DATU PRIVĀTUMA POLITIKA

  1.      Ievads

Šī ir Investoo grupas datu konfidencialitātes politika (“Investoo”).

Investoo ievēro jūsu privātumu un ir apņēmies aizsargāt jūsu personas datus. Šī privātuma politika informēs jūs par to, kā mēs rūpējamies par jūsu personas datiem, kad apmeklējat kādu no mūsu vietnēm (neatkarīgi no tā, no kurienes tos apmeklējat), un pastāstīs par jūsu privātuma tiesībām un to, kā likums jūs aizsargā.

  1.      Svarīga informācija: kas mēs esam

Šīs privātuma politikas mērķis

Šīs privātuma politikas mērķis ir sniegt jums informāciju par to, kā Investoo vāc un apstrādā jūsu personas datus, izmantojot šo vietni, ieskaitot visus datus, kurus jūs varat sniegt, izmantojot šo vietni, kad jūs sniedzat savu personisko informāciju vai piekrītat saņemt papildu materiālus no mums vai mūsu biznesa partneriem.

Šī vietne nav paredzēta bērniem, un mēs apzināti neapkopojam datus, kas attiecas uz bērniem.

Ir svarīgi, lai jūs izlasītu šo konfidencialitātes politiku kopā ar jebkuru citu privātuma politiku vai godīgas apstrādes politiku, ko mēs varam piedāvāt noteiktos gadījumos, kad mēs vācam vai apstrādājam personas datus par jums, lai jūs pilnībā apzinātos, kā un kāpēc mēs izmantojam jūsu datus . Šī privātuma politika papildina citus paziņojumus un konfidencialitātes politikas, un tā nav paredzēta to ignorēšanai.

Kontrolieris

Investoo ir jūsu personas datu pārzinis un ir atbildīgs par tiem (šajā konfidencialitātes politikā kopā dēvēti arī par “mēs”, “mēs” vai “mūsu”)..

Investoo Group laiku pa laikam var sastāvēt no dažādām juridiskām personām. Šī privātuma politika tiek izdota katra Investoo grupas uzņēmuma vārdā, tāpēc, kad mēs šajā privātuma politikā pieminam Investoo, “mēs”, “mēs” vai “mūsu”, mēs atsaucamies uz attiecīgo uzņēmumu Grupā, kas ir atbildīga par šīs vietnes darbību un jūsu datu apstrādei.

Mēs esam iecēluši datu aizsardzības vadītāju (“DPM”), Kurš ir atbildīgs par jautājumu uzraudzību saistībā ar šo privātuma politiku. Ja jums ir kādi jautājumi par šo konfidencialitātes politiku, ieskaitot pieprasījumus izmantot savas likumīgās tiesības, lūdzu, sazinieties ar DPM, izmantojot tālāk norādīto informāciju..

Kontakta detaļas

Ja jums ir kādi jautājumi par šo privātuma politiku vai mūsu privātuma praksi, lūdzu, sazinieties ar mūsu DPM šādos veidos:

Juridiskas personas pilns nosaukums: Investoo Ltd

Epasta adrese: [e-pasts aizsargāts]

Tālruņa numurs: (+44) (0) 20 3488 2091

Jums ir tiesības jebkurā laikā iesniegt sūdzību Informācijas komisāra birojā (“ICO”), Lielbritānijas uzraudzības iestāde datu aizsardzības jautājumos (www.ico.org.uk). Mēs tomēr novērtētu iespēju tikt galā ar jūsu bažām, pirms vērsieties ICO, tāpēc, lūdzu, vispirms sazinieties ar mums.

Izmaiņas privātuma politikā un jūsu pienākums informēt mūs par izmaiņām

Mēs regulāri pārskatām savu privātuma politiku. Mēs laiku pa laikam varam atjaunināt šo politiku, savā vietnē publicējot jaunu versiju. Jums laiku pa laikam jāpārbauda šī lapa, lai pārliecinātos, ka esat apmierināts ar visām šīs politikas izmaiņām. Mēs varam paziņot jums par izmaiņām šajā politikā pa e-pastu.

Ir svarīgi, lai personas dati, kas mums ir par jums, būtu precīzi un aktuāli. Lūdzu, informējiet mūs, ja jūsu personas dati mainās jūsu attiecību laikā ar mums.

