Hva er myntinnsats: neste store mulighet i Crypto for 2020

Hver blockchain har sin egen konsensus, alt fra driftsregler til validering av transaksjoner. De første blokkjedene (Bitcoin og Ethereum) benyttet en Proof-of-Work (PoW) konsensus, der hver deltakers bidrag var avhengig av hans / hennes gruveutstyr.

Denne ordningen krever mye strøm og er sentralisert på grunn av kostnadene for å drive og vedlikeholde så kraftig gruveutstyr. Som et resultat er flertallet av moderne blokkjeder (startende med BitShares) bygget rundt Proof-of-Stake (PoS) konsensus.

Med denne konsensusen trenger et individ ikke mer fra å validere mynttransaksjoner. Det er fra denne konsensusen at innsatsen handler om.

Staking Coins: Definisjon

I et nøtteskall refererer innsamling av mynter til å låse dem for å verifisere transaksjoner for kryptovalutaer med konsensusmekanismer for bevis. Stakers kan tjene belønninger for å tilby en slik tjeneste.

Hva er staking mynter?

Å satse myntene dine betyr å låse dem (opphøre alle operasjoner inkludert innskudd og uttak) for å validere transaksjoner med en bestemt kryptovaluta. Når du setter myntene dine, kan du ikke overføre dem. I stedet vil du motta periodiske belønninger.

Sette mynter i delegert bevis på stav (DPoS)

I Deloated Proof-of-Stake (DPoS) -blokkjeder kan du sette myntene dine til fordel for noen store validatorer. La oss si at du har 10 mynter, men validatoren (blokkprodusent) har 1-2 millioner mynter. Du trenger ikke å konkurrere med slike lag. I stedet kan du satse myntene dine "i favør" av en eller annen stor enhet. I sin tur vil denne enheten dele en del av sin enorme innsatsbelønning med deg.

Hvem kan spille mynter?

Staking mynter er vanligvis tilgjengelig for alle som har Proof-of-Stake blockchain mynter og noen form for kryptovaluta lommebok. Innehavere av delegerte bevis for innsats som EOS er også velkomne. For noen mynter kreves et minimum av innsats, men det tilsvarer vanligvis et beløp mellom $ 10-100 USD.

Staking Coins: Prosess

For å satse myntene dine, må du velge innsatsbassenget. Dette vil fungere som en form for varetekt, som sikrer at blockchain-styringen at myntene dine blir staket. Dette vil også kontrollere prosessen med å belønne.

Satser mynter på børser

Å sette mynter på en børs er kjent mulighet for tilgjengelig, selv for nybegynnere i krypto. Børs gir vanligvis et rikt verktøysett for innskudd, uttak og bytte av mynter før du satser.

For øyeblikket tilbyr 8 børser myntsatsingsalternativet med opptil 16 tilgjengelige mynter. Den gamle børsmogulen KuCoin og Kraken, som er blant de beste innsatsplattformene med Coinbase, lanseres snart. En børs krever vanligvis gebyrer for tjenestene deres, som kan være mellom 5-15%.

Sette mynter i lommebøker

Tallrike innsatsmiljøer har innebygde alternativer i kryptopunglommene. Dette regnes som mye tryggere på grunn av at lommebøker som ikke byttes sjeldnere blir hacket. De mest kjente spillerne inkluderer Huobi Wallet, Trust Wallet og Hashquark. Å sette mynter i lommebøker har en viktig ulempe – høye avgifter. Lommebøker kan belaste deg mellom 25-30% i gebyr.

Staking mynter med staking leverandører

En staking-leverandør er en spesiell type kryptotjeneste viet til staking. Mange av innsatsleverandørene er registrert i Europa, noe som ikke er vanlig for andre typer innsatsøkosystemer. Utvalget av mynter som er tilgjengelig for innsats er mindre enn det som er tilgjengelig for lommebøker. Avgiftssatsene for innsatsleverandører varierer mellom 2% og 50%. Så en staker må være ekstremt forsiktig.

Topp lommebøker Toppskuddbørser Toppleverandører
Binance Stol på lommeboken SNZ basseng
KuCoin Hash Quark Staket
Kraken Huobi lommebok Bitcoin Suisse AG

Satser mynter på Binance

Binance staking er et velkjent staking økosystem basert på Binance, verdens største sentraliserte kryptobørs. For øyeblikket gir Binance et individ muligheten til å satse 14 mynter (Tron, Tezos og Atom er de mest populære kryptovalutaene).

Brukere her kan satse for høye årlige belønninger (opptil 20% for Algorand-tokens), få ​​innledende bonuser og ekstra belønninger sponset av lag hvis poletter er tilgjengelige for innsats.

Topp mynter

I følge StakingRewards.com er for øyeblikket 60 forskjellige typer kryptoaktiver tilgjengelige for innsats gjennom børser, lommebøker og stakingleverandører. Noen av dem er velkjente og har enorm kapitalisering (EOS med 2,4 milliarder dollar eller Tezos med 1,1 milliarder dollar markedsverdi), mens andre er evaluert til under 100 000 dollar.

Beste mynter i 2019

I løpet av 2019 var stakingmarkedet ekstremt konservativt med sterk dominans overfor "gammel" DPoS-tokens. Toppmynten var EOS, som vanligvis satses direkte av blokkprodusenter.

