Litecoin (LTC) pris kan nå $ 64 dobbelt bunn? Hvorfor handelsmenn holder seg pessimistiske om LTC?

Litecoin fortsetter å vokse gjennom den klare nedturen, og $ 100 ser ikke ut til å være en bunn. Hva kan du forvente fra LTC de nærmeste dagene? Hvordan handle det klokt? Les prisforutsigelser fra Litecoin fra TradingView-brukere og sjekk pristabellene for å forstå hva som presser LTC-prisen ned.

H&S-mønster fullført: Vil det utløse feilen?

LTC kan miste opptil 50% av prisenLitecoin (LTC) prisdiagram fra MonocoleDundee

Se på dette LTC-prisdiagrammet: Litecoin har fullført et hode-og-skuldre-mønster, noe som faktisk er et dårlig tegn som kan indikere at dobbeltbunnen nærmer seg. Brukeren hevder Litecoin kan nå $ 64-nivået, og det ser ut til å være mer enn mulig nå når en nedadgående trend fortsetter og fortsetter.

Det er ikke alt tapt for LTC / BTC

LTC skal bryte 0,016Litecoin (LTC / BTC) prisdiagram fra MonocoleDundee

Den samme brukeren har ganske interessant syn på LTC / BTC-handelspar: det ser ikke ut til å være så håpløst. Litecoin / Bitcoin har åpenbart bunnen, men det er fortsatt innenfor den langsiktige trekanten.

Brukerens tidligere BTC-prisanalyse viser at Bitcoin er klar for en korreksjon på 30-40%, som er perfekt tidsbestemt med LTC / BTC-forhold som har havnet i alle tidsrammer, er sterkt oversolgt på alle tidsrammer, og med store gode nyheter fra LTC: Halvering, forsyningskutt; Konfidensielle transaksjoner; Litecoin Foundation partnerskap med sportsklubb i verdensklasse for å øke adopsjonen, og LTC blir innlemmet i eksisterende betalingsbehandlere som har en global og / eller stor regional rekkevidde.

Dermed, hvis LTC / BTC klarer å bryte 0,016, vil det definitivt gå til 0,025, og muligens veke til 0,035.

Det betyr at du ikke skal miste den siste sjansen din for å komme deg i Litecoin. Alle de som hoppet LTC for BTC er i ferd med å bli avvist to ganger; BTC vil krasje 30-40%, og når de innser at Litecoin Halving Pump ennå ikke har skjedd, vil LTC-forholdet allerede ha pumpet.

Motstandernes mening

Bullish trend må bekreftesLitecoin (LTC) prisdiagram fra ThinkingAntsOk

Mens den siste uken, da ulempen startet, så mange handelsmenn det potensielle målet for Litecoin var $ 100. Effektivt ble den nådd, og nå er prisen på en sammenløpssone mellom støttesonen og den stigende trendlinjen. Siden dette er et sterkt nivå, kan en ny bullish impuls starte her, mot det forrige maksimumsnivået på 140 i gjennomsnitt.

men, noen bekreftelser er nødvendig før du tar posisjoner, siden trenden for øyeblikket fortsatt er baisse.

LTC / USD går inn i dvaletiden

$ 100 fungerer som nøkkelstøttenLitecoin (LTC) prisdiagram fra CryptoBriefingTA

Litecoin / USD Kortsiktig prisanalyse

Litecoin har en bearish kortsiktig handelsutsikter: LTC / USD-paret ser stadig svakere ut enn det 200-periodens glidende gjennomsnittet på den fire timers tidsrammen.

4HR-rammen viser at den nylige nedgangen i kryptovalutaen har bidratt til å skape et stort hode- og skuldermønster, med LTC / USD-paret som svever rundt halsstøtten.

Tekniske indikatorer på 4HR-tidsrammen er bearish og fortsetter å gi et sterkt salgssignal.

I følge CryptoBriefingTA har det bearish hodet og skuldrene på den fire timers tidsrammen en nedadgående projeksjon på rundt $ 40,00. Hva med andre indekser på 4HR-diagrammet?

  • Relativ styrkeindikatoren på den fire timers tidsrammen er bearish og handler nå i oversolgt territorium.

  • MACD-indikatoren er bearish på den fire timers tidsrammen og fortsetter å generere et klart salgssignal.

Når det gjelder LTC / USD mellomtidig prisanalyse, har Litecoin en bullish mellomlangsiktig handelsskjevhet, med at cryptocurrency fortsatt handler godt over det trenddefinerende 200-periodens glidende gjennomsnittet.

Den daglige tidsrammen viser at det nå har skjedd et teknisk skifte, med at kryptovalutaen nå skaper baisse lavere og lavere nedturer. Nøkkel teknisk støtte for LTC / USD-paret finnes for øyeblikket på $ 100,00 og $ 84,00 nivåer.

Tekniske indikatorer blir lavere og fortsetter å utstede et bearish handelssignal på den daglige tidsrammen. Hvis vi analyserer daglig LTC / USD-diagram ved hjelp av TradingView, er det også et spill med tredobbelt mønster i den daglige tidsrammen:

  • Relativ styrkeindikatoren på den daglige tidsrammen blir lavere og fortsetter å generere et bearish handelssignal.

  • MACD-indikatoren er bearish på den daglige tidsrammen, med både MACD-signallinjen og histogrammet som gir et salgssignal.

Litecoin pristabeller etter TradingView