DATAPERSONLIGHETSPOLITIK

  1.      Introduksjon

Dette er personvernreglene til Investoo Group (“Investoo”).

Investoo respekterer personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte dine personlige data. Denne personvernerklæringen vil informere deg om hvordan vi ivaretar personopplysningene dine når du besøker et av våre nettsteder (uavhengig av hvor du besøker det fra) og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

  1.      Viktig informasjon: hvem vi er

Formålet med denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen tar sikte på å gi deg informasjon om hvordan Investoo samler inn og behandler personopplysningene dine gjennom din bruk av dette nettstedet, inkludert all informasjon du måtte oppgi via dette nettstedet når du oppgir dine personlige opplysninger eller samtykker i å motta ytterligere materiale fra oss eller vår virksomhet. partnere.

Dette nettstedet er ikke ment for barn, og vi samler ikke bevisst data om barn.

Det er viktig at du leser denne personvernpolicyen sammen med andre retningslinjer for personvern eller rettferdig behandling av personvern vi kan gi ved spesielle anledninger når vi samler inn eller behandler personopplysninger om deg, slik at du er fullstendig klar over hvordan og hvorfor vi bruker dataene dine. . Denne personvernerklæringen supplerer andre merknader og personvernregler og er ikke ment å overstyre dem.

Kontroller

Investoo er behandlingsansvarlig for og er ansvarlig for dine personlige data (også kalt “vi”, “oss” eller “vår” i denne personvernerklæringen).

Investoo Group kan av og til bestå av forskjellige juridiske enheter. Denne personvernerklæringen utstedes på vegne av hvert selskap i Investoo Group, så når vi nevner Investoo, “vi”, “oss” eller “vår” i denne personvernpolitikken, viser vi til det aktuelle selskapet i konsernet som er ansvarlig for driften av dette nettstedet og for behandling av dataene dine.

Vi har utnevnt en databeskyttelsesleder (“DPM”) Som er ansvarlig for å overvåke spørsmål i forhold til denne personvernpolitikken. Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken, inkludert forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter, kan du kontakte DPM ved hjelp av detaljene nedenfor.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken eller vår personvernpraksis, kan du kontakte DPM på følgende måter:

Fullt navn på juridisk enhet: Investoo Ltd.

Epostadresse: [e-postbeskyttet]

Telefonnummer: (+44) (0) 20 3488 2091

Du har når som helst rett til å klage til informasjonskommisjonens kontor (“ICO”), Storbritannias tilsynsmyndighet for databeskyttelsesspørsmål (www.ico.org.uk). Vi vil imidlertid sette pris på sjansen til å takle bekymringene dine før du nærmer deg ICO, så kontakt oss i første omgang.

Endringer i personvernreglene og din plikt til å informere oss om endringer

Vi holder vår personvernpolicy under regelmessig gjennomgang. Vi kan oppdatere denne policyen fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på nettstedet vårt. Du bør sjekke denne siden innimellom for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer i denne policyen. Vi kan varsle deg om endringer i denne policyen via e-post.

Det er viktig at personopplysningene vi har om deg er nøyaktige og aktuelle. Vennligst hold oss ​​informert om dine personlige data endres under forholdet til oss.

Tredjeparts lenker

Dette nettstedet inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, programtillegg og applikasjoner. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse tilkoblingene kan tredjeparter samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke tredjeparts nettsteder og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernreglene til hvert nettsted du besøker.

  1.      Dataene vi samler inn om deg

Personopplysninger, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om et individ som personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg som vi har gruppert sammen på følgende måte:

  •                Identitetsdata inkluderer fornavn, pikenavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikator, sivilstand, tittel, fødselsdato og kjønn.
  •                Kontaktdata inkluderer faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.
  •                Økonomiske data inkluderer bankkonto og betalingskortdetaljer.
  •                Transaksjonsdata inkluderer detaljer om betalinger til og fra deg og andre detaljer om produkter og tjenester du har kjøpt fra oss.
  •                Tekniske data inkluderer internettprotokoll (“IP”) Adresse, påloggingsdata, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettlesertilleggstyper og versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til dette nettstedet.
  •                Profildata inkluderer brukernavnet og passordet ditt, kjøp eller bestillinger gjort av deg, dine interesser, preferanser, tilbakemeldinger og svar på undersøkelsen.
  •                Bruksdata inkluderer informasjon om hvordan du bruker nettsteder, produkter og tjenester.
  •                Markedsførings- og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser i å motta markedsføring fra oss og tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Vi samler også inn, bruker og deler aggregerte data som statistiske eller demografiske data. Aggregerte data kan være avledet fra dine personlige data, men anses ikke som personopplysninger i loven, da disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører identiteten din. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen brukere som får tilgang til en bestemt nettstedsfunksjon. Imidlertid, hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personlige data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personlige data som vil bli brukt i samsvar med denne personvernpolicyen..