Mynter for innsats 2020

Tezos (XTZ) og Cosmos (ATOM) er blant de to andre beste utøverne. Alle mynter utenfor topplisten utgjør bare 1,6% av innsatsmarkedet. Fra utseendet til det har stakende myntsfæren i 2019 vært ekstremt dominert av hvaler.

Beste mynter i 2020

Det ser ut til at situasjonen kan forbli uberørt i 2020. Likevel er det noen tokens som potensielt kan skyte i været i dette området.

En potensiell kandidat er Ethereum 2.0-token. Ettersom ETH2 vil bruke konsensusbeviset, vil dette symbolet være tilgjengelig for innsats. Ifølge ETH2-utviklere vil de forventede årlige belønningene være mellom 4 og 5%.

Andre potensielle prosjekter som vil starte lanseringen, inkluderer Cardano og Polkadot. Begge lagene har kunngjort planer om å starte innsatsen i 2020, med forventet belønning på mellom 3,5 og 4%.

Setter EOS

Innsats er uunngåelig i EOS fordi det gir kontoressursene dine (minne og kapasitet) som er nødvendige for å utføre handlinger på blockchain. Når du satser båndbredde, får du lov til å sende flere transaksjoner innen en viss periode ettersom størrelsen på transaksjonen bruker båndbredden..

For å bruke nettverket, trenger en gjennomsnittsbruker bare å satse 1 eller 2 EOS. Mengden av EOS-innsatser er imidlertid også knyttet til din stemmekraft. Bare innsatte tokens bidrar til stemmemakten når en person stemmer på Block Producers.

For å satse EOS må du utføre følgende trinn:

  1. Installere Spre eller andre applikasjoner som kreves for å bla gjennom EOS-nettverket.

  2. Åpne dashbordet til din innsatsleverandør – blokker produsent eller bytt. Det vil vanligvis se ut slik:

EOS Tokens StakingBilde av: https://www.eosx.io/guides/how-to-stake-tokens

3. Velg hvilken type ressurs du vil gi delegaten din (blokkprodusent) og hvor mye EOS du skal satse på.

4. Start utsettingsprosessen.

Staking Cardano

Cardano blockchain gir en person en unik mulighet til å prøve innsatsalternativet i et testmiljø. Dette testnettet er designet for å teste innsatsrammeverket i et virkelig scenario og tillate alle ADA-innehavere å tjene reelle belønninger ved å enten delegere din innsats eller kjøre en stake pool.

Hvis du vil delegere innsatsen din, må du laste ned en av de støttede lommeboklientene fra tjenestemannen testnet-siden. Hvis du vil kjøre en stake pool, kan du gå til stake pool-siden for mer informasjon om hvordan du kommer i gang som en stake pool-operatør.

Cardano lanserte også Daedalus Rewards-lommeboken, som lar brukerne satse ADA-tokens. Mynter som er opptjent kan brukes i konkurranse i testnettet.

Staking Coins: Belønninger

Den årlige belønningen er det mest interessante aspektet når det gjelder å stikke mynter. Her kan vi definere to typer strategier – konservative og høyrisiko.

Staking toppmynter: Sakte, men sikkert

La oss gjøre matte. Den gjennomsnittlige årlige innsatsbelønningen i dag er rundt 10%. Skal vi ta 5 mynter med høyeste markedsverdi (produkter med høy etterspørsel, påvist fremgang osv.), Vil gjennomsnittsinntektene være rundt 4,15% eller mindre enn halvparten av gjennomsnittet.

Topp mynter som gir belønningerBilde av: https://www.stakingrewards.com/assets

Dermed, hvis man bestemmer seg for å satse en populær mynt, vær forberedt på lav inntjening. Videre er volatiliteten til disse tokens mer eller mindre forutsigbar, slik at du kan administrere innsatsporteføljen din med et bedre selvtillit.

Staking Underdog Coins: High Yield, High Risk

Hvis vi tar fem eiendeler med lav markedsverdi, kan vi se at gjennomsnittlig årlig rente er nesten 20%, som er 5 ganger høyere enn i forrige eksempel.

Disse myntene er utsatt for kjempefint "pump-and-dump" ordninger, og all fortjenesten din kan bli til et gresskar (husk den siste MATIC-saken). Derfor er det mye klokere å bygge en balansert portefølje etter detaljert undersøkelse av eiendelene og teamene bak den.

kort

Staking Coins: Five Highlights

  1. Å sette mynter refererer til låsingen av dem for å bekrefte transaksjoner.

  2. Å sette mynter utføres for å tjene noen årlige belønninger.

  3. Innsamlingsmynter kan utføres via børser, lommebøker eller innsatsleverandører (bassenger). Alle belaster deg med ekstra serviceavgifter.

  4. Topp mynter er EOS, XTZ og ATOM.

  5. Populære pålitelige mynter er preget av lav årlig inntjening, mens skyggefulle og tidlige prosjekter gir høy inntjening.

Mynter som setter høydepunkterSette mynter bilde av: https://freepik.com/free-vector/business-infographic-flat-design-with-photo_5171519.htm#page=2&spørring = infografisk&posisjon = 1

Er du interessert i å sette mynter? Hvilken ressurs er mest attraktiv for deg? Fortell oss i kommentarseksjonen!