Beste måtene å kjøpe Bitcoin på Crypto.com

Crypto.com ble lansert i 2016 og er et flaggskip-krypto-til-fiat-utveksling globalt. Det var Crypto.com som oppfant konseptet med kryptostøtte kredittkort. Dermed bør det bli kåret til de beste stedene å kjøpe Bitcoin (BTC) med fiat, stablecoins eller andre kryptoer.

Å kjøpe Bitcoin (BTC) i 2020: fordeler og ulemper

1. desember i år besøkte Bitcoin (BTC) sin heltid på nesten $ 20.000. Midt i begynnelsen av FOMO inspirert av et bullish løp, blir hver korreksjon behandlet av noen handelsmenn som en annen “buy-the-dip” -mulighet. “Slap yourself…” memes ser nå ikke ut som clickbait eller arrogant lenger. Dermed trenger plassen definitivt pålitelige og intuitive måter å kjøpe kryptovalutaer på.

I mellomtiden er det ingen samlinger uten brutale korreksjoner. Analytikere advarer om mulige 30-40 prosent fall. Som sådan tar det fortsatt sterke hender og et kaldt sinn å investere i Bitcoin (BTC).

Kjøpe Bitcoin (BTC) med Crypto.com: grunnleggende

Crypto.com er en one-stop kryptokjøps- og handelsplattform. Ved pressetiden støtter den 80+ kryptokurver, inkludert behemoths Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og XRP, populært bevis på innsats (PoS) mynter som Cardano (ADA), Tezos (XTZ) og Cosmos (ATOM) og, av selvfølgelig rødglødende DeFi-monstre Yearn.Finance (YFI), Uniswap (UNI), Aave Protocol (AAVE) og Curve Finance (CRV).

Stablecoin-pakken har Tether (USDT), True USD (TUSD) og alle andre likvide dollarfestede eiendeler. Den støtter syv fiat-valutaer: USD, EUR, CAD og så videre.

Bitcoin (BTC), altcoins og Crypto.comSitt opprinnelige token, Crypto.com Coin (CRO), kan kjøpes med kredittkort, stablecoins og topp kryptovalutaer i Crypto.com App and Exchange.

Visa-kredittkort er stolt drevet av Crypto.com // Bilde av Crypto.comVisa-kredittkort er stolt drevet av Crypto.com // Bilde av Crypto.com

For å feire denne etterlengtede bullish sesongen introduserer Crypto.com tre lukrative begrensede programmer.

Å kjøpe Bitcoin (BTC) i 2020 med Crypto.com: topp tilbud

2020 Bitcoin (BTC) -strategier fra Crypto.com slår sammen fordelene med gamle men gull-investeringsmetoder (“Recurring Buy”), DeFi-inspirerte alternativer for likviditetsforsyning (“Supercharger”) og passive inntektsfunksjoner (“Crypto Earn”).

Gjentakende kjøp: Å bringe DCA til krypto

Med “Gjentakende kjøp”-Modus aktivert, vil børsen automatisk kjøpe en forhåndsbestemt mengde krypto ukentlig, hver fjortende dag eller månedlig. Minimumsbeløpet for BTC-kjøp starter fra $ 50. I et nøtteskall introduserer Crypto.com den populære “dollar-kostnad-gjennomsnitt” -strategien i kryptovalutahandel. Denne metoden gjør det mulig å redusere den høye volatiliteten i kryptovalutas priser.

Foruten Bitcoin (BTC), kan brukerne kjøpe CRO, ETH, LINK, BAND, VET, ADA, XRP, AAVE, YFI og UNI. I tillegg til å betale med kredittkort, kan stablecoins som USDT, USDM, TUSD, DAI, PAX og USDC, og fiat-valutaer som AUD, EUR, GBP og USD brukes til å betale for “gjentakende kjøp”.

Staking (“frysing”) av Crypto.coms opprinnelige aktivum, CRO, oppgraderer nivået til en “tilbakevendende kjøp” -deltaker ved å øke hans / hennes månedlige grense.

Gjentakende kjøp ”: månedlige grenser for CRO-stakere // Bilde av Crypto.com"Gjentakende kjøp ”: månedlige grenser for CRO-stakere // Bilde av Crypto.com

Supercharger: Likviditetsdrift med Bitcoin (BTC)

Supercharger er en plattform for likviditetsutvinning av Crypto.com. Den fordeler belønninger mellom likviditetsleverandører (brukere som “låser” eiendelene sine i en forutbestemt tid) for deltakelse i likviditetsbassenger.

29. november i år startet BTC-fasen i Supercharger-kampanjen. Det betyr at alle spillere av CRO-tokens i Crypto.com likviditetsbasseng vil motta Bitcoin (BTC) -belønninger 31. desember. Totalt $ 250 000 i Bitcoin (BTC) -ekvivalenter er reservert av Crypto.com for denne kampanjen.

Crypto Tjen: Sett inn BTC, tjen BTC

Crypto Tjen”-Tjenesten tillater tokenholdere å dra nytte av deres inaktiv krypto. Som med vanlige bankkontoinnskudd kan klienter motta periodiske utbetalinger for å sette inn eiendelene sine i en dedikert mekanisme.

Totalt 35+ tokens, inkludert stablecoins, er tilgjengelige for innskuddsprogrammer. Når innskuddet er bekreftet, begynner renter å påløpe umiddelbart. Ved pressetid er maksimumsrenten omtrent 12 prosent i APY. Fleksible programmer “Crypto Earn” på en måned og tre måneder er aktive nå.

Dobbeltsjekk tilgjengeligheten av tjenesten “Crypto Earn” i din stat eller region // Bilde av Crypto.comDobbeltsjekk tilgjengeligheten av tjenesten “Crypto Earn” i din stat eller region // Bilde av Crypto.com

Bitcoin (BTC) innskudd er blant de mest populære på grunn av høy likviditet og bred adopsjon av kryptokongen. Maksimalt APY-forhold for Bitcoin (BTC) er 6,5 prosent.

Bunnlinjen

Med sitt intuitive grensesnitt, ingen eller lave avgifter og et bredt spekter av tilgjengelige eiendeler, gir Crypto.com sine kunder de beste mulighetene til å kjøpe Bitcoin (BTC) i 2020.

Alle inntjeningsprogrammer som tilbys av Crypto.com i 4. kvartal 2020, skal betegnes som banebrytende tiltak i Bitcoin (BTC) -verdenen.