Når BTC-prisen kan nå $ 100 000? Hemmelige mønstre avslørt av handelsmenn

Det er en enorm mengde kryptokundere som tror på Bitcoin og styrke, og regner dermed med at BTC vil multiplisere kostnadene de nærmeste årene. Ta John McAfee alene: han sier at Bitcoin vil koste $ 1 mln! Imidlertid, selv om det er sant, bør det gå år for BTC å nå slike høyder. La oss ta en mer levedyktig Bitcoin-prisforutsigelse – $ 100.000. Hva er sjansene for BTC å øke verdien med x12? Og viktigst av alt, hva som vil drive veksten?

La oss ta en titt på flere BTC-pristabeller og interessante mønstre – det kan gi deg et hint.

Mønsteret som vi savnet

Vil vi se at BTC når $ 100 000 innen 2020?Bitcoin-prisdiagram fra TradingShot

Bitcoin er nå ved siden av å lage 0,382 Fibonacci retracement test (ATH til $ 3,150 bjørnesyklus Lav), og en ting har sjokkert kryptoverdenen mer enn noe annet: betydelig kortere tid det har tatt for BTC å gjøre det sammenlignet med de to foregående syklusene. Få forventet en så sterk og kontinuerlig rebound siden 3.150 dollar. Er det riktig? Siden de fleste forskere trodde at markedssykluser tar lengre tid i Bitcoins parabel, hvorfor ser vi en så sterk økning og en så kort test av 0,382 Fibonacci?

TradingShot har allerede lagt merke til BTC / USD-båndforskyvning på Fibonacci Channel, og advarer om en kommende hypersterk bullish sekvens mens prisen fortsatt var $ 3800, og den er nå mer relevant enn noen gang før.

Kanskje syklusene ikke blir lengre hver gang. Kanskje de bytter. Den ene er lengre, den neste er kortere og deretter gjentas prosessen. Så langt har Fibonacci-kanalen siden oppstarten gitt veldig tydelige støtter for syklusens bunn (på 0,5, 0,382, 0,236 og nær 0 etter hverandre). Denne prosessen kan reverseres fra nå av med hver bunn på et høyere bånd.

Den nåværende sterke returen fra $ 3,150 til $ 9,100 kan være en tidlig indikasjon på dette båndskiftet som viser at den svært aggressive tyresyklusen fra 2012 – 2013 kan gjentas. Dette antyder at landmerket på $ 100.000 kan komme så tidlig som i 2020.

Dobbel boble: $ 50-100K i løpet av en måned

BTC kan øke når motstanden på $ 11 000 blir ødelagtBitcoin-prisdiagram fra VictorCobra

VictorCobra har lagt ut et scenario med den akselererte bommen, som er ren spekulasjon, men synes å være interessant.

Ser vi på den eneste gangen Bitcoin oppførte seg slik på en bunn (2013), kan vi se at den knapt korrigerte før den gjorde sin neste topp. Mange mennesker har tullet rundt og sagt at Bitcoin kanskje ikke opplever store korreksjoner i løpet av denne nåværende oksesyklusen, før den endelige toppen. De kan ende opp med å være korrekte.

Hvis Bitcoin følger en lignende vei til 2013, kan noe som det foregående scenariet skje. Dette betyr også at Bitcoin kan øke med over 1000% i løpet av de neste ukene.

Dette ser ut til å være ekstremt usannsynlig, men det var også uventet for Bitcoin å knuse gjennom alle bjørnemarkedsmotstandene så lett. På baksiden er det fortsatt en mulighet for at vi får en dråpe til. Dette rallyet ser ut til å være for utvidet som det er. Men denne ekstraordinære bullish muligheten viser deg hvorfor det er nesten umulig å prøve å time dette markedet. Langsiktige investorer "holdere" nesten alltid bedre enn handelsmenn av denne grunn.

Sannsynligheten for at dette faktisk vil oppstå vil øke dramatisk hvis den lyseblå kanalmotstanden i midten av $ 11K-området tas ut. Likeledes vil det avta hvis vi fortsetter å stoppe i dette området i mer enn en uke, og hvis vi bryter ned fra den blå opptrenden igjen. Det som også er veldig sprøtt, er at mange etablerte altcoins snurrer seg rett ved en stor motstand mot halsen – som, hvis de er ødelagte, umiddelbart vil vike for muligheten for nye ATH-er.

Gjennom kanalen til $ 140K innen midten av 2021

BTC kan nå $ 140 000 innen 4. kvartal 2021Bitcoin-prisdiagram fra NickSnydz

Bruker NickSnydz har laget et konservativt BTC-prisdiagram, som viser mer realistiske muligheter. BTC vil gjøre en dobbel topp på denne kanalen fra nå til november 2021. Den vil treffe kanaltoppen for første gang rundt $ 40 000 på slutten av 2019, inn i januar 2020. Det tar deretter en rask dukkert en stund, men begynner igjen for en dobbel topp i denne kanalen. T

Den andre toppen før den store bjørnesyklusen vil skje i november 2021 muligens til desember og har BTC-topping nær $ 140K. Hvis du virkelig vil vite når du skal selge i denne langsiktige Bull-Cycle, kan du sette BTC i loggvisningen hele tiden. Trekk opp RSI. Hver toppsyklus går gjennom 2 RSI-topper nær 92-97. Bare vent til den andre delen av den doble toppen begynner å komme inn denne gangen og selg et sted i det området for å være trygg.

Siste tanker

Det er opp til deg å bestemme om disse prisforutsigelsene er levedyktige. Fra ett synspunkt er det mindre sannsynlig at vi ser samme utbrudd som i 2017, fra et annet – BTC er i stand til å gjøre uforutsigbare ting. Uansett vil det ikke skade å beholde noen av eiendelene dine i Bitcoin – en dag skal fortjenesten din formere seg.

Bitcoin-pristabeller fra TradingView