Trešo personu saites

Šajā vietnē ir saites uz trešo pušu vietnēm, spraudņiem un lietojumprogrammām. Noklikšķinot uz šīm saitēm vai iespējojot šos savienojumus, trešās personas var ļaut apkopot vai koplietot datus par jums. Mēs nekontrolējam trešo personu vietnes un neesam atbildīgi par viņu konfidencialitātes paziņojumiem. Kad pametat mūsu vietni, iesakām izlasīt katras apmeklētās vietnes konfidencialitātes politiku.

  1.      Dati, kurus mēs apkopojam par jums

Personas dati vai personas informācija ir jebkura informācija par personu, no kuras šo personu var identificēt. Tajā nav iekļauti dati, ja identitāte ir noņemta (anonīmi dati).

Mēs varam apkopot, izmantot, uzglabāt un pārsūtīt dažāda veida personas datus par jums, kurus esam grupējuši šādi:

  •                Identitātes dati ietver vārdu, pirmslaulību uzvārdu, uzvārdu, lietotājvārdu vai līdzīgu identifikatoru, ģimenes stāvokli, titulu, dzimšanas datumu un dzimumu.
  •                Kontaktinformācija ietver norēķinu adresi, piegādes adresi, e-pasta adresi un tālruņa numurus.
  •                Finanšu dati ietver bankas kontu un maksājumu kartes datus.
  •                Darījumu dati ietver informāciju par maksājumiem jums un no jums, kā arī citu informāciju par produktiem un pakalpojumiem, kurus esat iegādājies no mums.
  •                Tehniskie dati ietver interneta protokolu (“IP”) Adrese, jūsu pieteikšanās dati, pārlūka tips un versija, laika joslas iestatījums un atrašanās vieta, pārlūkprogrammas spraudņu veidi un versijas, operētājsistēma un platforma un cita tehnoloģija ierīcēs, kuras izmantojat, lai piekļūtu šai vietnei..
  •                Profila dati ietver jūsu lietotājvārdu un paroli, jūsu veiktos pirkumus vai pasūtījumus, jūsu intereses, vēlmes, atsauksmes un aptaujas atbildes.
  •                Lietošanas dati ietver informāciju par to, kā jūs izmantojat vietnes, produktus un pakalpojumus.
  •                Mārketinga un komunikācijas dati ietver jūsu vēlmes saņemt mārketingu no mums un trešajām pusēm un jūsu saziņas preferences.

Mēs arī vācam, izmantojam un kopīgojam apkopotos datus, piemēram, statistikas vai demogrāfiskos datus. Apkopotos datus varētu iegūt no jūsu personas datiem, bet likumā tie netiek uzskatīti par personas datiem, jo ​​šie dati tieši vai netieši neatklās jūsu identitāti. Piemēram, mēs varam apkopot jūsu lietojuma datus, lai aprēķinātu to lietotāju procentuālo daudzumu, kuri piekļūst noteiktai vietnes funkcijai. Tomēr, ja mēs apvienojam vai savienojam apkopotos datus ar jūsu personas datiem, lai tie varētu jūs tieši vai netieši identificēt, mēs kombinētos datus uzskatām par personas datiem, kas tiks izmantoti saskaņā ar šo privātuma politiku.

Mēs neapkopojam nekādas īpašas personas datu kategorijas par jums (tas ietver informāciju par jūsu rasi vai etnisko piederību, reliģisko vai filozofisko pārliecību, seksuālo dzīvi, seksuālo orientāciju, politiskajiem uzskatiem, dalību arodbiedrībās, informāciju par jūsu veselību, kā arī ģenētiskos un biometriskos datus ). Mēs arī neapkopojam un neglabājam informāciju par notiesājošiem spriedumiem un nodarījumiem.

Ja neizdodas sniegt personas datus

Ja mums ir jāvāc personas dati saskaņā ar likumu vai saskaņā ar līguma noteikumiem, kas mums ir ar jums, un jūs pēc pieprasījuma nesniedzat šos datus, mēs, iespējams, nespēsim izpildīt mūsu noslēgto līgumu vai mēģinām noslēgt ar jūs (piemēram, lai nodrošinātu jums preces vai pakalpojumus). Šajā gadījumā mums, iespējams, būs jāatceļ produkts vai pakalpojums, kas jums ir pie mums, bet mēs jums paziņosim, ja tas tā ir attiecīgajā brīdī.

