Upland EOS.IO-basert NFT-spill lar spillerne bli virtuelle eiendomsmogler

Upland eiendomshandelsspill kombinerer fordelene med den beste økonomiske brukeropplevelsen med desentralisert datalagringsytelse. Spillet er tilgjengelig i App Store, Google Play eller som en web-grensesnitt.

Fantastisk virtuell by San FranciscoVirtuell by San Francisco // Bilde av Oppland

Hvordan starte

Prosessen med ombordstigning i Oppland er ganske genial da det ikke krever noe mer enn et brukernavn (ditt pseudonym i spillet) og en bekreftet e-postadresse.

Etter en videoopplæring starter brukeren reisen som grunnleggende status for en ‘Visitor’ med et 7-dagers gjestevisum i Upland. Når brukerens saldo når 10 000 UPX (valuta i spillet), får de statusen ‘Uplander’ med utvidet funksjonalitet. Hver nybegynner får en 3000 UPX velkomstbonus.

Slik ser nybegynnerprofilen ut. For å bla gjennom gjenstandene som er tilgjengelige for salg, må spillerne velge Block Explorer-symbolet (f.eks. Rød hytte)Slik ser nybegynnerprofilen ut. For å bla gjennom gjenstandene som er tilgjengelige for salg, må spillerne velge Block Explorer-symbolet (f.eks. Rød hytte) // Bilde av Oppland

UPX Token

UPX token er designet for kjøp og salg av eiendommer. Hvis brukerne vil gå utover 3000 UPX-registreringsbonusen, kan de øke saldoen ved å kjøpe UPX via Paypal, Kredittkort eller Crypto på nettet eller via kjøp i appen i Upland-mobilappen. Butikken ligger øverst til høyre i appen.

UPX, opprinnelig aktiv i spillet, kan fås i StoreUPX, et naturlig aktivum i spillet, kan fås i Store // Image by Oppland

1 UPX-token koster ca 0,0099 USD. UPX er for tiden ikke omsettelig utenfor spillet og har blitt implementert som et verktøy-token, hentet fra EOS.IO smart kontrakt.

Hvordan handle

Når en konto er opprettet og bekreftet, kan brukerne kreve velkomstbonusen og begynne å kjøpe eiendommer.

‘Besøkende’ kan bare kjøpe umerkede eiendommer som først var merket grå. Ingen har ennå eid disse, derfor er de ikke blitt preget på blockchain. Eiendommen må også være i “oppdagelsesområdet” til brukerens oppdagelsesreisende, deres spillbrikke. Når den er i ‘oppdagelsesområdet’ blir objektet lysegrønt.

‘Uplanders’ kan også kjøpe eiendommer fra hverandre. Disse er enten oppført i mørkegrønn (noe som betyr at de har en salgspris) eller lyseblå (noe som betyr at de eies og ikke er oppført for salg, men et tilbud kan fortsatt gjøres).

25-meters leiligheter på 141 Majestic avenue er tilgjengelig med en velkomstbonusLeiligheter på 141 Majestic aveny er tilgjengelig med velkomstbonus // Image by Oppland

Utvalget av tilgjengelige tilbudspriser varierer fra rundt 2000 UPX opp til over 1M UPX for eksklusive eiendommer som en del av San Francisco lufthavn. Når en spiller bekrefter et kjøp, blir en plate laget i den EOS.IO-baserte blockchain. Dermed kan ikke informasjon for transaksjoner bli ødelagt.

Informasjonen om kjøpet er registrert i blockchainInformasjonen om kjøpet er registrert i blockchain // Image by Oppland

Eiendomseiendommene tjener sine virtuelle utleiere både én gang og periodiske belønninger. For eksempel gir denne majestetiske alléplasseringen sin eier 0,09 UPX hver time. Også brukere med ‘Uplander’ -statusen – mer enn 10.000 UPX nettoverdi – kan selge eiendommene sine gjennom spillmarkedet som nevnt ovenfor. Foreløpig selger de for UPX, men i nær fremtid vil også fiat-transaksjoner være mulig.

Opplandssamlinger

Gjentatte UPX-inntekter for å holde eiendommer kan økes ved å fullføre en forhåndsdefinert samling av eiendommer i samme område eller med lignende egenskaper. For eksempel er tre eiendommer i Mission District nok til at brukere kan fullføre Mission Collection, og tre museer som er kjøpt hvor som helst i byen, er nok til at brukere kan fullføre Curator Collection..

Samlinger har forskjellige vanskelighetsgrader. Jo vanskeligere de er å fullføre, jo mer UPX betaler de.

Når spillet er startet, kan spilleren kun kjøpe samleobjekter fra 'Standard' og 'Begrenset'Noen typer ‘Standard’ og ‘Limited’ samlinger er tilgjengelige i spillet. Spillere må samle inn tre eiendommer i San Francisco for å fullføre ‘San Franciscan Collection’, eller tre eiendommer i samme gate for å fullføre ‘King of the Street Collection’ // Bilde av Oppland

Videre utvikling

Alt i alt er Upland en spennende spillopplevelse for spillere og nybegynnere på høyt nivå. Den er utviklet av det multinasjonale teamet Uplandme, Inc. ledet av medstiftere av Silicon Valley, Dirk Lueth, Idan Zuckerman og Mani Honigstein siden slutten av 2018. Deres innsats støttes av en solid investeringsbakgrunn som inkluderer førsteklasses FinLab EOS VC Fond.

Mer informasjon finner du på Upland’s offesiell nettside.