Den komplette nybegynnerveiledningen til OKEx – gjennomgang 2018

Hva er OKEX?

OKEX er en kinesisk utvekslingsplattform med mer enn 1,14 milliarder dollar i handelsvolum (ifølge OKEX Coinmarketcap). OKEX ble grunnlagt i 2014 og regnes som en av de største børsene i verden. Etter den beryktede bekjempelsen av kryptovaluta-utveksling i Kina i 2017, ble selskapet tvunget til å flytte til et annet OKEX-utvekslingssted. Den opererer for tiden i Hong Kong.

Utvekslingen fungerer både som et nettsted med OKEX API samt et skrivebordsprogram. Bortsett fra å tilby mynt-til-mynt-operasjoner som er typiske for de fleste tradisjonelle børser, tillater OKEX også brukerne å drive handel med fiat-til-krypto. Dette gjelder imidlertid bare for kinesiske kunder, siden kinesisk yuan er den eneste valutaen som aksepteres her, men samtidig inkluderer plattformen godt over hundre forskjellige altcoins.

Som OKEX Wiki sier, er det mer enn 400 handelspar på OKEX. De fleste handelsparene er mot Bitcoin, Ethereum eller USDT. OKEX har også nylig gitt ut sitt eget token kalt OKB, som tilsvarer Binance’s native token BNB. Den nåværende prisen er omtrent $ 4,5 per token. Det er verdt å nevne at OKEX lar brukerne stemme med sine OKB-tokens som ICO skal legges til ved siden av børsen. Det er mange altcoins som ikke har blitt lagt til ennå, men du kan komme og stemme på en bestemt mynt for å øke sjansene for å bli notert. Ta en titt på OKEX Twitter eller OKEX Reddit for de siste OKEX-nyhetene.

OKEX-børsen har mange sofistikerte instrumenter for aktive handelsmenn (OKEX futures, margin trading short selling og så videre). Når det gjelder marginhandel, kan du faktisk tjene på maksimalt 1:20 gearing, som er det høyeste forholdet mellom kryptovaluta-børser eller CFD-meglere. Som nevnt ovenfor er disse verktøyene ikke nybegynnervennlige, så bruk dem på egen risiko. På toppen av det har OKEX nylig lagt til algoritmiske handelsverktøy.

Sikkerhetstiltak

Til tross for populariteten og et stort OKEX-volum, har det ikke vært en bekreftet hack ennå. Tilbake i 2017 var det en rapport om hackere som angivelig hadde stjålet 3 millioner dollar fra OKEX, men det var en knebøyreaksjon fra selskapet som forble upåvirket og raskt nektet beskyldningene. OKEXs sikkerhetstiltak inkluderer:

 • fryselager med en del av midler;

 • sikrede dokumenter med private nøkler;

 • Så En kryptering.

Hvordan bruke OKEX?

 1. Det første du vil gjøre er å fylle ut påmeldingsskjemaet med noen grunnleggende data.

  melde deg på

 2. Etter at du har opprettet kontoen din, kan du sette inn noen tokens til OKEX. Sikkerhetstiltakene krever 2FA og fondspassord som bare brukes til å sette inn eller ta ut midler til / fra kontoen din. Hvis du vil sette inn penger til din spotkonto, kan du bare kopiere lommebokadressen og sende den spesifikke mengden mynter til OKEX USA fra din varme / kalde lommebok..

 3. Når du har gjort det, kan du gå til “Diagrammer” -delen der alle tilgjengelige eiendeler er oppført. Som du kan se, er det mange handelspar for forskjellige markeder (inkludert det opprinnelige token OKB). For å se på et komplekst diagram med grundig prisanalyse av en hvilken som helst mynt (for eksempel OKEX IOTA eller OKEX Tron), klikker du bare på ‘Fullskjermshandel’ -knappen (du kan legge til forskjellige indikatorer, handelsverktøy og endre ønsket tidsramme).

  diagrammer

 4. Gå til ‘Token Trading’ -delen der du kan se BTC (Bitcoin) handles mot USDT (Tether). Under gjeldende pris, er det et diagram som praktisk viser de siste prissvingningene. Avsnittet ‘Kjøp / Selg’ er plassert til venstre der man kan velge enten en begrensningsordre eller en markedsordre. Hvis du velger en begrensningsordre, kan du når som helst endre eller kansellere den med mindre den blir oppfylt.

  handelsfunksjonertoken trading

 5. For å delta i fremtidig handel, må du lykkes med å gå gjennom et lite spørreskjema som er rettet mot å bestemme nivået på handelsferdigheter (om du er profesjonell nok til å delta i aktiv handel uten betydelige tap).

OKEX-avgifter

Nesten alle OKEX-gjennomganger sier at en av hovedfordelene er ekstremt lave handelsavgifter. OKEX-avgifter betalt av kundene bestemmes av det gjennomsnittlige daglige handelsvolumet de siste 30 dagene. Det høyeste produsentgebyret er satt til 0,15% mens takeravgiften bare når 0,2%. Samtidig kan disse avgiftene reduseres til kun 0,002% og 0,05% for henholdsvis produsentene og takerne.

Uttak av midler

Hvis det er behov for å ta ut midler, kan du bare gå til kontoen din og velge alternativet ‘Token Uttak’. Nye brukere må legge til sin personlige lommebokadresse i systemet og spesifisere hvor mye penger som må trekkes tilbake til denne adressen. Uttaksgrenser er forskjellige for separate altcoins (for eksempel er minimumsbeløpet for uttak for Ethereum satt til 0,01 ETC).

Når vi snakker om maksimale uttaksgrenser, kommer alt til verifisering.

Ubekreftet

0 BTC

Nivå 1

2-100 BTC per dag

Nivå 2 (krever ID-bekreftelse)

Ubegrenset beløp

OKEX har forresten blitt utsatt for litt kritikk fra brukerne som angivelig hadde problemer med bekreftelsesprosessen eller uttak. OKEX-anmeldelser inneholder informasjon om uttak som er suspendert så lenge som tre måneder.