Hvordan utbetale Bitcoin og annen kryptovaluta

Du kan være Bitcoin-millionær, men hva er poenget med det hvis du ikke kan bruke de digitale pengene i den virkelige verden? All din handelsinnsats ville ha gått forgjeves hvis du ikke vet hvordan du kan utbetale Bitcoin.

Hvis du allerede har noen verdifulle mynter og vil gjøre dem om til fiat, er denne definitive guiden her for å hjelpe deg. Finn ut hva som kan gjøres for å selge Bitcoin kontant, så vel som alle andre kryptovalutaer. Disse metodene skiller seg fra både hvordan utbetaler du Bitcoin, og hvor mye tid det tar.

Hvilken måte å utbetale Bitcoin er best for meg?

Før du begynner å gjøre digital valuta til en ekte, må du bestemme hvilken av metodene som appellerer til deg. Her er noen spørsmål du kan stille deg selv for å ta en informert beslutning:

 • Trenger jeg det billigste eller enkleste alternativet?

 • Hvor lenge er du klar til å vente med å overføre Bitcoin til kontanter?

 • Hvor pengene skal lagres – i PayPal eller på en bankkonto (du kan velge hvordan du skal utbetale Bitcoin på noen plattformer).

 • I hvilken valuta vil du utbetale Bitcoin?

Nå må det være lettere å finne ut den beste metoden. La oss gå videre og finne ut hvordan du får penger fra Bitcoin.

Valutaveksling

I dag er dette den mest utbredte måten å overføre penger på. En utvekslingsplattform er et nettsted der du kan selge Bitcoin kontant (eller andre valutaer avhengig av hvilke mynter som støttes av prosjekter) til andre brukere og overføre penger til bankkontoen din.

Så hvordan ta ut Bitcoins i kontanter ved hjelp av en kryptovaluta-utvekslingsplattform?

 1. Opprett en konto ved hjelp av dine personlige data (hver plattform har forskjellige krav til personlighetsbekreftelse) og gi en lenke til bankkontoen eller debet- / kredittkortet ditt.

 2. Legg igjen en forespørsel om utveksling – spesifiser mengden utbetaling av Bitcoins, valutaen du vil gjøre om til, hvordan du kan utbetale kryptovaluta (hvor du skal overføre penger til), og legg ut tilbudet ditt.

 3. Så snart noen svarer på forespørselen din og starter en transaksjon, vil utvekslingsprosessen bli lansert. Det kan ta fra et par minutter til flere dager – det avhenger av bankkortleverandøren og valutaene som er valgt, samt summen.

Det er flere utvekslingsplattformer tilgjengelig på nettet:

Bytt plattformer

Støttede valutaer

Transaksjonsgebyr

Kraken

Over 53 valutaer

0,16% for BTC-fiat-utveksling

CoinBase

Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin eller Ethereum

Opptil 3,75%

BitStamp

Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin, Ripple

2% eller $ 10

CoinMama

Bare Ethereum og Bitcoin

Opptil 6%

Binance

Nesten 100 valutaer

0,1%

Poloniex

108 valutaer

0,25%

Peer-to-peer-utveksling gir ganske behagelige avgifter, men det er visse ulemper knyttet til denne metoden for uttak. Det er ikke et alternativ hvis du trenger penger raskt – mest sannsynlig, må du vente i minst to dager for banken skal behandle forespørselen. Dessuten kan avgiftene være ganske høye, avhengig av hvordan du utbetaler Bitcoin, og hvilken fiat-valuta du velger.

Vil du ikke vente i to til tre dager for å bytte Bitcoin mot kontanter? Hvordan tjene penger Bitcoin raskere? Vurder å bruke en plattform for P2P (peer-to-peer) utveksling som LocalBitcoins. Når du selger BTC til andre mennesker, kan du velge hvilken betalingsmåte de skal bruke. Du velger hvordan du skal utbetale Bitcoins:

 • Kontant innskudd på bankkontoen din (bevis på ID og betalingsbevis kreves).

