Infinity Nodes er neste gjennombrudd for desentralisert skylagring

Med data lagret på online servere, sover vi godt og vet at selv om telefonene våre dør, blir våre dyrebare minner sikkerhetskopiert. For profesjonelle og bedrifter betyr skylagring at du ikke trenger å slepe tunge datamaskiner eller bære USB-stasjoner som lett kan gå tapt. Alle kan bruke datamaskinen på kontoret, lagre filen, reise hjem, starte PC-en og starte der han slapp, det er så enkelt!

Cloud er ikke bare enkel å bruke, men det er ikke behov for dedikert utstyr og et team når alt det kan outsources. Hendelsene i år har bare drevet det økende behovet for skylagring, med mennesker over hele verden som nå jobber hjemmefra, og krever tilgang til kontordata fra hjemmene sine. Nylige tall viser at skylagringsindustrien øker med 2,75 ganger de neste 5 årene fra 50 milliarder dollar til 137,3 milliarder dollar innen 2025. Lagring av data i skyen er ikke bare en nødvendighet – det blir en livsstil.

Cloud Central

Gang på gang har vi vært vitne til sentraliserte løsninger som bærer sitt eget sett med spørsmål. Først og fremst er det varetekt som slår sentraliserte nettverk ned. Det kan hende du eier dataene, men det er tjenesteleverandøren som holder dem på serverne sine, med muligheten til å sile gjennom dem og utnytte informasjonen din til deres egne behov. For ikke å nevne sikkerhetsproblemene fra eksterne hack og brudd, og interne lekkasjer.

Nedetid og tap av data er en annen viktig faktor. Med sentraliserte servere er det alltid en sjanse for at det vil oppstå forstyrrelser på slutten av tjenesteleverandøren, noe vi så med Salesforce-avbrudd i 2019. Salgsledelsen “programvare som en tjeneste” var nede i en dag, og selskaper som var avhengige av Salesforce-skyen, var ikke i stand til å få tilgang til dataene sine eller til og med laste opp arbeidet, noe som resulterte i kumulative tap på millioner av dollar..

Datatap oppstår ikke bare på grunn av utstyrssvikt, men som nevnt tidligere, sikkerhetsbrudd. Sentralisering og sikkerhet er ikke synonymt. Visst, de nyeste verktøyene kan bidra til å hindre hackingsforsøk, men sentralisering betyr at det er et eneste feilpunkt, og det kan, og gjør, mislykkes. I 2016 ble Dropboxs brukerdatabase hacket og 60 millioner påloggingsinformasjoner ble distribuert på internett fra bruddet. Skylagringsindustrien har et stort behov for en løsning som kan holde dataene trygge og lett tilgjengelige. Hvem vil svare på samtalen?

Vi presenterer SINOVATE

SINOVATE er et blokkjedebasert, desentralisert skylagringsselskap som har svaret på dagens dilemmaer i bransjen og mer. I stedet for å bruke sentraliserte servere, har SINOVATE valgt å utnytte desentraliseringskraften til blockchain og tilbud Deterministiske uendelige noder (DIN). Disse desentraliserte nodene tillater lagring av data på tvers av nettverket og gir uavbrutt tjeneste gjennom SINOVATE Uforklarlig datalagring (IDS) ved hjelp av blockchain File Transfer Protocol (bFTP).

Bruk av desentralisering betyr at data lagret på SINOVATE er kryptert, sikker uten frykt for tap eller brudd. Et distribuert nettverk betyr også at de lagrede dataene alltid er tilgjengelige online. Hastigheten for å hente data fra serverne er også lynrask, da det ikke er en, men flere DIN-er der enhver bruker kan få tilgang til dataene sine. I tilfelle en DIN går ned, vil det være mange, mange flere som tar plass.

Vær din egen DIN

Alle kan bli en del av SINOVATE-nettverket i løpet av få minutter ved å kjøre sin egen DIN gjennom det innovative ett klikk oppsett. Med dette lar SINOVATE folk enkelt bli med og øke påliteligheten og sikkerheten til nettverket massivt. DIN-operatører setter det opprinnelige SIN-token som sikkerhet, som brennes ved mottakelse. Ikke bare sikrer dette deflasjon av tilbudet på kort sikt og økende tokenverdi, det sikrer at nodeoperatører forblir aktive i 12 måneders varighet for å motta sikkerheten tilbake med belønninger.

I løpet av 12 måneder blir operatørene ikke bare kompensert for de brente tokens med jevne mellomrom, men blir belønnet for deres engasjement. På datoen for artikkelens skriving vil et minimum på 100.000 SIN gi en estimert 100% avkastning etter et år, med 500.000 SIN som gir 30,6% og 1.000.000 SIN gir en forbløffende 27% avkastning.

DIN-belønningene er mye bedre enn ditt gjennomsnittlige DeFi-nettverk, men ikke alle er i stand til å komme opp med SIN som kreves for å være en del av skyrevolusjonen og tjene samtidig. For det formål tilbyr SINOVATE et unikt HODL Coin Offering (HCO), som lar SIN-innehavere spille opptil 75.000 SIN for belønninger: 3 måneder (3% APY), 6 måneder (6% APY) og i 12 måneder (i 15% APY). For å vite de fullstendige detaljene i HCO, sjekk ut mediuminnlegget her.

SINOVATE i antall

Forstyrrer den nåværende skylagringsindustrien, SINOVATE har allerede gjort sprang i sin nettverksutvikling, som tilgjengeligheten av sin mobilbaserte lommebok og introduksjon av den forbedrede algoritmen (fra X22i til X25X). SINOVATE har allerede gjennomført sin harde gaffel de siste dagene i november, der IDS 1.0 ble lansert, med 1550 noder er allerede i gang.

Alle disse forbedringene betyr at desentralisert skylagring blir mer sikker og pålitelig. Året 2021 holder mye mer, siden SINOVATE, sammen med lanseringen av mainnet, også vil fortsette med neste iterasjon av IDS som inkluderer bedriftsløsninger og P2P-nettverk, og skyver skjæring og schnorr-signaturer for fremtidig skalering av nettverket når det vokser..

Cloud-lagringsleverandører har et sterkt og voksende miljø, men deres nektelse av å løse problemene deres vil raskt presse brukerne mot sikre alternativer som SINOVATE. Et dedikert utviklingsteam og fremtidige oppgraderinger gjør det til det logiske valget for lagring av konfidensielle og verdifulle data, noe som gir trygghet for enkeltpersoner og firmaer at deres data er der når de trenger det.

Bli en del av det desentraliserte skylagringsnettverket, bli en DIN-operatør i dag ved å besøke SINOVATE nettside.