Hvordan utveksle krypto med BestСhange

Blant de mange kryptovalutautvekslingsinstrumentene er det ikke så lett å finne et pålitelig og lønnsomt tilbud for utveksling av krypto.

Hva er en Crypto Exchanger?

En kryptoveksler er et programvaremiljø designet for å konvertere kryptovalutaen din til andre mynter, fiat-penger eller e-penger. Mens de fleste bytterne kun støtter krypto-til-krypto-operasjoner (Bitcoin (BTC) til Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) til USDT, Litecoin (LTC) til Dogecoin (DOGE) osv.), Kan noen konvertere kryptovalutaen din til kontanter (via SEPA eller SWIFT) eller til eiendeler til elektroniske betalingssystemer (Payeer, WebMoney, PayPal, etc.).

For å konvertere kryptovalutaoppsparingen din til fiat med en kryptoveksler, må du opprette en kryptovaluta-lommebok (f.eks. En Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) -adresse), få ​​tilgang til den med en privat nøkkel, tilpasse størrelsen på bestillingen (i fiat tilsvarende eller i kryptovaluta-tokens) og legg inn dataene for uttaksadressen din – kredittkort, e-betalingssystemkonto eller bankkonto.

Hva er en Crypto Exchanger Aggregator?

Kryptoveksleraggregatorer sporer de beste tilbudene fra pålitelige kryptovalutautvekslere og hjelper brukere å sammenligne dem for å velge de beste forholdene, rimeligste avgifter og mest passende innskudds- / uttaksfunksjoner.

Kryptoveksleraggregatorer som BestСhange gjennomføre due diligence-kontroller for å verifisere kryptovalutavekslerne som er oppført, samt filtrere ut svindlere og kryptovekslere med utilstrekkelig likviditet. Som en belønning kan slike tjenester tjene en provisjon fra alle handler. Det er verdt å merke seg at aggregatorer bare tilbyr informasjonstjenester og ikke har ansvar for tredjeparts kryptovalutautvekslingsinstrumenter.

BestСhange Crypto Exchanger Platform: Oversikt

BestСhange er en katalog som overvåker håndplukkede tilbud om utveksling av kryptovaluta. Brukerne kan finne de beste kjøps- / salgstilbudene for mange kryptomynter og dusinvis av e-betalingssystemer.

Top3 BTC til PayPal USD-byttetilbud fra BestchangeHer er de tre beste Bitcoin (BTC) til PayPal USD-byttetilbudene. For å se det, sett ‘Bitcoin (BTC)’ i Gi-feltet og ‘PayPal USD’ i Get-feltet (Bilde av BestСhange)

Brukergrensesnittet til BestСhange-utvekslingsaggregat for kryptovaluta er ganske intuitivt: brukeren trenger bare å endre typen eiendel han / hun har og hvilken type eiendel han / hun trenger.

Utvekslere

I ‘Exchangers’ -fanen kan den næringsdrivende se alle kryptovekslerne som er oppført på BestСhange og få informasjon om deres valutareserver, priser og verifiseringsnivåer på e-betalingssystemer.

Liste over byttere valgt av BestchangeHer er en liste over byttere valgt av BestСhange-systemet som er tilgjengelig for handel (Bilde av BestСhange)

Kalkulator

I ‘Kalkulator’ -modus kan en BestСhange-bruker se hvor mange eiendeler han / hun kan få i det øyeblikket for sitt tilbud om kryptokurrency på BestСhange, inkludert eller ekskludert provisjon fra kryptobørs.

Bestchange kalkulatorHer kan brukeren se hvor mye Ethereum (ETH) han / hun kan få for sine 0,5 Bitcoin (BTC) i det øyeblikket (Bilde av BestСhange)

Varsler

Hvis en passende ordre for valgt kryptovaluta ikke er tilgjengelig på BestСhange for øyeblikket, kan brukeren sette opp et varsel som vil informere ham / henne når en passende ordre er plassert i en pålitelig veksler..

