Lynchpin Token Ecosystem Review: Utility Tokens for Real-World Use

Til tross for at adopsjon av kryptovaluta er i mars, er det mye arbeid igjen i dette feltet. Spesielt for brukstilfeller av krypto i den virkelige verden, dvs. løsninger som tillater bruk av digitale tokens som virkelige bytteinstrumenter og verdilagre. Denne gjennomgangen vil dekke hvordan det Singapore-baserte produktet Lynchpin prøver å løse disse utfordringene.

Lynchpin: prosjektet og dets token

Lynchpin Token ble lansert tilbake i 2018. Teamet er desentralisert, men hovedvirksomheten ligger i Singapore. Prosjektet strever for å bringe tokenisering inn i den virkelige økonomiske virksomheten og derfor bygge alt-i-ett-økosystemer for kjøpere, selgere, investorer, handelsmenn og leverandører.

Dens LYN-token er utstedt på den sikreste dApp-plattformen, Ethereum (ETH), og tilhører ERC-20-standarden, som er vanlig for vellykkede verktøytegn.

Grunnleggende om LYN tokenomics

LYN token har veldesignede tokenomiske grunnleggende forhold orientert for tokens langsiktige interesse og støttet av flere katalysatorer.

Tabell 1. Grunnleggende om LYN-tokenomics

Fast forsyning Transparent Token Supply Model Ingen ‘pump-and-dump’ instrumenter
  • Bare 5M LYN-tokens blir utstedt.
  • 1M vil bli tildelt et lag vil være låst i 1 år
  • 2M privat salg vil være låst i ett år
  • 2M vil være i omløp
  • Ingen gruvedrift
  • Ingen innsats
  • Ingen dusørprogram
  • Ingen gratis luftdråper

Lynchpin teamet har inngått et samarbeid med PureGold.sg for det unike Gold Assurance-programmet for å garantere at 2M som selges i løpet av IEO, vil være sikret med fysisk gull. Tokensinnehavere kan være sikre på at dette er en pålitelig antidumpemekanisme ettersom Gold Assurance-programmet er bundet til det opprinnelige kjøpesummen..

Lynchpin tokenomics-design garanterer tilbudet / etterspørselsbalansen på grunn av muligheten til tilknyttede selskaper og krypto-cashback-operatører til å plassere ordrene på spesialbaserte børser, og derfor sørge for høyt likviditetsnivå.

I tillegg er arbitragehandel med LYN-token en av de lukrative brukssakene på grunn av lav tilgang og garantert likviditet.

Innledende byttetilbud

Lynchpin (LYN) -prosjektet vil lansere et første utvekslingstilbud på den populære koreanske plattformen ChainX. Den første fasen av IEO starter 6. juli 2020.

Tabell 2. Lynchpin Token-egenskaper

Token Navn Token Ticker Token Type Token-plattform
Lynchpin Token LYN Verktøy (ikke sikkerhet!) Ethereum (ERC20 utstedelsesstandard for tokener)
Tabell 3. Tre trinn i begynnelsestilbudet til LYN-token på ChainX

IEO Stage Datoer (2020) LYN Token-pris
Første etappe 6. juli – 12. juli $ 5,00
Andre etappe 20. juli – 16. august $ 5,05
Tredje trinn 24. august – 30. august $ 5,10

Token brukstilfeller

LYN token, kjernen til Lynchpin økosystemet, gir eierne et par lukrative økonomiske muligheter. Dermed fungerer den som et flerbruksinstrument for raskt voksende verktøysett av produkter.

E-butikk for luksusvarer

LYN-token blir akseptert som betalingsinstrument i GoBuyBid luksusforsynings digitale butikk. Kunder av GoBuyBid som bruker LYN-token vil være kvalifisert for rabatt og et tilknyttet program.

Betalingsbehandler og bytte

LynPay Solutions er en moderne betalingsprosessor som tilbyr løsninger for e-lommebok-tjenester. Den har en fiat-betalingsgate, slik at selgerne som implementerer den på sine nettsteder, kan motta utbetalinger i fiat. Crypto cashbacks og LYN-baserte belønningssystemer er også tilgjengelige.

Dette systemet viser et stort skalerbarhetspotensial.

Videre er det et naturlig utvekslingsinstrument tilgjengelig for LYN-innehavere, LynExchange. Det tilbyr både krypto-til-krypto- og krypto-til-fiat-utvekslingsløsninger. LynExchange har inngått et samarbeid med en verdensomspennende likviditetsleverandør for å garantere høy likviditet og konkurransedyktige valutakurser.

Automater

Lynchpin-prosjektgruppen designet og distribuerte konseptet med et system for å akseptere kryptovaluta i salgsautomater over hele verden.

Teknologien kan øke vedtakelsen av kryptovalutaer i den virkelige verden siden den støtter LYN Token-betalinger Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og USDT-transaksjoner.

Kommer snart

Lynchpin-prosjektgruppen søker kontinuerlig etter nye muligheter for å berike verktøykassen til LYN-funksjoner. De nærmeste utgivelsene vil omfatte en spillplattform, et bankmiljø og et akademi.

Spillplattform

Nylig injiserte Lynchpin nytt liv i spillplattformen med en ny partner. Innen denne plattformen vil aktiva i spillet være tilgjengelig for LYN-tokens.

Tilknytningsprogrammet til plattformen vil tillate spillere å tjene penger på sin sosiale eksponering. Alle tilknyttede belønninger vil bli utbetalt i LYN for å sikre langsiktig interesse i tokenet.

Bank

LynGlobal, en ny bank, digital bank, vil tilby bankløsninger for kryptovalutaer. Brukerne vil kunne sette inn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Tether (USDT) og tjene årlige avkastninger på deres sovende kryptorikdom..

Kryptodrevne debet- og kredittkort vil bli utstedt for LynGlobals kunder. LYN ‘frosne’ innskudd med høy årlig avkastning vil gi en mulighet til passiv inntekt.

Akademi

Lynchpin Academy vil lære folk om blockchain-segmentets historie og fremgang. Studentene vil lære handelsstrategier, studere blockchain-grunnleggende, oppdage nye verdifulle produkter.

Trading Education-programmer vil lære studentene å tjene opptil 1% av arbitragehandel.

Konklusjon

Alt i alt har Lynchpin-prosjektgruppen etablert svært ambisiøse mål. Multifunksjonell tilnærming til verktøyet token-konseptet er den eneste måten å bygge et så sofistikert økosystem på.

Samtidig, med godt designet tokenomics og et bredt spekter av partnerskap, vil LYN bli et verdifullt og nyttig instrument i detaljbetalinger og pengeoverføringer.