Hvordan få underlag (SUB): En trinnvis guide

Introduksjon til handel med underlag

Å kjøpe kryptovaluta er ganske enkelt og greit i våre dager. Du har til og med den luksusen å bruke en hvilken som helst foretrukket betalingsmåte, inkludert kort, kontanter, skrill, PayPal og mange andre alternativer. Du må imidlertid følge en gitt fremgangsmåte for å sikre at transaksjonen din er jevn og vellykket. Dette sammendraget ble skrevet for å hjelpe deg på trinnvis fremgangsmåte for å kjøpe substrat.

Å kjøpe substrat betyr at du vil kjøpe SUB-tokens. Disse tokens ble lansert 25. september og har vært drivstoffet som driver substratnettverket siden den gang. I januar 2018 hadde token en heltidshøyde på $ 3,19. Blockchain tilbyr også en betalingsmetode, CrytoPay, som skal lanseres midt i år.

Steg-for-trinn-guide om hvordan du kjøper SUB-tokens

Å bruke kredittkortet ditt til å kjøpe SUB-tokens bør ikke være vanskelig. det er imidlertid ingen direkte tilnærming til transaksjonene. Du må kjøpe noen andre populære kryptovalutaer som Bitcoin eller Ethereum og deretter konvertere den til underlag.

Opprett en Coinbase-konto

I forbindelse med denne utdypingen vil vi bruke Ethereum. Ved å opprette en konto med Coinbase vil du kunne kjøpe Ethereum-tokens. Søk etter Coinbase og velger å registrere deg på plattformen. Et skjema vil bli gitt, som du bør fylle ut med din personlige informasjon som navn, e-postadresse og passord. Denne informasjonen, spesielt navnet skal være nøyaktig (som angitt i IDen din). Coinbase overholder strenge økonomiske regler, og identiteten din blir bekreftet før kontoen godkjennes. Bekreftelsen tar tid og krefter, og gjør Coinbase til en pålitelig konverteringsplattform for både vanlig og kryptokurrency.

Bekreft Coinbase-kontoen din

For identitetsbekreftelse må du oppgi telefonnummeret ditt, verifisere kredittkortet ditt og laste opp et bilde av IDen din. dette er den eneste måten du kan kjøpe kryptovaluta på Coinbase.

Gebyrene for å kjøpe krypto med kredittkort er mye høyere enn andre betalingsmåter. Imidlertid er oppsiden at transaksjonen din er øyeblikkelig. På andre måter kan det hende du må vente i opptil en uke før du får myntene dine.

Kjøp Ethereum

Når betalingsopplysningene dine er bekreftet, naviger til toppmenyen og velg “kjøp / selg” -prompten. Velg deretter Ethereum og mengden eller beløpet du har tenkt å bruke på kjøpet, og klikk på “kjøp.” Du blir bedt om å bekrefte transaksjonen ved å klikke på “Bekreft kjøp” -meldingene på grensesnittet..

Åpne en Binance-konto

Nå som du eier Ethereum, neste trinn er å konvertere det til SUB-tokens. Du trenger en Binance-konto for å gjøre det. Så skriv inn din e-postadresse og passord for registrering. Passordet skal være sterkt. Bevis at du faktisk er menneske og ikke en bot, er enig i vilkårene for bruk av Binance og klikk ‘Registrer.’ Sjekk e-postadressen din for å få en bekreftelses-e-post, og velg lenken for å fortsette.

Koblingen vil omdirigere deg til Binance-kontoen din, hvor du vil bruke informasjonen din til å logge på og aktivere kontoen.

En gang i kontoen vil du bli bedt om gjennom en popup å sette opp tofaktorautentiseringen. Det er viktig at du gjør det for sikkerheten til tokens du nettopp har kjøpt.

Overfør Ethereum til Binance

Gå tilbake til Coinbase-kontoen din, som fortsatt skal være åpen, naviger den til den øverste menylinjen og klikk ‘Kontoer.’ Med det bør du kunne finne Ether Wallet ytterst til venstre.

Du vil se en ‘Mottaker’ -rute; skriv din Ethereum-lommebokadresse fra Binance i denne boksen og skriv inn mengden Ethereum du vil overføre. Du kan velge alternativet ‘bruk maks’ hvis du vil at alt skal overføres. Klikk deretter på Fortsett, du blir bedt om å bekrefte transaksjonen via mobiltelefonen. Svar deretter, og du vil få en bekreftende melding fra Coinbase.

kort

Det vil ta omtrent 40 minutter for myntene å indikere i Binance-lommeboken din, avhengig av hvor opptatt nettverket er for øyeblikket.

Bytt Ethereum mot underlag

Når saldoen din er oppdatert i Binance-kontoen din, kan du nå bytte / bytte den mot underlag. Her må du velge om du vil bruke ‘limit’ -bestillingen og kjøpe SUB til en pris du ønsker, eller gå med kjøpealternativet ‘Market’ der den beste markedsprisen blir valgt automatisk. Velg en og klikk på “Kjøp” -meldingen i grønt under den.

Transaksjonen trer i kraft umiddelbart, og hvis du navigerer tilbake til «Saldoer», vil du se SUB-saldoen din.