Vi samler ikke inn noen spesielle kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske tro, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om helsen din, og genetiske og biometriske data ). Vi samler ikke inn og lagrer informasjon om straffedommer og lovbrudd.

Hvis du ikke oppgir personlige data

Der vi trenger å samle inn personopplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i en kontrakt vi har med deg, og du unnlater å oppgi disse opplysningene når vi blir bedt om det, kan det hende at vi ikke kan utføre kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (for eksempel å gi deg varer eller tjenester). I dette tilfellet kan det hende at vi må kansellere et produkt eller en tjeneste du har med oss, men vi vil varsle deg hvis dette er tilfelle på det tidspunktet.

  1. 4.      Hvordan blir dine personlige data samlet inn?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

  •               Direkte interaksjoner. Du kan gi oss dine personopplysninger ved å fylle ut skjemaer eller ved å korrespondere med oss ​​per post, telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer personopplysninger du oppgir når du:

o søke om eller registrere deg for produkter eller tjenester;

o opprette en konto på nettstedet vårt;

o abonnere på vår tjeneste eller publikasjoner;

o be om at markedsføringsmateriell blir sendt til deg;

o delta i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse; eller

o gi oss tilbakemelding eller kontakt oss.

  •               Automatiserte teknologier eller interaksjoner. Når du samhandler med nettstedet vårt, samler vi automatisk inn tekniske data om utstyret ditt, surfinghandlinger og mønstre. Vi samler inn disse personopplysningene ved hjelp av informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Vi kan også motta tekniske data om deg hvis du besøker andre nettsteder som bruker informasjonskapslene våre. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, se ‘Informasjonskapsler under.
  •               Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder. Vi kan motta personopplysninger om deg fra forskjellige tredjeparter som beskrevet nedenfor:

o Tekniske data fra følgende parter:

  •  medlemmer av vårt tilknyttede nettverk;
  •  våre forretningspartnere;
  •  tredjeparts datautveksling (f.eks. Lotames datautveksling);
  •  analyseleverandører (f.eks. Google);
  •  reklame nettverk; og
  •  søkinformasjonsleverandører.

o Kontakt-, økonomi- og transaksjonsdata fra leverandører av tekniske tjenester, betalings- og leveringstjenester.

o Identitets- og kontaktdata fra datameglere eller samlere.

o Identitets- og kontaktdata fra offentlig tilgjengelige kilder som Companies House og valgregisteret innenfor EU.

  1.      Hvordan vi bruker dine personopplysninger

Vi vil bare bruke dine personlige data når loven tillater oss det. Vanligvis vil vi bruke dine personopplysninger under følgende omstendigheter:

  •               Der vi trenger å utføre en kontrakt, skal vi inngå eller har inngått med deg.
  •               Der det er nødvendig for våre legitime interesser (eller en tredjeparts) og dine interesser og grunnleggende rettigheter overstyrer ikke disse interessene.
  •               Der vi trenger å overholde en juridisk forpliktelse.

Generelt er vi ikke avhengige av samtykke som juridisk grunnlag for behandling av dine personopplysninger, selv om vi vil få ditt samtykke før vi sender tredjeparts direkte markedsføringskommunikasjon til deg via e-post eller tekstmelding. Du har rett til å trekke tilbake samtykke til markedsføring når som helst ved å kontakte oss.

Formål som vi vil bruke dine personlige data til

Vi har beskrevet nedenfor, i tabellformat, en beskrivelse av måtene vi planlegger å bruke dine personlige data på, og hvilke av de juridiske grunnlagene vi stoler på for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det er hensiktsmessig.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle personopplysningene dine for mer enn ett lovlig grunnlag, avhengig av det spesifikke formålet vi bruker dataene til. Vennligst kontakt oss hvis du trenger informasjon om det spesifikke juridiske grunnlaget vi stoler på for å behandle dine personopplysninger der mer enn ett grunnlag er angitt i tabellen nedenfor..

