Hvordan Bitcoin Futures-handelsplattformer justerer instrumentene sine midt i det tullete markedet: Tilfelle av Huobi

I 2020 erstattet kryptoderivathandel spothandel som det mest populære segmentet for utveksling av digitale eiendeler. For å oppfylle de økte kravene til sofistikerte og detaljhandlere introduserer Huobi Futures – derivatarmen til Huobi Global crypto exchange økosystem – nye instrumenter.

Huobi Futures møter bullish løp låst og lastet: nyheter og justeringer

Huobi Futures ble lansert i desember 2018, og er et kryptoderivat økosystem av Huobi Global, en av de eldste børsene for digitale eiendeler. Huobi Futures leverer tjenester av kontrakter og opsjoner i flere valutaer: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Huobi Token (HT), Filecoin (FIL) og så videre.

For å garantere alle kunder et avansert handelsopplevelse, introduserer Huobi Futures daglige avregninger og stop-loss / take-profit instrumenter.

Daglige oppgjør

Fra og med 7. januar 2021 (GMT + 8) implementerer Huobi Futures daglige oppgjør for myntmarginerte kontrakter. Dette alternativet gjør det mulig for handelsmenn å bygge en mye mer fleksibel strategi, siden de kan ta ut realisert fortjeneste umiddelbart etter lukking av shorts og longs.

Derfor er det ikke nødvendig å vente på fredag: handelsstrategier kan justeres daglig, og kunder kan bruke penger mer effektivt.

Typer av kontrakt

(utløpsperiode) Forhold før justering Forhold etter justering

Ukentlig Levert kl 16:00 (GMT + 8) hver fredag Levert kl 16:00 (GMT + 8) hver fredag; avgjort kl 16:00 (GMT + 8) hver dag bortsett fra fredag.
Hver uke Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag
Kvartalsvis Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag
Kvartalsvis Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag Avgjort kl. 16:00 (GMT + 8) hver fredag

I mellomtiden bør brukerne være oppmerksomme på: denne tjenesten kan midlertidig stanses i tilfelle brutal markedskorrigering uten ytterligere varsel. Opprinnelig tilbys tjenesten på prøvebasis til 30. juni 2021 (GMT + 8).

Stop-Tap og Take-Profits

Viktige risikostyringsinstrumenter – nemlig stopptap og overskudd – bør betegnes som ordrer for posisjonsavslutning med forhåndsinnstilte utløserbetingelser (utløserpris for ordning med gevinst eller stopptap) og pris.

Å sette stopptap og overskudd eliminerer behovet for handelsmenn å kontrollere prisbevegelser manuelt og plassere ordinære kjøps- / salgsordrer.

Begrunnelse

For å tillate handelsmenn å få mest mulig ut av et svingende marked under det bullish rallyet, implementerer Huobi Futures stopptap og overskuddsfunksjoner for myntmarginale futures, myntmarginerte swaps og USDT-marginerte swaps i nettgrensesnittet og API-versjonen av handelsmotoren.

Nye instrumenter har vært tilgjengelig siden 7. januar 2021 (GMT + 8).

Hvordan fungerer SL og TP på Huobi Futures?

Stop-loss og take-profit kan avregnes for både eksisterende og nye posisjoner. Brukere kan angi en profit-ordre eller stop-loss-ordre for en bestemt posisjon, eller sette dem begge samtidig.

For å illustrere hvordan stop-loss og take-profit fungerer, oppsummerte Huobi Futures eksempler på oppførselen til nye og eksisterende posisjoner med disse instrumentene aktivert.