  1. 4.      Kā tiek vākti jūsu personas dati?

Mēs izmantojam dažādas metodes, lai vāktu datus no jums un par jums, tostarp izmantojot:

  •               Tieša mijiedarbība. Jūs varat mums nodot savus personas datus, aizpildot veidlapas vai sazinoties ar mums pa pastu, tālruni, e-pastu vai citādi. Tas ietver personas datus, kurus sniedzat, kad:

o pieteikties vai reģistrēties produktiem vai pakalpojumiem;

o izveidot kontu mūsu vietnē;

o abonēt mūsu pakalpojumus vai publikācijas;

o pieprasīt mārketinga materiālu nosūtīšanu jums;

o piedalīties konkursā, akcijā vai aptaujā; vai

o sniedziet mums atsauksmes vai sazinieties ar mums.

  •               Automatizētas tehnoloģijas vai mijiedarbība. Kad jūs sadarbojaties ar mūsu vietni, mēs automātiski apkoposim tehniskos datus par jūsu aprīkojumu, pārlūkošanas darbībām un modeļiem. Mēs apkopojam šos personas datus, izmantojot sīkdatnes, serveru žurnālus un citas līdzīgas tehnoloģijas. Mēs varam saņemt arī tehniskos datus par jums, ja apmeklējat citas vietnes, kurās tiek izmantotas mūsu sīkdatnes. Plašāku informāciju par mūsu izmantotajiem sīkfailiem, lūdzu, skatietSīkdatnes zemāk.
  •               Trešās personas vai publiski pieejami avoti. Mēs varam saņemt personas datus par jums no dažādām trešām pusēm, kā norādīts zemāk:

o Tehniskie dati no šādām pusēm:

  •  mūsu filiāļu tīkla dalībnieki;
  •  mūsu biznesa partneri;
  •  trešo personu datu apmaiņa (piemēram, Lotame’s Data Exchange);
  •  analīzes pakalpojumu sniedzēji (piemēram, Google);
  •  reklāmas tīkli; un
  •  meklēt informācijas sniedzējus.

o Kontakti, finanšu un darījumu dati no tehnisko, maksājumu un piegādes pakalpojumu sniedzējiem.

o datu brokeru vai apkopotāju identitātes un kontaktinformācija.

o Identitātes un kontaktinformācija no publiski pieejamiem avotiem, piemēram, Uzņēmumu nama un Vēlēšanu reģistra, kas atrodas ES.

  1.      Kā mēs izmantojam jūsu personas datus

Mēs izmantosim jūsu personas datus tikai tad, kad mums to atļauj likums. Visbiežāk mēs izmantosim jūsu personas datus šādos gadījumos:

  •               Ja mums ir jāpilda līgums, mēs gatavojamies noslēgt vai esam noslēguši ar jums.
  •               Ja tas ir nepieciešams mūsu (vai trešās personas) likumīgajām interesēm, un jūsu intereses un pamattiesības nav svarīgākas par šīm interesēm.
  •               Kur mums jāpilda juridisks pienākums.

Parasti mēs nepaļaujamies uz piekrišanu kā juridisko pamatu jūsu personas datu apstrādei, lai gan mēs saņemsim jūsu piekrišanu pirms trešo pušu tiešā mārketinga paziņojumu nosūtīšanas jums pa e-pastu vai īsziņu. Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu mārketingam, sazinoties ar mums.

Mērķi, kuriem mēs izmantosim jūsu personas datus

Tālāk tabulas formātā mēs izklāstījām veidu, kādā plānojam izmantot jūsu personas datus, un uz kuru juridisko pamatu mēs to darām. Mēs arī esam identificējuši, kādas ir mūsu likumīgās intereses, kur tas ir piemērots.

Ņemiet vērā, ka mēs varam apstrādāt jūsu personas datus vairāk nekā viena likumīga pamata atkarībā no konkrētā mērķa, kuram mēs izmantojam jūsu datus. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama informācija par konkrēto juridisko pamatu, uz kuru mēs paļaujamies, lai apstrādātu jūsu personas datus, ja zemāk esošajā tabulā ir norādīts vairāk nekā viens iemesls..

