Sammenligning av kryptovalutautvekslinger. Bitstamp vs Kraken vs Coinbase

Når det gjelder amerikanske børser, er Kraken og Coinbase de to åpenbare lederne på markedet. De ligger for tiden nakke mot nakke på CoinMarketCap-liste (henholdsvis 12. og 13. plassering).

En annen høyt anerkjent europeisk børs heter Bitstamp. Per nå går Bitstamp bak de nevnte to børsene som sitter på 19. posisjon med et gjennomsnittlig handelsvolum som er i ferd med å krysse et merke på $ 99 millioner..

Alle de tre nevnte børsene ble stiftet omtrent samtidig i 2011. De er høyt anerkjente og velkjente, og har klart å overleve i et meget konkurransedyktig marked. Bitstamp vs Kraken, Coinbase vs. Bitstamp, Bitstamp vs Kraken vs Coinbase – la oss finne ut hvilken av dem som er det beste alternativet for investorer.

Bitstamp vs. Kraken vs. Coinbase: Tilgjengelighet

Bitstamp er en av de lengste stående børsene der ute sammen med Kraken og Coinbase. Bitstamp ble opprinnelig grunnlagt i Slovenia, så flyttet de servere til Luxembourg der Bitstamp ble lisensiert av lokale myndigheter. Derfor ble Bitstamp den første fullt regulerte børsen i hele kryptovalutaindustrien. Fra nå av opererer den i 28 EU-land sammen med 50 andre land over hele verden.

Kraken har knapt noen konkurrenter på dette området, siden børsen er tilgjengelig over hele verden. Ut fra det faktum at deres offisielle nettside bare er tilgjengelig på to språk (engelsk og japansk), kan man trekke en konklusjon at denne utvekslingen hovedsakelig fokuserer på amerikanske og asiatiske markeder..

Coinbase støttes i 32 land (hovedsakelig Europa og Anglosphere). Fra og med juli 2018 er Singapore det eneste asiatiske landet der denne utvekslingen er tilgjengelig.

Coinbase-nettstedBilde av Coinbase

Vinneren: Kraken

Bitstamp vs Kraken vs. Coinbase: Støttede eiendeler

Gemini vs Coinbase vs Kraken-debatten er umulig uten å gjennomgå mangfoldet av støttede eiendeler. Det samme gjelder hvis man erstatter Gemini med den nevnte Luxembourg-baserte børsen Bitstamp.

Bitstamp lar brukerne kjøpe fem kryptovalutaer:

  • Bitcoin

  • Ethereum

  • Ripple

  • Litecoin

  • Bitcoin kontanter

NB! US-dollar og euro støttes begge her (akkurat som på de to andre fiat-til-krypto-børsene).

Kraken tilbyr en ganske stor mengde altcoins for en fiat-til-krypto-utveksling. Fra juni 2018 har selskapet 16 valutaer, men lover å legge til hele 1600 mynter. Imidlertid bør investorer vurdere denne tunge-i-kinn-tweeten med forsiktighet, siden den tween angivelig var et forsøk på å peke på Coinbase.

Når vi snakker om Coinbase vs. Gemini vs Kraken, blekner Coinbase tydelig i forhold til konkurrentene – den tilbyr bare fire store mynter:

  • Bitcoin

  • Bitcoin kontanter

  • Ethereum

  • Litecoin

Imidlertid har børsen nylig dukket opp i overskriftene etter en kunngjøring om å legge til ytterligere fem valutaer (som angivelig allerede har blitt kontrollert av regulatorer).

Vinneren: Kraken

Bitstamp vs Kraken vs Coinbase: Handelsplattform

Bitstamp er populært blant erfarne brukere med tradere som leter etter avanserte handelsverktøy. Bitstamps Tradeview-drevne lysestake-diagram gjenspeiler de siste prissvingningene og gir brukerne mange instrumenter for grundig analyse. Den har både markeds- og stoppordrer, men dessverre støtter ikke en luxembourgsk børs ikke marginhandel, noe som kan være en stor ulempe for de som ønsker å handle med gearing.

Coinbase’s handelsplattform er et perfekt valg for nybegynnere som bare tar sine første skritt inn i kryptoverdenen. San Francisco-baserte har også nylig lansert sitt nye prosjekt Coinbase Pro, som ommerker GDAX som ble grunnlagt i 2015 for profesjonelle investorer..

Når det gjelder Kraken, er handelsplattformen egentlig ikke egnet for uerfarne handelsmenn. Den fungerer på samme måte som Forex exchange, som mange forvirrende for nye brukere. Men er du ikke redd for sofistikerte handelsverktøy, er alt du trenger å gjøre som en nybegynner å opprette en ny konto, sette inn en bestemt sum penger og legge inn en bestilling..