Formål / aktivitet Type data Lovlig grunnlag for behandling inkludert grunnlag for legitime interesser
For å registrere deg som ny bruker / kunde (a) Identitet

(b) Kontakt

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde dokumentene våre oppdatert og for å studere hvordan kunder bruker våre produkter / tjenester)

Å behandle og levere bestillinger inkludert:

(a) Administrere betalinger, gebyrer og avgifter

(b) Samle inn og kreve tilbake skyldige penger til oss

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Økonomisk

(d) Transaksjon

(e) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å kreve tilbake beløp som skyldes oss)

For å administrere vårt forhold til deg som vil omfatte:

(a) varsle deg om endringer i våre vilkår eller personvernregler

(b) Be deg om å legge igjen en anmeldelse eller ta en undersøkelse

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser

(c) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde oversikten vår oppdatert og for å studere hvordan kunder bruker bestemte sider / produkter / tjenester)

For å gjøre det mulig for deg å fullføre en undersøkelse (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kunder bruker sider / produkter / tjenester, for å forstå brukerpreferanser, for å utvikle våre sider / produkter / tjenester og utvide virksomheten vår)

For å administrere og beskytte vår virksomhet og nettstedet vårt (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, systemvedlikehold, support, rapportering og hosting av data) (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive vår virksomhet, levering av administrasjons- og IT-tjenester, nettverkssikkerhet, for å forhindre svindel og annen ulovlig aktivitet og i sammenheng med en omorganisering av virksomheten eller gruppestrukturering)

(b) Nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser

Å levere relevant nettstedinnhold og reklame til deg og måle eller forstå effektiviteten til nettstedene våre og annonseringen vi tilbyr deg (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

(f) Teknisk

Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kunder bruker bestemte sider / produkter / tjenester, for å utvikle dem, for å utvide virksomheten vår og for å informere vår markedsføringsstrategi)
For å bruke dataanalyse for å kartlegge reisen din gjennom våre nettsteder, for å forbedre nettstedet vårt, produkter / tjenester, markedsføring, kundeforhold og opplevelser (a) Teknisk

(b) Bruk

Nødvendig for våre legitime interesser (for å definere hvilke typer kunder som besøker våre nettsteder, for å forstå deres interaksjon med våre nettsteder, for å holde nettstedene våre oppdatert og deres innhold relevant, for å utvikle vår virksomhet og for å informere markedsføringsstrategier)
For å forstå dine preferanser og komme med forslag og anbefalinger til deg om varer eller tjenester som kan være av interesse for deg (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Bruk

(e) Profil

(f) Markedsføring og kommunikasjon

Nødvendig for våre legitime interesser (for å utvikle og markedsføre sider / produkter / tjenester og utvide virksomheten vår)
For å innhente profesjonell rådgivning eller overholde våre juridiske forpliktelser (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Økonomisk

(d) Transaksjon

(e) Teknisk

(f) Profil

(g) Bruk

(h) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å få profesjonell rådgivning)

(b) Nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser

Markedsføring

Vi streber etter å gi deg valg angående visse personopplysninger, spesielt rundt markedsføring og reklame.

Vi kan bruke dine identitets-, kontakt-, tekniske, bruks- og profildata for å danne et syn på hva vi tror du måtte ønske eller trenger, eller hva som kan være av interesse for deg. Slik bestemmer vi hvilke produkter, tjenester og tilbud som kan være relevante for deg (vi kaller dette markedsføringen).

Du vil motta markedsføringskommunikasjon fra oss og / eller visse eksterne tredjeparter hvis du har bedt om informasjon og ikke har valgt ikke å motta den markedsføringen..

Tredjeparts markedsføring

Vi vil få ditt uttrykkelige “opt-in” samtykke før vi deler dine personlige data med en tredjepart for markedsføringsformål.

Utmelding

Du kan når som helst slutte å sende oss markedsføringsmeldinger til oss eller tredjeparter ved å følge fravalgslenkene på markedsføringsmeldinger som er sendt til deg eller ved å kontakte oss når som helst..

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små biter av informasjon som lagres av nettleseren din på datamaskinens harddisk. Vi bruker informasjonskapsler for å forstå hvem som har sett hvilke sider og annonser, for å bestemme hvor ofte bestemte sider besøkes, for å bestemme de mest populære områdene på et nettsted og generelt for å overvåke bruken av et nettsted. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, selv om du ikke trenger å gjøre det. Vi kontrollerer ikke bruken av informasjonskapsler fra tredjeparter. Du kan stille inn nettleseren din til å nekte alle eller noen informasjonskapsler, eller å varsle deg når nettsteder setter eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, må du være oppmerksom på at noen deler av dette nettstedet kan bli utilgjengelige eller ikke fungerer som de skal.