Mērķis / darbība Datu tips Apstrādes likumīgais pamats, tostarp likumīgo interešu pamats
Lai reģistrētu jūs kā jaunu lietotāju / klientu a) Identitāte

b) Kontakts

(a) Līguma izpilde ar jums

(b) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai atjauninātu mūsu uzskaiti un izpētītu, kā klienti izmanto mūsu produktus / pakalpojumus)

Apstrādāt un piegādāt pasūtījumus, tostarp:

a) Maksājumu, nodevu un maksu pārvaldīšana

b) mums pienākošos naudas iekasēšana un atgūšana

a) Identitāte

b) Kontakts

c) finanšu

d) Darījums

e) Mārketings un komunikācija

(a) Līguma izpilde ar jums

(b) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai atgūtu mums pienākošās summas)

Pārvaldīt mūsu attiecības ar jums, kas ietvers:

(a) Paziņošana par izmaiņām mūsu noteikumos vai konfidencialitātes politikā

b) lūgums atstāt recenziju vai piedalīties aptaujā

a) Identitāte

b) Kontakts

c) profils

d) Mārketings un komunikācija

(a) Līguma izpilde ar jums

(b) Nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības

(c) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai atjauninātu mūsu uzskaiti un izpētītu, kā klienti izmanto noteiktas lapas / produktus / pakalpojumus)

Lai jūs varētu aizpildīt aptauju a) Identitāte

b) Kontakts

c) profils

d) Lietošana

e) Mārketings un komunikācija

(a) Līguma izpilde ar jums

(b) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai izpētītu, kā klienti izmanto lapas / produktus / pakalpojumus, lai izprastu lietotāju vēlmes, lai attīstītu mūsu lapas / produktus / pakalpojumus un paplašinātu mūsu biznesu)

Administrēt un aizsargāt mūsu biznesu un mūsu vietni (ieskaitot problēmu novēršanu, datu analīzi, testēšanu, sistēmas uzturēšanu, atbalstu, ziņošanu un datu mitināšanu) a) Identitāte

b) Kontakts

c) tehniskais

(a) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (uzņēmējdarbības vadīšanai, administrācijas un IT pakalpojumu nodrošināšanai, tīkla drošībai, krāpšanas un citu nelikumīgu darbību novēršanai un uzņēmējdarbības reorganizācijas vai grupas pārstrukturēšanas kontekstā)

(b) Nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības

Lai jums piegādātu atbilstošu vietnes saturu un reklāmas, kā arī novērtētu vai izprastu mūsu vietņu un reklāmas efektivitāti, ko mēs jums sniedzam a) Identitāte

b) Kontakts

c) profils

d) Lietošana

e) Mārketings un komunikācija

f) tehniskais

Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai izpētītu, kā klienti izmanto konkrētas lapas / produktus / pakalpojumus, lai tos attīstītu, lai attīstītu mūsu biznesu un informētu par mūsu mārketinga stratēģiju)
Lai izmantotu datu analīzi, lai kartētu savu ceļojumu pa mūsu vietnēm, lai uzlabotu mūsu vietni, produktus / pakalpojumus, mārketingu, attiecības ar klientiem un pieredzi a) tehniskais

b) Lietošana

Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai noteiktu klientu veidus, kas apmeklē mūsu vietnes, lai izprastu viņu mijiedarbību ar mūsu vietnēm, lai mūsu vietnes tiktu atjauninātas un to saturs atbilstošs, lai attīstītu mūsu biznesu un informētu mārketinga stratēģijas)
Lai saprastu jūsu vēlmes un sniegtu jums ieteikumus un ieteikumus par precēm vai pakalpojumiem, kas varētu jūs interesēt a) Identitāte

b) Kontakts

c) tehniskais

d) Lietošana

e) profils

f) Mārketings un komunikācija

Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lapu / produktu / pakalpojumu izstrādei un popularizēšanai un uzņēmējdarbības attīstībai)
Lai iegūtu profesionālu padomu vai izpildītu mūsu juridiskās saistības a) Identitāte

b) Kontakts

c) finanšu

d) Darījums

e) tehniskais

f) Profils

g) Lietošana

h) Mārketings un komunikācijas

(a) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm (lai iegūtu profesionālu padomu)

(b) Nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības

Mārketings

Mēs cenšamies sniegt jums izvēli attiecībā uz noteiktu personas datu izmantošanu, it īpaši attiecībā uz mārketingu un reklāmu.