Vinneren: KrakenBilde av Kraken

Vinneren: Kraken

Bitstamp vs Kraken vs. Coinbase: Sikkerhetsproblemer

Utvilsomt er sikkerhet et spørsmål av største betydning for kryptohandlere som vil sørge for at eiendelene deres ikke blir kompromittert. Det har vært store utvekslinger (for eksempel MT.Gox) som ikke kunne overleve store hackingangrep. I et stort hackingangrep. I 2018 sørger alle større børser for at de ikke får samme skjebne. La oss finne ut hvilken bytte som er sikrest.

Sikkerhet var helt klart et av Bitstamp-svakhetene tidligere. Børsen sverte sitt rykte etter et beryktet hack som skjedde tilbake i 2015. Dette store sikkerhetsbruddet resulterte i at mer enn 19 000 Bitcoins ble stjålet fra børsen. Selskapet gjorde en betydelig innsats for å betale tilbake tapene, men skaden var allerede gjort. Akkurat nå oppbevarer Bitstamp så mange som 98 prosent av midlene i fryselager og jobber hardt for å gjenopprette sitt sterke rykte.

Kraken har et perfekt rykte på grunn av høy vekt på sikkerhet siden begynnelsen av denne utvekslingen. Faktisk ble Krakens grunnlegger og nåværende administrerende direktør Jesse Powell inspirert til å skape denne utvekslingen etter å ha besøkt MT.Goxs kontor og sett mange sikkerhetsfeil som uunngåelig ville føre til et tragisk utfall. Etter fallet av den japanskbaserte MT.Gox opplevde Kraken en plutselig økning i abonnementene, siden mange investorer begynte å henvende seg til denne svært sikre plattformen..

Coinbase har også en høy status når det gjelder sikkerhet. Børsen er fullt kompatibel med AML-lover og andre typer forskrifter. Videre forventes Coinbase å bli den første til å bli den første børsen registrert som meglerforhandler og regulert av US SEC. Bortsett fra å tilby TFA og beholde mer enn 90 prosent av alle midlene i en separat kjølerom, dekker Coinbase også brukernes hot lommebøker med FDIC forsikring som gir et maksimalt nivå av beskyttelse. Selv om et hackingangrep skjer, vil det umiddelbart bli tilbakebetalt. På toppen av det kan du også bruke Coinbase Vault for dine lagringsbehov.

Vinneren: Coinbase.Bilde av Coinbase

Vinneren: Coinbase.

Bitstamp vs Kraken vs. Coinbase: Betalingsmåter

Bitstamp støtter SEPA-overføringer, internasjonale overføringer sammen med kredittkortbetalinger (Visa eller MasterCard). Bankoverføring tar opptil to til fem dager, men de har også en betydelig fordel, for eksempel lavere avgifter. I USA er det imidlertid bare amerikanske innbyggere fra Puerto Rico som kan gjøre et innskudd på kredittkort på Bitstamp.

Vinneren: BitstampBilde av Bitstamp

Kraken, på samme måte som alle fiat-til-krypto-børser, aksepterer tradisjonelle valutaer. Den San Francisco-baserte sentralen tillater imidlertid bare brukerne å sette inn penger via bankoverføringer, noe som ikke er veldig praktisk for de som ønsker å bruke øyeblikkelige betalingsmåter som PayPal eller kredittkorttjenester..

Coinbase har en betydelig fordel i forhold til Kraken her fordi den lar brukeren sette inn penger både via bankoverføring og kreditt- / debetkort. På toppen av det kan du også sende penger til Coinbase-lommeboken din ved hjelp av PayPal. En slik rekke betalingsmåter stammer fra det faktum at Coinbase samarbeider tett med store amerikanske banker og overholder alle reguleringsnormer.

Vinneren: Coinbase

Bitstamp vs. Kraken vs. Coinbase: Gebyrer

Ta en titt på følgende tabell for å finne ut hvilken børs som har de mest rimelige innskuddsgebyrene. La oss sammenligne Bitstamp-avgifter. La oss sammenligne Bitstamp-avgifter Coinbase-avgifter mot Kraken.

Betalingsmetode

Bitstempel

Kraken

Coinbase

SEPA

gratis

gratis

gratis

Kredittkort

5%

ikke tilgjengelig

3,99%

Bankoverføring

0,05%

$ 5

1,49%

PayPal

3,99%

Som du kan se, avhenger gebyret i stor grad av betalingsmåten du velger. En SEPA-overføring ville åpenbart være den beste løsningen for europeiske innbyggere, uavhengig av utveksling.

Bunnlinjen

Når alt er sagt og gjort, blir det klart at Kraken tar kaken som den beste utvekslingen blant disse tre. Kraken tilbyr et høyt sikkerhetsnivå, et stort antall valutaer, har relativt lave avgifter og er tilgjengelig overalt i verden. Gå til Bitstamp vs. Coinbase Reddit-side for å finne ut hvilken av de to frontløperne som er bedre.