Kraken anmeldelse

Hva er Kraken?

Kraken er en av de eldste kryptovaluta-børsene som ble grunnlagt tilbake i 2011 av sin nåværende administrerende direktør Jesse Powell. Denne USA-baserte børsen har kommet langt fra en ambisiøs oppstart til en global børs med det høyeste Euro-volumet. San Francisco er det nåværende utvekslingsstedet for Kraken.

Det er verdt å nevne at Jesse Powell ble inspirert til å skape Kraken-valutaveksling etter det han hadde sett på Mt. Goxs kontorer. Mt. Gox, en nå død japansk børs, var ansvarlig for nesten 70% av alle Bitcoin-transaksjoner tilbake i 2014, men den sto ikke tidstesten og ble stengt etter at rundt $ 350 millioner ble stjålet på grunn av enorme cyberangrep. Powell så at utvekslingen var dårlig styrt og innså at den var på slutten av sammenbrudd, så han bestemte seg for å lage sitt eget alternativ.

Kraken Bitcoin-utveksling er tilgjengelig i USA (bortsett fra New York på grunn av BitLicense-regler), Canada, mange europeiske land og Japan. Imidlertid har selskapet nylig kunngjort om planene om å avslutte det japanske markedet på grunn av en svak etterspørsel. Etter å ha lagt den japanske yenen til listen over tilgjengelige fiat-valutaer i 2014, har ikke børsen klart å oppnå sine økonomiske mål. Per 5. juli nådde det daglige BTC / JPY-handelsvolumet $ 18 242, som bare er 0,02% av Krakens totale volum (til sammenligning var det 0,9% tilbake i april). Selskapet utelukker ikke muligheten for å returnere til Land of the Rising Sun igjen, men Kraken-sentralen jobber ikke med japanske kunder for øyeblikket.

Kraken gjennomgang

Det er 18 kryptovalutaer som inkluderer Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP). Bortsett fra de nevnte myntene, har Kraken også handelspar med fem fiat-valutaer.

Det er en stor fordel siden de fleste andre børser ikke støtter fiat-penger og krever at du kjøper Bitcoin på forhånd.

Mens du gjør en Kraken-børsanmeldelse, er det viktig å nevne at den har fem kontonivåer (som også kalles ‘nivåer’). Det er en direkte sammenheng mellom kontonivået og den daglige handelsgrensen: jo høyere nivå, jo større beløp kan du ta ut. Vær også oppmerksom på at økning av kontonivået også senker handelsavgiftene som vil bli diskutert litt senere.

ID-verifisering er nødvendig for å komme til tredje nivå (du skal sende dem skanningen på ID-en din og holde en håndskrevet tekst foran deg). Det er også noen nødsituasjoner når en bestemt bruker kan bli bedt om å bekrefte sin identitet.

Er Kraken utveksling trygt? I de gode dager var flertallet av børser anonyme, men ettersom kryptomarkedet ble større, må de overholde AML-forskriftene (anti-hvitvasking). Nå er det en verdslig politikk, så vær ikke skuffet av Krakens krav. Denne utvekslingen er hederlig nok til å stole på den med dine personlige opplysninger.

Hvordan bruke Kraken?

 1. Fyll ut påmeldingsskjemaet og bekreft e-postadressen din.

  melde deg på

 2. Rullelisten øverst til venstre på hovedsiden viser listen over tilgjengelige handelspar (alt i alt er det 41 handelspar).

  liste over mynter

 3. Klikk på ‘Chart’ -delen helt øverst på siden for å se grafene som tydelig viser den nylige kursfluktuasjonen i forhold til det valgte handelsparet.

  diagrammer

 4. Klikk på ‘Funding’ der du kan sette inn eller ta ut penger.

 5. Gå til “Sikkerhet” -siden for å forbedre beskyttelsen med 2FA og API-nøkler. Nabofanen hjelper deg med å justere eventuelle kontoinnstillinger.

Hvis du går til seksjonene “Bli bekreftet”, kan du se informasjonen om kontostatus og uttaksgrenser (daglig og månedlig).

Nivået

Daglige uttaksgrenser

Krav

0

$ 0

E-post

1

$ 2500

Telefonnummer, fullt navn

2

$ 5000

Adresse

3

$ 50.000

ID, bruksregning

4

$ 100.000

Alt det ovennevnte + en støtteforespørsel

Hvordan kjøpe på Kraken?