Mēs varam izmantot jūsu identitātes, kontaktpersonas, tehniskos, lietojuma un profila datus, lai izveidotu skatu par to, ko mēs domājam, jūs varētu vēlēties vai jums vajag, vai kas varētu jūs interesēt. Tā mēs izlemjam, kuri produkti, pakalpojumi un piedāvājumi var būt jums aktuāli (mēs to saucam par šo mārketingu).

Jūs saņemsit mārketinga paziņojumus no mums un / vai noteiktām ārējām trešajām pusēm, ja esat pieprasījis informāciju un neesat atteicies no šī mārketinga saņemšanas..

Trešās puses mārketings

Mēs saņemsim jūsu tiešo piekrišanu, pirms mēs kopīgosim jūsu personas datus ar jebkuru trešo pusi mārketinga nolūkos.

Atteikšanās

Jebkurā laikā varat lūgt mums vai trešajām pusēm pārtraukt jums mārketinga ziņojumu sūtīšanu, sekojot atteikuma saitēm uz jebkuru jums nosūtīto mārketinga ziņojumu vai sazinoties ar mums jebkurā laikā.

Sīkdatnes

Sīkdatnes ir mazas informācijas daļas, kuras pārlūkprogramma saglabā datora cietajā diskā. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai ļautu mums saprast, kas kuras lapas un reklāmas ir redzējis, lai noteiktu, cik bieži tiek apmeklētas konkrētas lapas, lai noteiktu populārākās vietnes vietas un vispārīgi, lai uzraudzītu vietnes lietošanu. Lielākā daļa tīmekļa pārlūkprogrammu automātiski pieņem sīkdatnes, lai gan jums tas nav jādara. Mēs nekontrolējam trešo personu sīkdatņu izmantošanu. Jūs varat iestatīt, lai pārlūkprogramma noraidītu visus vai dažus sīkfailus vai brīdinātu jūs, kad vietnes nosaka vai piekļūst sīkfailiem. Ja jūs atspējojat vai atsakāt sīkdatnes, lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas šīs vietnes daļas var kļūt nepieejamas vai nedarboties pareizi.

Lai iegūtu papildinformāciju par sīkdatnēm un to atspējošanu, varat uzzināt Interaktīvās reklāmas biroja sniegto informāciju vietnē www.allaboutcookies.org.

Mērķa maiņa

Mēs izmantosim jūsu personas datus tikai tiem mērķiem, kuriem tos apkopojām, ja vien mēs pamatoti neuzskatām, ka mums tie jāizmanto cita iemesla dēļ un ka šis iemesls ir saderīgs ar sākotnējo mērķi. Ja vēlaties saņemt paskaidrojumu par to, kā apstrāde jaunajiem mērķiem ir saderīga ar sākotnējo mērķi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ja mums būs jāizmanto jūsu personas dati nesaistītam mērķim, mēs par to paziņosim un paskaidrosim juridisko pamatu, kas ļauj mums to darīt.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs varam apstrādāt jūsu personas datus bez jūsu ziņas vai piekrišanas, ievērojot iepriekš minētos noteikumus, ja to prasa vai atļauj likums.

  1.      Jūsu personas datu atklāšana

Mēs varam kopīgot jūsu personas datus ar tālāk norādītajām pusēm iepriekš tabulā norādītajiem mērķiem.

  •               Uzņēmumi Investoo grupas ietvaros.
  •               Ārējās trešās puses (definētas zemāk esošajā glosārijā).
  •               Trešās personas, kurām mēs varam izvēlēties pārdot, nodot vai apvienot sava biznesa daļas vai aktīvus. Alternatīvi, mēs varam mēģināt iegādāties citus uzņēmumus vai apvienoties ar tiem. Ja mūsu biznesā notiek izmaiņas, jaunie īpašnieki var izmantot jūsu personas datus tādā pašā veidā, kā noteikts šajā konfidencialitātes politikā.