 • Bankoverføring. Det krever også ID-bekreftelse og bevis på betaling gitt på forhånd.

 • Møte personlig. Du kan avtale et møte med folk i nærheten og utbetale Bitcoin bokstavelig talt.

Dette er en praktisk metode, men du bør være oppmerksom på svindelen. Plukke ut LocalBitcoins og lignende tjenester som har sperretjenesten – på denne måten vil Bitcoin oppbevares til du mottar betalingen. Hvordan utbetale Bitcoins til PayPal? Denne metoden er også egnet for slike overføringer!

Fortsatt forvirret og lurer på hvordan du kan tjene penger på Bitcoins på slike nettsteder? Det er et skjermbilde som vil fjerne ting:

Med andre ord legger du ut et tilbud, noen finner det og svarer tilbake. Du godtar tilbudet, og Bitcoins blir satt i sperret. Så snart replikeren sender deg penger, godkjenner du dette, og han får din BTC.

Bitcoin forhåndsbetalte kort

Hvordan utbetale Bitcoins til USD umiddelbart? Vurder debetkort. Dette er en relativt ny metode, men den har mange støttespillere takket være fordelene den gir. Slike kort fungerer som vanlige, de er bare finansiert av BTC og andre mynter. Hvordan gjør du Bitcoin til kontanter ved hjelp av et slikt kort? Bare foreta mikrobetalinger i butikker og restauranter, eller bruk det i minibanker (krypto blir umiddelbart konvertert til fiat).

Du kan bestille et slikt kort på noen få nettsteder, inkludert Monaco. Selv om det tar litt tid før kortet frigjøres og sendes til deg, er det virkelig verdt innsats og venting. Utbetaling av Bitcoin med debetkort er fordelaktig takket være:

 • lave provisjonsgebyrer,

 • støtte for chip og PIN-kode,

 • gjennomsiktighet av gebyrer og så videre.

Vær oppmerksom på at du må bekrefte din personlighet for å motta kortet (du må bekrefte ID-kortet ditt, samt adressen). Hvordan utbetale du store mengder Bitcoin med et kort? Grenser kan økes etter å ha gått gjennom KYC-prosedyren. Det viser at du ikke er involvert i hvitvasking eller andre falske aktiviteter.

Sjekk ut videoveiledningen for å ta ut Bitcoins:

Kryptolån

Kan du utbetale Bitcoin slik at du kan betale for lånene dine? Ja, det er mulig. Noen selskaper tillater deg å sette inn krypto i en smart kontrakt – den blir holdt – og motta fiat på bankkontoen din for å betale tilbake lånet når du trenger det. Denne metoden er flott fordi den unngår en skattepliktig hendelse, og du kan ta opp et lån uten å selge valutaen din. Dessuten unngår du tap forårsaket av svingninger i kryptokurrency.

Private banker

En annen måte å tjene ut Bitcoin på er private banker. Denne metoden passer ikke for alle, fordi beløpet i kryptovaluta bør være ganske stort for å interessere banken. Hvis du har dette beløpet, anbefaler vi at du velger dette alternativet i stedet for en børs. Den private banken vil tilby mer behagelige vilkår for samarbeid og valutakurs. Det eneste du trenger å foreta kryptotransaksjoner under tilsyn, fordi bankene bryr seg om sitt rykte.

Hvordan tjene penger i Bitcoin?

Lurer på hvordan tjener du inn Bitcoin? Den omvendte prosessen kan gjøres ved å bruke nøyaktig de samme metodene som ovenfor: kryptovalutautveksling, peer-to-peer-plattformer og lån. Det er forskjellige måter å kjøpe Bitcoin og annen valuta på (de er diskutert i denne artikkelen).

Bunnlinjen

Som du kan se, er det mange måter å konvertere Bitcoin til fiat – det er ikke så umulig som det var for noen år siden. Før du tar den endelige løsningen, bør du bestemme hvordan du vil tjene penger på Bitcoin med fordel. Sett dine prioriteringer: trenger du lavere avgifter eller kortere tid? Ovennevnte alternativer er ikke like passende i alle situasjoner.