Før du kjøper en krypto, må du åpenbart sette inn penger på den nyopprettede kontoen din ved hjelp av ovennevnte ‘Innskudd’ -del. Når det gjelder betalingsmåter, er det eneste tilgjengelige alternativet bankoverføring.

 • ACH for amerikanere og kanadiere;

 • SEPA for Euroepan-kunder.

 • SWIFT for internasjonale betalinger.

Det betyr at kreditt- / debetkort og PayPal ikke aksepteres på denne sentralen. Hvis du leter etter en rekke betalingsmåter, bør du vurdere slike børser som Coinbase.

De som ikke vil delta i marginhandel, kan legge inn en enkel ordre. Bare angi hvor mye Bitcoin du vil kjøpe, og trykk på en stor grønn knapp for å legge inn bestillingen.

enkel bestilling

Hvordan handle på Kraken?

Kraken exchange lanserte marginhandel i 2015 som lar deg handle med 5x gearing. Gå over til ‘Ny ordre’. Du må velge enten ‘Intermediate’ eller ‘Advanced’ modus for å se gearing knappene som er plassert til høyre.

Ta en titt på seksjonen “Leverage” (for eksempel ved å velge 3x gearing vil du kunne tredoble kjøpekraften din). Deretter kan du velge en begrensningsordre eller en markedsordre (i første omgang venter du til markedet når ønsket pris). Nederst på siden vil du kunne se den ventende bestillingen din. Hvis markedet beveger seg i din retning og du får fortjeneste, ringer du til å stenge den nåværende ordren ved å opprette en motsatt ordre for samme mengde penger. I utgangspunktet betyr det at du må selge krypto som du nylig har kjøpt ved å velge riktig innflytelse. Når du har gjort det, vil overskuddet legges til saldoen din.

NB! Du kan åpne flere stillinger som blir stengt i samme rekkefølge.

pressmiddel

Er Kraken trygt?

Kraken-utvekslingsanmeldelser er stort sett positive, så er Kraken en god utveksling når det gjelder sikkerhet? Mens han var på markedet i mer enn 7 år, har Kraken aldri opplevd et eneste sikkerhetsbrudd. I januar 2018 var Kraken nede i et par dager, men det skyldtes vedlikehold. Nesten alle eiendelene oppbevares sikkert i kjølerom, og eliminerer muligheten for hack. Brukernes kontoer er beskyttet med tofaktorautentisering (TFA).

I 2016 hevdet noen Kraken-handelsmenn at kontoene deres hadde blitt kompromittert av hackere og at pengene deres var stjålet, men senere viste det seg at alle disse brukerne ikke hadde klart å aktivere tofaktorautentisering. I denne situasjonen led brukerne tydeligvis av sin egen uaktsomhet. Samtidig ville det være en fin løsning for Kraken å gjøre TFA obligatorisk.

Krakens gjennomsiktighet trekker ikke en unse kritikk i noen Kraken-utvekslingsanmeldelse. Tilbake i 2014 gjennomgikk selskapet vellykket en “bevis på reserver” -revisjon som var rettet mot å kontrollere den totale mengden BTC som selskapet hadde. På toppen av det ble Kraken den første børsen som dukket opp på Bloombergs ticker som bare gir mer troverdighet.

Så er Kraken en trygg utveksling? Ja, definitivt. Med Kraken-myntutveksling er sannsynligvis den eneste sikkerhetsulempen at børsen har din private nøkkel til kryptovaluta-adressen. En privat nøkkel bekrefter at du er eier av valutaen.

Kraken-avgifter

Kraken kryptovaluta utveksling tilbyr ekstremt konkurransedyktige avgifter som varierer fra 0% til 0,36%. Det bestemte gebyrbeløpet er ikke fast – det avhenger av handelsparet ditt, kontonivå og ønsket betalingsmåte. For eksempel må europeiske kunder bare betale € 0,09 hvis de vil ta ut penger via bankoverføring som er ekstremt billig, og det er latterlig billig. ACH-overføring gir deg $ 5 per transaksjon. Vær oppmerksom på at både produsenter og takere blir belastet med Kraken-vekslingsgebyr.