Mēs pieprasām visām trešajām pusēm ievērot jūsu personas datu drošību un rīkoties ar tiem saskaņā ar likumu. Mēs neatļaujam mūsu trešo personu pakalpojumu sniedzējiem izmantot jūsu personas datus saviem mērķiem un ļaujam viņiem apstrādāt jūsu personas datus tikai noteiktiem mērķiem un saskaņā ar mūsu norādījumiem.

  1.      Starptautiskie pārskaitījumi

Mēs varam pārsūtīt jūsu datus ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (“EEZ”).

Ikreiz, kad pārsūtām jūsu personas datus ārpus EEZ, mēs nodrošinām, ka tiem tiek nodrošināta līdzīga līmeņa aizsardzība, nodrošinot vismaz viena no šiem drošības pasākumiem ieviešanu:

  •               Mēs pārsūtīsim jūsu personas datus tikai uz valstīm, kuras Eiropas Komisija uzskata par pietiekamu personas datu aizsardzības līmeni.
  •               Ja mēs izmantojam noteiktus pakalpojumu sniedzējus, mēs varam izmantot īpašus līgumus, kurus apstiprinājusi Eiropas Komisija un kuri nodrošina personas datiem tādu pašu aizsardzību kā Eiropā.
  •               Ja mēs izmantojam pakalpojumu sniedzējus, kas atrodas ASV, mēs varam viņiem pārsūtīt datus, ja tie ir daļa no privātuma vairoga, kas viņiem prasa nodrošināt līdzīgu aizsardzību ar personas datiem, kas tiek koplietoti starp Eiropu un ASV.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties saņemt papildinformāciju par konkrēto mehānismu, kuru izmantojām, pārsūtot savus personas datus no EEZ.

  1.      Datu drošība

Mēs esam ieviesuši atbilstošus drošības pasākumus, lai novērstu jūsu personas datu nejaušu pazaudēšanu, izmantošanu vai neatļautu piekļuvi tiem, mainīšanu vai izpaušanu. Turklāt mēs ierobežojam piekļuvi jūsu personas datiem tikai tiem darbiniekiem, aģentiem, darbuzņēmējiem un citām trešajām pusēm, kurām uzņēmējdarbība ir jāzina. Viņi apstrādās jūsu personas datus tikai pēc mūsu norādījumiem, un uz viņiem attiecas konfidencialitātes pienākums.

Mēs esam ieviesuši procedūras visu iespējamo personas datu pārkāpumu novēršanai un paziņosim jums un jebkuram piemērojamam regulatoram par pārkāpumu, ja tas mums ir likumīgi noteikts.

  1.      Datu saglabāšana

Cik ilgi jūs izmantosiet manus personas datus?

Mēs glabāsim jūsu personas datus tikai tik ilgi, cik tas ir pamatoti vajadzīgs, lai sasniegtu mērķus, kuriem tos apkopojām, tostarp visu juridisko, normatīvo, nodokļu, grāmatvedības vai ziņošanas prasību izpildei. Mēs varam saglabāt jūsu personas datus uz ilgāku laiku sūdzības gadījumā vai, ja mēs pamatoti uzskatām, ka ir iespējama tiesvedība par mūsu attiecībām ar jums.

Lai noteiktu atbilstošu personas datu glabāšanas periodu, mēs ņemam vērā personas datu apjomu, raksturu un jutīgumu, iespējamo kaitējuma risku, ko rada neatļauta jūsu personas datu izmantošana vai izpaušana, mērķus, kuriem mēs apstrādājam jūsu personas datus, un to, vai mēs var sasniegt šos mērķus, izmantojot citus līdzekļus, kā arī piemērojamās juridiskās, normatīvās, nodokļu, grāmatvedības vai citas prasības.

Izņemot kontaktinformāciju (kas tiks glabāti trīs gadus no mūsu pēdējās sazināšanās vai ar jums sazināšanās dienas), mēs jūsu datus glabāsim divus gadus, sākot no mūsu pēdējās saziņas vai darījumu ar mums datuma. jūs. Piemērojamā glabāšanas perioda beigās jūsu dati tiks dzēsti no mūsu sistēmām.

Dažos gadījumos jūs varat lūgt mums izdzēst savus datus pirms saglabāšanas perioda beigām – lai iegūtu papildinformāciju, skatiet sadaļu “Jūsu likumīgās tiesības”..

