Binance vs Coinbase – En ærlig sammenligning

Ved første øyekast kan de virke veldig like, men en grundig sammenligning av Binance vs Coinbase avslører en sterk kontrast. Mens Coinbase er rettet mot den nye nybegynneren som bare vil kjøpe og selge kryptovaluta, gir Binance investorer muligheten til å gjøre så mye mer. De har også sine særegne begrensninger. Før vi går inn i å beskrive hver, la oss se de forskjellige plattformene for hva de er.

Hva er Coinbase?

Coinbase er et av de mest populære selskapene for utveksling av digitale aktiva, og det er blitt adoptert i over 190 land over hele verden. Denne plattformen er ikke bare for digitale eiendeler, da den også støtter fiat-valutaen i 32 andre land. Når det gjelder omdømme, er Coinbase ubestridt. Det har etablert seg som en av de mest respekterte og mest pålitelige børsene i verden.

Det var i stand til å oppnå dette omdømmet basert på det høye sikkerhetsnivået, de rimelige kostnadene ved å utføre transaksjoner, det veldig høye volumet av transaksjoner og muligheten til å støtte ulike kryptovaluta-til-kryptokurrency-transaksjoner. En ting til fordel for Coinbase er at den fungerer som den offisielle børsen for valutaer som Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum.

Hva er Binance?

Hvis du er kjent med kinesiske børser for kryptovaluta, er sannsynligheten for at du har kommet over Binance veldig stor, da det er en annen populær børs. En av hovedårsakene til populariteten er det faktum at denne børsen har rundt 260 krypto-til-krypto handelspar. Det krever også et snaut 0,1 prosent transaksjonsgebyr.

I tillegg til reduserte transaksjonskostnader, får brukerne sjansen til å nyte 50 prosent rabatt på transaksjonsgebyret i ett år (det første året). Denne rabatten er gyldig, uavhengig av volumet på gjennomførte transaksjoner. Sikkerhetsstøtten er også uten sidestykke.

Nå som vi har en ide om de forskjellige børsene, la oss prøve å utføre en ærlig sammenligning av Coinbase vs Binance.

1. Binance vs Coinbase- Brukergrensesnittet

Coinbase ble designet primært for folk som er nye i prosessen med å handle kryptovaluta. En nybegynnerinvestor vil definitivt ikke ha noen problemer med å utføre transaksjoner på Coinbase, siden den har et ekstremt enkelt og vennlig grensesnitt. Faktisk støttes ikke opsjonshandel og marginhandel, men du kan bare kjøpe og selge digitale eiendeler.

Binance er imidlertid for de erfarne ekspertene innen kryptovalutahandel. Noen brukere hevder at mengden informasjon tilgjengelig på dashbordet er nok til å skremme en nybegynner. Men det er en “Avansert visning” og en “Grunnleggende visning.” Noen registrerer seg på begge plattformene, kjøper en mynt på Coinbase, overfører den til Binance, og utfører deretter mer avanserte oppgaver der.

2. Binance vs Coinbase – Kryptovalutaene støttes

Det er en klar vinner her, Binance støtter flere kryptovalutaer sammenlignet med Coinbase. På Coinbase har du bare tilgang til Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash. Det pågår også planer for å legge til ERC20-tokens. Binance, derimot, støtter alle myntene på Coinbase og hundrevis av andre valutaer. Noen av myntene inkluderer Ark, Cardano, VeChain, Ripple, NEO, etc..

3. Coinbase vs Binance- Overføringsgrensen

Begge plattformene krever at du fyller ut personlige opplysninger og en fotoidentifikasjon før du blir bekreftet på plattformen. På Coinbase bestemmer tre hovedfaktorer overføringsgrensen din:

  1. Din oversikt over transaksjoner
  2. Hvor lenge du har hatt kontoen din
  3. Bekreftelsesnivået ditt

Med en bekreftet amerikansk konto vil du kunne foreta transaksjoner på $ 5000 i løpet av en uke. Du får også et tak på $ 50 på kortet ditt. Det er også greit å merke seg at det maksimale beløpet du kan sette inn er mye lavere. Hvis du velger å sette inn med bankkontoen din, kan det hende du må vente i omtrent fire eller fem virkedager. Hvis du bruker kortet ditt, skjer det umiddelbart.

Binance, derimot, tilbyr mer fleksible grenser. Du kan gjøre innskudd uendelig, og uttaksgrensen avhenger av om du er bekreftet eller ikke. Hvis du er bekreftet, har du en daglig grense på 50 BTC. Hvis du ennå ikke skal bekreftes, kan du bare gjøre transaksjoner under to BTC.

4. Coinbase vs Binance- Hvordan regnskapet finansieres

Coinbase tilbyr generelt flere alternativer for å finansiere kontoen din, og Binance er litt begrenset i området. Med Coinbase kan du enten kjøpe kryptovalutaer eller gjøre innskudd på kontoen din fra bankkontoen din. De forskjellige metodene som er tilgjengelige er ACH-overføring, ved hjelp av debetkort eller via bankoverføring.

Med Binance er begrensningen at det kun er en kryptovaluta-utveksling. Dette betyr at du bare kan finansiere kontoen din med krypto. Av denne grunn vil mange først kjøpe kryptomynter med fiat-valuta på plattformer som Coinbase før de drar til Binance.

Konklusjon

I dette gigantkollisjonen er det ingen vinner eller taper. Binance og Coinbase utfører sine forskjellige jobber utmerket godt. Selv om de for eksempel har sine begrensninger, kan du bare handle kryptoer på Binance, og Coinbase støtter ikke så mange valutaer, begge børser regnes fortsatt som førsteklasses.