FinFreeOTC lanserer ikke-depot Peer-to-Peer Crypto Marketplace

FinFreeOTC, et kanadisk utviklingsteam, vil gi ut en unik kryptovalutamarked. Evnen til å lette handel med virkelige eiendeler for kryptovaluta-tokens er en slående forskjell fra konkurrentene. I følge teamets uttalelse vil FinFreeOTC starte veldig snart.

Handelsmiljø utenfor forvaring

De FinFreeOTC teamet bygger en svært desentralisert kryptokurrency-e-handelsplattform som ligner på e-Bay, uten forvaring for brukeraktiva i alle handelsfaser. Brukere vil få 100% kontroll over midlene, private / offentlige nøkkelpar og transaksjoner ettersom ingen krypto er låst av FinFreeOTC. Brukere trenger heller ikke å sette inn penger på kontoene. Denne måten å samhandle mellom brukere og plattformen er utformet for å forhindre tap av omsatte fond som følge av tjenestefeil eller tredjepartsangrep.

FinFreeOTC, enestående kryptovalutamarkedFinFreeOTC, en unik kryptovalutamarkedsplass // Bilde av FinFreeOTC

Denne tilnærmingen gjør det mulig for tjenesten å unngå tungvint KYC / AML-prosedyre (Know Your Customer / Anti Money Laundering) da tjenesten lar brukerne ta kontroll over sine egne eiendeler gjennom sine egne lommebøker. Videre krever tjenesten brukerne ingen gebyrer. En genial registreringsprosedyre er alt brukerne trenger å fullføre for å begynne å handle på FinFreeOTC.

Kjøp og selg varene dine lokalt

Utvalget av eiendeler tilgjengelig for fri handel er en avgjørende funksjon i FinFreeOTC-plattformen. Med instrumentene kan brukerne selge biler, digitale teknikker, datamaskiner og smarttelefoner, så vel som kryptovaluta selv. Brukere trenger ikke å bekrefte identiteten sin før de lager et innlegg med et handelstilbud. Selgeren trenger bare å beskrive forslaget sitt, legge ut bilder, plasseringen, funksjonsbeskrivelsen og ønsket pris.

Virkelige eiendeler og alle slags kryptovalutaer kan kjøpes / selges med FinFreeOTC på en ikke-forvarende måteVirkelige eiendeler og alle slags kryptovalutaer kan kjøpes / selges med FinFreeOTC på en ikke-fri måte // Bilde av FinFreeOTC

Kjøpere kan bla gjennom rubrikkannonser, sammenligne tilbud og velge det som passer best for dem. Etter å ha funnet et tilbud, kan kjøperen sende en melding til eieren av varene. Samhandler i en Facebook-lignende Messenger, de to kan diskutere prisen og vilkårene for handelen. FinFreeOTC bestreber seg på å holde bare aktive innlegg synlige siden det oppfordrer selgere til å fjerne innleggene som allerede er solgt.

Brukere kan da møte på et trygt sted som passer både kjøper og selger og bytte krypto for produkter uten tredjepartsinnblanding. Under utveksling kan handelsmenn bruke lommebøkene du velger: ingen lommebok er levert av FinFreeOTC. Når det er sagt, opplever slik handel et lærebokeksempel på hvordan et fritt marked fungerer og hva kryptoadopsjon handler om.

Serviceteamet ber handelsmenn om å dobbeltsjekke statusen for transaksjonene sine for å sikre at ønsket antall poletter er mottatt. Dette kan være nyttig for å forhindre enhver form for svindel.

Foruten å handle varer fra den virkelige verden, er plattformen egnet for kryptokurrency-peer-to-peer-handel. Denne funksjonen gjør FinFreeOTC til en full-stack, to-i-en digital pengemarked.

Alt-i-ett-grensesnitt for sømløs handel

Grensesnittet til FinFreeOTC peer-to-peer-kryptovalutamarkedet kombinerer fordelene med enkelhet med et rikt verktøy med høy ytelse. Hovedaspektet er rubrikkannonsetjenesten. Her vises kunngjøringene om handelstilbud. Denne delen støtter vedlegg av bilder for å beskrive de tilbudte varene.

En innebygd messenger lar brukerne samhandle direkte på plattformen uten forsinkelse. Kjøpere og selgere kan diskutere alle aspekter av fremtidige handler for å forstå hverandre bedre.

Alle kryptotokener er velkomne på FinFreeOTC-plattformen. Brukere her kan alltid holde seg informert med oppdaterte pristilbud.Alle kryptotokener er velkomne på FinFreeOTC-plattformen. Brukere her kan alltid holde seg informert med oppdaterte pristilbud. // Bilde av FinFreeOTC

Et lokalt søkealternativ gjør det mulig for kjøpere å finne tilbud i en bestemt region, bydel eller by. Ifølge prosjektets team er dette en av funksjonene som FinFreeOTC-plattformen var det primære målet. Evnen til å finne innlegg lokalt sikrer en trygg og rask handelsprosess.

En krypto-til-fiat-kalkulator i app kan hjelpe brukere å beregne priser både i fiat-penger og i kryptovaluta.En krypto-til-fiat-kalkulator i app kan hjelpe brukere å beregne priser både i fiat-penger og i kryptovaluta. // Bilde av FinFreeOTC

FinFreeOTC la til en live automatisk oppdatering av kryptoprisdelen. Med denne funksjonen kan brukere holde seg oppdatert på alle prisbevegelser for lønnsom handel. Krypto- / fiat-kalkulatoren i appen støtter en sømløs trading-UX.