nærmeste fremtiden ser lovende ut. Det ser ut som om BSV har funnet seg til en ny prisetasje på rundt $ 200 og et tak på rundt $ 250. Siden okseløpet til BSV startet, brøt det først $ 100 og korrigerte seg selv før det ble renset oppover og har siden fulgt det samme mønsteret etter å ha brutt $ 200. Det kan hint om at BSV vil forbli bullish i nær fremtid og fortsette å stige ytterligere over $ 200-merket.

På den bearish siden så BSV ut til å slite med å holde fart når det brøt forbi $ 250. Denne breakout ble etterfulgt av en annen korreksjon som førte valutaen under $ 200 og senere begynte den bullish trenden vi nå kjører. “Basert på de siste trendene, spår jeg at BSV vil nå $ 250 igjen rundt midten av juni, og hva som skjer der vil fortelle mye om fremtiden for valutaen,” – det er hva brukeren tror.

Bearish bat på TRX pristabell

Indikatorer ser bullish til tross for altTron (TRX) prisdiagram fra Kaiser_Coin

Det er et bearish flaggermusmønster på TRX / BTC når du ser på 4h TF. Men når vi ser på RSI og MACD som ser bullish ut, kan den langsiktige trenden bytte til en opptrend, og det kan derfor kun forventes en mindre tilbakesporing. Ser man på PRZ og motstanden, ser en buy-in rundt 480 motstanden bra ut for en TP1 på 450 og en TP2 på 415.

ADA sitter fast i en trekant

ADA vil uansett gå nedCardano (ADA) prisdiagram fra Cryptosuf

Her er et enkelt, men informativt Cardano-prisdiagram fra Cryptosuf. Vi ser Lang over grønn og kort under rød. Cryptosuf tror vi kan se en enorm ulempe hvis denne trekanten spiller ut. Men det verste er at vi kan bryte opp nå og dermed ugyldiggjøre den trekanten. Men hvis vi fullfører dannelsen av denne trekanten, bør vi falle. Virker som uansett hvilken vei ADA velger, det er dømt til å falle.

XLM lover å komme til månen

ADA akkumulerer potensialetStellar (XML) pristabell fra tørketrommelen

XLM er i akkumuleringssonen (grønt rektangel) mellom 1500-1600. Bjørner prøver fortsatt å gjøre det nede for å kjøpe billigere, men det ser ut til at XLM ikke vil gå lenger ned.

Airdrop er over. Nå konsoliderer XLM bare for neste push up. Neste pause opp til 1900ish vil være et sterkt reverseringstegn fordi vi vil bryte ut en lang nedadgående trend. Hvis den går ned, kan den gå tilbake til 1500ish, men vi er allerede veldig nede, så hvis du ikke er en skalper, er det ingenting å frykte. Ikke glem at Stellar hadde en helt annen trend enn BTC i 2018-2019.

Avsluttende ord

Kryptomarkedet går gjennom retracement & akkumuleringsfase – det er normalt. Den gode nyheten er at de fleste altcoins ikke vil bli så lave som i begynnelsen av 2019 – mange av dem vil miste opptil 50% av de siste høyere høyder. Bruk den bearish perioden for å legge til porteføljen din, og vær tålmodig – den bearish perioden kan vare til slutten av året. I mellomtiden kan du prøve å spille på shorts – dette er hva avanserte tradere vil gjøre.

Pristabeller etter TradingView