Arbitrage-strategier for kryptovaluta: Hvordan får du maksimalt utbytte av handel?

Artikkelen er skrevet i samarbeid med HaasOnline.

Utseendet til Bitcoin og kryptovaluta har skapt en rekke måter å tjene og vokse dine kryptoinvesteringer. Kryptovaluta kan være en ekte gullgruve hvis du investerer klokt og fordelene ved handel ikke er begrenset til bare passiv inntekt.

Overvåker du aktivt kryptomarkedene? Kan du raskt gjøre beregninger og ta avgjørelser uten å nøle? Hvis ja, er det på tide å velge en kryptovaluta arbitrage bot. Denne typen handel har muligheten til å generere fortjeneste mange ganger den opprinnelige investeringen din hvis du bruker nok tid til å arbitragere og lære å handle med denne strategien..

La oss finne ut hva cryptocurrency arbitrage er, og hvilke arbitrage strategier som har vist seg å være lønnsomme.

Enkel arbitrage

Denne strategien betyr å kjøpe og selge samme mynt samtidig på forskjellige børser.

I dette tilfellet er arbitrasjonsprosessen raskere, siden det ikke er behov for å overføre midler fra en plattform til en annen. Forhandlere lagrer en saldo av ønsket kryptovaluta på to børser i løpet av samme handelsperiode: transaksjonene vil bli utført mellom begge disse børsene.

For eksempel har du 1 BTC og 100 EOS på børs A og B. Når valutakursdifferansen vises i EOS / BTC-paret, kjøp EOS på den første børsen for BTC og selg hele EOS på den andre.

Deretter balanserer vi til og med saldoen på begge sider ved manuell ombalansering og overføring av de kjøpte myntene fra plattform A til B. Samtidig overfører vi fra den andre sentralen til den første manglende delen i BTC. Som et resultat gir spredningen mellom disse overføringene et overskudd.

I denne strategien bruker ikke næringsdrivende tid på å overføre penger fra en plattform til en annen, men problemet med provisjon er ikke løst. Det er noen flere ulemper:

 1. Det er ingen mulighet for å velge børser siden midlene er lagret på maksimalt tre nettsteder.
 2. Ikke alle næringsdrivende har råd til å jobbe slik og trenger å bruke et større antall børser.
 3. Kostnaden for overføring mellom sentralene dobles fordi du må overføre penger igjen for at innskuddene skal bli like igjen.

Handlere som velger denne strategien, jobber ofte utelukkende med ett par kryptovalutaer, for eksempel USD / BTC, siden ikke alle børser gir muligheten til å handle med fiat.

Konvergensarbitrage

I dette tilfellet kjøper en næringsdrivende en mynt på børsen der den er undervurdert og selger der den er overvurdert. Forskjellen i pris mellom de to børsene gir et overskudd. Denne tilnærmingen kan være veldig lønnsom, men det er mer tidkrevende enn enkel arbitrage fordi du må håndtere flere utvekslingsplattformer. Tatt i betraktning hvor raskt kryptoprisene beveger seg, kan det ta fra en dag til en uke å fullføre prosessen på prismarkedsmomentet.

Trekantet arbitrage

Denne prosessen betyr å hente fortjeneste fra prisforskjellene mellom de tre valutaene.

Ideelt sett utføres transaksjonen på følgende måte:

 1. Kjøp av BTC for dollar;
 2. Kjøp av EOS for Bitcoin;
 3. Salg av EOS for dollar.

Selvfølgelig er markedet vanligvis delvis balansert, og forskjellen mellom kursene er ikke betydelig, og dekker ikke provisjon og spredning. Men på børsene forekommer liknende situasjoner fortsatt, noe som gir muligheten til å generere en større fortjenestemargin.

Den viktigste ulempen med trekanten arbitrage er risikoen du tar – hvis du reagerer sakte, kan kursene endre seg og fortjenestemarginen din krympe.

Du bør også forstå at når det kommer til flere kryptovalutaer, er det nesten umulig å beregne alle mulige alternativer for denne typen transaksjoner. Derfor bruker handelsmenn hjelp fra kryptohandelsroboter.

Bots – et enklere alternativ

Manuell analyse av kryptovalutamarkedet er en utfordrende og tidkrevende oppgave. Hvordan automatiserer du beregninger og letter arbeidet? Bruk en krypto trading bot.