Dažos gadījumos mēs anonimizēsim jūsu personas datus (lai tos vairs nevarētu saistīt ar jums) pētniecības vai statistikas vajadzībām, un tādā gadījumā mēs varam izmantot šo informāciju uz nenoteiktu laiku, bez papildu paziņojuma jums.

  1.    Jūsu likumīgās tiesības

Noteiktos apstākļos jums ir tiesības saskaņā ar datu aizsardzības likumiem attiecībā uz jūsu personas datiem.

  •               Pieprasiet piekļuvi saviem personas datiem (parasti pazīstams kā “datu subjekta piekļuves pieprasījums”). Tas ļauj jums saņemt personas datu kopiju, kas mums ir par jums, un pārbaudīt, vai mēs tos likumīgi apstrādājam.
  •               Pieprasiet labot jūsu rīcībā esošos personas datus. Tas ļauj jums izlabot visus nepilnīgos vai neprecīzos datus, kas mums ir par jums, lai gan mums, iespējams, būs jāpārbauda mūsu sniegto jauno datu pareizība.
  •               Pieprasiet savu personas datu dzēšanu. Tas ļauj jums lūgt dzēst vai noņemt personas datus, ja nav pamatota iemesla, lai mēs tos turpinātu apstrādāt. Jums ir arī tiesības lūgt mūs izdzēst vai noņemt jūsu personas datus, ja esat veiksmīgi izmantojis savas tiesības iebilst pret apstrādi (skatīt zemāk), kur mēs, iespējams, esam apstrādājuši jūsu informāciju nelikumīgi vai ja mums ir jāizdzēš jūsu personas dati. ievērot vietējos likumus. Tomēr ņemiet vērā, ka mēs, iespējams, ne vienmēr spēsim izpildīt jūsu dzēšanas pieprasījumu īpašu juridisku iemeslu dēļ, par kuriem jums tiks paziņots, ja piemērojams, jūsu pieprasījuma laikā.
  •               Iebilst pret jūsu personas datu apstrādi, ja mēs paļaujamies uz likumīgām interesēm (vai trešās puses interesēm) un kaut kas par jūsu konkrēto situāciju liek jums iebilst pret apstrādi uz šī pamata, jo, jūsuprāt, tas ietekmē jūsu pamattiesības tiesības un brīvības. Jums ir arī tiesības iebilst, ja mēs apstrādājam jūsu personas datus tiešā mārketinga nolūkos. Dažos gadījumos mēs varam pierādīt, ka mums ir pārliecinoši likumīgi iemesli apstrādāt jūsu informāciju, kas pārsniedz jūsu tiesības un brīvības.
  •               Pieprasiet ierobežot jūsu personas datu apstrādi. Tas ļauj jums lūgt mums apturēt jūsu personas datu apstrādi šādos gadījumos:

o Ja vēlaties, lai mēs noskaidrotu datu precizitāti.

o Ja mēs izmantojam datus nelikumīgi, bet jūs nevēlaties, lai mēs tos izdzēšam.

o Kur mums ir nepieciešams, lai mēs glabātu datus, pat ja mums tie vairs nav vajadzīgi, jo jums tas nepieciešams, lai izveidotu, īstenotu vai aizstāvētu juridiskas prasības.

o Jūs iebildāt pret mūsu datu izmantošanu, taču mums jāpārbauda, ​​vai mums ir sevišķi pamatots pamats to izmantot.

o Pieprasiet pārsūtīt savus personas datus jums vai trešajai personai. Mēs jums vai trešajai personai, kuru esat izvēlējies, sniegsim jūsu personas datus strukturētā, parasti izmantotā, mašīnlasāmā formātā. Ņemiet vērā, ka šīs tiesības attiecas tikai uz automatizētu informāciju, kuru jūs sākotnēji sniedzāt piekrišanu mums izmantot vai kur mēs izmantojām informāciju, lai izpildītu līgumu ar jums.

o Jebkurā laikā atsaukt piekrišanu, ja mēs paļaujamies uz piekrišanu, lai apstrādātu jūsu personas datus. Tomēr tas neietekmēs jebkādas apstrādes likumību, kas veikta pirms piekrišanas atsaukšanas. Ja jūs atsaucat savu piekrišanu, mēs, iespējams, nevarēsim jums piedāvāt noteiktus produktus vai pakalpojumus.