Angi en ordning med overskudd og stopp-tap når du åpner en posisjon

Take-profit og stop-loss ordre Åpne lenge (kjøp) Åpne kort (selg)
(Lukk posisjon) Take-profit ordre Pris for begrensningsordre < Tiggerpris for ordre med fortjeneste Pris på grenseordre >Tiggerpris på ordning med fortjeneste
(Lukk posisjon) Stop-loss-ordre Pris på grenseordre > Utløserpris for stop-loss-pris Pris på grenseordre < Utløserpris for stop-loss-pris

Angi en gevinst- og stopp-tap-ordre for en eksisterende posisjon

Take-profit og stop-loss ordre Lange stillinger holdt Korte stillinger holdt
(Lukk posisjon) Take-profit ordre Siste pris < Utløserpris for ordning med fortjeneste Siste pris >Utløserpris for ordre med overskudd
(Lukk posisjon) Stop-loss-ordre Siste pris > Utløserpris for stopp-loss-ordre Siste pris

Begge typer ordrer fungerer bare for lukkende stillinger. Når bestillingen for posisjonsåpning (grense) er fullstendig eller delvis fylt, går tilsvarende stopp-tap og overskuddsordrer til "Plassert" status.

Samtidig plasserte ordrer med overskudd og stopp-tap henger sammen: Når den første er utløst, blir en annen kansellert umiddelbart.

Hvordan sette stop-loss og take-profit

Stop-loss og take-fortjeneste kan plasseres for eksisterende og nye posisjoner, slik at risikojustering kan gjøres samtidig med handelens åpning eller etter den.

Hvordan sette stop-loss og take-profit for en ny stilling

Trader Alice behandler 17.000 USDT som et pålitelig støttenivå midt i en fallende Bitcoin (BTC) -pris. I mellomtiden kan en brutal korreksjon følge hvis bjørner klarer å undertrykke BTC under 16 800 USDT. Men 18.000 USDT-nivået er mest sannsynlig den nærmeste motstanden, så det ville være interessant å ta fortjeneste på dette nivået.

Som et resultat bestemmer Alice seg for å inngå handelen til 17.000 USDT, sette stopptapet til 16.800 USDT og overskuddet til 18.000 USDT.

For å realisere denne strategien, må hun sette en grenseordre, SL og TP. Dermed trenger hun å velge "Begrens rekkefølge" – "Stoppgrense" alternativer og tilpasse bestillingsbetingelsene:

Alice satte stopptap for BTC som falt til 17 000Bilde av Huobi FuturesAlice bekrefter 16.900 som et nivå for stop-lossBilde av Huobi Futures

Når bestillingen er satt, må Alice presse "Åpne lenge (kjøp)" for å gjøre det aktivt. Status for stopptap og overskudd kan kontrolleres i "Åpne ordrer-begrens bestillinger" Meny.

Her kan Alice sjekke bestillingene sineBilde av Huobi Futures

Når en ordre er utløst av prisbevegelser (enten SL eller TP, avhengig av hva som kommer først), blir en annen automatisk ugyldig.

Hvordan sette stopptap og overskudd for en åpnet posisjon

Å stille inn SL og TP for en posisjon som allerede er åpnet, ser litt lettere ut. Hvis næringsdrivende Bob er i en lang posisjon fra 17 000 USDT / BTC og prisen på kongemynten tommer nærmere 18 000 USDT, kan han være klar til å ta fortjeneste. Han kan gjøre det på to måter: etter USDT-denominert pris og etter profittrate.

Setter begrensningsordrer etter prisBilde av Huobi Futures

Velge "Etter pris" metode, er Tom i stand til å sette 18.500 USDT som en "tjene på det" pris og 17.500 USDT som en "forhindre tap" pris. Når to ordrer er aktive, handler de på samme måte som Alice.

Sette ordrer etter fortjenesteBilde av Huobi Futures

Også, Bob kan velge "Etter fortjeneste" modus og bestem hvilken fortjeneste som vil være tilstrekkelig for hans lengde i denne spesielle markedssituasjonen.

Bunnlinjen

Bitcoin Futures bør betegnes som spekulative kontrakter som gir handelsmenn eksponering for kryptomarkeder uten å kjøpe tokens direkte. Huobi Futures er en pålitelig leverandør av Bitcoin (BTC) futures trading services.

For å sikre maksimal handelseffektivitet introduserte teamet daglig avregning av futures (i stedet for ukentlig), samt stop-loss og profit-instrumenter for myntmarginerte posisjoner.