En trading bot er et program som kjører markedsanalysealgoritmer og kan plassere ordrer og utføre transaksjoner. Alle funksjoner utføres i henhold til et forhåndsprogrammert handelssystem basert på brukerkonfigurerte innstillinger. Handelsbotene kan kobles til de vanligste handelsterminalene og eksterne modulene som styrer handelsprogrammet. Børshandelsroboter har lenge vært brukt av både private og institusjonelle investorer.

En ideell bot for arbitraging bør samtidig beregne alternativer for utveksling mellom utvalgte par, sammenligne dem og velge de mest lønnsomme transaksjonskjedene. Det er et uerstattelig instrument for både erfarne tradere og kryptoentusiaster.

Det er hundrevis av handelsroboter tilgjengelig, både gratis og abonnementsbasert. Å velge riktig automatisert handelsplattform er avgjørende for vellykket handel: du må sørge for at en løsning er pålitelig, pålitelig og gir alle viktige verktøy. Hvis du leter etter programvare for handelsautomatisering, velger du HaasOnline Trade Server og deres HaasBots – den har et optimalt pris / kvalitet-forhold for tradere som ønsker å gå utover grunnleggende og manuell handel.

Hvorfor prøve handelsroboter fra HaasOnline?

Hvordan bruke haasbotHaasbot dra-og-slipp-grensesnitt er enkelt å bruke (bilde av HaasOnline)

Ved å bruke en kryptovalutahandel-bot fra HaasOnline kan du få en hel rekke fordeler, inkludert:

 • Streng overholdelse av algoritmer. En handelsbot kan ikke gå glipp av en avtale – den er ikke drevet av følelser. Den følger den iboende algoritmen og brukerinnstillingene for rettidige handlinger, noe som fjerner en del av arbeidet for handelsmenn.
 • Evnen til raskt å analysere data. Hvis handelsstrategien din innebærer å behandle store mengder markedsinformasjon på kort tid eller gjøre veldig raske transaksjoner, kan en HaasBot trading bot hjelpe deg med dette..
 • Evnen til å implementere og tilpasse dine egne automatiserte kryptohandelsstrategier. Deres visuelle redaktør gjør det enkelt å lage og motprøve. Ingen manuell koding er nødvendig – du kan bruke den visuelle redigereren til å distribuere din egen handelsstrategi. Det er lett!
 • Samtidig handel med flere kryptovalutaer. Hvis signalene vises samtidig, kan noen av dem hoppes over eller til og med forvirres. Boten vil utføre øyeblikkelige beregninger og henrettelser på et hvilket som helst antall gitte eiendeler på flere børser.

HaasOnline Trade Server: viktige funksjoner

Haasbot trader serverplattformHaasbot trader serverplattform (bilde av HaasOnline)

HaasOnline Trade Servers grensesnitt er enkelt og lett å navigere, og har et stort utvalg av tilgjengelige funksjoner & funksjoner:

 1. Fullverdige rapporter & statistikk om fortjeneste, aktive roboter, utførte handler, handler per konto og individuell botytelse.
 2. Verktøy for markedsanalyse og sammenligning.
 3. Intuitive, tilpassbare dashbord for å holde oversikt over handelsytelse og markedsbevegelse.
 4. En visuell redaktør og skriptredaktør bygget på toppen av det helt nye HaasScript 2.0-skriptspråket.
 5. Lag egendefinerte bestillingsmaler.

HaasOnline Trade Server kan tilpasses fullt ut, så det er en flott løsning for både nybegynnere og avanserte tradere. Den har et tydelig intuitivt grensesnitt, så det er noen få klikk å finne riktig verktøy.

Konklusjon

Arbitrage med kryptovaluta er et flott tillegg til kryptohandel siden tokens pleier å være mer volatile enn fiat. For å øke fortjenestemarginene, må du spore markedsbevegelsene i tide – det er her HaasOnline Trade Server er nyttig. Deres handelsroboter er en av de mest praktiske og effektive løsningene på markedet. Med en Haasbot trenger du ikke en kvant eller programmerer – de gir alle nødvendige verktøy og funksjoner for å automatisere analyse- og handelsprosessene. HaasBot tilbyr flere prisplaner for programvaren sin, slik at enhver næringsdrivende vil finne en optimal plan med alle nødvendige verktøy for å dekke deres behov.