Komplett nybegynnerveiledning til Huobi Review 2018 – Er det trygt?

Hva er Huobi?

Huobi er en relativt populær børs med det 11. største handelsvolumet på markedet. Det har klart å transformere fra en lokal kinesisk børs som dukket opp på et marked i 2013 til en global plattform etter fjorårets forbud i Kina. I 2017 begynte Huobi å operere i Hong Kong, Singapore og Sør-Korea mens de var tilgjengelige i mer enn 130 fylker. De utvikler også den nye Huobi Pro-børsen hvor du kan handle de fleste basemynter, samt forskjellige altcoins som har nådd det nødvendige nivået av likviditet (les Huobi Pro-børsanmeldelse for mer informasjon). På toppen av det har den nylig lansert et nytt gruvebasseng for innehavere av Bitcoin og Bitcoin Cash.

NB! Huobi (USA) er ikke tilgjengelig, men selskapet planlegger å åpne en ny USA-basert sentral som heter HBUS eller Huobi (USA).

Huobi er kompatibel med tre store basemynter som kan byttes ut med andre kryptovalutaer. Disse basemyntene inkluderer:

 • Bitcoin (BTC);

 • Tether (USDT);

 • Ethereum (ETH).

Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke tradisjonelle fiat-penger som amerikanske dollar og pund på denne børsen. Videre kan du ikke kjøpe Bitcoin eller Ethereum på denne børsen, så du må sette inn en av hovedvalutaene på kontoen din.

Er Huobi trygt? Fra og med 2018 har Huobi aldri blitt hacket, men sørg for at du aktiverer 2FA og Huobi API.

Huobi Token

Du vet allerede at Huobi-børsen prøver å være nyskapende og utvider stadig omfanget av tjenestene. Deres opprinnelige token Huobi (HT) er nok en ny innovasjon som nylig har hatt en jevn prisvekst. Huobi gjorde ikke et første myntoffer (ICO). Den eneste måten å få HT er å kjøpe et såkalt ‘Point Card’. Mengden tokens avhenger direkte av antall poeng i pakken din (Huobi-brukere får tokens gratis). Huobi-tokenet ditt kan brukes til å betale for handelsavgifter (på samme måte som Binance hvor du får 50% rabatt hos BNB).

Det er verdt å nevne at Huobi bruker 20% av handelsresultatet til å ta HT ut av sirkulasjon og holde det i en reserve for sikkerhetskopiering i tilfelle et hackingangrep når en betydelig mengde midler kan bli stjålet. Huobi-mynten kan handles mot alle tre basemyntene.

Huobi anmeldelse

Huobi har et praktisk nettsted som er helt egnet for brukere uten omfattende erfaring med handel. Videre kan de som foretrekker å bruke mobiltelefoner bruke Huobis applikasjoner til populære mobilplattformer. Her er en hobbyanmeldelse som fokuserer på registreringsprosessen og hvordan du bruker hovedfunksjonene.

 1. Gå til https://www.huobi.pro/ for å åpne hjemmesiden til denne utvekslingen (sørg for at du alltid sjekker domenet før registrering for ikke å bli offer for svindlere).

 2. Bare velg ‘Registrer deg’ øverst til høyre på siden for å opprette en ny konto. Her må du fylle ut litt grunnleggende informasjon. Åpne deretter en bekreftelses-e-post for å kopiere bekreftelseskoden.

  NB! Vær spesielt oppmerksom på ‘nasjonaliteten’, siden den ikke kan endres senere. Hvis det er behov for å oppgi ID-en din for bekreftelse av kontoen, kan du ikke gjøre det.

  melde deg på

 3. Etter å ha opprettet en ny konto, kan du se nyheten om at de legger på toppen av hjemmesiden og legge ut neste kryptovaluta som skal legges til plattformen deres og tidspunktet da den vil være tilgjengelig på Huobi. Denne funksjonen lar deg potensielt tjene på den nye kryptoen rett etter at den blir lagt til. Under seksjonen med nyheter kan du se listen over alle kryptovalutaene for de store markedene (Huobi Tether, Huobi Bitcoin og Huobi Ethereum).

  startside

 4. Klikk nå på ‘Exchange’ -delen. På venstre side av denne børsen kan du se listen over alle kryptovalutaene som tilbys på Huobi. Det er forskjellige kryptovalutaer for forskjellige markeder. Den enkleste måten å finne en ønskelig valuta på er å skrive navnet sitt i en søkefelt (du må vite tickersymbolet for det).

  bytteseksjon

  Vær oppmerksom på et stort lysestake-diagram der du kan se prissvingninger. Det er veldig praktisk å velge en bestemt tidsperiode for å overvåke prisen. Hvis du for eksempel klikker på ‘1min’ -fanen, vil hver lysestake tilsvare ett minutt (for et bredere perspektiv kan du velge en mer omfattende tidsramme). Avanserte brukere kan også sette sin egen indikator på diagrammet som er ekstremt nyttig for å bestemme den fremtidige prisen på en bestemt mynt.

  lysestakeindikatorer

  Under lysestaken kan du se seksjonen ‘Kjøp / Selg’. Hvis du bare vil kjøpe en bestemt mengde krypto til en markedspris, går du til fanen ‘Market Order’ til høyre. Du må bare angi hvor mye du vil kjøpe for å se gjeldende pris i satoshier. Hvis du vil kjøpe en valuta til en lavere pris, kan du klikke på “Begrens ordre” -fanen og foreta en ordre som ikke blir fylt før valutaen når prisen som ble bestemt av deg.

  kjøpe selge

 5. Mens du foretar en Huobi-børsanmeldelse, er det også verdt å nevne at det også er en seksjon for marginhandel som kun gjelder for avanserte brukere. Faktisk må du finansiere en egen marginkonto for å engasjere deg i aktiv handel.

 6. Huobi HADAX fører til en egen autonom børs der mange altcoins med lavt likviditetsnivå kan handles.

  hadax

Huobi-avgifter

Huobi-avgifter avhenger av handelsvolum og valuta. Amerikansk dollarhandel har følgende gebyrplan:

under 50 Bitcoins

0,2%

over 50 Bitcoins

0,18%

over 200 Bitcoins

0,16%

over 600 Bitcoins

0,14%

over 1500 Bitcoins

0,12%

over 5000 Bitcoins

0,10%

over 10000 Bitcoins

0,08%

Yuan-handel pleide å være gratis på grunn av gebyrpolitikken, men etter kanselleringen av den kinesiske sentralbanken i 2017, ga Huobi et fast gebyr fast til 0,2% for sine kinesiske handelsmenn. Gå til Huobi Reddit for mer informasjon.

Huobi Uttaksgrenser

Som enhver velkjent børs har Huobi uttaksgrenser for alle ubekreftede kontoer. Derfor, for å ta ut ubegrensede mengder penger, må du oppgi ID-skanning. Huobi uttaksgrenser for de brukerne som ikke gikk gjennom bekreftelsesprosessen, varierer fra mynt til mynt. For Bitcoin er maksimalt uttak for øyeblikket satt til 0,1 BTC, som er omtrent $ 640 per 30. juni 2018.