For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, kan du se informasjonen gitt av Interactive Advertising Bureau på www.allaboutcookies.org.

Endring av formål

Vi vil bare bruke dine personlige data til de formålene vi samlet dem for, med mindre vi med rimelighet anser at vi trenger å bruke dem av en annen grunn, og at årsaken er kompatibel med det opprinnelige formålet. Hvis du ønsker å få en forklaring på hvordan behandlingen for det nye formålet er kompatibel med det opprinnelige formålet, kan du kontakte oss.

Hvis vi trenger å bruke dine personlige data til et ikke-relatert formål, vil vi varsle deg, og vi vil forklare det juridiske grunnlaget som tillater oss å gjøre det.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle personopplysningene dine uten din viten eller samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er påkrevd eller tillatt i loven..

  1.      Offentliggjøring av dine personlige data

Vi kan dele dine personopplysninger med partene som er beskrevet nedenfor for formålene som er angitt i tabellen ovenfor.

  •               Bedrifter innen Investoo Group.
  •               Eksterne tredjeparter (definert i ordlisten nedenfor).
  •               Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av vår virksomhet eller våre eiendeler til. Alternativt kan vi søke å skaffe oss andre virksomheter eller fusjonere med dem. Hvis det skjer en endring i virksomheten vår, kan de nye eierne bruke dine personlige data på samme måte som beskrevet i denne personvernregelen.

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personlige data og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke personopplysningene dine til egne formål og bare tillate dem å behandle dine personopplysninger for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

  1.      Internasjonale overføringer

Vi kan overføre dataene dine utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EØS”).

Når vi overfører dine personopplysninger ut av EØS, sikrer vi at det gis en lignende grad av beskyttelse ved å sørge for at minst en av følgende garantier blir implementert:

  •               Vi overfører bare personopplysningene dine til land som er ansett for å gi et tilstrekkelig nivå av beskyttelse av personopplysninger av EU-kommisjonen.
  •               Når vi bruker visse tjenesteleverandører, kan vi bruke spesifikke kontrakter som er godkjent av EU-kommisjonen, og som gir personopplysninger den samme beskyttelsen de har i Europa.
  •               Der vi bruker leverandører basert i USA, kan vi overføre data til dem hvis de er en del av Privacy Shield, som krever at de gir lignende beskyttelse til personopplysninger som deles mellom Europa og USA..

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil ha mer informasjon om den spesifikke mekanismen som brukes av oss når du overfører dine personopplysninger fra EØS.

  1.      Datasikkerhet

Vi har satt i verk passende sikkerhetstiltak for å forhindre at personopplysningene dine ved et uhell blir tapt, brukt eller tilgjengelig på en uautorisert måte, endret eller avslørt. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov å vite. De vil bare behandle dine personlige data i henhold til våre instruksjoner, og de er underlagt taushetsplikt.

Vi har innført prosedyrer for å håndtere mistenkte brudd på personopplysninger og vil varsle deg og enhver gjeldende tilsynsmyndighet om brudd der vi er lovpålagt å gjøre det.

  1.      Datalagring

Hvor lenge vil du bruke mine personlige data i?

Vi vil bare lagre dine personopplysninger så lenge det er rimelig nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem for, inkludert for å oppfylle juridiske, forskriftsmessige, skatte-, regnskaps- eller rapporteringskrav. Vi kan lagre dine personopplysninger i lengre tid i tilfelle en klage, eller hvis vi med rimelighet mener det er mulighet for søksmål i forhold til vårt forhold til deg.

For å bestemme riktig lagringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade på grunn av uautorisert bruk eller utlevering av dine personopplysninger, formålene vi behandler personopplysningene dine for, og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende juridiske, regulatoriske, skattemessige, regnskapsmessige eller andre krav.

Med unntak av kontaktdata (som vil bli lagret i en periode på tre år fra datoen for vår siste kontakt eller omgang med deg), vil vi lagre dine data i en periode på to år fra datoen for vår siste kontakt eller omgang med du. På slutten av den gjeldende oppbevaringsperioden blir dataene dine slettet fra systemene våre.

Under noen omstendigheter kan du be oss om å slette dataene dine før slutten av oppbevaringsperioden – se “dine juridiske rettigheter” nedenfor for mer informasjon.