Bestchange varslerHvis Bitcoin (BTC) når en ny heltidshøyde de neste tre månedene, vil et BestСhange-varsel sendes til brukeren via Telegram (Bilde av BestСhange)

I ‘Double exchange’ -modus slår BestСhange-systemet sammen to kryptobørs-tilbud for å gjøre kryptovalutahandel med sjeldne eiendeler. Hvis utvekslingen mellom A og B ikke er tilgjengelig, kan BestСhange konvertere A til C og C til B i denne modusen.

BestСhange-teamet opprettet en video for å beskrive hovedfunksjonene:

Hvordan fungerer BestСhange

Eiendeler du kan bytte via BestchangeBilde av U.Today

Det tar bare tre trinn å gjøre en handel gjennom kryptobørsene som er oppført på BestСhange, så det passer også for nybegynnere av krypto.

1. Velg Valutaene

For eksempel bestemmer BestСhange-bruker Bob å kjøpe 1 Bitcoin (BTC) med sitt Visa eller Mastercard USD kredittkort. Han trenger å tilpasse forholdene for handelen i Give & Få tak og trykk på den røde knappen ‘Finn den beste prisen’. All informasjon om vilkårene for kryptobørsene som er oppført på BestСhange demonstreres via grønne logoer til høyre for vekslernavnene..

VekslernavnGi & Få bar (bilde av BestСhange)

2. Velg The Exchanger

Deretter må Bob velge Exchanger (kryptobørs) fra listen. Når veksleren er valgt, klikker Bob navnet sitt for å bli omdirigert til kryptokonverteringsvinduet på vekslersiden. Nå er BestСhange-oppdraget fullført, og Bob samhandler deretter direkte med veksleren.

3. Legg igjen din tilbakemelding

Når handelen er godkjent av Bob og han mottar sine Bitcoins (BTC), blir han bedt om å gi tilbakemelding på sin kjøpserfaring for kryptovaluta som Exchanger. BestСhange setter stor pris på tilbakemeldinger ettersom det er nøkkelelementet i sitt omdømmehåndteringssystem for kryptobørsene sine.

Hvordan tjene penger med BestСhange

BestСhange-kryptotjenestetjenesten gir brukerne lukrative muligheter for å tjene penger eller kryptovaluta mens de bruker tjenesten.

1. BestСhange tilknyttet program

BestСhange-tilknyttede program gir alle muligheten til å bli ambassadør for sitt krypto-utvekslingsprosjekt. Når en bruker abonnerer på BestСhange-tilknytningsprogrammet, mottar den opptil 65 USD for hver næringsdrivende de vellykket inviterer til BestС-kryptovaluta-økosystemet. BestСhange gir sine tilknyttede selskaper en unik henvisningskobling, samt et sett med innfødte salgsfremmende materialer for å tiltrekke seg nye handelsmenn til plattformen.

BestChange tilknyttet ihtMed BestChange-tilknyttede program kan du tjene penger på å spre budskapet om plattformen og tiltrekke nye besøkende til nettstedet (Bilde av BestСhange)

2. BestСhange Bitcoin (BTC) kran

BestСhange Bitcoin (BTC) kran gir deg muligheten til å motta små brøkdeler av Bitcoin (BTC) for registrering av lommeboken. Bare skriv inn Bitcoin (BTC) lommebokadressen din i BestСhange BTC-kranstangen, bekreft captcha og hev dine gratis satoshier hvert 60. minutt!

Bestchange Bitcoin kranBestСhange BTC-kran (bilde av BestСhange)

Bunnlinjen

Alt i alt er BestСhange et veldig nyttig verktøy for de som bruker kryptovaluta for betaling og pengeoverføring i forskjellige jurisdiksjoner. De beste prisene, en intuitiv UX / UI, en høyytelses uttaksverktøysett og lave avgifter – BestСhange-kryptovaluta-plattformen vil sikre at din kryptoutvekslingsopplevelse er jevn og sikker.