Ja vēlaties izmantot kādu no iepriekš minētajām tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums.

Parasti maksa nav nepieciešama

Jums nebūs jāmaksā maksa par piekļuvi saviem personas datiem (vai par citu tiesību izmantošanu). Tomēr mēs varam iekasēt saprātīgu maksu, ja jūsu pieprasījums ir acīmredzami nepamatots, atkārtojas vai ir pārmērīgs. Šādos apstākļos mēs varētu atteikties izpildīt jūsu pieprasījumu.

Kas mums var būt vajadzīgs no jums

Mums var būt jāpieprasa no jums īpaša informācija, lai palīdzētu mums apstiprināt jūsu identitāti un nodrošinātu jūsu tiesības piekļūt jūsu personas datiem (vai izmantot kādas citas jūsu tiesības). Tas ir drošības līdzeklis, lai nodrošinātu, ka personas dati netiek izpausti nevienai personai, kurai nav tiesību tos saņemt. Mēs varam arī sazināties ar jums, lai lūgtu jums papildu informāciju saistībā ar jūsu pieprasījumu paātrināt mūsu reakciju.

Atbildes termiņš

Mēs cenšamies atbildēt uz visiem likumīgajiem pieprasījumiem viena mēneša laikā. Reizēm tas var aizņemt vairāk nekā mēnesi, ja jūsu pieprasījums ir īpaši sarežģīts vai esat iesniedzis vairākus pieprasījumus. Šajā gadījumā mēs par to paziņosim un informēsim jūs.

  1.    Vārdnīca

LIKUMĪGS PAMATS

Likumīga interese nozīmē mūsu biznesa interesi veikt un vadīt uzņēmējdarbību, lai ļautu mums saprast tos, kas apmeklē mūsu vietnes, viņu intereses un vēlmes, lai sniegtu viņiem visatbilstošāko lietotāja pieredzi. Pirms mēs apstrādājam jūsu personas datus mūsu likumīgo interešu dēļ, mēs pārliecināmies, ka apsveram un līdzsvarojam iespējamo ietekmi uz jums (gan pozitīvo, gan negatīvo) un jūsu tiesībām. Mēs neizmantojam jūsu personas datus darbībām, kurās ietekme uz jums ir svarīgāka par mūsu interesēm (ja vien mums nav jūsu piekrišanas vai likums to nepieprasa vai neatļauj). Sazinoties ar mums, varat iegūt papildu informāciju par to, kā mēs vērtējam mūsu likumīgās intereses, salīdzinot ar iespējamo ietekmi uz jums saistībā ar konkrētām darbībām.

Līguma izpilde nozīmē jūsu datu apstrādi, ja tas nepieciešams līguma izpildei, kurā esat līgumslēdzējs, vai arī pēc jūsu pieprasījuma veikt pasākumus pirms šāda līguma noslēgšanas.

Izpildiet juridisko pienākumu nozīmē jūsu personas datu apstrādi, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu juridisko pienākumu, kas mums ir pakļauts.

Iekšējās trešās personas nozīmē citus Investoo grupas uzņēmumus, kas darbojas kā kopīgi kontrolieri un apstrādātāji.

Ārējās trešās personas nozīmē:

  •               Mūsu profesionālie konsultanti (ieskaitot juristus, baņķierus, auditorus un apdrošinātājus).
  •               HM ieņēmumi & Muita, regulatori un citas iestādes.
  •               Pakalpojumu sniedzēji, kas atbalsta mūsu vietņu tehnoloģiju (piemēram, WordPress un HubSpot), un citi pakalpojumu sniedzēji, kas palīdz mums vadīt mūsu biznesu un veikt visus jūsu pieprasītos pakalpojumus.
  •               Krāpšanas, naudas atmazgāšanas un teroristu finansēšanas novēršanas aģentūras vai uzņēmumi.
  •               Produktu piegādātāji, brokeri, biržas un citi uzņēmumi, kuru produkti un pakalpojumi ir norādīti vai reklamēti mūsu vietnēs.
  •               Mūsu biznesa partneri, saistītie reklāmas tīkli, analīzes pakalpojumu sniedzēji un meklēšanas informācijas sniedzēji.