Under noen omstendigheter vil vi anonymisere personopplysningene dine (slik at de ikke lenger kan knyttes til deg) for forskning eller statistiske formål. I så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

  1.    Dine juridiske rettigheter

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelsesloven i forhold til dine personlige data.

  •               Be om tilgang til dine personlige data (ofte kjent som en “anmodning om tilgang til den registrerte”). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg, og kontrollere at vi behandler dem lovlig.
  •               Be om rettelse av personopplysningene vi har om deg. Dette gjør at du kan få korrigert eventuelle ufullstendige eller unøyaktige data vi har om deg, selv om vi kanskje trenger å verifisere nøyaktigheten av de nye dataene du gir oss.
  •               Be om sletting av dine personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personlige data der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysningene dine der du har utøvd din rett til å motsette deg behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet informasjonen din ulovlig eller der vi er pålagt å slette dine personlige opplysninger til overholde lokal lovgivning. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid vil være i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske grunner som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet for din forespørsel..
  •               Motsette seg behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller en tredjeparts) og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du vil motsette deg behandling på dette grunnlaget ettersom du føler det påvirker ditt grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å protestere der vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har tvingende legitime grunner til å behandle informasjonen din som overstyrer dine rettigheter og friheter.
  •               Be om begrensning av behandlingen av dine personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å stanse behandlingen av dine personopplysninger i følgende scenarier:

o Hvis du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten til dataene.

o Når vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem.

Hvor du trenger at vi oppbevarer dataene selv om vi ikke lenger trenger det, ettersom du trenger det for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav.

o Du har motsatt deg bruken av dataene dine, men vi må verifisere om vi har tvingende legitime grunner til å bruke dem.

o Be om overføring av dine personlige data til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personlige data i et strukturert, ofte brukt, maskinlesbart format. Merk at denne retten bare gjelder automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.

o Trekk tilbake samtykke når som helst der vi stoler på samtykke til å behandle dine personlige data. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av behandling som er utført før du trekker tilbake ditt samtykke. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg.

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er angitt ovenfor, kan du kontakte oss.

Ingen gebyr kreves vanligvis

Du trenger ikke betale et gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å etterkomme forespørselen din under disse omstendighetene.

Det vi kan trenge fra deg

Vi kan trenge å be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine personlige data (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt ut til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel om å få raskere svar.

Frist for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta lengre tid enn en måned hvis forespørselen din er spesielt komplisert eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

  1.    Ordliste

LOVFUL GRUNN

Legitim interesse betyr interessen til vår virksomhet i å drive og administrere vår virksomhet slik at vi kan forstå de som besøker våre nettsteder, deres interesser og deres preferanser for å gi dem den mest relevante brukeropplevelsen. Vi sørger for at vi vurderer og balanserer potensiell innvirkning på deg (både positive og negative) og dine rettigheter før vi behandler dine personopplysninger for våre legitime interesser. Vi bruker ikke personopplysningene dine til aktiviteter der våre interesser overstyres av innvirkningen på deg (med mindre vi har ditt samtykke eller på annen måte er pålagt eller tillatt det i henhold til loven). Du kan få ytterligere informasjon om hvordan vi vurderer våre legitime interesser opp mot potensiell innvirkning på deg med hensyn til spesifikke aktiviteter ved å kontakte oss.

Utførelse av kontrakt betyr behandling av dataene dine der det er nødvendig for utførelse av en kontrakt du er part i, eller for å ta skritt på din forespørsel før du inngår en slik kontrakt.

Overhold en juridisk forpliktelse betyr behandling av dine personopplysninger der det er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som vi er underlagt.

Interne tredjeparter betyr andre selskaper i Investoo Group, som fungerer som felles kontrollører og prosessorer.

Eksterne tredjeparter midler:

  •               Våre profesjonelle rådgivere (inkludert advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaper).
  •               HM inntekter & Toll, regulatorer og andre myndigheter.
  •               Tjenesteleverandører som støtter teknologien bak våre nettsteder (f.eks. WordPress og HubSpot) og andre tjenesteleverandører som hjelper oss med å drive vår virksomhet og utføre alle tjenester du ber om.
  •               Svindel, hvitvasking og terrorfinansiering byråer eller bedrifter.
  •               Produktleverandører, meglere, børser og andre virksomheter hvis produkter og tjenester er oppført eller annonsert på våre nettsteder.
  •               Våre forretningspartnere, tilknyttede annonsenettverk, analyseleverandører og søkinformasjonsleverandører.